Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Αυτό το "θα κάνουν κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ τους" δεν θα το έδενα κόμπο. Κυρίως για έναν και μονο λόγο. Ο "ανοιχτοχέρης" Τίγραρος έχει αλλέργια στις αμκ. Κατατάλα μιλάμε όμως για "ανοιχτοχέρη". Μιλάμε τώρα για επιστήμονες έτσι.
Τρία καλοκαίρια, την ίδια προετοιμασία κάνουμε, την ίδια (χάλια) εικόνα στα τρεξίματα έχουμε και αυτό είναι το φυσικό όταν κάνεις δυνατές προετοιμασίες. Τις δύο φορές σωθήκαμε από την ομοιογένεια του υλικού, με τους Βούλγαρους την πάθαμε από την ανομοιογένεια. Ο Σάστρε ήταν απών και πέρσι το καλοκαίρι "ανεξήγητα", φαντάσου...VfB v2 έγραψε:Απο που προκύπτει ότι κάναμε βαριά; Εγω ξέρω ότι φέτος έγινε πιο light επειδή πέρσι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους με την λέφσκι επειδή είχε γίνει βαριά. Θα ξεχάσω εγώ τον σάστρε εκείνη την περίοδο που έτρεχε λες και φορούσε εικοσάποντα τακούνια.
-
Λογικα, αν κληρωθούνε με την πρωταθλήτρια του Γιβραλταρ στον πρώτο γύρο
Θα τους ξεκωλιασει στην προετοιμασία ο Ραζβαν
Θα τους ξεκωλιασει στην προετοιμασία ο Ραζβαν

Μακάρι να ήταν ανά γύρο και η ανάλογη προετοιμασία, αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει έτσι. Για παράδειγμα, όσο πλησιάζουν τα επίσημα ματς κόβονται πια οι διπλές προπονήσεις που είναι κυρίως στην αρχή.
- kataramenos5
Ο ενας προβλεψιμος,ο αλλος προβλεψιμος αλλα το πρωταθλημα κριθηκε στην τελ φαση στο 95.Κι ο αλμερας μπορουσε να το παρει και θα ξεσαλωνε το κουλαμανια με το στρατηλατη,κι ο μεντιλιμπαρ ειχε ευκαιρια κλπ κλπ.Στιγμες ειναι το ποδοσφαιρο και θελει και λιγο τυχη.Ολοι καλοι προπονητες ειναι το δειχνει η πορεια τους.
Μη τους μηδενιζουμε .
Οσον αφορα το Λουτσε ελπιζω να θυμομαστε το ποσο καλος (εσεις το λετε)ειναι και σε κακες στιγμες τυπου Λεφσκι.Γιατι δε γινεται σημερα να ναι προπονηταρα και αυριο αμπαλος.Παιζει να το χω γραψει αυτο 6-7 φορες αλλα καθε φορα το πιανουμε απ την αρχη.
Προσωπικα (φιλε γιαπας) θα ηθελα ,τωρα που ναι καβαλα στ αλογο να τραβηξει γι αλλες παραλιες,να μην ζησει (ξανα) την απαξιωση της τρομερης δουλειας του αλλα και το αγχος του περσινου καλοκαιριου.
Κουραστηκε σιγουρα και κουραστηκα κι εγω μ αυτη την κατασταση που ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναζησουμε αν μεινει
Θελω κατι διαφορετικο κατι πιο φρεσκο δυτικοευρωπαικης προελευσης κατα προτιμηση
Μη τους μηδενιζουμε .
Οσον αφορα το Λουτσε ελπιζω να θυμομαστε το ποσο καλος (εσεις το λετε)ειναι και σε κακες στιγμες τυπου Λεφσκι.Γιατι δε γινεται σημερα να ναι προπονηταρα και αυριο αμπαλος.Παιζει να το χω γραψει αυτο 6-7 φορες αλλα καθε φορα το πιανουμε απ την αρχη.
Προσωπικα (φιλε γιαπας) θα ηθελα ,τωρα που ναι καβαλα στ αλογο να τραβηξει γι αλλες παραλιες,να μην ζησει (ξανα) την απαξιωση της τρομερης δουλειας του αλλα και το αγχος του περσινου καλοκαιριου.
Κουραστηκε σιγουρα και κουραστηκα κι εγω μ αυτη την κατασταση που ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναζησουμε αν μεινει
Θελω κατι διαφορετικο κατι πιο φρεσκο δυτικοευρωπαικης προελευσης κατα προτιμηση
-
Εγώ πάλι προτιμάω να μείνει και να συνεχίσει να εξελίσσεται, όπως έκανε φέτος.
Είτε γιατί το πίστευε είτε γιατί αναγκάστηκε, άλλαξε πολλές φορές πλάνο, τακτικές, στρατηγική.
Άντε να δω και καμιά αλλαγή συστήματος του χρόνου και τί άλλο !!
Είτε γιατί το πίστευε είτε γιατί αναγκάστηκε, άλλαξε πολλές φορές πλάνο, τακτικές, στρατηγική.
Άντε να δω και καμιά αλλαγή συστήματος του χρόνου και τί άλλο !!
Ας μη συγκρίνουμε την αεκ των 4 φιλικών με την ομάδα μας.
