Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
makispaspartou έγραψε:Πέλκας και Μίσιτς είναι κλεισμένοι..
Γιαννούλης ενδιαφέρει αλλά προς το παρόν δε θέλει να γυρίσει Ελλάδα..
Κουλιεράκης , Κοτάρσκι , Κωνσταντέλιας , όλοι τους θα φέρουν πρόταση ίσως και ο Ζίβκοβιτς.
Κετζιόρα ζητάει συμβόλαιο βασικού..
Εκόνγκ δεν υπολογίζεται ..
Μάρκος Αντόνιο γυρνάει Λάτσιο...
Σβαμπ τον θέλει ο Λουτσέσκου...
Τσιγγάρας θα ψάξει ομάδα...
Ράφα και Νάσμπεργκ ομοίως ...
Για Μεϊτε τι ακουσες?
Δύσκολο και δεν είναι μόνο οικονομικό..
Γενικά στα χαφ πάμε για ολική αναδόμηση εκ νέου.. Οζντόεβ και Σβαμπ λογικά θα είναι και του χρόνου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 20 Μάιος 2024, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dev έγραψε:οταν γραφεις υποθεσεις και χαρακτηρισμους για τους πρωταθλητες μας να εισαι και ετοιμος να παρεις τις αναλογες απαντησεις.
ποιος κουρασε και για υπομονη οδηγους κλπ δεν ασχολουμαι επι προσωπικου.
Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις και ασχολείσαι μαζί μου φίλε να είσαι καλά καλό βράδυ. Ειρήνη !!!Σεβάσου σε παρακαλώ ότι δεν θέλω να ξανά μιλήσω μαζί σου. Συνέχισε με κάποιον άλλον.
@makispaspartou
Ακουστηκε ως φημη οτι του προτειναμε τα 3/4 του συμβολαιου π επαιρνε στην Μπενφικα
Αλλο η ρητρα της Μπενφικα
Τωρα για το αλλο, το μη οικονομικο, απλα ειχε ακουστει η φημη σε καποια φαση οτι ειχε ερθει σε ενταση με καποιον αλλο στα αποδυτηρια
Για περιεργο χαρακτηρα δεν εχω ακουσει
Αλλα γενικα ειμαι πολυ δυσπιστος με καποιες φημες π βγαινουν κ τις περισσοτερες φορες τις θεωρω εκ του πονηρου ή λιγο τζουκ μποξ απο διαφορες πλευρες
Να πω και εγω την ταπεινη που αποψη. Μισιτς στην θεση Μειτε και πχ Κουρμπελης στην θεση Τσιγγαρα μαζι με Οζντοεφ Σβαμπ και ενα ταχυδυναμικο χαφ ακομη? ειναι μια πολυ καλη και ισορροπημενη 5αδα χαφ.
makispaspartou έγραψε:Πέλκας και Μίσιτς είναι κλεισμένοι..
Γιαννούλης ενδιαφέρει αλλά προς το παρόν δε θέλει να γυρίσει Ελλάδα..
Κουλιεράκης , Κοτάρσκι , Κωνσταντέλιας , όλοι τους θα φέρουν πρόταση ίσως και ο Ζίβκοβιτς.
Κετζιόρα ζητάει συμβόλαιο βασικού..
Εκόνγκ δεν υπολογίζεται ..
Μάρκος Αντόνιο γυρνάει Λάτσιο...
Σβαμπ τον θέλει ο Λουτσέσκου...
Τσιγγάρας θα ψάξει ομάδα...
Ράφα και Νάσμπεργκ ομοίως ...
Για Μεϊτε τι ακουσες?
Δύσκολο και δεν είναι μόνο οικονομικό..
Γενικά στα χαφ πάμε για ολική αναδόμηση εκ νέου.. Οζντόεβ και Σβαμπ λογικά θα είναι και του χρόνου..
ειμαι υπερ για μισιτς πελκα. Μειτε πρεπει να μεινει οπωσδηποτε ηταν η ραχοκοκαλια των πρωταθλητων.
