Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kayde ευτυχώς που το αναδειξες από το ποστ του αδερφού του στο νήμα του αρης -ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ξανά, έφυγε ο savic, το μέλος του Paok mania, που θα θυμάστε συμμετείχε (και επιτυχημένα μάλιστα) στο νήμα Στοίχημα Αγώνες ΠΑΟΚ:
"Αυτός ανακάλυψε και μου έμαθε και το paokmania.gr πριν 15 χρόνια. Έκτοτε μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έγραφε με το nickname savic, έβαζε τις προβλέψεις του για αποτέλεσμα και πρώτο σκόρερ πριν κάθε αγώνα, το ίδιο έκανε και στη φετινή σεζόν όσο είχε κουράγιο μέχρι τον Φλεβάρη, μετά όποτε ήταν καλά βλέπαμε τα παιχνίδια σπίτι, το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Λαμία - ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπόρεσε να δει αγώνα ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του ήταν πρώτος."
Χτες περνούσα από τα εκκλησάκια στην μνήμη του Νάσου στην Αγίου Δημητρίου και του Johan στην Λαμπράκη. Και στους 2 η σκέψη μου ήταν ότι το βράδυ από κάπου εκεί ψηλά θα πανηγυρίζετε!
"Συμπληρώνονται σήμερα, 11 Αυγούστου, 26 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» ο Γιώργος Μπεληγιάννης, γνωστός σε όλο το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ ως «Μπέλλος»!
Τιμη μου που τον γνωρισα απο κοντα και πηγαμε μαζι εκδρομες.....