Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ακούστε το, εχει μεταγραφικά hints
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετροσπορτ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, ο Κώστας Πετρωτός, ήδη από χθες έγινε και η πρώτη σύσκεψη μεταγραφικού χαρακτήρα, παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και του τιμ συνεργατών του Γιώργου Σαββίδη που ασχολούνται με το κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας.

Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και ο Ρουμάνος κατέθεσε τα «θέλω» του σχετικά με τις θέσεις και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στόχος είναι η ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις και συγκεκριμένα η απόκτηση φορ, ταχύ μέσου, κεντρικού αμυντικού και εξτρέμ με ικανότητα να αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά. Αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι εκλεκτοί και ήδη οι συνεργάτες του Γιώργου Σαββίδη έχουν αρχίσει να «δουλεύουν» συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Πετρωτος

Αρα παμε για τερματοφυλακα και δεξι μπακ
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Αν ειχα 1 ευρω για καθε φορα που εχω διαβασει στη ζωη μου οτι ο ΠΑΟΚ θελει/ψαχνει "ταχυδυναμικο" μεσο, τωρα θα επαιρνα την ΚΑΕ και θα μπαιναμε ευρωλιγκα
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ε δεν είπαν ότι θα πάρει. Είπαν ότι θέλει :lol: :lol: :lol:
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Το θέμα είναι να γίνουν σωστές επιλογές...θυμάμαι κάποιους πχ. που στεναχωρήθηκαν επειδή ο Παναθηναικός πήρε πέρσι τον Βιλένα στα χαφ που είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έδωσε 1,5 εκ. για 4ετές συμβόλαιο και 3 εκ. στην Εσπανιόλ δηλαδή πάνω κάτω τα λεφτά που θα στοιχίσει ο Μειτέ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φέτος δεν έχω την ίδια κάψα να κάνω μεταγραφικές αναλύσεις...Η πορεία της ομάδας έσκισε κάθε σενάριο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως αν σκεφτεί κάποιος ποιοι και πόσοι παίκτες συνδυάζουν συμβόλαιο εν ισχύ,ποιότητα και λίγες πιθανότητες να φέρουν πρόταση αγοράς ένας μικρός πανικός σε πιάνει...Ότο,Οζντοεφ,Μπαμπα,Ταισον,Μιχαηλίδης,Σαστρε,Ντεσποτοφ,δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον...Προφανώς δεν γίνεται να φύγουν με μεταγραφη όλοι οι άλλοι ,Κοταρσκι,Κουλιερακης,Ζιφκοβιτς,Ντελιας αλλά θα ζούμε με το άγχος...
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Κοταρσκι,Κουλιε και Ντελιας κάποια στιγμή θα φύγουν .Θα μπορούσε να γίνει σταδιακά αυτό.Ας φύγει Κουλιε φέτος και Ντελιας του χρόνου...Δλδ αν του πεις σου ανεβάζω το συμβόλαιο,πάμε μαζί ομίλους είτε Τσουλου,είτε Γιουρόπα(δε νομίζω να καταλήξουμε Conference)και του χρόνου φεύγεις θα πει όχι ιδίως μετά τη φετινή χρονιά???
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Σίγουρα θα έρθουν προτάσεις για παίκτες μας.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι δεν θέλουμε να πωληθεί ο Ντέλιας κυρίως γιατί είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσεις ( Ελληνας , νεαρός που ξέρει την ομάδα, έχει ανδρωθεί στο club).

Την τιμή την καθορίζει η αγορά . Οχι ο ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον πουλήσει μετά τα προκριματικά , θα είναι πολύ λίγες οι μέρες και για να βρεθεί ομάδα και για να βρει αντικαταστάτη. Ο παίκτης αν συμφωνήσει να βοηθήσει στα προκριματικά , πόδια στη φωτιά δεν θα βάζει.

ΟΛΑ είναι δίκοπο μαχαίρι...

Φετος λέω να εμπιστευτώ τη λειτουργία της ομάδας που σίγουρα θα κάνει λάθη, θα κάνει όμως και σωστά. Οπως έκανε και περισυ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Νομίζω το καλύτερο είναι να κρατήσουμε Μειτε - Σβαμπ-Οζντοεφ και από εκεί και πέρα να πάμε σε δανεικούς με μια σχετικά νορμάλ ρήτρα.
Έτσι έχεις δυνατότητα να πάρεις ποιοτικούς παίκτες με μικρότερο ρίσκο.
Αρκεί να έχεις αποφασίσει από πριν ότι αν σου βγεί, θα πρέπει να δώσεις κάποια χρήματα για να τον κρατήσεις.
Τα παραδείγματα Ολιβέιρα - Μισιτς - Μειτε αλλά και τα αντίθετα με Μ.Αντονιο πχ αυτό δείχνουν.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κατά την γνώμη μου καλό είναι να ξεκινήσουμε με τις υποθέσεις Meite & Kedziora και να έχουμε ως μέσα Ιουνίου είτε θετική είτε αρνητική έκβαση ώστε να δούμε πως θα κινηθούμε στον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.Επειτα θεωρώ απαραίτητο να κάνουμε μια κουβέντα με τους εκπροσώπους των τριών χρυσών Κ της ομάδας ρίχνοντας στο τραπέζι τα θέλω τα δικά τους και της ομάδας.Θα ήταν υπέροχο να παραμείνουν και οι τρείς αλλά προσωπικά το θεωρώ δύσκολο.Επισης σύμφωνα πάντα με τα θέλω του Razvan να δούμε τι μέλει γενέσθαι με Ekong,Nasberg,Rafa, Schwab,Τσιγγάρα,Brandon & Samatta ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πόσες μεταγραφές και σε ποιες θέσεις θα πρέπει να προβούμε.Ιδανικα πάλι όλες οι παραπάνω συζητήσεις & διεργασίες θα ήταν καλό να έχουν ολοκληρωθεί ως τέλη Ιουνίου ώστε να είμαστε με πλήρης ρόστερ στην προετοιμασία.
G4Space

Δημοσίευση από G4Space »

https://www.transfermarkt.de/marcel-har ... ler/189073

Στη Γερμανία ακούστηκε για εμάς!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στόχος θα πρέπει να είναι να κατέβει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η ίδια ομάδα ( τουλάχιστον) που κέρδισε τα πλέι οφ.
Η σημαντικότερη κ πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του μεϊτέ ο οποίος είναι το Α κ Ω σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής κ στην σημασία που δείχνει στην μεσαία γραμμή.
Έπονται οι ανανεώσεις των κετζιορα κ Μπράντον ( νόμιζα ότι είχε κ άλλον χρόνο συμβόλαιο) κ φυσικά οι περιπτώσεις των 3Κ οι οποίοι πιστεύω ( αν φανούν έξυπνοι οι μάνατζερ τους) ότι δεν θα πιέσουν για μεταγραφή μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς λιγκ.
Τέλος να δούμε τι θα κάνουμε με πιθανές προσφορές που θα έρθουν για παίκτες όπως ο αντριγια,ο μπαμπα κ ο ντεσποντοφ.

Προσωπικά αν μου έλεγαν να διαλέξω έναν παίκτη να φύγει ως μεταγραφή από την ομάδα, αυτή θα ήταν του Βούλγαρου
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

πώς θα γίνει να επιστρέψει ο Τζόλης; Βλέπω το ματς με την Μπόχουμ και είναι παντού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”