απο τα ταλεντα πρεπει να πωληθει το πολυ ενας για να παμε σε οσο το δυνατον καλυτερη ομοιογενεια. θα προτιμουσα Κουλιερακη οχι γιατι δεν ειναι σημαντικος ισα ισα ειναι ηγετης και παιχταρας αλλα γιατι ως αμυντικος εχει ενα ταβανι που μπορει να πιασει η πωληση του ενω ο Κωνσταντελιας δεν εχει ταβανι μπορει του χρονου να καβει 25 γκολ 15 ασιστ και να εκτοξευθει η τιμη του .
τελος ζιφκο ειναι ο αρχηγος και μενει 100% η 3αδα Ντελιας Ζιφκο Ταισον δεν σπαει ειναι η δυναμη μας. μονο να ενισχυθει στα αριστερα πρεπει. Ντεσποτοφ ομως ειναι ενα ερωτημα καθως εχει πεσει πανω στον φοβερο Ζιφκο.
Aν δεν μεινει ο Μειτε θα ειναι έγκλημα.
Μόνο αν έρθει ενας Μειτέ που να σκοράρει κι όλας, αλλα αυτός θα έκανε 20 εκ.
Κλείστε τον Μειτέέέέέέέεέέέέεέέέέ΄
Επίσης αξιοποιει κ τους συμπαικτες του
giapas έγραψε:Θετικά και τα 2 αν ισχύουν.
Ο Μίσιτς σαφώς και χωράει , όχι στη θέση του Μειτε αλλά στη θέση του Σβαμπ
Ο Σβαμπ πιστεύω ότι θα μείνει λόγο αρχηγικής παρουσίας και γιατί βάζει την ομάδα πάνω από όλα και γιατί είναι και καλός παίκτης.
Δεδομένου ότι θα μείνει και ο Οζντοεφ, αν έρθει ο Μισιτς όπως πολλοί γράφετε, ο Μειτε δεν χωράει. Θελουμε και κάποιον που να μην ειναι πιο αργος κι από τη σκιά του.
Παιδιά πως σας φαίνεται ο Medy Camara του γαυρου κάπου είχα διαβάσει προτάθηκε. Αν ερθει κ τον κάνουμε να γουστάρει ξανά με την καλή έννοια νομίζω ότι θα βρει τα πατήματα του γιατί είναι κ μικρος και θα είναι ένα επικοινωνιακο τρύπημα του γαυρου. Παίκτικα ήταν παικταράς αλλά η αποχή του δεν ξέρω πόσο τον έχει επηρεάσει κ σε τι κατάσταση είναι τώρα κ πόσο χρόνο θέλει. Ένα συμβόλαιο με πολλά μπόνους επίτευξης στόχων και με διακαιωμα επέκτασης από εμάς θα ήταν καλό πιστεύω win win .
Φέτος έχουμε χρόνο και χρήμα για να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό. Περνώντας τον πρώτο προκριματικό CL διασφαλίζουμε "ομίλους" conference. Επίσης, αν πωληθεί παίκτης/ες (είτε ο Κουλιε, είτε ο Ραχμαν, είτε ο Ντελιας), θα πιάσει πολλά λεφτά. Οπότε δε με χαλάει πολύ να φύγουν κάποιοι (είναι αναπόφευκτο έτσι και αλλιώς). Πάντως, ελπίζω να μείνει ο Ντέλιας. Όλους τους άλλους τους αναπληρώνεις ευκολότερα.
Για να είμαι ειλικρινής, έχω εμπιστοσύνη στο ποιους θα φέρουν. Προφανώς δε θα σου βγουν όλοι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πιο πολύ με προβληματίζει το πώς θα φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν (εκονγκ, σαματα, σοαρες κτλ...). Εκεί συνήθως η ομάδα δεν τα πάει καλά...
Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται εδώ μέσα και ελπίζω να μην έχουν καμία σχέση με το τι θα γίνει στο τέλος.
Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε να κρατήσουμε Εκονγκ και Σαματα, προφανώς για βασικούς. Ο πρώτος ήταν ο μοναδικός παίχτης που γιουχαρίστηκε από τον λαό του ΠΑΟΚ στην απονομή. Έχει πολύ τουπέ, είναι εγωιστής και η προσφορά του φέτος ήταν αρνητική. Ο δεύτερος, έχει γίνει ο μεγαλύτερος περίγελος στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έβαζε γκολ στη προθέρμανση (σπάνια) και χειροκροτούσε ολόκληρο το γήπεδο... Στη πιο παραγωγική χρονιά του συλλόγου με 140 τέρματα, το βασικό μας, θεωρητικά, φορ σκόραρε μόλις 3 από αυτά, ενώ το τελευταίο του γκολ μπήκε πριν 5μιση μήνες ( ή αλλιώς 34 ματς).
Φέτος στα χαφ είχαμε 1 παικταρά, 2 μετριοκαλούς παίκτες (που δεν μπορείς να υπολογίζεις για βασικούς αφού o Σβαμπ με την έναρξη της σεζόν γίνεται 34, ενώ ο Οζντοεφ έδειξε ότι μετά από 25-30 ματς κλατάρει), και 2 παίκτες που δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου όλη τη σεζόν (όχι απαραίτητα επειδή είναι κακοί παίχτες). Από αυτούς, λοιπόν, επιλέγεις να κρατήσεις τους 2 μετριοκαλούς και να παζαρέψεις μέχρι τέλους τον παίκτη που μόνος του κρατούσε το κέντρο ολόκληρη τη χρονιά. Ο Μίσιτς που λένε για αντικαταστάτης του, μπορεί να είναι εγνωσμένης ποιότητας, αλλά είναι σαφώς χειρότερης ποιότητας από τον Γάλλο. Κατά τη γνώμη μου, ο Μειτε θα έπρεπε να έχει κλείσει ήδη. Σβάμπ και Οζντοεφ να μείνουν με την προϋπόθεση ότι το ρόστερ ανοίγει κι άλλο. Έχουμε κάνει πολλές φορές το λάθος να ανανεώνουμε παίκτες ακολουθώντας το συναίσθημα και όχι τη λογική, καλό θα ήταν να μην το ξανακάνουμε με τον Σβάμπ.
Ήδη ανανεώσαμε λανθασμένα όπως φάνηκε στη συνέχεια της σεζόν τον Μούργκ. Όσο για αυτόν, μια απ' τα ίδια, τον ανέχομαι μόνο σαν 7ο επιθετικό σε χρονιά Τσου Λου. Ο Πέλκας πιστεύω ότι έχει να προσφέρει κυρίως ψυχικά αλλά και αγωνιστικά, αν μοιραστεί παιχνίδια με Ντελια και Τάισον.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μαντί ίσως να είχε ένα παραπάνω λόγο να έρθει σε εχθρό του γαύρου τώρα που τα σπάσανε, αν και δε νομίζω να σκέφτεται έτσι.
Ο Κουρμπέλης καλός για αλλαγή..... στον συμπολίτη
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και τελείωσε αυτή η χρονιά και πριν πέσουμε πάλι στην κολυμπήθρα της απαξίωσης και των ανάθεμα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε 1-2 πραγματάκια που ανέφερε ο κ. Κωστίκος σχετικά με τη λειτουργία και των μεταγραφών, στα μεθεόρτια των πανηγυρισμών.
Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα που ανέφερε, είναι ότι ο coach το χειμώνα ζήτησε ΕΝΑΝ παίχτη -δεξί μπακ- και του επιλέξαμε τον Ότο.
Για φέτος το καλοκαίρι, εύχομαι λιγότερη καταστροφολογία, σεναριολογία και εμπεγμό απέναντι στον μεγαλύτερο ευεργέτη του ΠΑΟΚ, πολύ μεγαλύτερη στήριξη (ντροπιαστική η προσέλευση του κόσμου τη χρονιά του πρωταθλητή ΠΑΟΚ που θα μείνει στην ιστορία) και πολύ περισσότερη υπομονή.