Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Καλησπέρα αδέρφια.
Πρώτη ενημέρωση που είχα, τα μεταφέρω όλα πάντα με επιφύλαξη.
1) Ο Μίσιτς ζήτησε με κάθε επισημότητα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Τα πως και τα γιατί δεν τα ξέρω.
Επίσης δεν είναι 100% σίγουρο αν αυτό επηρεάζει την υπόθεση Μεϊτέ. Γνώμη μου: πως ναι την επηρεάζει απόλυτα.
Πιστεύω πως ο Μίσιτς είναι η "εναλλακτική" του Μεϊτέ. Ξαναλέω γνώμη μου αυτό.
2) Ο Γιαννούλης θέλει εξωτερικό.
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως ο ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει και πως δεν μας χαλάει να τον περιμένουμε.
Ξαναλέω, με κάθε επιφύλαξη όλα τα παραπάνω, αν και τα μαθαίνω από τρομερά αξιόπιστη πηγή.
Ότι άλλο μάθω θα το γράψω αμέσως.
Πρώτη ενημέρωση που είχα, τα μεταφέρω όλα πάντα με επιφύλαξη.
1) Ο Μίσιτς ζήτησε με κάθε επισημότητα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Τα πως και τα γιατί δεν τα ξέρω.
Επίσης δεν είναι 100% σίγουρο αν αυτό επηρεάζει την υπόθεση Μεϊτέ. Γνώμη μου: πως ναι την επηρεάζει απόλυτα.
Πιστεύω πως ο Μίσιτς είναι η "εναλλακτική" του Μεϊτέ. Ξαναλέω γνώμη μου αυτό.
2) Ο Γιαννούλης θέλει εξωτερικό.
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως ο ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει και πως δεν μας χαλάει να τον περιμένουμε.
Ξαναλέω, με κάθε επιφύλαξη όλα τα παραπάνω, αν και τα μαθαίνω από τρομερά αξιόπιστη πηγή.
Ότι άλλο μάθω θα το γράψω αμέσως.
Θετικά και τα 2 αν ισχύουν.
Ο Μίσιτς σαφώς και χωράει , όχι στη θέση του Μειτε αλλά στη θέση του Σβαμπ
Οζντοεφ Μισιτς Μειτε + 2 μεταγραφές είναι ονειρικό κέντρο.
Για το Γιαννούλη μια χαρα. Έχουμε ελπίδες.
Ο Μίσιτς σαφώς και χωράει , όχι στη θέση του Μειτε αλλά στη θέση του Σβαμπ
Οζντοεφ Μισιτς Μειτε + 2 μεταγραφές είναι ονειρικό κέντρο.
Για το Γιαννούλη μια χαρα. Έχουμε ελπίδες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μειτε Μισιτς πάντως δύσκολα να συνυπάρξουν στα χαφ.
Θες και έναν πιο γρήγορο/ τεχνίτη δίπλα στον Μειτε.
Αντί Σβαμπ όμως θα ήταν ιδανικός.
Θες και έναν πιο γρήγορο/ τεχνίτη δίπλα στον Μειτε.
Αντί Σβαμπ όμως θα ήταν ιδανικός.
- AlxNeapoli1
Κάτσε μην έρθει καμιά ρώσικη και μας σκάσει λεφτά για Οζντόεφ και δεν μείνει κανείς για πρώτη προπόνηση 

Ας πέσουν κι άλλα ονόματα...
Με τον Misic και τον Petkovic λέτε να γίνει τίποτα;
O Λιάβας που έχει ακουστεί πόσο καλός είναι;
Μας αρέσουν αυτοί, τώρα που είμαστε στο δρόμο του CH.L. ?
Με τον Misic και τον Petkovic λέτε να γίνει τίποτα;
O Λιάβας που έχει ακουστεί πόσο καλός είναι;
Μας αρέσουν αυτοί, τώρα που είμαστε στο δρόμο του CH.L. ?
- soflodoras
O Μπαμπα με Γιαννουλη μπορουν κανουν διδυμο που θα σαρωσει τα παντα. Το ροτεισον επιβαλλεται. Κ οχι μονο σε παιχνιδι με παιχνιδι, αλλα κ στη διαρκεια του αγωνα, ως μια απο τις 5 αλλαγες. Αν εχουμε ξεκουραστο Μπαμπα, δε θα πιστευουμε αυτο που θα βλεπουμε. Επισης, πιστευω πως ο Γιαννουλης μπορει να φερει πραγματα στον ΠΑΟΚ που εχουν λειψει. Επιθεση ταχυτητα αλλα κ καθετες μπαλιες που ο Μπαμπα δεν ειναι κ ο καλυτερος σε αυτα. Αν ερθει ο Γιαννουλης, ενας καλος επιθετικος τυπου Λιβαγια κ ενας μεσοεπιθετικος που θα μπορει να παιξει αριστερα (επισης τυπου Λιβαγια), βρειτε τον 2οJack_riper έγραψε:Γουστάρω πολύ Γιαννούλη αλλά υπάρχει λόγος για τέτοιο συμβόλαιο όταν εχεις μπαμπα?
