Υπάρχει και ο Σταφυλίδης.PAOK1LIFE έγραψε:Έλληνα στοπερ δεν βρίσκω δεν υπάρχει θέμα εκτός αν θέλετε ως αντιΝαςμπεργκ Kyriakos Papadopoulos !
Δεν λέω αν τον θέλω ή ότι έρχεται. Απλώς ότι υπαρχει
Υπάρχει και ο Σταφυλίδης.PAOK1LIFE έγραψε:Έλληνα στοπερ δεν βρίσκω δεν υπάρχει θέμα εκτός αν θέλετε ως αντιΝαςμπεργκ Kyriakos Papadopoulos !
Ναι αλλά δεν είναι στοπερ ο Σταφυλίδης , εντάξει επείδη σαν τον Τζαβέλα δεν φθουρά άλλο σαν μπακ το γύρισε στα στόπερ αλλά πίσω στην άμυνα δεν έχει τίποτα σε ελληνικό στοιχείο να αγοράσεις. Εκτός του Μαυροπάνου (panakrivos) και λίγο Χατζιδιάκος δεν βρίσκεις αντικαταστάτη Έλληνα Κουλιεράκη. Οπότε εγώ τον Κουλιεράκη δεν θα τον πουλούσα. Εκτός αν έχω άλλο προτζεκτ από πίσω νέο Κουλιεράκη. Αλλά από την άλλη όλοι πουλιούνται στην κατάλληλη τιμή.figurehead4 έγραψε:Υπάρχει και ο Σταφυλίδης.PAOK1LIFE έγραψε:Έλληνα στοπερ δεν βρίσκω δεν υπάρχει θέμα εκτός αν θέλετε ως αντιΝαςμπεργκ Kyriakos Papadopoulos !
Δεν λέω αν τον θέλω ή ότι έρχεται. Απλώς ότι υπαρχει
Αν δεν πάμε τώρα τσουλου που θα μπουμε σε όλες τις κληρώσεις ως ισχυροί πότε θα πάμε? 30 και 35εκ παίζονται στο τραπέζι. Και το ξέρουν μέχρι και οι καθαρίστριες αυτό μέσα στην ομάδα.papwolf έγραψε: Αν δεν έρθουν προτάσεις τώρα για όλους ή κάποιους από αυτούς, πότε θα έρθουν...?
.
Η περίπτωση Πέτκοβιτς δεν είναι δύσκολη. Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Και η ηλικία του δεν ταιριάζει στον σχεδιασμό που συνήθως κάνει η Διναμό.dev έγραψε: και τελος απο επιθετικους πολλοι καλοι προταθηκαν εδω αλλα νομιζω ο πετκοβιτς ( δεν ειναι ελευθερος) ταιριαζει πολυ σε αυτα που θελει απο το φορ ο Λουτσε καθως βγαινει απο την περιοχη και την σπαει πολυ καλα.
joshua έγραψε: Αγωνιστικα η επομενη χρονια αναμενεται να ειναι απιστευτα δυσκολη,σαφως πιο δυσκολη και απο τη φετινη, καθως για παραδειγμα ο γαυρος με δυο σερι χαμενα αναμενεται να κανει all in, με τη διαφορα οτι εχει ηδη και μια πολυ ισχυρη βαση και καλο προπονητη.