Πού βλέπεις ολοκλήρο το παιχνίδι;Psaras έγραψε:όλα θύμιζαν Σπαθα χθες. Βλεπω το παιχνίδι για δεύτερη φορά και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. 4 ομάδες στα πλέι οφ και ξεκουμπισμα του τιγλη από την ΕΠΟ.
Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- keep_paokizein
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να είστε καλά μάγκες, όλοι εδώ μέσα
Μπαίνω να γράψω, δεν ξέρω τι... Τόσες λέξεις, τόσα συναισθήματα
Διαβάζω ποστ και βουρκωνω
ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό
Μπαίνω να γράψω, δεν ξέρω τι... Τόσες λέξεις, τόσα συναισθήματα
Διαβάζω ποστ και βουρκωνω
ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό
Δεν εχω αντιληφθει ακομα τι εκανε φετος η ΟΜΑΔΑΡΑ.Ενα μονο,ξυπνησα το πρωι-μεσημερι- και δακρυζα,τωρα αρχιζω σιγα-σιγα να το καταλαβαινω.Τελειο τελειωμα,ΠΑΟΚτσηδικο,θα το θυμαμαι για παντα..
-
Αχ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τι χαρά μας έδωσες!!
Μπράβο σε όλους!!
Και όλους εμάς που πιστέψαμε ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και στηρίξαμε την ομάδα όταν δεν την πίστεψε κανείς.
Μπράβο σε όλους!!
Και όλους εμάς που πιστέψαμε ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και στηρίξαμε την ομάδα όταν δεν την πίστεψε κανείς.
Ειλικρινα τετοιο μουδιασμα δεν εχω ξανανοιωσει!
Εληξε και ειμαι μουδιασμενος απο χθες....
Ηταν τοσο εντονη και αγχωτικη η 4αδα των ντερμπι που με αφησε με ανοιχτο το στομα!
Τοσο αγχος χθες, και τοση ανακουφιση στο τελος!
Δεν εχω λογια και φυσικα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη!
Που να φανταστω τετοια εξελιξηε περσι το καλοκαιρι? Που φετος αντι για κονφερενς θα διαβαζω για το μονοπατι των πρωταθλητων για το τσου λου...
Δεν υπαρχει λεμε!
Οσο για τα σκουλικια, ο,τι κι αν πει κανεις ειναι λιγο. Τεραστια καταντια να υποστηριζεις αυτην την ομαδα, και πλεον θα το λαμβανω σοβαρα ως κριτηριο αξιολογησης των συναναστροφων μου.
Ποσο αναξιοπρεπης λιγος και γελοιος μπορει να ειναι καποιος για να στηριζει ακομ,η αυτο το τσιρκο.
Εληξε και ειμαι μουδιασμενος απο χθες....
Ηταν τοσο εντονη και αγχωτικη η 4αδα των ντερμπι που με αφησε με ανοιχτο το στομα!
Τοσο αγχος χθες, και τοση ανακουφιση στο τελος!
Δεν εχω λογια και φυσικα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη!
Που να φανταστω τετοια εξελιξηε περσι το καλοκαιρι? Που φετος αντι για κονφερενς θα διαβαζω για το μονοπατι των πρωταθλητων για το τσου λου...
Δεν υπαρχει λεμε!
Οσο για τα σκουλικια, ο,τι κι αν πει κανεις ειναι λιγο. Τεραστια καταντια να υποστηριζεις αυτην την ομαδα, και πλεον θα το λαμβανω σοβαρα ως κριτηριο αξιολογησης των συναναστροφων μου.
Ποσο αναξιοπρεπης λιγος και γελοιος μπορει να ειναι καποιος για να στηριζει ακομ,η αυτο το τσιρκο.
