Ζήσε ρε Μητσαρα στην κοσμαρα σου αφου περνάς καλά εκεί και μην προσβαλλεις τους αλλουςMitsospaoki4 έγραψε:Ο Τζόρνταν είσαι;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- figurehead4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν κατάλαβα τι σε πρόσβαλε, μια ερώτηση έκανα.
Ξέρεις πόσοι αρδ έχουν περάσει από εδώ μέσα;
Και ναι η αλήθεια είναι από την Κυριακή και μετά ζω σε ένα άλλο κόσμο που η ομάδα μου είναι στα ουράνια και οι ποκιτες κλαίνε. Όπως κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ πιστεύω..
Ξέρεις πόσοι αρδ έχουν περάσει από εδώ μέσα;
Και ναι η αλήθεια είναι από την Κυριακή και μετά ζω σε ένα άλλο κόσμο που η ομάδα μου είναι στα ουράνια και οι ποκιτες κλαίνε. Όπως κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ πιστεύω..
Καταρχάς ο Ραγκα τα γύρισε το ''δεδομένο'' που έλεγε χθες σήμερα έγινε με πολλές ''πιθανότητες''.
Ένα αυτό και δύο ο Ραγκα είπε ότι τελικά αν δεν πουληθεί τώρα ο Ντελιας με τον Κουλιε πριν την προετοιμασία ώστε καλύψει ο ΠΑΟΚ τις ανάγκες του και να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ νωρίς μετά δεν αποκλείει ότι μπορεί να μείνουν αρκεί να το θέλουν και οι ίδιοι.
άρα στην ουσία είπε ότι αν δεν πουληθούν τώρα πριν την προετοιμασία θα μείνουν και του χρόνου μετά ίσως με λίγο καλύτερο και ανανεωμένο συμβόλαιο.
Αρα που καταλήγουμε. Πουθενά . Αν δεν βρέξει θα χιονήσει και μπορεί να έχει ήλιο.
Το έργο με τον Μουστάκα το έχετε δει που κάνει την καφετζού και λέει το φλιτζάνι και λέει ότι βλέπει στο φλιτζάνι ΕΘΞ? Ενας Θεός Ξέρει
Ένα αυτό και δύο ο Ραγκα είπε ότι τελικά αν δεν πουληθεί τώρα ο Ντελιας με τον Κουλιε πριν την προετοιμασία ώστε καλύψει ο ΠΑΟΚ τις ανάγκες του και να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ νωρίς μετά δεν αποκλείει ότι μπορεί να μείνουν αρκεί να το θέλουν και οι ίδιοι.
άρα στην ουσία είπε ότι αν δεν πουληθούν τώρα πριν την προετοιμασία θα μείνουν και του χρόνου μετά ίσως με λίγο καλύτερο και ανανεωμένο συμβόλαιο.
Αρα που καταλήγουμε. Πουθενά . Αν δεν βρέξει θα χιονήσει και μπορεί να έχει ήλιο.
Το έργο με τον Μουστάκα το έχετε δει που κάνει την καφετζού και λέει το φλιτζάνι και λέει ότι βλέπει στο φλιτζάνι ΕΘΞ? Ενας Θεός Ξέρει
-
Ο Ντελιας θα μείνει
Κανείς δεν είναι ηλίθιος να πουλήσει, όταν η προοπτική του CL είναι πιο κοντά από ποτέ
Ρε μάγκες, τελειώνει το συμβόλαιο του Τζόλη φετος
Κάνει παπάδες στη Γερμανία
Χθες χατ τρικ και άνοδος
Μήπως να το ξανασκεφτεί ο Λου;
Μια ερώτηση δε βλάπτει
Είναι και αριστερός επιθετικός
Και Έλληνας
Κανείς δεν είναι ηλίθιος να πουλήσει, όταν η προοπτική του CL είναι πιο κοντά από ποτέ
Χθες χατ τρικ και άνοδος
Μια ερώτηση δε βλάπτει
Και Έλληνας
- PaokPatraG4
Πάντως εάν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να έρθει αυτός ο Marcel Hartel που έβαλε ένα παληκάρι πιο πίσω θα τον ήθελα με χίλια....Ο τύπος φαίνεται παιχταρας....Θα μου πεις έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από ένα βίντεο; Και θα έχετε και δίκιο....Αλλα ίσως να είναι τρελή ευκαιρία αν θα μπορούσαμε να τον φέρουμε....
