Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ποιος εκονγκ ρε φιλε... 5 μαλακιες το ματς σταθερα... ακομα και αν δεν ειχε κανει την χοντραδα παλι ΔΕΝ κανει το παλικαρι, καθολου

χιλιομετρα πισω απο κετζιορα

Ευτυχως ειναι τελειωμενος ηδη, και δεν κανει προγραμματισμο το ΠΑΟΚμανια δηλαδη...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

πελκας λιβαγια, εγω λεω να παρουμε και τσορι ντομινγκεζ και μπεργκ και κλεισαμε...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Miles έγραψε:Σας βλέπω να λιγουρεύεστε και τον τελειωμένο (;) Αραούχο σε λίγο...
Ο Αραουχο προοριζοταν για εμας. Δεν τον θελαμε ομως έειδη ηταν «κακος χαρακτηρας» κ αλκοολικος. Στην αεχ ομως ετριβαν τα χερια τους που τον πηραν.

Τωρα οχι δεν τον θελει κανεις. Αλλα αν με πηγαινες λιγα χρονια πισω θα τον ηθελα πολυ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν αντέχω να διαβάζω για ξεπερασμένους παίκτες τύπου Petkovic ή Livaja.
Στο Ch.L. παίζουμε, όχι στο ECL
Άβαταρ μέλους
soflodoras

alexgarcia6 έγραψε:πελκας λιβαγια, εγω λεω να παρουμε και τσορι ντομινγκεζ και μπεργκ και κλεισαμε...

Δεν καταλαβαινω ουτε την ειρωνια ιυτε τον αναθεματισμο στους παικτες.

Την αποψη μου λεω για τον Πελκα, που ολοι ξερουμε τι εχει προσφερει, τον Λιβαγια που φετος ηταν ο μονος που δεν μπορουσες να μαρκαρεις και τον Εκονγκ που βγηκε mvp στο Κοπα Αφρικα. Αν γουσταρεις ενταση κ ειρωνιες βρες καποιον αλλον. Αν διαφωνεις ομως θεμιτο. Να ακουσω τα επιχειρηματα σου
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Araujo με ειπανε ανηφοριζει ερπετο και κατηφοριζει ο Μορον...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θα πουλήσει ο Μίμης επιτέλους τον Λιβάι με 30 εκατ.;
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Δεν ξέρω από που βγαίνει αυτή η απαξίωση παίχτη σαν του Λιβαγια. Ο ΠΑΟΚ έτσι όπως παίζει νομίζω δεν χρειάζεται κλασικό φορ περιοχής και ο παίχτης έχει τα χαρακτηριστηκα να παίξει εκτός και να τροφοδοτήσει παίχτες που έχουν και το γκολ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ακριβό φορ και είναι ένας ακριβός φορ αυτός.

Όσον αφορά τα θέματα του χαρακτήρα του, με τον Ρουμάνο δεν θα έχει πολύ χώρο. Επίσης, σαν χαρακτήρας πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

soflodoras έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:πελκας λιβαγια, εγω λεω να παρουμε και τσορι ντομινγκεζ και μπεργκ και κλεισαμε...

Την αποψη μου λεω για τον Πελκα, που ολοι ξερουμε τι εχει προσφερει, τον Λιβαγια που φετος ηταν ο μονος που δεν μπορουσες να μαρκαρεις και τον Εκονγκ που βγηκε mvp στο Κοπα Αφρικα. Αν γουσταρεις ενταση κ ειρωνιες βρες καποιον αλλον. Αν διαφωνεις ομως θεμιτο. Να ακουσω τα επιχειρηματα σου
Καταρχην για την θεση 10 εχεις Ντελια, Μουργκ. Ο Μουργκ μολις ανανεωσε αρα δυσκολα να φυγει και προοριζεται ως το μπακαπ του βασικου 10αριου. Για να ερθει ο Πελκας λοιπον, θα ειναι ως αντικαταστατης του Ντελια σε ενδεχομενη πωληση του. Σε καμια περιπτωση ο Πελκας δεν μπορει να προσφερει ουτε στο ελαχιστο αυτα που προσφερει ο Ντελιας διοτι απλουστατα ειναι σε αλλο ποδοσφαιρικο επιπεδο. Αν πωληθει ο Ντελιας θες εναν ανταξιο ποδοσφαιριστη

