Razvan Lucescu IV

Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Ιάσονας »

thomas Murg έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Ρασβαν ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες σαν οπαδό του ΠΑΟΚ, νομίζω πως πλέον ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε και ήρθε η ώρα να φύγεις.
Αν και σε υποστήριξα φανατικά μετά την Λαμία έγραψα αυτό.
Είμαι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Sorry
Ρε συ, σοβαρά το έγραψες αυτό? Εσύ?
Δεν ξέρω τι να πω, θόλωσα μετά τη Λαμία, μετά από αυτό το ποσταρισμα δεν ξαναέγραψα τίποτα μέχρι προχτές από ντροπή.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχεις πετύχει. Εύχομαι να σε έχουμε εδώ για πολλά χρόνια ακόμα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Miles έγραψε:Ασε, Θωμά, πολλοί λιγοψύχησαν.
Μένει ο Σαούλ να γίνει πάλι Παύλος και επίσημα και όλοι θα καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης εδώ - μέχρι την πρώτη στραβή, βεβαίως. :mrgreen:
Μπα...λέω για γούρι να μην αλλαξω, πήγε καλά με το κοστούμι του Σαούλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 21 Μάιος 2024, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Βλέποντας αυτή την ομαδάρα να δημιουργήτε είχα πει Ραζβαν εσύ στο στόχο σου ντουγρου.Πιστευα ότι θα σήκωνες το ευρωπαϊκο (#ουτανα ίωση)και το δικό μας.Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για αυτή την πλημμύρα των συναισθημάτων.Ειχα υποσχεθεί στον γιό μου ότι φέτος θα ζήσει κάτι πάρα πολύ μεγάλο.ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕ ΠΑΟΚΆΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε:Ασε, Θωμά, πολλοί λιγοψύχησαν.
Μένει ο Σαούλ να γίνει πάλι Παύλος και επίσημα και όλοι θα καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης εδώ - μέχρι την πρώτη στραβή, βεβαίως. :mrgreen:

Νομίζω κι εγώ κάπου πρέπει να έσπασα.

Τι ώρα παίζετε;
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγώ έσπασα στον χαμένο ημιτελικό με ζελο και την απίστευτη εμμονή του να χρησιμοποιεί τον σαματά …

Ε αυτός έβλεπε τη μεγάλη εικόνα και κατάφερε να πάρει ότι μπορούσε μέχρι κι από αυτόν

Με τη Λαμία δεν με πείραξε τόσο γιατί σε εκείνη τη σειρά αγώνων περιμενα μια γκέλα… πιο πολύ φοβόμουν τον αγώνα με κουλα βέβαια
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εικόνα
Εικόνα

Μοναδική απώλεια του ΠΑΟΚ οταν προηγείται ειναι μια ισοπαλία (με το βαζελο στη λεωφόρο στο τελευταίο δευτερολεπτο μετα απο φαουλ)
Ο εμμονικός, κολλημένος, που παιζει μονο ενα συστημα (λολ) εχει κανει μακράν την καλύτερη διαχείριση και άγγιξε το απόλυτο. Μάλιστα με εχθρική διαιτησία τις περισσότερες φορες.

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε τι έκανε η αεχ με την προπονηταρα που παίζει 17 συστήματα, σύγχρονο ποδόσφαιρο, επιθετικό και δεν μπορεί να κερδίσει ακόμα και όταν προηγείται. Φαντάσου να μην είχε και ολόκληρη παράγκα από πίσω.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτος ο πινακας για μενα δειχνει μεταξυ αλλων και ενα δεδομενο. Οτι μεσα σε ενα χρονο τον μαθανε τον Αλμειδα. Ανεξαρτητα με οποια συγκριση με τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σωστα. Τον μάθανε και αυτός απέτυχε να βρει εναλλακτικό σχέδιο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

astral έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Μοναδική απώλεια του ΠΑΟΚ οταν προηγείται ειναι μια ισοπαλία (με το βαζελο στη λεωφόρο στο τελευταίο δευτερολεπτο μετα απο φαουλ)
Ο εμμονικός, κολλημένος, που παιζει μονο ενα συστημα (λολ) εχει κανει μακράν την καλύτερη διαχείριση και άγγιξε το απόλυτο. Μάλιστα με εχθρική διαιτησία τις περισσότερες φορες.