παιχταρας ο γερμανος αλλα πιο πολυ δεκαρι?
απο πιο αμυντικογενη χαφ μου αρεσε αυτος
Thom Haye σε νουμερα και απο βιντεακια . ελευθερος.
απο πιο αμυντικογενη χαφ μου αρεσε αυτος
Thom Haye σε νουμερα και απο βιντεακια . ελευθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Παρ 24 Μάιος 2024, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Patricio_4
Πέρα από 8αρι παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης: δεκάρι, αριστερό, δεξί εξτρέμ και φορ
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τελειώνει φέτος.elvetos giatros έγραψε:
Χθες χατ τρικ και άνοδος
Μια ερώτηση δε βλάπτει
Και Έλληνας
Με τη Νόριτς εχει συμβόλαιο για ακομα 2 χρόνια
Διαβάζω για προβλήματα τραυματισμων του Λιβαγια και κόστος 6.000.000€.Βαρύς ο χειμώνας στην Κροατία.Θα τους χρειαστεί.
-
Μάλλον ξέχασες όταν έπαιρναν τηλέφωνο τον 16χρονο Κουτσια να γυρίσει από τις διακοπες για να παίξει στο σημαντικότερο αγώνα της ιστορίαςelvetos giatros έγραψε:Ο Ντελιας θα μείνει
- figurehead4
Ποια γκρίνια ρε μεγάλε; Ειλικρινά διαβάζεις ή απλά τα περνάς στα γρήγορα για να γράψεις αυτό που θες; .Athalos έγραψε:Το οτι ασχολειστε με Ραγκατση και γκρινια ουτε μια εβδομαδα με το πρωταθλημα με ξεπερναει
Γραφω για πριαπισμού που δεν σταματούν, γράφω για αισιοδοξία που ο Ιβάν είναι γκαβλωμενος, γράφω για τον Ντέλια ότι παρόλο που θα τρελαθώ πρώτος εγώ αν φύγει, ότι θα πρέπει να μην το κάνουμε θέμα γιατί μάλλον θα το θέλει ο ίδιος και η διοίκηση θα αναπληρώσει τη ζημιά, ας έχουμε εμπιστοσύνη, γράφω τα ίδια για Κούλιε και Μεϊτέ, πως ό, τι και να γίνει θα είναι για καλό, γράφω πως όσες αντιρρήσεις και να έχουν κάποιοι φίλοι για τον Λιβάγια, ας εμπιστευτούμε τις αποφάσεις του προπονητή σε όλα.
Πως έχουν κερδίσει το δικαίωμα διοίκηση και προπονητής να τους εμπιστευομαστε τυφλα και παρακαλώ να μην γκρινιάζουμε για να μην χαλάει ο ένας τον άλλον. Και ποιο το αποτέλεσμα;
Να γράφεις εσύ για γκρίνια, ο άλλος πως γράφω ό, τι να ναι και ο άλλος να με λέει Τζόρνταν.
ΟΚ, άντε καλό καλοκαιρι. Κάπου δεν έχει νόημα όλο αυτο
-
PaokPatraG4 έγραψε:Πάντως εάν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να έρθει αυτός ο Marcel Hartel που έβαλε ένα παληκάρι πιο πίσω θα τον ήθελα με χίλια....Ο τύπος φαίνεται παιχταρας....Θα μου πεις έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από ένα βίντεο; Και θα έχετε και δίκιο....Αλλα ίσως να είναι τρελή ευκαιρία αν θα μπορούσαμε να τον φέρουμε....
Εμένα αυτό το σκεπτικό να χτυπάμε τους πολύ καλούς απο Β' Γερμανίας, Ισπανίας, Γαλλίας και γενικά ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών με βρίσκει αρκετά σύμφωνο. Πολλοί μένουν ελεύθεροι σε ηλικίες 26-28 έχοντας γράψει νούμερα θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα παίξουν στις μεγάλες ομάδες των χωρών τους. Οπότε μια ομάδα του Βig 4 που θα παίζει είτε CΗ.L είτε Ε.L μπορεί να τους δελεάσει. Άσε που μέχρι στιγμής με Σάστρε, Τόμας και Νάρεϊ αυτή η συνταγή μας έχει βγει. Ο συγκεκριμένος έχει και φοβερά νούμερα, καλύτερα απο του Νάρεϊ και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα που ανέβηκε.
