20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Η λογική αρχηγέ λέει ότι μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου τίτλου και στην ηλικία των 38,5 ετών, κρεμάς δόξη και τιμή τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια και φοράς το κοστούμι του αθλητικού διευθυντή, θέση από την οποία πιστεύω ότι πολλά μπορείς να δώσεις στην ομάδα.
Αλλά εσύ θα αποφασίσεις, σε συνεννόηση με τον προπονητή μας και τον πρόεδρό μας.
Αλλά εσύ θα αποφασίσεις, σε συνεννόηση με τον προπονητή μας και τον πρόεδρό μας.
Λογική; ΠΑΟΚ;Γερασίμου έγραψε:Η λογική αρχηγέ λέει ότι μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου τίτλου και στην ηλικία των 38,5 ετών, κρεμάς δόξη και τιμή τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια και φοράς το κοστούμι του αθλητικού διευθυντή, θέση από την οποία πιστεύω ότι πολλά μπορείς να δώσεις στην ομάδα.
Τραλαλαλαλαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας
Κι οταν θα παω στον τρελογιατρο
Θα τον τρελανω και αυτον
Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια,
Βλέπω έναν αιτό με οκτώ κεφάλια,
Που τα βλέπω τ' άλλα έξι,
Παοκάρα είμαι χάλια τα 'χω παίξει.
Όσο κι αν μεγάλωσα, όταν μιλώ για ΠΑΟΚ χάνω κι εγώ την λογική μου.tolis01 έγραψε:Λογική; ΠΑΟΚ;Γερασίμου έγραψε:Η λογική αρχηγέ λέει ότι μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου τίτλου και στην ηλικία των 38,5 ετών, κρεμάς δόξη και τιμή τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια και φοράς το κοστούμι του αθλητικού διευθυντή, θέση από την οποία πιστεύω ότι πολλά μπορείς να δώσεις στην ομάδα.
Τραλαλαλαλαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας
Κι οταν θα παω στον τρελογιατρο
Θα τον τρελανω και αυτον
Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια,
Βλέπω έναν αιτό με οκτώ κεφάλια,
Που τα βλέπω τ' άλλα έξι,
Παοκάρα είμαι χάλια τα 'χω παίξει.
Τώρα σοβαρά κ εγώ πιστεύω ο Αντελίνο πρέπει με δόξα κ τιμή.
Εκτός αν θέλει να σπάσει το υχρόνου το ρεκόρ του Κώστα Ιωσηφίδη...
Εκτός αν θέλει να σπάσει το υχρόνου το ρεκόρ του Κώστα Ιωσηφίδη...
Το ιδανικό ίσως να είναι ένας συνδιασμός
Θα είναι τέλειο να τελειώσει την καριέρα του με ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα
Από την άλλη,θα μπορούσε να παίξει "μισή χρονιά" ακόμα
Ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα
Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και φιέστα αποχώρησης.
Μια γιορτή που να του αξίζει!
Ακριβώς!
Και να μπορεί να πα΄ρει μέρος στην απονομή του χρόνου

Και να μπορεί να πα΄ρει μέρος στην απονομή του χρόνου

Και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι. Κακα τα ψεμματα σε εγχωριο επιπεδο φετος αγγιξαμε το Εβερεστ. Τρυπηθηκε ταβανι που θα κανει πολλα χρονια να το τρυπησει ελληνικη ομαδα. Πραγματικα το πιστευω οτι σπανια θα δουμε παλι 4 ομαδες στο νημα. Τι αλλο πιο μεγαλο να κατακτησει; Ηταν ο βασικος πυλωνας του αηττητου και ηταν ο αρχηγος του "αδιαμφισβητητου"Doomlord4 έγραψε:Το ιδανικό ίσως να είναι ένας συνδιασμός
Επειδη ομως αυτος ο παικτης δεν γινεται να μην χαιρετησει με ενα ματς μεσα στο γηπεδο ισως παρει ακομα ενα 6μηνο
Ο sikatinavra, αυτό το ΠΑΟΚτσακι που μας είχε τρελάνει με τα καταπληκτικά βίντεο του στο youtube πριν απο χρόνια, επιστρέφει με ένα μινι ντοκιμαντέρ για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας μας. Απολαυστε το trailer.
https://youtube.com/watch?v=8_xeZ2VAcgI ... oTbQildeeF
https://youtube.com/watch?v=8_xeZ2VAcgI ... oTbQildeeF
αν στην τελευταια 20ετια βαλεις σαν -θετικα- προσωπα του ΠΑΟΚ καποιους ανθρωπους, οπως πχ Ζαγορακης, Βρυζας, Ιβαν, Παμπλο, Αντελινιο, ειναι αυτός που μας εξέφρασες τα μάλα.
αρχηγε, δώσε το νταλαβέρι στον αντρίγια, να μην αλλάζει και ιστορία το αρχικό του ονόματος, και γίνε αυτός ο ΤΔ που τόσα χρόνια κράζουμε

αρχηγε, δώσε το νταλαβέρι στον αντρίγια, να μην αλλάζει και ιστορία το αρχικό του ονόματος, και γίνε αυτός ο ΤΔ που τόσα χρόνια κράζουμε

K_geo έγραψε:αν στην τελευταια 20ετια βαλεις σαν -θετικα- προσωπα του ΠΑΟΚ καποιους ανθρωπους, οπως πχ Ζαγορακης, Βρυζας, Ιβαν, Παμπλο, Αντελινιο, ειναι αυτός που μας εξέφρασες τα μάλα.
αρχηγε, δώσε το νταλαβέρι στον αντρίγια, να μην αλλάζει και ιστορία το αρχικό του ονόματος, και γίνε αυτός ο ΤΔ που τόσα χρόνια κράζουμε![]()
![]()
![]()

Αλλον εναν χρονο μαζι αρχηγαρα μου! Καλη εισοδο στο Τσ. Λ. εύχομαι!