-
Κι εγώ άκουσα για Μισιτς πριν λίγο
Δεν ξέρω αν ισχύει, πέριξ της ομάδας είναι πάντως
Δεν ξέρω αν ισχύει, πέριξ της ομάδας είναι πάντως
Ο Γιαννούλης έχει ρίξη αχίλλειου τένοντα...?
Αν ισχύει τότε καλύτερα να στρέψουμε τα μάτια μας αλλού. Παλιότερα ο συγκεκριμένος τραυματισμός έκοβε το ποδόσφαιρο εντελώς, τώρα και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο παίκτης επανέρχεται αλλά ποτέ στο επίπεδο που ήταν πριν.
Υπόθεση Βέρνμπλουμ.
Αν ισχύει, μακριά από Γιαννούλη.
Αν ισχύει τότε καλύτερα να στρέψουμε τα μάτια μας αλλού. Παλιότερα ο συγκεκριμένος τραυματισμός έκοβε το ποδόσφαιρο εντελώς, τώρα και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο παίκτης επανέρχεται αλλά ποτέ στο επίπεδο που ήταν πριν.
Υπόθεση Βέρνμπλουμ.
Αν ισχύει, μακριά από Γιαννούλη.
ίδια γκολ 18 έχει και ο Κουλουρης στην Πολωνία φέτος και καλύτερη καριέρα από τον Ισπανό και καλύτερο βιογραφικό. Είναι και δοκιμασμένος.panpangr77 έγραψε:@prist Eric Exposito από Πολωνία? Ομοσταυλος του Τομας
O Misic μπορεί να αποχτηθεί με ένα ποσό 1,5-2 εκ. Ο Μειτε αρχικά δεν μπορεί, θα πρέπει να δούνε πρώτα τι προσφορές έχουν και αν δεν έχουν τίποτα πάνω από 3 εκ τότε μπορεί να συζητήσουν. Επίσης ο Μειτε είναι μυστήριος σαν χαρακτήρας. Είναι παιδί από γκέτο . Οταν έγινε το πέσιμο στην προπόνηση ήταν ο μόνος που δεν σηκώνει και πολλά. Για να μείνει θα πρέπει να του αρέσει και η κουλτούρα εδώ και η πόλη. Μπορεί να θέλει να γυρίσει Γαλλία.
Θα δείξει πάντως. Επίσης δεν γίνεται να έχεις δύο βαριά κορμιά στο κέντρο. Θέλεις και έναν γρήγορο που να έχει και το γκολ και την κάθετη πάσα.
papwolf bravo το θυμήθηκες και εγώ έλεγα ποιος είχε αχίλλειο δεν θυμόμουνα. Επίσης αμυντικά ο Γιανούλης είναι σαν τον Ραφα Σοάρες. Επίσης το ξαναλέω αριστερά παίζει και ο Οτο.
Ποιος έχει ρήξη αχίλλειου τένοντα; Ο Γιαννούλης πάντως όχι...μια χαρά έπαιζε μέχρι προχθές στα μπαράζ ανόδου στην premier league με τη Νόριτς
Ο Μισιτς δεν είναι καλύτερος του Μειτε και μοιάζει δύσκολο να μπορεί να έρθει ως αντιΣβαμπ ,αν και θα ηταν σουπερ. Κάποια στιγμή βέβαια πρέπει να έρθει επιτέλους και κάτι διαφορετικό στη θέση. Ο Γιαννούλης δεν νομίζω πως μπορεί να είναι ρεαλιστικός στόχος.Προεχουν άλλες θέσεις για τέτοιου είδους οικονομικές υπερβασεις σε διδυμα. Πιο εφικτή λύση θα εμοιαζε ο Σταφυλιδης που πήρε χρόνο στο δευτερο μισό της σεζόν.
δηλαδη να εχουμε παικτες που τους αρεσει το πεσιμο απο οπαδους στην προπονηση και να μην ειναι παιδια απο γκετο.PAOK1LIFE έγραψε:Επίσης ο Μειτε είναι μυστήριος σαν χαρακτήρας. Είναι παιδί από γκέτο . Οταν έγινε το πέσιμο στην προπόνηση ήταν ο μόνος που δεν σηκώνει και πολλά. Για να μείνει θα πρέπει να του αρέσει και η κουλτούρα εδώ και η πόλη. Μπορεί να θέλει να γυρίσει Γαλλία.panpangr77 έγραψε:@prist Eric Exposito από Πολωνία? Ομοσταυλος του Τομας
Θα δείξει πάντως. Επίσης δεν γίνεται να έχεις δύο βαριά κορμιά στο κέντρο. Θέλεις και έναν γρήγορο που να έχει και το γκολ και την κάθετη πάσα.
papwolf bravo το θυμήθηκες και εγώ έλεγα ποιος είχε αχίλλειο δεν θυμόμουνα. Επίσης αμυντικά ο Γιανούλης είναι σαν τον Ραφα Σοάρες. Επίσης το ξαναλέω αριστερά παίζει και ο Οτο.
τι αλλο θα διαβασουμε