Για Πελκα αριστερα δεν το ακουω καν δεν μπαινω στον κοπο να το συζητησω

Ο Λιβαγια εχει συμβολαιο μεχρι το 2027 και αξια 6.5μ. Δεν πιστευω οτι τα αξιζει αλλα οκ. Εδω δεν κλεισαμε Μειτε τον πιο κομβικο και βασικο μας χαφ που εχει ρητρα 4μ, θα παμε σε λιβαγια; που ναι μεν παικταρας αλλα δεν το λες και σιγουρο αποτελεσμα καθως ειναι το ελαχιστο "απροβλεπτος"

Γενικα δεν ειμαι καθολου φαν των επιλογων παλαιτοερων παικτων σουπερλιγδας. Δεν θυμαμαι κιολας να εχει βγει σε κανεναν τετοια κινηση, τουλαχιστον στο προσφατο παρελθον. Ο Ολιβειρα ηταν ο ορισμος της αποτυχημενης μεταγραφης
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Εγω γενικα αν ακουσω οτι κλεινουμε Πελκα αυτοματα συμπεραινω οτι ο Ντελιας πουληθηκε/θα πουληθει
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Τι Λιβάγια ρε παιδιά ,δεν βάλαμε μυαλό με το κάζο Ολιβέιρα;Περιφερειακός φορ ,χειρότερος του Μπράντον ,31, κωλοχαρακτήρας και παρτάκιας.
Και τι δεν θα έδινε ο λουτσέσκου να έχει τον Ολιβέιρα προ τραυματισμού
Σωστός. Ο Ολιβέιρα προ τραυματισμού ήταν ότι ήθελε και ότι έπρεπε θα πω εγώ. Εδώ πέρυσι ως βετεράνος σε αθλητικό επίπεδο, όταν έπαιξε για καινούριο συμβόλαιο, ανέβασε όλους τους γύρω του και την ομάδα συνολικά..
Άβαταρ μέλους
soflodoras

alexgarcia6 έγραψε:
soflodoras έγραψε:

Καταρχην για την θεση 10 εχεις Ντελια, Μουργκ. Ο Μουργκ μολις ανανεωσε αρα δυσκολα να φυγει και προοριζεται ως το μπακαπ του βασικου 10αριου. Για να ερθει ο Πελκας λοιπον, θα ειναι ως αντικαταστατης του Ντελια σε ενδεχομενη πωληση του. Σε καμια περιπτωση ο Πελκας δεν μπορει να προσφερει ουτε στο ελαχιστο αυτα που προσφερει ο Ντελιας διοτι απλουστατα ειναι σε αλλο ποδοσφαιρικο επιπεδο. Αν πωληθει ο Ντελιας θες εναν ανταξιο ποδοσφαιριστη

Για Πελκα αριστερα δεν το ακουω καν δεν μπαινω στον κοπο να το συζητησω

Ο Λιβαγια εχει συμβολαιο μεχρι το 2027 και αξια 6.5μ. Δεν πιστευω οτι τα αξιζει αλλα οκ. Εδω δεν κλεισαμε Μειτε τον πιο κομβικο και βασικο μας χαφ που εχει ρητρα 4μ, θα παμε σε λιβαγια; που ναι μεν παικταρας αλλα δεν το λες και σιγουρο αποτελεσμα καθως ειναι το ελαχιστο "απροβλεπτος"

Γενικα δεν ειμαι καθολου φαν των επιλογων παλαιτοερων παικτων σουπερλιγδας. Δεν θυμαμαι κιολας να εχει βγει σε κανεναν τετοια κινηση, τουλαχιστον στο προσφατο παρελθον. Ο Ολιβειρα ηταν ο ορισμος της αποτυχημενης μεταγραφης
Να επαναλαβω πως για να γινεται ανετο και ξεκουραστο ροτεισον ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 2 παικτες στην μεσοεπιθετικη γραμμη. Πελκας μπορει να παιξει μονο στο 10 ενω ο Ντελιας μπορει κ στα αριστερα. Επισης Λιβαγια παιζει κυριως αριστερα. Φετος με εμας επαιξε μονο αριστερα.

Ολη τη χρονια η ομαδα την εβγαλε με -1 μεσοεπιθετικο. Δε βρηκαμε αυτο που ψαχναμε κ δεν μας βγηκε κ ο Μ. Αντονιο στο 10, οπου τον δοκιμασε ο Λουτσε. Επισης ο Ταισον ειναι πλεον 37 κ δεν ξερω αν θα μπορει και του χρονου να αντεξει στους ιδιους ρυθμους. Μακαρι, αλλα κ παλι σιγουρα χρειαζεσαι εναν ακομα ισαξιο κ με διαφορετικα ισως χαρακτηριστικα. Για μενα το πιο πιθανο ειναι να παρουμε μονο εναν, εκτος κ αν ο Λουτσε καταλαβε στο πετσι του ποσο σημαντικο ειναι να εχεις πολλες επιλογες.

