Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Καλα ηταν λογικο να τσιμπησεις πρωτος αφου μετα τους πανηγυρισμους, εισαι απ τους πρωτους που ξαναρχισαν τα σχολια τυπου εμμονικος κλπ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:
apple64 έγραψε:Παγκόσμια συνωμοσία. Είναι τόσο καλός αμυντικά που κινδύνευε ο Κοτάρσκι να μείνει άνεργος. Είναι τόσο καλός επιθετικά που αν έπαιζε συνέχεια θα είχαμε 200 γκολ επίθεση.
Ουτε τη γκομενα να σας ειχε φαει ο Τσιγγαρας τετοιο μισος

Έχεις δίκιο. Μισώ τον Τσιγγάρα. Πριν κοιμηθώ του βρίζω την οικογένεια σαν προσευχή.
Don't feed the trolls.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:Καλα ηταν λογικο να τσιμπησεις πρωτος αφου μετα τους πανηγυρισμους, εισαι απ τους πρωτους που ξαναρχισαν τα σχολια τυπου εμμονικος κλπ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Καλα ηταν λογικο να τσιμπησεις πρωτος αφου μετα τους πανηγυρισμους, εισαι απ τους πρωτους που ξαναρχισαν τα σχολια τυπου εμμονικος κλπ.
Φιλαράκι πόσο χρονών είσαι; Αν θες απαντάς.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

:lol:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Εσυ παντως δειχνεις ποσο εισαι σαματα. Φαντασου να γελας με τετοια ερωτηση.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Blackgr4 έγραψε:
16
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Tolaros έγραψε:
theo-drama έγραψε:
Μα τι λες, πέφτω από τα σύννεφα.

Είναι δυνατόν αυτός ο προπονηταρα, με τα 500 συστήματα, να μην είναι καλύτερος του Λουτσε.

Μα αφού ήταν ο καλύτερος ο πιο θεαματικός κλπ κλπ.

Λουτσε θα λέτε κ θα κρύβετε ολοι(Χάρτινες κ λοιποί)
Φαντάσου να έχανε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ από την αεκ , επειδή η αεκ θα του έβαζε σε 3 ματς γκολ στο τέλος.
Απόβαση στη Ρουμανία θα κάναμε

Κάτσε έχουμε ακόμη 3 χρόνια, έχει ο καιρος γυρίσματα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

AlxNeapoli1 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
16
Και τον Γκαρσία που με "το επαναστατικό του στιλ γέννησε ΠΑΟΚτσάκια," πως τον είδες;
Αν το εννοείς το 16. Αν ειρωνεύεσαι πάσο.

Παρεμπιπτόντως, ο Πάμπλο Γκαρσία, παίζει να μην γέννησε ούτε μισό ΠΑΟΚτσάκι. Άλλο πράγμα έκανε.
Έκανε περήφανους με τη στάση του και το πείσμα του, όλους εμάς. Έπαιξε (κυρίως τη 2η χρονιά) όπως θα έπρεπε να παίζει ο κάθε παίκτης που φοράει τον δικέφαλο στο στήθος, έβγαζε ψυχή, πάθος, δεν καταλάβαινε από τσαμπουκάδες και το κυριότερο ήταν πολύ καλός παίκτης.

Ο Λουτσέσκου από μόνος του, παίζει να έχει γεμίσει 150 σχολεία με ΠΑΟΚτσάκια.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Blackgr4 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
16
Και τον Γκαρσία που με "το επαναστατικό του στιλ γέννησε ΠΑΟΚτσάκια," πως τον είδες;
Αν το εννοείς το 16. Αν ειρωνεύεσαι πάσο.

Παρεμπιπτόντως, ο Πάμπλο Γκαρσία, παίζει να μην γέννησε ούτε μισό ΠΑΟΚτσάκι. Άλλο πράγμα έκανε.
Έκανε περήφανους με τη στάση του και το πείσμα του, όλους εμάς. Έπαιξε (κυρίως τη 2η χρονιά) όπως θα έπρεπε να παίζει ο κάθε παίκτης που φοράει τον δικέφαλο στο στήθος, έβγαζε ψυχή, πάθος, δεν καταλάβαινε από τσαμπουκάδες και το κυριότερο ήταν πολύ καλός παίκτης.

Ο Λουτσέσκου από μόνος του, παίζει να έχει γεμίσει 150 σχολεία με ΠΑΟΚτσάκια.
Γιατι ξεκιναει τετοια συγκριση παλι? Φυσικα ο Λουτσεσκου ειναι στο πανθεον. Ομως ας μην ξεχναμε και το αρχιδατο κυπελλο του Γκαρσια.
Ανουσια κουβεντα ετσι κι αλλιως.
ΥΓ - Δεν ειμαι, 16. Απλα το να ρωτατε ηλικιες εδω μεσα ειρωνικα λες και ειναι ΠΑΟΚομετρα οι ηλικιες ειναι αστειο. Οπως το βρηκε ο αλλος και γελουσε μονος του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ρε εσείς;...

Χαζεψατε;

Μπαίνουμε να πούμε καμιά κουβέντα και...βλεπουμε..σε επανάληψη τις ίδιες και ίδιες μαλακίες

Δεν βαρεθήκατε;

Εσύ εγώ αυτός εκείνος....

Πωωω...αντε καλημέρα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ναι οκ όταν απαντάτε στο topic, κάντε ένα κόπο να διαβάσετε μια δυο σελίδες πίσω. Υπάρχει (ορισμένες φορές) μία λογική συνέχεια.

Neapoli αδερφέ, εσύ σχολίασες κάτι που συζητούσαμε κάποιοι άλλοι. Όχι εγώ.
Εγώ αυτό που έγραψα (περί αποθέωσης Γκαρσία εν ώρα αγώνα με Λουτσέσκου) έχω τους λόγους μου που το έγραψα.

Προσωπικά δεν μου άρεσε, ΕΙΔΙΚΆ τη στιγμή που τον έναν τον έχουμε περάσει πριονοκορδέλα και το όνομα του έχει ακουστεί το πολύ 2.5 φορές φέτος.

Τίθεται ξεκάθαρο θέμα σύγκρισης ως προς την αντιμετώπιση του οπαδού του ΠΑΟΚ προς τους δυο αυτούς.

Όσο και να είναι ένα θέμα που "κάνει τζιζ", εμένα δεν με πειράζει να το θίξω αφού το νιώθω έτσι.
Ούτε με νοιάζει αν θεωρείς ανούσια την κουβέντα. Ας μην συμμετείχες αφού την θεωρείς ανούσια.

Ντροπή ήταν αυτό που συνέβη. Νέτα σκέτα.

Τέλος φυσικά και θα συγκρίνω τον κάθε προπονητή που πέρασε από τον πάγκο μας, όπως ακριβώς συγκρίνουμε τους παίκτες. Λογικό είναι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σαν δεξι εξτρεμ και μβπ της χρονιας(sic) της Λουτσος FC ενα πραγμα μονο εχω να πω...

Μην θεοποιειται τον Λου...

Δεν το πηρε μονος του...

Οπως δεν μου αρεσει και την λεω σ οσους του αποδιδουν ολη την ευθυνη οταν χανουμε...
Ετσι τωρα ηρθε η ωρα να την πω σ οσους του αποδιδουν ολη την ευθυνη για το οτι πηραμε το πρωταθλημα...

Ολοι επαιξαν τον ρολο τους σ αυτο το πρωταθλημα...και κανεις δεν ειναι αποκλειστικος υπευθυνος...

Διοικηση...Προπονητικο τημ...παικτες...κοσμος(οσοι τελος παντων το πιστευαν) συγχρονιστηκαν ολοι μαζι γι αυτο το πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά το λες φιλε, αλλα δεν υπάρχει καμια θεοποίηση τουλάχιστον από όσα γράφονται εδώ.

Υπάρχει αποθέωση όπως και στους παίκτες και τον πρόεδρο και όλη την ομάδα.

Και μιας και δέχτηκε δυσανάλογα μεγάλη "κριτική", μισος, κομπλεξισμό, γιούχα, φτισιδια, δολοφονία χαρακτήρα από εχθρούς και "φίλους" κλπ ντροπιαστικά, ενώ ταυτόχρονα είναι από τα παλιότερα και πιο ιστορικά στελέχη αυτής της ομάδας, τότε είναι λογικό να αποθεώνεται ένα κλικ παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”