Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- paokathens
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Γουστάρω πολύ Γιαννούλη αλλά υπάρχει λόγος για τέτοιο συμβόλαιο όταν εχεις μπαμπα?
Δε μπορει ο Μπαμπα να βγαλει ολη τη χρονια. Αν θες τον καλο μπαμπα και οχι εναν παλαιμαχο τοτε χρειαζεται μοιρασμα παιχνιδιων με αλλο καλο παιχτη.
Η εικονα του Μπαμπα τον τελευταιο καιρο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το peak του φετος
Η εικονα του Μπαμπα τον τελευταιο καιρο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το peak του φετος
Ακριβώς για αυτό θες παίκτη.
Με 60 ματς το χρόνο , θες πολύ αξιόλογη 2η επιλογή από πίσω του.
Με 60 ματς το χρόνο , θες πολύ αξιόλογη 2η επιλογή από πίσω του.
- rade paprica
Μπάμπα - Γιαννούλης πολύ καλό δίδυμο
αν είναι ελεύθερος τον φέρνεις και κατευθείαν
να (ξανα-)ενταχθεί στην ομάδα καιν αείναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά
μαζί με Σάστρε-Όττο είμαστε κομπλέ από ακραία μπακ
χωρίς καρδιοχτύπια για τρυαματισμούς, κάρτες, ροτέισον
αν είναι ελεύθερος τον φέρνεις και κατευθείαν
να (ξανα-)ενταχθεί στην ομάδα καιν αείναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά
μαζί με Σάστρε-Όττο είμαστε κομπλέ από ακραία μπακ
χωρίς καρδιοχτύπια για τρυαματισμούς, κάρτες, ροτέισον
Η oμαδα ειχει θεωρω πολυ ξεκαθαρο στοχο. Φουλ συγκεντρωση σε προκριματικα σε σημειο ψηχωσης. Αποδηχτηκε φετος οτι αυτα περι επιλογης στοχων ειναι παπαριες, πσοο μαλλον οταν εχεις ενα ετοιμο ροστερ σε ενα συμαντικο ποσοστο.
Αλλα ταυτοχρονα μολις εχεις παρει πρωταθλημα και με το συστημα τον play off μια χαρα διαχηρηση κανεις στη διαρκεια της χρονιας. Κανενα αγχος για την αρχη του πρωταθληματος. Αυτη τη χρονια θα τη μνημονευουμε για χρονια. Θα λεμε "ρε εδω πηραμε πρωταθλημα τοτε που στη διαρκεια της χρονιας χτισαμε ομαδα, γιατι οχρι και τωρα".
Απο εκει και περα λοιπον πρεπει να επικεντρωθουμε στους παικτες που πρεπει να ερθουν για τα προκριματικα. Σεντερ φορ το νουμερο ενα
Αλλα ταυτοχρονα μολις εχεις παρει πρωταθλημα και με το συστημα τον play off μια χαρα διαχηρηση κανεις στη διαρκεια της χρονιας. Κανενα αγχος για την αρχη του πρωταθληματος. Αυτη τη χρονια θα τη μνημονευουμε για χρονια. Θα λεμε "ρε εδω πηραμε πρωταθλημα τοτε που στη διαρκεια της χρονιας χτισαμε ομαδα, γιατι οχρι και τωρα".
Απο εκει και περα λοιπον πρεπει να επικεντρωθουμε στους παικτες που πρεπει να ερθουν για τα προκριματικα. Σεντερ φορ το νουμερο ενα
Ρε παιδια, να με....συμπαθάτε, αλλα θα ερθει ο Γιαννουλης, για αλλαγη του Μπάμπα? Θα δεχθει? Εγω νομιζω οχι...
Επισης, (ςεαν δεν με απατά η μνημη μου) Οταν παιζαν μαζι (δεν θυμάμαι ποτε) Σβιντερφσκι-Ακπομ, ο Κουρτιτς, ειχε ποιο πολλά γκόλ, και απ οτους 2 μαζι!!!!
Αν θελουν να βαλουν σωστες βάσεις, για να εχουμε βάσιμες ελπιδες για ομ'ιλους CHL, ας βαλουν και χρηματα...
Και να μην ξεχνάμε, να δουμε και τι αποδεσεμευσεις, και πωλήσεις θα εχουμε...
Επισης, (ςεαν δεν με απατά η μνημη μου) Οταν παιζαν μαζι (δεν θυμάμαι ποτε) Σβιντερφσκι-Ακπομ, ο Κουρτιτς, ειχε ποιο πολλά γκόλ, και απ οτους 2 μαζι!!!!
Αν θελουν να βαλουν σωστες βάσεις, για να εχουμε βάσιμες ελπιδες για ομ'ιλους CHL, ας βαλουν και χρηματα...
Και να μην ξεχνάμε, να δουμε και τι αποδεσεμευσεις, και πωλήσεις θα εχουμε...

- zarathustra79
Μιλάμε για σαιζόν 60 αγώνων, με 5 αλλαγές στο παιχνίδι. Εδώ ο Rafa Soares έκανε 21 συμμετοχές φέτος. Δε νομίζω οτι είναι εφικτό να έχουμε δυο εντεκάδες με ισάξιους παίχτες σε κάθε θέση, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε σε κάποιες κομβικές θέσεις να είχαμε δίδυμο. Όπως γίνεται πάνω κάτω και με zivkovic - despodov που ουσιαστικά μοιράζονται το δεξί άκρο της επίθεσης.
Ναι αλλά Τραυματισμός αχίλλειου τένοντα Επιστροφή άγνωστηpaokathens έγραψε:Έμεινε ελεύθερος ο Γιαννούλης;;
Για 3ος πισω απο τον Τσαουση θα βολευε.
Εχουμε και εμπειρια στις αποθεραπείες.
Εχουμε και εμπειρια στις αποθεραπείες.
Μην ξεχνάς παίζει και ο Οτο αριστερά πολύ καλά!
όσο αναφορά για Πέλκα είναι ΠΑΟΚτσής τρελός τον θέλω αλλά άμα μου πεις
Ποιον προτιμάς Φορτούνη ή Πέλκα . Φυσικά Φορτούνη
Ποιον προτιμάς Μασουρα ή Πέλκα . Φυσικά Πέλκα που παίζει και στο δέκα
Ποιον προτιμάς Τζολη ή Πέλκα. Φυσικά Τζολη αν μας τον δώσουν δανεικό.
Επίσης ποιον προτιμάς Mady Camara ή Μισιτς. Και Μειτε ή Misic και τους δύο ή έναν από τους δύο και έναν χαφ και Mady Camara ή ένα χαφ με ταχύτητα.
όσο αναφορά για Πέλκα είναι ΠΑΟΚτσής τρελός τον θέλω αλλά άμα μου πεις
Ποιον προτιμάς Φορτούνη ή Πέλκα . Φυσικά Φορτούνη
Ποιον προτιμάς Μασουρα ή Πέλκα . Φυσικά Πέλκα που παίζει και στο δέκα
Ποιον προτιμάς Τζολη ή Πέλκα. Φυσικά Τζολη αν μας τον δώσουν δανεικό.
Επίσης ποιον προτιμάς Mady Camara ή Μισιτς. Και Μειτε ή Misic και τους δύο ή έναν από τους δύο και έναν χαφ και Mady Camara ή ένα χαφ με ταχύτητα.