Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Μιλησα με τον υπευθυνο της ΠΑΕ, καναμε λέει δυο παραγγελίες για παιδικες φανελες αλλά ηταν τεραστια η ζήτηση. Τωρα δεν μπορούν να ξανακάνουν παραγγελία διότι η εταιρία βγάζει μόνο για την νεα χρονιά.Maurice_Escargot έγραψε:dikomou01 έγραψε:τελος οι παιδικες φανελες της ΠΑΕ.
Ψαχνω φανελα για δωρο Πασχα αλλα απο το Store με ενημερωσαν οτι δεν θα φερουν αλλες.
Στο online store δεν έχει νούμερα οπότε πρέπει να παω απο μπουτίκ οταν παω Θεσσαλονικη να δω τι εμεινε.
Κριμα σε μια τετοια χρονια με προοπτική ακομα η παε να μην έχει φανελες για παιδια.
Μας γυριζει χρόνια πίσω η λειτουργία του επισημου καταστηματος.
Πωω...εψαχνα το συγκεκριμενο θεμα τωρα για να ρωτησω τι γινεται με αυτο το θεμα. Ο γιος μου (5 ετων) εχει αρχισει ηδη να κανει τον Κωνσταντελια (στο εξωτερικο!) στα παιχνιδια του και δεν μπορω να βρω φανελα ουτε για δειγμα... Ακομα και περσινη δηλαδη. Υπαρχει περιπτωση μπουτικ να διαφερει απο ονλαιν αποθεμα? Θα ειμαι εκει ημερες τελικου Κονφερενς...
Ειναι δυνατον?
Το θεμα του merch ειναι ενα θεμα - Τουμπα και Παλατακι οι κερκιδες φαινονται τοσο αχρωμες και νωχελικες οπτικα... Που ειναι οι μπλουζες και τα κασκολ..
Οπως και να έχει ειναι τεραστιο πληγμα επισημη μπουτικ να μην έχει επισημες φανέλες.

- James Moriarty
Φέρτε Adidas φανέλα ρε σεις. Πραγματικά φτωχόπαιδο ειμαι αλλά επειδή τα φράγκα τα γράφω στα @@ μου μπορεί νά πάρω ακόμα και τίς 4 φανέλες..
ΠΑΟΚ ΙΣΟΝ ΑΝΔΙΔΑΣ.. Ρε με αυτήν την μακρον πού μπλέξαμε
Μαύρη, άσπρη και μια ριγέ τι τσυλα ΘΕΕ μου.
Ρε Γιώργη κάνε κουμανδα..
ΠΑΟΚ ΙΣΟΝ ΑΝΔΙΔΑΣ.. Ρε με αυτήν την μακρον πού μπλέξαμε
Μαύρη, άσπρη και μια ριγέ τι τσυλα ΘΕΕ μου.
Ρε Γιώργη κάνε κουμανδα..
Ποιά adidas ρε η macron τους κατουράει και μας έχει γεμίσει τίτλους.
Τη navy δεν τη βάλαμε ούτε σε φιλικό...
Τη navy δεν τη βάλαμε ούτε σε φιλικό...
- Σουριναμέζος
Όντως δεν φορέθηκε σε κανέναν αγώνα η navy blue φέτος. Για το fun fact, η τελευταία φορά που βγάλαμε φανέλα που δεν φορέθηκε ήταν το 2014-15 που δεν είχε φορεθεί η σιέλ :

Έβλεπα στο ινστα φωτογραφίες του κρος τώρα που ανακοίνωσε την απόσυρση του . Είχε μια χρόνια η Γερμανία κατάμαυρη με ανθρακι λεπτομέρειες.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι θέλω μια τέτοια , τότε το παράδειγμα μου ήταν μια αντίστοιχη της ντορντμουντ επετειακή νομίζω για τα ανθρακωρυχεία της πόλης τους .
Που θα πάει μια χρόνια θα μου την κάνει την χάρη η μακρον για 2η.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι θέλω μια τέτοια , τότε το παράδειγμα μου ήταν μια αντίστοιχη της ντορντμουντ επετειακή νομίζω για τα ανθρακωρυχεία της πόλης τους .
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μαύρη γκρι και κατάμαυρες με ανθρακί το σήμα είχαμε φίλε 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια.DamoN έγραψε:Έβλεπα στο ινστα φωτογραφίες του κρος τώρα που ανακοίνωσε την απόσυρση του . Είχε μια χρόνια η Γερμανία κατάμαυρη με ανθρακι λεπτομέρειες.
- ΑποστόληςΑ
- Patricio_4
Χωρίς τα 3 stripes και με το logo της macron θα είναι σαν προπονητικό φανελάκι με γιακά
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk