Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από danirifle »

loukas karadimos έγραψε:μακρια απο καθε χαρτινο οποιος και αν ειναι αυτος, δεν πεσαμε εμεισ στα χαπια δυο βδομαδες το 18 για να ρθει ο κυριος λιβαγια να πληρωθει 1.3 απο την παρτη μας!!!

ασε που κουβαλανε κακο καρμα, βλεπε ολιβειρα που και καλυτερος παιχτης ηταν και οχι απλα δεν ακουμπησε, προκαλεσε κλαυσιγελο με την παρουσια του.

τελοσπαντων, το κλεινω, φετος ειπα να μην πω τιποτα μεχρι να παιξουμε το πρωτο ευρωπαικο, αλλα ο χαρτινος με εβγαλε απο το καβουκι μου
και τι φταίει ο λιβάγια για το κλεμμένο? τι να έκανε?

να πετούσε το μετάλλιό του σε λίμνη?
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η πιρουέτα μπιφτέκας του Κόλκα για 14-15 μύρια της Σάλτσμπουργκ για Ντέλια.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, εμφανίζεται να είναι η αυστριακή Σάλτσμπουργκ!

ADVERTISEMENT
Παρακολουθώντας στενά τον 21χρονο άσο του Δικεφάλου εδώ και μήνες, οι μόνιμοι Πρωταθλητές Αυστρίας έχουν αποφασίσει από τη μία να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή και έχουν αντιληφθεί από την άλλη πως δεν πρόκειται να βάλουν σε… προβληματισμό τον ΠΑΟΚ με ποσά που δεν ανταποκρίνονται στις ικανότητες και στην προοπτική του “Ντέλια”.

Φρέσκα κουλούρια από paok 24.
Ελπίζω να μην ισχύει
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σάλτσμπουργκ δεν έλεγε και ο Ραγκατσης;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για τον παρτενέρ του Μειτε στην μεσαία γραμμή πρόχειρα πρόχειρα
Μειτε - σερτζιο ολιβειρα
Μειτε - μισιτς
Μειτε - χουανγκ
Μειτε - ναντες
Μειτε - ζομπνιν
dev

Δημοσίευση από dev »

για να το λενε οι 24 σημαινει οτι η πρπταση ειναι ηδη στην παε.

15 εκ ειναι ποσο για να ξεκινησεις συζητησεις αλλα οχι για να συμφωνησεις.

εγω αν μπορουσα θα το καθυστερουσα και θα εκανα μια μεγαλη προσφορα στον παικτη για ανανεωση

της ταξης ανω του 1,5 τον χρονο και υποσχεση αν ερθει προταση 20 εκ απο μεγαλη ομαδα να μην του στερησω την ευκαιρια

αν τωρα οι αυστριακοι ανεβουν στα 20 εκ τι να πω
icue

Δημοσίευση από icue »

Mitsospaoki4 έγραψε:Σάλτσμπουργκ δεν έλεγε και ο Ραγκατσης;
Αυτος ειναι που τον ειχε βαλει ηδη στο αεροπλανο και πετουσε για ιατρικα; Γιατι οκ αν τον παρει η Σαλτσμπουργκ τον Αυγουστο, δεν θα μας πει σας τα ελεγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 23 Μάιος 2024, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

marsantos έγραψε:Αν παίρναμε το Λιβάγια, θα μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση. Ένας παίκτης με μηδέν αθλητικότητα και τεμπελάκος.
Ναι ξέρει πολύ μπάλα, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναβαθμιστεί σε αθλητικότητα.
+1926
Άβαταρ μέλους
Guerriero_Bianconero_4

Δημοσίευση από Guerriero_Bianconero_4 »

tenten4GT έγραψε:https://www.transfermarkt.com/ladislav-krejci/profil/spieler/345911 το παιδί το έχω δει σε 3-4 ματς είναι σέντερ Μπακ με πάρα πολύ καλή τεχνική κ πολλά γκολ με το κεφάλι ,δεν ξέρω πως ακόμη δεν έφυγε από την Τσεχία .δεν έχει την δύναμη του κουλιερακη αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλύτερος κ μένει ελεύθερος.παικτες από Τσεχία Πολωνία η Βουλγαρία έρχονται πολύ πιο εύκολα Ελλάδα .παίκτες υπάρχουν κ ευκαιρίες δεν θέλω ξανά μασημένη τροφή ,παλιούς παίκτες οι αντιπάλους που κάναν ένα καλο ματς εναντίον μας ,θέλω κινήσεις κοταρσκι κ ντεσποφοτ κ ναι ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω .τσιγγουνευτικε η ομάδα με τον Ιταλό το καλοκαίρι που θα έπαιζε σχεδόν σίγουρα κ έριξε ζάρια με τον σαματα κ πήραμε το μηδέν σε απόδοση.δηλαδη αντί για το 1 Μ. Θα δίναμε 1.5 τον χρόνο στον Ιταλό ,μεγάλο λάθος για μένα.
Αδερφέ, ο Krejci επειδή τον έχω παρακολουθήσει πολύ στη Σπάρτα εδώ και 3 χρόνια, δεν είναι για Ελλάδα, αλλά για πολύ παραπάνω. Αν τυχόν καταφέρουν και τον φέρουν στην Τούμπα, είμαι να παίρνω φανέλα, μετά από τη φετινή του Κίριλ. Παίκτης που παίζει και αμυντικό χαφ άνετα.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Από τους υπάρχων τους θελω όλους εκτός Μ Αντωνιο και Σαματά δεν βοήθησαν για τις θέσεις που παίζουν…
Και σίγουρα θελω τερματοφύλακα .
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ παίζουν στο EURO.

Απάντησαν στην ομάδα ότι θα συζητήσουν για το μέλλον τους μετά το EURO.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

general : Καλημέρα boss , Σ αγαπώ

boss: και γω general, τι θέλεις να συζητήσουμε;

general: boss δεν θέλω αλλαγές στην ομάδα , πήραμε το πιο γαμάτο πρωτάθλημα ever.

boss : general φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στους ομίλους τσ λ.

general: Για αυτόν τον λόγο δεν θέλω αλλαγές , με αυτή την ομάδα θα τους πάρω παραμάζωμα όλους.

boss : Θα σου φέρουμε άλλους , καλύτερους.

general : όχι, αυτούς θέλω

boss : ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ

general : για την <<αραπιά>> με βλέπω πάλι.

boss : Δεν θες να σου φέρουμε ένα φορ που να τα παστελώνει ?

general : όχι ευχαριστώ , έχουμε 3 φορ στην ομάδα, θέλω boss όλοι να μείνουν στην ομάδα, σου γλυτώνω λεφτά και μουρμούρα .

boss: ΤΙ????????????????????? δεν γίνεται αυτό , δεν πρέπει να ξεχνάμε την αυτάρκεια, θα πουλήσουμε ακριβά και θα αγοράσουμε παιχταράδες φθηνά που εσυ θα τους κάνεις και αυτούς μάγκες για να τους πουλήσουμε ακριβά.

general : Τι καλοκαίρι με περιμένει πάλι...ούτε το γιοφύρι της άρτας να έχτιζα...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

dev έγραψε:για να το λενε οι 24 σημαινει οτι η πρπταση ειναι ηδη στην παε.

15 εκ ειναι ποσο για να ξεκινησεις συζητησεις αλλα οχι για να συμφωνησεις.

εγω αν μπορουσα θα το καθυστερουσα και θα εκανα μια μεγαλη προσφορα στον παικτη για ανανεωση

της ταξης ανω του 1,5 τον χρονο και υποσχεση αν ερθει προταση 20 εκ απο μεγαλη ομαδα να μην του στερησω την ευκαιρια

αν τωρα οι αυστριακοι ανεβουν στα 20 εκ τι να πω
Ελπίζω εκεί στη ΠΑΕ να μην κατεβάσουν τον πήχη τόσο πολύ.
Ανανέωση, ρήτρα 25 εκατομμύρια και όποιος θέλει ας τα δώσει.
Η εξέλιξη του παίκτη είναι αδιανόητη. Έχει δείξει ακόμα και στην Ευρώπη αυτά που μπορεί να κάνει.
Δεν πουλάς έναν εκ των κορυφαίων, με λιγότερα από 25 εκατομμύρια, τη στιγμή που θέλεις να παλέψεις για να μπεις για ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ σε όμιλο Champions League.
Και ρωτάω. Αν γίνει το θαύμα και παίξουμε Ch.L. Πόσο θα πουληθεί ο Ντέλιας το επόμενο καλοκαίρι; Κάτω από 25;
Που βασικά δεν με απασχολεί και ας μην πουληθεί και ποτέ. Παπάδες κάνει, ΌΡΓΙΑ θα κάνει από δω και πέρα, ΠΑΟΚτσάκια δημιουργούνται κάθε λεπτό που μένει στον ΠΑΟΚ, τι άλλο να ζητήσω δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Λίγα τα 15εκ μπροστά στην προοπτική του τσουλού. Ακομη και του Γιουρόπα θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πάντως εχουμε γεμισει ειδικους που ο βασικός φορ της εθνικής Κροατίας είναι λιγος για τον ΠΑΟΚ..Πραγματικά ρε παιδιά λιγάκι να ειμαστε προσγειωμένοι..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κάτω από 18 συν 30% δεν έχει κανένα νόημα να φύγει ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”