Σε μας το έχασε ο Ανσαριφαρντ, εκεί κέρδιζαν και άνοιξαν τα πόδια. Έχει μια κάποια διαφορά
Σε μας το έχασε ο Ανσαριφαρντ, εκεί κέρδιζαν και άνοιξαν τα πόδια. Έχει μια κάποια διαφορά
- abc_o_ karpouzas
Δηλ.... Κατ...
Τι ακριβώς θέλεις...για να μην συνεχίσουμε από εδώ που μείναμε....για να μην έχουμε τις ίδιες γκρίνιες...καλυτερα είναι να αρχίσουμε πάλι από την αρχή;
Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από 6 μήνες δεν θα ξανά έχουμε τις...ιδιες..γκρίνιες για...αλλα..προσωπα;
Γκρίνιες μετά την Εστερσουντ γκρίνιες για τον ζωγράφο γκρίνιες γιατί δεν κερδίσαμε τον οαρη
Τι ακριβώς θέλεις...για να μην συνεχίσουμε από εδώ που μείναμε....για να μην έχουμε τις ίδιες γκρίνιες...καλυτερα είναι να αρχίσουμε πάλι από την αρχή;
Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από 6 μήνες δεν θα ξανά έχουμε τις...ιδιες..γκρίνιες για...αλλα..προσωπα;
Γκρίνιες μετά την Εστερσουντ γκρίνιες για τον ζωγράφο γκρίνιες γιατί δεν κερδίσαμε τον οαρη
- abc_o_ karpouzas
Η ομάδα μπήκε σε ένα καλούπι...
Ότι προσθαφαιρεσεις θα γίνουν θα γίνουν για θετική αναβάθμιση....
Του χρόνου...βλέπω...η ομάδα να είναι ακόμη ποιο αθλητική με ακόμη ποιο πολλές αντοχές και ποιο...μασίφ...
Αλλά θέλει υπομονή ...ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να βρει υπομονή και να δείξει ακόμη ποιο μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς που...ξερουν...
Ότι προσθαφαιρεσεις θα γίνουν θα γίνουν για θετική αναβάθμιση....
Του χρόνου...βλέπω...η ομάδα να είναι ακόμη ποιο αθλητική με ακόμη ποιο πολλές αντοχές και ποιο...μασίφ...
Αλλά θέλει υπομονή ...ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να βρει υπομονή και να δείξει ακόμη ποιο μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς που...ξερουν...
- AlxNeapoli1
Ο ανθρωπος εκανε θαυματα φετος. Επιβαλλεται να του κανουν πιο ευκολη τη δουλεια, δινοντας του καποιες αναβαθμισεις παικτων εκτος του οτι να παραμεινουν αυτοι που θελει. Εχουμε ιστορικη ευκαιρια και παλι να χτισουμε πανω σε αυτο το πρωταθλημα και να παρουμε και το επομενο και το επομενο. Με Ρασβαν θα φτασουμε διψηφιο αριθμο πρωταθληματων εαν του δοθει αναβαθμιση σε καποιους παικτες.
- Μπαρκαρούτσος
Μακάρι ρε φίλε...
Βέβαια, τις προηγούμενες φορές που είχαμε "ιστορικές ευκαιρίες", καήκαμε στο χυλό και τώρα φυσάμε και το γιαούρτι.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά έχω εμπιστοσύνη ότι κάτι καλό θα καταφέρουν.
Βέβαια, τις προηγούμενες φορές που είχαμε "ιστορικές ευκαιρίες", καήκαμε στο χυλό και τώρα φυσάμε και το γιαούρτι.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά έχω εμπιστοσύνη ότι κάτι καλό θα καταφέρουν.
- AlxNeapoli1
Νομιζω πως αυτη τη φορα δε θα τα κανουμε θαλασσα απο τα πανηγυρια. Την προηγουμενη φορα γκρεμιστηκε οτι χτιστηκε, αυτη τη φορα θα παραμεινει ο Ρασβαν και ο Σαββιδης ξερει τι πρεπει να κανει. Τους βλεπω πιο συγκρατημενους οποτε ειμαι πολυ αισιοδοξος.
Κετζιορα Μειτε Και Σβαμπαρο ζήτησε παραμονή ο General. Με τέτοιες ομιλίες ο Σβαμπ και τέτοια προσωπικότητα δεν γίνεται να φύγει.
- AlxNeapoli1
Ξεκαθαρα. Σβαμπ ειναι αρχηγικη φιγουρα, τετοιες προσωπικοτητες πρεπει να μενουν.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει μ αυτο που ειπε ο Κυρ-Κυρ...
''Δεν θα επαναλαβουμε τα λαθη του παρελθοντος''....προφανος εννοει για οτι εγινε μετα το προηγουμενο πρωταθλημα...
Δεν ειναι οφτοπικ...γιατι ειναι αμεσα συνδεδεμενο με τον Λου και τι κινησεις θα γινουν αυτο το καλοκαιρι
''Δεν θα επαναλαβουμε τα λαθη του παρελθοντος''....προφανος εννοει για οτι εγινε μετα το προηγουμενο πρωταθλημα...
Δεν ειναι οφτοπικ...γιατι ειναι αμεσα συνδεδεμενο με τον Λου και τι κινησεις θα γινουν αυτο το καλοκαιρι