Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
1,3 το χρόνο για τριετές είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είχε πει ο Ευάγγελος Μίχος που διαχρονικά έχει άριστες άκρες στη μανατζερική πιάτσα...πιθανόν με bonus να πηγαίνει στο 1,5 ή λίγο παραπάνω...είπε επίσης ότι ο Λουτσέσκου θέλει τον παίκτη κι ότι μπορεί να βρει το κουμπί του...σε ότι αφορά τη Χάιντουκ επειδή έχει ειδική σχέση με την ομάδα, μπορεί να βρει την άκρη και να έρθει με σχετικά λίγα χρήματα (υποθέτω γύρω στα 2εκ.)
Θα συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο γιατί προσωπικά δεν μου πέφτει με τίποτα.....η διάθεση.
ΑΣ ΦΈΡΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΟΥΝ
Το κέρδισαν αυτό το δικαίωμα
ΑΣ ΦΈΡΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΟΥΝ
Το κέρδισαν αυτό το δικαίωμα
- trelopaoki444
Τολμω να προβλεψω οτι το παρον τοπικ δε θα μακροημερεψει.
Η προοπτικη ομιλων τσ.λ. κ ειδικα με το σχετικα βατο μονοπατι κληρωσεων που εχουμε μπροστα μας ανοιγει πιο πολλες πορτες κ δινει τεραστιο διαπραγματευτικο ατου στην ομαδα. Οι μεταγραφικοι στοχοι δε μπορουν ευκολα να σε αγνοησουν περιμενοντας καλυτερες προτασεις.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας το 90% των μεταγραφων θα ειναι εκει...
Η προοπτικη ομιλων τσ.λ. κ ειδικα με το σχετικα βατο μονοπατι κληρωσεων που εχουμε μπροστα μας ανοιγει πιο πολλες πορτες κ δινει τεραστιο διαπραγματευτικο ατου στην ομαδα. Οι μεταγραφικοι στοχοι δε μπορουν ευκολα να σε αγνοησουν περιμενοντας καλυτερες προτασεις.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας το 90% των μεταγραφων θα ειναι εκει...
- thomas Murg
Θεωρώ πως το σενάριο είναι υπαρκτό, επίσης ένας λόγος που τον παρουσιάζουν κοντά στην ομάδα είναι πως έχει ρήτρα αγοράς από ομάδα εξωτερικού στο 1.5 εκατ.Γι΄αυτό δεν πολύ αναφέρεται το κόστος της μεταγραφής προς τους Κροάτες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Συγγνώμη αλλά κι αυτοί που δεν ξέρατε και δε θυμόσασταν τον Λιβαγια σαν ποδοσφαιριστή πήρατε μια γεύση φέτος στα προκριματικά.. Ο τύπος είναι παικταρα αδιανόητη, ξέρει μπάλα , μπορεί να την κατεβάσει οπουδήποτε , να την κρατήσει και να την σπάσει ανα πάσα στιγμή και στον κατάλληλο χρόνο. Έχει σούταρα και είναι παίκτης νικητής. Γενικά θα έλεγα ότι όσο μεγαλώνει του ταιριάζει γάντι ο ρόλος του Σέντερ φορ.. Μακάρι θα πω εγώ να είναι ο ένας από αυτούς που συζητάμε. Ο άλλος που δεν λέγεται είναι μάλλον ο Μπακαμπου.
Αρνητικά
Χάρτινος
Τεμπελάκος
Ντίβα
Μανουριαρης
Ψιλό αργος
Θετικά
Ξέρει 100 κιλά μπάλα
Παίζει φορ , πίσω από τον φορ, μπορεί και αριστερά
Τρομερή αυτοπεποίθηση
Έχει ατομική ενέργεια
Χάρτινος
Τεμπελάκος
Ντίβα
Μανουριαρης
Ψιλό αργος
Θετικά
Ξέρει 100 κιλά μπάλα
Παίζει φορ , πίσω από τον φορ, μπορεί και αριστερά
Τρομερή αυτοπεποίθηση
Έχει ατομική ενέργεια
-
Αν τον θέλει ο Λουτσεσκου, πάσο
Εμενα δε μου κάνει, λέμε τώρα
Τρέλα λεφτά
Χωρίς προοπτική
Αλλά είπαμε
Αν έρθει, θα είναι επιλογή του Ραζβαν
Οποτε….οκ
Τρέλα λεφτά
Χωρίς προοπτική
Αλλά είπαμε
Οποτε….οκ
O Λιβάγια είναι ακριβώς το ίδιο στυλ παίχτης με τον Μουσα Μαρέγκα απλά ο Μαρέγκα είναι μία κλάση πιο πάνω όσο αναφορά την ταχύτητα και το σκοράρισμα. Φυσικά θα προτιμούσα τον δεύτερο για πολλούς λόγους με μόνο μείον την ηλικία.
Ο Μακαμπού είναι κανονικός σεντερ φορ. Δηλαδή θα εχείς επιτέλους ένα κανονικό γρήγορο πλήρες σέντερ φορ.
Δεν ξέρω ποιον θα πάρουν στο τέλος. Μπορεί κανέναν από αυτούς και να σκάσει ένας από το πουθενά όσο εμείς ασχολούμαστε με αυτούς.
Ο Μακαμπού είναι κανονικός σεντερ φορ. Δηλαδή θα εχείς επιτέλους ένα κανονικό γρήγορο πλήρες σέντερ φορ.
Δεν ξέρω ποιον θα πάρουν στο τέλος. Μπορεί κανέναν από αυτούς και να σκάσει ένας από το πουθενά όσο εμείς ασχολούμαστε με αυτούς.
- Μπαρκαρούτσος
Ακριβώς...άρα τι να τον κάνουμε;thomas Murg έγραψε:Ας θυμηθούμε ότι η χάρτινη μετά το κλεμμένο πέρασε στους ομίλους τσ λ με καλές εμφανίσεις του Λιβάγια. Και μόλις πέρασαν πλακώθηκε στο ξύλο με αντίπαλο και έχασε τα τέσσερα παιχνίδια των ομίλων!!
Συντάσσομαι.elvetos giatros έγραψε:Αν τον θέλει ο Λουτσεσκου, πάσο
Τρέλα λεφτά
Χωρίς προοπτική
Αλλά είπαμε
Οποτε….οκ
- soflodoras
Τον θυμαστε τον Μπακαμπου τους πρωτους 7 μηνες στο γαυρο; Ακομα γελαω. Μετα μεταλλαχθηκε ξαφνικα.
Το ιδιο κ ο Σαματα του χρονου
Το ιδιο κ ο Σαματα του χρονου
Ο Μπακαλπου είναι μια τρίχα από τα @@ του Λιβαγια.
Εγώ θέλω καλύτερο και από τους 2 ,αλλά αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα, Λιβαγια με χίλια.
Εγώ θέλω καλύτερο και από τους 2 ,αλλά αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα, Λιβαγια με χίλια.
- Patricio_4
O Μαρεγκα και ο Μπακαμπου είναι στα όρια μεταξύ ενεργού και ανενεργού ποδοσφαιριστή ενώ ο Λιβάγια 3 χρόνια νεότερος και πρωταγωνιστής σε κανονική ομάδα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk