Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

paokkerkir έγραψε:Πετρωτος

Αρα παμε για τερματοφυλακα και δεξι μπακ
Δεξι μπακ? Ποιος θα φυγει??
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

renegade έγραψε:Στόχος θα πρέπει να είναι να κατέβει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η ίδια ομάδα ( τουλάχιστον) που κέρδισε τα πλέι οφ.
Η σημαντικότερη κ πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του μεϊτέ ο οποίος είναι το Α κ Ω σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής κ στην σημασία που δείχνει στην μεσαία γραμμή.
Έπονται οι ανανεώσεις των κετζιορα κ Μπράντον ( νόμιζα ότι είχε κ άλλον χρόνο συμβόλαιο) κ φυσικά οι περιπτώσεις των 3Κ οι οποίοι πιστεύω ( αν φανούν έξυπνοι οι μάνατζερ τους) ότι δεν θα πιέσουν για μεταγραφή μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς λιγκ.
Τέλος να δούμε τι θα κάνουμε με πιθανές προσφορές που θα έρθουν για παίκτες όπως ο αντριγια,ο μπαμπα κ ο ντεσποντοφ.

Προσωπικά αν μου έλεγαν να διαλέξω έναν παίκτη να φύγει ως μεταγραφή από την ομάδα, αυτή θα ήταν του Βούλγαρου
Νομίζω θα ήταν μεγάλο λάθος αυτό.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αυτή την στιγμή πάντως ο μόνος παίκτης που μπορούμε να πούμε 100% ότι δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου είναι ο Μάρκος Αντόνιο
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Στα 30 του μπορεί να έρθει ο Τζόλης. Θα τον αγοράσει άμα ανέβει. Βέβαια στην Μπουντεςλιγκα δεν νομίζω να κάνει τόσα πολλά γκολ αλλά και τα μισά να κάνει που τον είδατε τον Παναγή. Πήρανε οι Άγγλοι ταλεντάρα και δεν είχανε τον προπονητή να τον διαχειριστεί σωστά. Οταν παίρνεις πιτσιρικάδες από άλλες χώρες πρέπει να κοιτάξεις να προσαρμοστούν και στο περιβάλλον. Αυτοί τον πήρανε και τον έριξαν την αξία. Και ο Σερ Αλεξ έπαιρνε μπέμπηδες αλλά ήταν και πατέρας εκτός από προπονητής.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Βάλανε μόνο 6 εκ ρήτρα άρα εμείς θα πάρουμε κοντά στο μυριο ..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

G4Space έγραψε:https://www.transfermarkt.de/marcel-hartel/profil/spieler/189073

Στη Γερμανία ακούστηκε για εμάς!
Τρομερά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Καλή τεχνική, καλός επιθετικά, όχι τόσο εξαρο-οχτάρι, περισσότερο οχταρο-δεκάρι.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

renegade έγραψε: Προσωπικά αν μου έλεγαν να διαλέξω έναν παίκτη να φύγει ως μεταγραφή από την ομάδα, αυτή θα ήταν του Βούλγαρου
Φέτος ήταν μία από τις πιο κακές χρονιές του Βούλγαρου και έκανε κάτι νούμερα να ζαλίζεσθε φαντάσου να πιάσει φόρμα.

Ο Φετινός Ντεσπότοφ δεν είχε έκρηξη. Καμία μα καμία. Αν δεις αυτόν τον ποδοσφαιριστή πως παίζει με έκρηξη θα τρομάξεις . Κάνει ντρίπλα πάνω στην κίνηση με απίστευτή ταχύτητα.

Δεν τα έκανε στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί . Αλλά άμα τα ξανα αρχίσει ο τύπος είναι δεν χορταίνεις να τον βλέπεις.

