Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από desperando »

βγηκε ο καστανης στον εξτρα και ειπε οτι ο ζαγορακης παρεττε απο προεδρος
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άμμα κάθε βδομάδα γυρεύει αφορμές να φύγει ας φύγει...τι να πω....Ήμαρτον....

:pano:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και εγω το ιδιο θα εκανα.εχει @ρχιδι@.τωρα βρειτε αυτα τα καλοπαιδα και χρεωστε τους την παραιτηση....αντε να μας δω τωρα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αν παραιτηθεί για 40-50 άτομα,εγώ σαν ένας απο τους 21.000 που τον στηρίζω,θα θιχτώ...θα θεωρήσω οτι με πρόδωσε..
ζαγοράκη ή στηρίζουμε κάτι ή σηκωνόμαστε να φύγουμε...
περιμένεις απο τους οπαδούς να αλλάξουν κατευθείαν μυαλά...εμείς γιατί κάναμε υπομονή τρία χρόνια με την εικόνα της ομάδας...εμείς η πλατιά μαζα...απογοήτευση σε πολλά ματς αλλά μουγκα...και για σάντος και για παίχτες και για όλα...και δεν εννοώ τα μέσα ανταλλαγής απόψεων[φόρουμ] αλλά την έμπρακτη στήριξη απο την αγορά διαρκείας το λιγότερο[μπουτίκ-2000 άτομα σε εκτός έδρας κτλ κτλ]...και εκεί που έχουμε πάει στο απροχώρητο μια αντιπροσωπεία οπαδών σε τόνους ήρεμους συζήτησαν γιατί αυτό το χάλι...το πιο εξτρίμ δηλαδή που έχει διαπραχτεί...
γιατί εσύ σηκώνεσαι και φεύγεις...???

θα δεχτώ μόνο ότι θεωρείς πως δεν μπορείς να προσφέρεις άλλο στον ΠΑΟΚ...

υγ.ο εκφοβισμός δεν είναι λύση του προβλήματος...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή

Θεόδωρος Ζαγοράκης
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τρέμουν τα χέρια μου και θέλω να βρίσω τους πάντες και τα πάντα!!
ελπίζω να μη γίνει δεκττή η παραίτηση
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Παραιτήθηκε οριστικά....

Γιατί ο Θεόδωρος Ζαγοράκης μου θυμίζει λίγο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή....? Γιατί άραγε?Τέλος πάντων... περιμένω να μάθω τους λόγους...και πόσους θα πάρει η μπάλα μαζί του....Και φυσικά τι κρύβεται πίσω από αυτήν την παραίτηση....
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

WHAT????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αντε να δουμε που θα παμε ......
δυστυχως ο ζαγορ επειδη ειναι τοσο καθαρος δεν αντεξε την πουστια που συναντησε παντου.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και περασαν μολις 2,5 χρονια απο τοτε που ειμασταν μπουρδελο φοβαμε να μην ξαναγυρισουμε εκει.....
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

Θοδωρε έχω την εντυπωση οτι ηθελες να παραιτηθεις καιρο και τωρα απλα βρηκες μια αφορμη. Ενταξει με το ζορι, κανεναν δεν κραταμε. Απλα μενουμε με την αγωνια για τις μερες που ερχονται.
Θοδωρε, ο ΠΑΟΚ θα προχωρησει και χωρις εσενα. Κριμα, γιατι σε θελαμε μπροσταρη.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

sidpanos έγραψε:αν παραιτηθεί για 40-50 άτομα,εγώ σαν ένας απο τους 21.000 που τον στηρίζω,θα θιχτώ...θα θεωρήσω οτι με πρόδωσε..
ζαγοράκη ή στηρίζουμε κάτι ή σηκωνόμαστε να φύγουμε...
περιμένεις απο τους οπαδούς να αλλάξουν κατευθείαν μυαλά...εμείς γιατί κάναμε υπομονή τρία χρόνια με την εικόνα της ομάδας...εμείς η πλατιά μαζα...απογοήτευση σε πολλά ματς αλλά μουγκα...και για σάντος και για παίχτες και για όλα...και δεν εννοώ τα μέσα ανταλλαγής απόψεων[φόρουμ] αλλά την έμπρακτη στήριξη απο την αγορά διαρκείας το λιγότερο[μπουτίκ-2000 άτομα σε εκτός έδρας κτλ κτλ]...και εκεί που έχουμε πάει στο απροχώρητο μια αντιπροσωπεία οπαδών σε τόνους ήρεμους συζήτησαν γιατί αυτό το χάλι...το πιο εξτρίμ δηλαδή που έχει διαπραχτεί...
γιατί εσύ σηκώνεσαι και φεύγεις...???

θα δεχτώ μόνο ότι θεωρείς πως δεν μπορείς να προσφέρεις άλλο στον ΠΑΟΚ...

υγ.ο εκφοβισμός δεν είναι λύση του προβλήματος...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

υπομονή παιδιά να μάθουμε τους λόγους.

πρώτα που διέρρευσαν στα ραδιόφωνα οικονομικά και υπερβολική πίεση των τελευταίων ημερών.για εμένα γελοίοι λόγοι και οι 2..κάτι άλλο έχει γίνει
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

"Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή".

Με τιμή

Θεόδωρος Ζαγοράκης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”