Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το sportime, με κάθε επιφύλαξη για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μέσου, γράφει για ενδιαφέρον για τον Λιάβα του Παναιτωλικού.
https://www.transfermarkt.gr/georgios-l ... ler/481676
Μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» τσεκάρουν και την εγχώρια αγορά. Υπάρχουν περιπτώσεις που τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το αν κάποια από αυτές προχωρήσει, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Ο Γιώργος Λιάβας είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Για να ακριβολογούμε ο ΠΑΟΚ τον τσέκαρε από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν οι τραυματισμοί του, αλλά με τη φετινή σεζόν έδειξε ότι τους έχει αφήσει πίσω του για τα καλά.

Ο 23χρονος έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και ο Παναιτωλικός τον «έδεσε» άμεσα για άλλα δύο χρόνια. Ενώ το συμβόλαιό του εξέπνεε και οι Αγρινιώτες δεν είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ήρθαν σε συμφωνία μαζί του έως το 2026.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει φιλοδοξίες. Απλώς η επιθυμία του ήταν να βγει κερδισμένη και η ομάδα που τον ανέδειξε εφόσον έπαιρνε κάποια μεταγραφή. Σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει απλώς στο τσεκάρισμα. Το αν αυτό το φλερτ έχει και συνέχεια, θα φανεί προσεχώς.
Φαντάζομαι έχει τσεκαριστεί και βρίσκεται στις λίστες της ομάδας με τους γηγενείς παίκτες, σε περίπτωση που προκύψει κάποια ανάγκη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Να εχετε υποψην σας πως ειτε Τσουλου, ειτε Γιουροπα, ο ομιλος πλεον εχει 8 ματς και οχι 6. Με δεδομενο οτι και του χρονου θα εχουμε πλειοφ το ροστερ επιβαλεται να μεγαλωσει δραματικα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

dev έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:
panpangr77 έγραψε:@prist Eric Exposito από Πολωνία? Ομοσταυλος του Τομας
Επίσης ο Μειτε είναι μυστήριος σαν χαρακτήρας. Είναι παιδί από γκέτο . Οταν έγινε το πέσιμο στην προπόνηση ήταν ο μόνος που δεν σηκώνει και πολλά. Για να μείνει θα πρέπει να του αρέσει και η κουλτούρα εδώ και η πόλη. Μπορεί να θέλει να γυρίσει Γαλλία.
Θα δείξει πάντως. Επίσης δεν γίνεται να έχεις δύο βαριά κορμιά στο κέντρο. Θέλεις και έναν γρήγορο που να έχει και το γκολ και την κάθετη πάσα.

papwolf bravo το θυμήθηκες και εγώ έλεγα ποιος είχε αχίλλειο δεν θυμόμουνα. Επίσης αμυντικά ο Γιανούλης είναι σαν τον Ραφα Σοάρες. Επίσης το ξαναλέω αριστερά παίζει και ο Οτο.
δηλαδη να εχουμε παικτες που τους αρεσει το πεσιμο απο οπαδους στην προπονηση και να μην ειναι παιδια απο γκετο.

τι αλλο θα διαβασουμε
όχι φυσικά λάθος κατάλαβες. Λεω ότι είναι τύπος που μπορεί να του αρέσει περισσότερο να γυρίσει στην Γαλλία και να μην τον ενθουσιάζει τόσο η ελληνική κουλτούρα . Με την λέξη Κουλτούρα εννοώ ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και το πέσιμο. Για παράδειγμα ο Μισιτς έφαγε πολύ πιο χοντρό πέσιμο στην προπόνηση από οπαδούς της Σπορτινγκ και δεν αντέδρασε σαν αυτόν. Τέλος πάντων ότι καταλαβες κατάλαβες δεν μπορώ πιο αναλυτικά.
dev

Δημοσίευση από dev »