Κύριοι, με την προοπτική συμμετοχής στο CL, εμείς έχουμε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις τόσο με τα ταλέντα μας όσο και με αυτούς που μας προτείνουν να έρθουν. Γι᾽αυτό και δεν ισχύουν αυτά που τόσο νωρίς ακούγονται για Ντέλια.
Συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα CL θα φέρει τεράστια ποσά στα ταμεία. Αν και πολλοί θα επιμείνουν οτι αξίζει να τα χώσεις ΠΡΙΝ τους προκριματικούς, να μήν πουλήσεις τους καλύτερους παίκτες σου και να τα δώσεις όλα για την πρόκριση, η στρατηγική του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το αντίθετο, Η κάτι ενδιάμεσο με κάποια ενίσχυση και καποιες δυνατές αποχωρήσεις. Νομίζω το τελευταίο θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε κάποιο βαθμό ώστε να μπούμε στο Τσ.Λ., αλλά δεν νομίζω οτι θα γίνουν ολες οι καλές κινήσεις πρίν περάσουμε.
Είναι δύσκολες αυτές οι αποφάσεις, ενώ στο παρελθόν έχουμε αργήσει ή για να το πώ πιό ήπια, ήμασταν πολύ συντηρητικοί στη στρατηγική των μεταγραφών.
Συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα CL θα φέρει τεράστια ποσά στα ταμεία. Αν και πολλοί θα επιμείνουν οτι αξίζει να τα χώσεις ΠΡΙΝ τους προκριματικούς, να μήν πουλήσεις τους καλύτερους παίκτες σου και να τα δώσεις όλα για την πρόκριση, η στρατηγική του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το αντίθετο, Η κάτι ενδιάμεσο με κάποια ενίσχυση και καποιες δυνατές αποχωρήσεις. Νομίζω το τελευταίο θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε κάποιο βαθμό ώστε να μπούμε στο Τσ.Λ., αλλά δεν νομίζω οτι θα γίνουν ολες οι καλές κινήσεις πρίν περάσουμε.
Είναι δύσκολες αυτές οι αποφάσεις, ενώ στο παρελθόν έχουμε αργήσει ή για να το πώ πιό ήπια, ήμασταν πολύ συντηρητικοί στη στρατηγική των μεταγραφών.
Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι αυτοί που οαριστοτους δημοσιογικ τους παραγωγούς, έχουν έλλειψη απλής κοινής λογικής.
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τον ντελια ( κάτι βέβαια που δεν ισχύει) , ποιος ο λόγος να το κάνει από τώρα, πριν καλά καλά λήξει η σεζόν?
Γιατί να μην περιμένει να δει τι προσφορές θα έχει και να μπουν οι μνηστήρες σε μια άτυπη δημοπρασία?
Μήπως έχουμε ανάγκη τα χρήματα του κάθε ντελια για να συμπληρωθεί ο φάκελος της αδειοδότησης?
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τον ντελια ( κάτι βέβαια που δεν ισχύει) , ποιος ο λόγος να το κάνει από τώρα, πριν καλά καλά λήξει η σεζόν?
Γιατί να μην περιμένει να δει τι προσφορές θα έχει και να μπουν οι μνηστήρες σε μια άτυπη δημοπρασία?
Μήπως έχουμε ανάγκη τα χρήματα του κάθε ντελια για να συμπληρωθεί ο φάκελος της αδειοδότησης?
-
Αυτό το περιστατικό είναι παλιόfigurehead4 έγραψε:
Είπε και κάτι ακόμη ο Ράγκα που όλοι ξέρουμε και όλοι δεν θέλουμε να ακούμε. Πέτυχε λέει κάπου έξω την Γκοντζάρεβα και της λέει κάτι σαν "we need players, we have champion's league'
Και του απάντησε" first champion's league, then players"
Άντε κάποια στιγμή να τελειώνει αυτό το ανέκδοτο με τη λογιστρια. Να την βάλουν λίγο στη άκρη να πληρώνει και να μην ανακατεύεται γιατί τώρα με το πρωτάθλημα θα νιώθει πετυχημένη κιόλας και θα ξεσαλωσει