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε τι έκανε η αεχ με την προπονηταρα που παίζει 17 συστήματα, σύγχρονο ποδόσφαιρο, επιθετικό και δεν μπορεί να κερδίσει ακόμα και όταν προηγείται. Φαντάσου να μην είχε και ολόκληρη παράγκα από πίσω.

Μα τι λες, πέφτω από τα σύννεφα.

Είναι δυνατόν αυτός ο προπονηταρα, με τα 500 συστήματα, να μην είναι καλύτερος του Λουτσε.

Μα αφού ήταν ο καλύτερος ο πιο θεαματικός κλπ κλπ.

Λουτσε θα λέτε κ θα κρύβετε ολοι(Χάρτινες κ λοιποί)
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Η φετινή χρονιά για τον Ραζβαν είναι ένας θρίαμβος. Θρίαμβος της δουλειάς του μαζι με ολο το τιμ, της ικανότητας του να δημιουργει ομάδες, ομάδες-οικογένειες, ομάδες με χαρακτήρα.

Για μένα πάλι ήταν μια χρονιά ικανοποίησης. Όχι γιατί έκανα κάτι, απλά γιατί πίστεψα. Μάλλον λόγω χαρακτήρα, έχω την τάση να πιστεύω μέχρι τέλους στην ομαδα που ανηκω, ακόμα κ εκεί που η λογική λέει οτι οι δυναντοτηες εχουν εξανεμιστει. Το ίδιο έκανα κ οταν ήμουν εγώ αθλητής. Κ όταν έχεις τέτοιο χαρακτήρα, να βλέπεις αδελφούς συνοπαδους να μην πιστεύουν, πονάει.

Σήμερα χαίρομαι έστω για τους λίγους φίλους που μέχρι κ πριν 2-3 βδομάδες έβγαζαν αρνητικοτητα εδώ μέσα, και πλεον απέδωσαν στον Ραζβαν κ στους παίκτες τα αυτονόητα.
Πάμε για τα επόμενα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

renegade έγραψε:Υγ και για τους πονηρούς
Όπως τον μίσησα τον ρασβαν για τον πόνο της απώλειας του κυπέλλου πέρσι...έτσι τώρα τον αγαπώ για την τεράστια χαρά που χάρισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να " απολογηθω" γιατί τα συναισθήματα μου προς τον ρασβαν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα ( κ δικαίωμα τους) αλλά δεν αισθάνομαι ότι οφείλω καμία τέτοια απολογία.

Αυτή τη στιγμή στον οργανισμό ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι τους οποίους τους αγαπώ πέρα από κάθε αποτελεσμα...ο μεγαλος Ιβάν και ο Αντρέ
Ρενέ, ο τρόπος που γράφεις είναι παρεξηγήσιμος. Σε πολλά ποστ φαίνεται ότι αφήνεις υπονοούμενα, που οκει έχει το μυστήριο κ το γούστο του σαν τρόπος γραφής, αλλά ο καθένας καταλαβαίνει κ ότι θέλει. Οπότε μετά μπαίνεις στη διαδικασια να εξηγείς τι ήθελες να πεις κ γιατί παρεξηγήθηκε ο άλλος κτλ. Πες βρε αδερφέ καθαρά εννοείς απ την αρχή.

Ελπίζω να έγινα κατανοητος
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

1 ολοκληρη μερα δεν εχει βρεθει 1 γαμωσαιτ δημοσιογραφικο να μεταφρασει ολοκληρη τη συνεντευξη του Λουτσε στην ρουμανια

απο μια συνεντευξη 70 (!!!) λεπτων εχουν ανεβασει απλα 2-3 κομματια που θεωρουν οτι τους ενδιαφερει οπως η ρητρα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Συγχαρητηρια Κοουτς πραγματοποιησες ενα μεγαλο επιτευγμα κοντρα σε ολους και ολα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

theo-drama έγραψε:
Μα τι λες, πέφτω από τα σύννεφα.

Είναι δυνατόν αυτός ο προπονηταρα, με τα 500 συστήματα, να μην είναι καλύτερος του Λουτσε.

Μα αφού ήταν ο καλύτερος ο πιο θεαματικός κλπ κλπ.

Λουτσε θα λέτε κ θα κρύβετε ολοι(Χάρτινες κ λοιποί)
Φαντάσου να έχανε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ από την αεκ , επειδή η αεκ θα του έβαζε σε 3 ματς γκολ στο τέλος.
Απόβαση στη Ρουμανία θα κάναμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”