15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
Ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να έχεις φέρει την πρόταση που κυνηγάς αν και κάτι μου λέει ότι θα γίνει μετά την εθνική σου.
- WeWillRockYou
Ο Ekong κρέμασε την ομάδα φέτος και αν δεν είχε βγει βιονικός ο Κεντζιόρα, θα είχαμε πολύ διαφορετική πορεία στον δεύτερο γύρο της σεζόν.
Δικαίως έχει δεχθεί έντονη κριτική και γιουχάρισμα.
Προσωπικά, δεν θα επέλεγα να γιουχάρω σε τέτοιο πανηγυρικό κλίμα, αλλά δεν θα χειροκροτούσα κιόλας.
Ο παίκτης ολοκλήρωσε την σεζόν με 22 συμμετοχές- 1 ασσίστ, εκ των οποίων οι 10 στο πρωτάθλημα, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται.
Μακάρι σύντομα να φτάσει μια καλή πρόταση και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Δικαίως έχει δεχθεί έντονη κριτική και γιουχάρισμα.
Προσωπικά, δεν θα επέλεγα να γιουχάρω σε τέτοιο πανηγυρικό κλίμα, αλλά δεν θα χειροκροτούσα κιόλας.
Ο παίκτης ολοκλήρωσε την σεζόν με 22 συμμετοχές- 1 ασσίστ, εκ των οποίων οι 10 στο πρωτάθλημα, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται.
Μακάρι σύντομα να φτάσει μια καλή πρόταση και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να χαιρετησει. Ακομα και αν δεν φερει προταση, να δωθει δανεικος καπου να γλυτωσουμε πρωτα απο αυτον και μετα απο το συμβολαιο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Δευ 20 Μάιος 2024, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειδα τις δηλωσεις του κ μου εκανε εντυπωση η φραση π χρησιμοποιησε για την απαντηση ενω θα μπορουσε να το πει καπως αλλιως
Στην αρχη λεει οτι ειναι τρελο αυτο π συμβαινει κ δεν το εχει ξανασυναντησει
Μετα κατι τον ρωτησε αν ειναι στενοχωρημενος π δεν επαιξε στα τελευταια παιχνιδια κ επελεξε να πει:
I don't care, η ομαδα τα καταφερε κ αυτο εχει σημασια
Δηλαδη λεει ποτε επαγγελματιας ποδοσφαιριστης οτι δε με νοιαζει π δεν επαιξα?
Δεν το διατυπωνεις καπως διαφορετικα?
Μου εκανε εντυπωση
Στην αρχη λεει οτι ειναι τρελο αυτο π συμβαινει κ δεν το εχει ξανασυναντησει
Μετα κατι τον ρωτησε αν ειναι στενοχωρημενος π δεν επαιξε στα τελευταια παιχνιδια κ επελεξε να πει:
I don't care, η ομαδα τα καταφερε κ αυτο εχει σημασια
Δηλαδη λεει ποτε επαγγελματιας ποδοσφαιριστης οτι δε με νοιαζει π δεν επαιξα?
Δεν το διατυπωνεις καπως διαφορετικα?
Μου εκανε εντυπωση
- AlxNeapoli1
Πιστεύω θα προσφέρει πολλά την επόμενη χρονιά...ε'ίτε παικτικά στην ομάδα με αρχή τα προκριματικά ch.l είτε στα ταμεία καθώς θεωρώ ότι μετά το εκπληκτικό copa Africa θα φέρει προτάσεις....
ποια συμπεριφορα και ποια ασεβεια?γραψε μια φορα με επιχειρηματαAlxNeapoli1 έγραψε:Μακαρι δρομο για την συμπεριφορα και την ασεβεια.
- thomas Murg
Θα μείνει και θα είναι ο λόγος που ο Λούτσε θα το γυρίσει σε άμυνα με τρεις σέντερ μπακ!!
Λέμε και καμιά μλκ να περνάει η ώρα.
Λέμε και καμιά μλκ να περνάει η ώρα.
Κάποιοι ξεχνάνε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ώστε να καταφέρουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ στους 8 της Ευρώπης.
Τα παιχνίδια με Χάιντουκ υπάρχουν ονλαιν
Τα παιχνίδια με Χάιντουκ υπάρχουν ονλαιν
- Amsterdamer_87
Μαλλον αστειευεσαι !!!samatta έγραψε:ποια συμπεριφορα και ποια ασεβεια?γραψε μια φορα με επιχειρηματαAlxNeapoli1 έγραψε:Μακαρι δρομο για την συμπεριφορα και την ασεβεια.
Μηπως να του ζητησουμε και συγγνωμη ??
Αντιεπαγγελματιας παικτης. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του. Και σε σουπερ μαρκετ να δουλευε, εγω αν ημουν ο υπευθυνος θα τον εδιωχνα.
επιχειρηματα δεν βλεπωAmsterdamer_87 έγραψε:Μαλλον αστειευεσαι !!!samatta έγραψε:ποια συμπεριφορα και ποια ασεβεια?γραψε μια φορα με επιχειρηματαAlxNeapoli1 έγραψε:Μακαρι δρομο για την συμπεριφορα και την ασεβεια.
Μηπως να του ζητησουμε και συγγνωμη ??
Φιλε σοβαρα μιλας; Το οτι εγραψε στα @@ του την ομαδα και επαιζε τραυματιας με την Εθνικη και εχασε ουσιαστικα το δευτερο μισο του πρωταθληματος, δεν το ξερεις; Κανεις πως δεν το ξερεις; Ή δεν ειναι αρκετα σοβαρο για σενα;
οχι δεν ειναι σοβαρο , για καποιους η εθνικη ειναι πανω απ ολους. παει τελικο αφρικης τι θελεις να κανει?εσυ τι θα εκανες δεν θα επαιζες για την εθνικη ελλαδας αμα καναμε πορεια για γιουρο?η θα ελεγες δεν παιζω γτ ειμαι στην μπριστολ σιτι ?παιδια οκ το κραξιμο να εχει ενα οριο, ξερω οτι ζουμε σε εποχες που το κραξιμο και η ανθρωποφαγια ειναι ο αυτοσκοπος,αλλα να υπαρχει και ενα οριο