Είναι σαν να είπε εγώ φέτος θα πάω στο ρελαντι και έδωσε στον Ζιλε τις δυνάμεις του και έκανε φέτος ο Ζιλε πράγματα που δεν έκανε άλλες χρονιές.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

https://twitter.com/bubobdijital/status ... 51/photo/1

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τζάκσον Μουλέκα.
Ο Έλληνας εκπρόσωπος έκανε προφορική πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κονγκολέζο επιθετικό. Η Μπεσικτάς βρήκε το νούμερο ανεπαρκές και απέρριψε την προσφορά».
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτός ήταν η εναλλακτική του σαμάτα ή το αντίστροφο?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Χαμός γίνεται θα έχουμε κάνει πολλές προτάσεις σε πολλούς παίχτες. Να δούμε πόσοι θα έρθουν μέσα σε έναν μήνα. Εγώ λέω μέχρι 1 Ιουλίου στην προετοιμασία θα έχουμε 4 παίχτες νέους τουλάχιστον. ένας την εβδομάδα περίπου θα έρχεται κατά μέσο όρο.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Σε συνομιλια μου με τουρκο οπαδο της μπεσικτας τον ρωτησα για τον μουλεκα,μου ειπε επι λεξη,δεν χρειαζεται να μας δωσετε λεφτα,σας τον φερνω εγω δωρεαν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PAOK1LIFE έγραψε:
renegade έγραψε: Προσωπικά αν μου έλεγαν να διαλέξω έναν παίκτη να φύγει ως μεταγραφή από την ομάδα, αυτή θα ήταν του Βούλγαρου
Φέτος ήταν μία από τις πιο κακές χρονιές του Βούλγαρου και έκανε κάτι νούμερα να ζαλίζεσθε φαντάσου να πιάσει φόρμα.

Ο Φετινός Ντεσπότοφ δεν είχε έκρηξη. Καμία μα καμία. Αν δεις αυτόν τον ποδοσφαιριστή πως παίζει με έκρηξη θα τρομάξεις . Κάνει ντρίπλα πάνω στην κίνηση με απίστευτή ταχύτητα.

Δεν τα έκανε στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί . Αλλά άμα τα ξανα αρχίσει ο τύπος είναι δεν χορταίνεις να τον βλέπεις.

Είναι σαν να είπε εγώ φέτος θα πάω στο ρελαντι και έδωσε στον Ζιλε τις δυνάμεις του και έκανε φέτος ο Ζιλε πράγματα που δεν έκανε άλλες χρονιές.
Δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη αλλά με τον ρόλο του.
Οι κομβικοι παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε ο λουτσέσκου ήταν οι κοταρσκι, κουλιερακης,μπαμπα, μεϊτέ,Τάισον,ντελια, ζίφκο
Και ο κετζιορα...απλά γιατί δεν υπήρχε άλλος.

Αν του αφαιρέσεις δηλαδή του προπονητή έναν εξ αυτών, του χαλάς μεγάλο κομμάτι της γενικότερης λειτουργίας της ομάδας που έχει φτιάξει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μετά από αυτό το απίθανο πρωτάθλημα έχω γεμίσει για μια 5ετια ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Πραγματικά απλά θα αράξω και θα απολαύσω τις διακοπές, την προετοιμασία και τις μεταγραφές. Πιστεύω ότι ο Ιβάν θα κάνει οτι του πει ο Ραζβαν και θα το παλέψουμε να μπούμε ομίλους CL. Ότι θέλουν ας κάνουν, η κριτική έχει τελειώσει. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή, σταφ και πρόεδρο (καλά αυτό το ξέραμε πριν καν το 1ο πρωτάθλημα).
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Κοίτα τον Κουλιεράκη και τον Ντέλια μπορεί να τους πουλήσει και τον χειμώνα ή τον Σεπτέμβριο την τελευταία μέρα στο παράθυρό έχοντας αγοράσεις αντικαταστάτες λίγο πιο πριν ή και την τελευταία μέρα. Αυτό που τον καίει περισσότερο τώρα όλον τον ΠΑΟΚ είναι να αδράξει την ευκαιρία και να μπεί στους ομίλους. Αν μπει στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ η χρονιά θα είναι πολύ πετυχημένη ότι και να κάνει μετά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έδωσε διαταγή ο ΙΒΑΝ η ομάδα να είναι έτοιμη. Τώρα δεν μιλάμε για Κόνφερενς. Πάμε για πολλά λεφτά.

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κρατήσει τους πάντες εκτός από τον Μαρκο Αντόνιο έτσι μονο και μόνο για το κλίμα μέχρι να μπούμε στους ομίλους. Δηλαδή θα κρατήσει και Μειτε και Κετζιορα και Σβααπ κτλ και θα πάρει παίχτες μόνο εκεί που θέλει να διώξει. Δηλαδή θα πάρει έναν σεντερ μπακ για να κάνει τον Εκονκ να θέλει να φύγει. Θα πάρει έναν χαφ γιατί ο Μαρκο Αντονιο έφυγε. Θα πάρει μέσο επιθετικό γιατί έπρεπε να πάρει από πιο πριν και μπορεί να του φύγει ένας αργότερα. Θα πάρει επιθετικό γιατί θέλει να διώξει Σαμάτα. Εγώ έτσι το βλέπω. Ο Λουτσέσκου θέλει να δουλεύει με 25-26 ατομα. Δεν ανεβάζει τον αριθμό . Το ίδιο ζήτησε και ο Μεντλιμπαρ στον γαύρο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Άκουσα πριν λίγο την εκπομπή του Ραγκατση στους betarades. Καταρχάς δεν ξέρω για σας, όμως εγώ αυτόν και το συγχωρεμένο τον Τζαντζαρά τους άκουγα μια ζωή (από την ξακουστή omega tv) και σε ό, τι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν με πρόδωσαν ποτέ. Παιδί του Παρασιδη είναι ο Ράγκα.

Εξήγησε λοιπόν σταράτα ότι μάνατζέρ φίλος του έχει πει πως ο Ντέλιας και η οικογένεια του έχουν συμφωνήσει με Σάλτσμπουργκ σε όλα και μένουν τα ιατρικά. Εμένα αυτό μου λέει ότι δεν τον πουλάει ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να φύγει ο ίδιος. Ίσως δεν νιώθει απόλυτη εμπιστοσύνη εδώ, ίσως θέλει να παίξει πιο ελεύθερα, ίσως πιέζει για μεγαλύτερο συμβόλαιο... Ίσως, ίσως, ίσως. Αν γίνει λοιπόν, δεν θα γίνει με πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ.
Σκέφτομαι όμως μήπως τα σκουλήκια μας έκαναν ένα ακόμη δώρο, μετά τον Βιερίνια πογ του είχε διαλύσει το πόδι ο Βιτολο και η Πόρτο μας τον άφησε. Μήπως κάνουν πίσω οι Αυστριακοί λόγω του τραυματισμού και ξεχαστεί το όλο θέμα.

Είπε και κάτι ακόμη ο Ράγκα που όλοι ξέρουμε και όλοι δεν θέλουμε να ακούμε. Πέτυχε λέει κάπου έξω την Γκοντζάρεβα και της λέει κάτι σαν "we need players, we have champion's league'
Και του απάντησε" first champion's league, then players"

Άντε κάποια στιγμή να τελειώνει αυτό το ανέκδοτο με τη λογιστρια. Να την βάλουν λίγο στη άκρη να πληρώνει και να μην ανακατεύεται γιατί τώρα με το πρωτάθλημα θα νιώθει πετυχημένη κιόλας και θα ξεσαλωσει

Το κυριότερο που είπε πάντως ο Ράγκα είναι πως ο Ιβάν είναι στα καλύτερα του, εντελώς γκαβλωμένος. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε ήσυχοι λέω εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 23 Μάιος 2024, 23:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”