Κανεις δεν ειναι φαν των παλαιοτερων παικτων. Εκτος βεβαια αν ειναι ο Βιειρινια ας πουμε. Οσο για τον Ολιβειρα, κανεις δεν ειπε οτι ηταν πετυχημενη μεταγραφη. Ειπα πως σαν μεταγραφη ειχε λογικη, μιας κ ηταν παικταρας. Απλα ειδε τραυματισμους που τον τελειωσαν.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Με λίγα λόγια πάλι με παλιούς γνωστούς θα ασχολούμαστε??λες και δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες...Πέλκας μόνο προσόν είναι Έλληνας.Αυτα τα ένα εκατομμύριο που μπορεί να θέλει αστεία είναι...Επισης κανένα από αλλη ελληνική ομάδα.Μας ζαλισανε τα @@ιδια όλη τη χρονια με Καμπί,Πονσε,Μορον κτ.λ. και το πήρα με τα πέναλτι που κέρδιζε ο Αλί Σαματα.Οι άλλοι ούτε 5 γκολ δε θα είχανε στον ΠΑΟΚ μας ,άσε που θα ειμασταν και μονοδιάστατοι..Η αγορά είναι τεράστια.Πρεπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά απλά ..
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

soflodoras έγραψε:Μερικες σκεψεις ακομα.

Ο ΠΑΟΚ πιστευω θα κρατησει τον Εκονγκ κ μαλιστα θα καθιερωθει. Αργησε να προσαρμοστει κ ηρθε κ ο τραυματισμος του. Αλλα εχει ολα τα στοιχεια να γινει τρομερο στοπερ. Καλυτερος και του Ινγκασον. Σιγουρα καλυτερος του Κεντζιορα που εχει πολυ καλες τοποθετησεις κ καλος στο 1 vs 1 αλλα κακιστος στις απομακρυνσεις. Στα πλειοφ ηταν κινδυνος θανατος συνεχως

Ο Οττο, οταν ηρθε ειχε μηνες να παιξει ποδοσφαιρο, οποτε ηταν πισω σε ολους τους τομεις. Θελω να πιστευω πως με μια γεματη προετοιμασια, μαζι με τον Σαστρε θα καλυψουμε τη θεση αξιοπρεπεστατα. Δεν ειναι αυτοι που θα κανουν τη διαφορα, αλλα θα ειναι καλοι.

Στην μεσοεπιθετικη γραμμη χρειαζομαστε 2 παικτες ακομα. Για να γινεται πολυ καλα το ροτεισον. Αν ερθει Πελκας κ Λιβαγια, δε θελω κατι αλλο. Ο ΠΑΟΚ θα ειναι σταθερα πολυ δυνατος για ολη το χρονο κ δε θα εχει σκαμπανεβασματα.

Κ τελος ο Γιαννουλης. Θελω σε καθε ματς ο Λουτσε να κανει 5 αλλαγες κ οχι 4 οπως φετος. Κ μια απο αυτες να ειναι σταθερα του αριστερου μπακ. Καποιον ισαξιο του Μπαμπα. Που θα μπαινει στο 60 ξεκουραστος κ θα οργωνει ολη την πλευρα, με τους αντιπαλους να εχουν τα πνευμονια τους στο χερι. Μπαμπα κ Γιαννουλης ειναι διδυμο πρωταθληματος.

Και να κρατησουμε οσο μπορουμε τους στυλοβατες μας. Με ανανεωση σε ολους
Ο ΕΚονγκ φίλε επειδή τυγχάνει να τον ξέρω σαν παίκτη πολύ πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, είναι ένας κακός προς μετριος παίκτης δεν φταίει το ότι δεν εγκλιματίστηκε στον ΠΑΟΚ αυτός είναι.
Κ μετά την ασέβεια που έδειξε κ στο σωμάτιο που τον πληρώνει αδρά για να παιξει στην εθνική ΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

alexgarcia6 έγραψε:Εγω γενικα αν ακουσω οτι κλεινουμε Πελκα αυτοματα συμπεραινω οτι ο Ντελιας πουληθηκε/θα πουληθει
Τελείως λάθος η συλλογιστική σου.
Μια χαρά είναι το 3 ανά 2 που προκύπτει με τους Τάισον,ντελια , πέλκα
Και ο μουργκ θα πάρει αρκετά μικρότερο χρόνο.

Υγ πιστεύω ότι ο ρασβαν αν του έλεγαν επέλεξε μεταξύ του λιβαγια και του Πετκοβιτς... χαλαρά θα επέλεγε τον δεύτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”