τον ρωτησαν αν θελει να μεινει τον ανθρωπο και ειπε γιατι οχι

οτι καταλαβες καταλαβες
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

PAOK1LIFE έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/dimitrios-giannoulis/profil/spieler/295630
έτσι γράφει εδώ και ο Βερνμπλουμ έπαιζε :mrgreen:
Αυτοί έχουν μείνει ένα μήνα πίσω...το Μάρτιο είχε τραυματιστεί και επανήλθε το Μάιο...έπαιξε βασικός στα παιχνίδια της Νόριτς για την άνοδο...το τελευταίο ήταν την περασμένη Πέμπτη που έχασαν 4-0 στον ημιτελικό...
Από κει και πέρα όπως έχει γίνει γνωστό ο παίκτης έχει θέσει σαν προτεραιότητα να βρει καλή πρόταση από το εξωτερικό και έχει στείλει μήνυμα στις Ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ότι αν δεν βρει τέτοια πρόταση θα το συζητήσει αρχές Ιουλίου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

icue έγραψε:Να εχετε υποψην σας πως ειτε Τσουλου, ειτε Γιουροπα, ο ομιλος πλεον εχει 8 ματς και οχι 6. Με δεδομενο οτι και του χρονου θα εχουμε πλειοφ το ροστερ επιβαλεται να μεγαλωσει δραματικα.
Σημαντική λεπτομέρεια αυτή.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πέλκας και Μίσιτς είναι κλεισμένοι..
Γιαννούλης ενδιαφέρει αλλά προς το παρόν δε θέλει να γυρίσει Ελλάδα..
Κουλιεράκης , Κοτάρσκι , Κωνσταντέλιας , όλοι τους θα φέρουν πρόταση ίσως και ο Ζίβκοβιτς.
Κετζιόρα ζητάει συμβόλαιο βασικού..
Εκόνγκ δεν υπολογίζεται ..
Μάρκος Αντόνιο γυρνάει Λάτσιο...
Σβαμπ τον θέλει ο Λουτσέσκου...
Τσιγγάρας θα ψάξει ομάδα...
Ράφα και Νάσμπεργκ ομοίως ...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

dev έγραψε:τον ρωτησαν αν θελει να μεινει τον ανθρωπο και ειπε γιατι οχι

οτι καταλαβες καταλαβες
Ακριβώς δεν είπε θέλω να μείνω '''οοο ΠΑΟΚαρα έχω τρέλα ''' είπε γιατί όχι τι να έλεγε όχι δεν γουστάρω. Ας τους πει τότε δεν δέχομαι να πάω πουθενά θέλω μόνο στον ΠΑΟΚ και ας πιέσει να μείνει την Μπενφίκα. Μπορεί να έχω λάθος εντύπωσίν και να θέλει να μείνει πολύ και τελικά να μείνει. Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα πήραμε πρωτάθλημα δεν έχεις λόγο να έχεις νεύρα να είσαι πιο φιλικός και να μην ειρωνεύεσαι και επιτίθεσαι χωρίς λόγο άλλα μέλη . Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τα πάντα. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK1LIFE την Δευ 20 Μάιος 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για τον Γιαννουλη π γραφετε, ειχα την αισθηση οτι ηταν πιο κοντα στην αεχ
Ακουσα τυχαια το απογευμα μια ιντερνετικη εκπομπη αυτου του τσαρλι, πως τον λενε, π ελεγε για το πρωταθλημα του ΠΑΟΚ

Αυτος ανεφερε οτι αυτη τη στιγμη ακουγεται στην Αθηνα, οτι ειναι πιο κοντα στο βαζελο, το οποιο επισης μ εκανε εντυπωση

Τωρα βεβαια το θεμα ειναι κ τι τραυματισμο εχει ακριβως, γιατι ο αχιλλειος τενοντας, αν ειναι ακριβες το transfermarkt, ειναι πολυ ζορικος τραυματισμος
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

makispaspartou έγραψε:Πέλκας και Μίσιτς είναι κλεισμένοι..
Γιαννούλης ενδιαφέρει αλλά προς το παρόν δε θέλει να γυρίσει Ελλάδα..
Κουλιεράκης , Κοτάρσκι , Κωνσταντέλιας , όλοι τους θα φέρουν πρόταση ίσως και ο Ζίβκοβιτς.
Κετζιόρα ζητάει συμβόλαιο βασικού..
Εκόνγκ δεν υπολογίζεται ..
Μάρκος Αντόνιο γυρνάει Λάτσιο...
Σβαμπ τον θέλει ο Λουτσέσκου...
Τσιγγάρας θα ψάξει ομάδα...
Ράφα και Νάσμπεργκ ομοίως ...

Για Μεϊτε τι ακουσες?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πέλκας οκ μόνο σαν έξτρα λύση, αν και έχω πει ότι δεν τρελενομαι.
Θα ήθελα και ένα εξτρέμ ακόμα
dev

Δημοσίευση από dev »

PAOK1LIFE έγραψε:

οτι καταλαβες καταλαβες
Ακριβώς δεν είπε θέλω να μείνω '''οοο ΠΑΟΚαρα έχω τρέλα ''' είπε γιατί όχι τι να έλεγε όχι δεν γουστάρω. Ας τους πει τότε δεν δέχομαι να πάω πουθενά θέλω μόνο στον ΠΑΟΚ και ας πιέσει να μείνει την Μπενφίκα. Μπορεί να έχω λάθος εντύπωσίν και να θέλει να μείνει πολύ και τελικά να μείνει. Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα πήραμε πρωτάθλημα δεν έχεις λόγο να έχεις νεύρα να είσαι πιο φιλικός και να μην ειρωνεύεσαι και επιτίθεσαι χωρίς λόγο άλλα μέλη . Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τα πάντα. ;)

εχω νευρα γιατι χαρακτηρισες πρωταθλητη παικτη της ομαδας μου που δεν δημιουργησε το παραμικρο σε 50 ματς = μυστηριο χαρακτηρα

ο ανθρωπος ειπε επι λεξη = «Ναι, γιατί όχι. Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη.

εσυ γραφε για γκετο υποθεσεις και σεναρια.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

dev έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:

οτι καταλαβες καταλαβες

εχω νευρα γιατι χαρακτηρισες πρωταθλητη παικτη της ομαδας μου που δεν δημιουργησε το παραμικρο σε 50 ματς = μυστηριο χαρακτηρα

ο ανθρωπος ειπε επι λεξη = «Ναι, γιατί όχι. Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη.

εσυ γραφε για γκετο υποθεσεις και σεναρια.
Προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει μυστήριος. Δεν είναι κάτι κακό να είσαι μυστήριος. Μάθε τι σημαίνει και μετά γράψε. Κούρασες δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου έχεις πολύ αρνητική ενέργεια. Με τέτοια υπομονή εύχομαι να μην οδηγείς τουλάχιστον.
dev

Δημοσίευση από dev »

οταν γραφεις υποθεσεις και χαρακτηρισμους για τους πρωταθλητες μας να εισαι και ετοιμος να παρεις τις αναλογες απαντησεις.

ποιος κουρασε και για υπομονη οδηγους κλπ δεν ασχολουμαι επι προσωπικου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θα πρέπει για παίκτες, Έλληνες και μη που περάσανε από εμάς, αλλά κυρίως παίκτες των ακαδημιών μας που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα να κάνουμε πάντα μπάσιμο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συζητιέται παίκτης σαν τον Γιαννουλη να γυρίσει Ελλάδα και εμείς θα είμαστε αμέτοχοι. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπά έχει απωθημένο την Premier. Ναι δεν λέω ότι θα φύγει αλλά με τέτοια διαστημική χρονιά, δεν αποκλείεται να φέρει και διαστημική πρόταση.

Ομοίως και για τον πελκα. Στην περίπτωση του βέβαια, μιας και έχει περάσει τα prime του, θα πρέπει να κάνει σκόντο στις απαιτήσεις του. Σταφυλιδης τα ίδια.

Δεν σημαίνει ότι θα τους πάρουμε όλους σώνει και ντε. Αλλά δεν νοείται να τους αφήνουμε να πάνε στον ανταγωνισμό χωρίς καν να ασχοληθούμε, ιδιαιτέρως τους Έλληνες και κυρίως τους παίκτες των ακαδημιών μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”