-
- Επικοινωνία:
,Στην αρχή σκεφτόμουν " έχω πολλούς φίλους οπαδούς του συμπολίτη, κρίμα είναι ας δουν και αυτοί μια χαρά εν ζωή.Μακαρι να πάρουν το κύπελλο και να έρθουν όλα φέτος στην Θεσσαλονίκη μας". Μετά όμως το απύθμενο και ανεξήγητο πάθος των παικτών τους σαν να έπαιζαν αγώνα δίχως αύριο,το εγκληματικό ατιμώρητο τάκλιν του Verstraete που είχε σκοπό να σακατέψει τον Ντελια,τους θεατρινισμούς των παικτών τους που έφερε την αποβολή του Γίγαντα Γιάνναρου,την επιεικως κατευθυνόμενη & στοχευμένη διαιτησία του Εβραίου κόρακα,τους τραμπουκισμους και το πέσιμο στους παίκτες μας στην φυσούνα,τις δηλώσεις Μάντζιου που δεν είχε ούτε το σθένος να δώσει συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ελλάδος,το κόμπλεξ με την πάρτη μας που τους έχει γαλουχήσει από κούνια (χαρακτηριστική η αντίδραση του ερπετού στον μετριοπαθή πανηγυρισμό του αστυνομικού),το ότι χρησιμοποίησαν την δολοφονία ενός νέου παιδιού για να κάνουν την προπαγάνδα τους χαρακτηρίζοντας έναν ολόκληρο λαό ως δολοφόνους,τον ίδιο λαό που έχει τα περισσότερα θύματα οπαδικής βίας από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα (Δημητριάδης, Λιάκας, Ντόλιας, Νάσος) και άλλα πολλά που τώρα μου διαφεύγουν......Σιχαμενε βαζελε σκιστους το Σάββατο και άφησε τους να χαθούν στην ανυπαρξία για άλλα 50 χρόνια.tasso85 έγραψε:απο 1 48 38 στο δευτερο γκολ ο αστυνομικος πισω αριστερα πανηγυριζει και ερχεται σκουληκι να του την πειAzrael έγραψε:[youtube]_w2Oco7zsCc[/youtube]
2:21:36
Δειτε το τελευταιο λεπτο του αγωνα και την αντιδραση του ΑΝΤΩΝΗ μεσα στο σκουληκαου και προσπαθηστε να μην κλαψετε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 20 Μάιος 2024, 14:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Του Φερστράτε ήταν το δολοφονικό τάκλιν στον Κωνσταντέλια. Αυτός νομίζω είχε δηλώσει πριν τον αγώνα ότι θέλουν να κόψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.
EON αδερφέkeep_paokizein έγραψε:Πού βλέπεις ολοκλήρο το παιχνίδι;Psaras έγραψε:όλα θύμιζαν Σπαθα χθες. Βλεπω το παιχνίδι για δεύτερη φορά και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. 4 ομάδες στα πλέι οφ και ξεκουμπισμα του τιγλη από την ΕΠΟ.
- figurehead4
Χθες ήμουν (νόμιζα) προετοιμασμένος για όλα. Έλεγα μεσα μου θα γίνει σφαγή, μετα έλεγα θα κάνουν το καλύτερο παιχνιδι τους ή ότι θα σπάσουμε τα δοκάρια ή θα βρούμε τρόπο να αυτοκτονησουμε. Ακόμη και ότι θα διακοπεί για ηλιθιο λόγο εις βάρος μας. Όλα, τα πάντα για να προετοιμαστώ για τα πάντα και να το δω. Δεν είναι ότι δεν το πιστευα. Σίγουρος ήμουν, αλλά έχω ζήσει τα πάντα κι έχω παιδιά. Πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα.
Στο 13ο μόλις δευτερόλεπτο ενεργοποιήθηκε η.. αυτοπροστασία της σφαγής. Με το γκολ του Μπράντον απενεργοποιηθηκαν όλα. Η πίεση στον ουρανό.
Στο γκολ του Μορον ενεργοποιηθηκε η αυτοπροστασία του μόνο με μας γίνονται αυτά. Στη γκολαρα του Τάισον έγινα 15 χρόνων ξανά. Χωρίς προστασία νταπα ντουπα η καρδιά
Στη κόκκινη του Μιχαηλίδη, ξανά μανά οι... αερόσακοι της αδικιας/αυτοκτονιας/γκαντεμιας
Όταν σημάδεψε με την ησυχία του ο Φεραρι να κάνει τη σέντρα με άδεια τη μικρή μας περιοχη η καρδιά μου σταμάτησε πάρα την προστασία. Δεν αποδείχθηκε αρκετή. . Ευτυχώς ο Ιρανός βλακας που μας έλεγε τούρκους τιμωρηθηκε.
Δεν ζήσαμε το δράμα. Παράξενο.
Σήμερα το κατάλαβα. Τίποτα δεν είναι παράξενο. Αυτή η ομάδα σφυρηλατηθηκε στις πιο δύσκολες συνθήκες Όλες αυτές οι τρελές κατραπακιες στις καθυστερήσεις απο πέρυσι και φετος, την ατσαλωσαν. Οι σφαγές ακόμη παραπάνω. Καμία ομάδα δεν παλεύει πουθενά με τέτοιες συνθήκες. Πουθενά στον κόσμο. Γι αυτό ατσαλωνομαστε.
Αυτή η ομάδα πλήρωσε με το παραπάνω το τίμημα και η μοίρα της το χρωστούσε.
Για να σιγουρευτεί κιόλας το κάρμα μας, έγιναν τα όργια των οργίων στον ημιτελικό. Από αυτό ακόμη έχουμε να λαμβάνουμε.
Γι αυτό η ομαδάρα μας φέτος δεν λύγισε ούτε με το γκολ της χάρτινης και το γύρισε, δεν σκιαχτηκε στην ισοφάριση, δείτε απάθεια στα πρόσωπα των παιχτών, δεν λύγισε ποτέ και πουθενά. Ούτε από το σιχαμένο κορακα.
Ο ΠΑΟΚ μας χθες άλλαξε επίπεδο για πάντα. Χρόνια μετά θα λέμε προ του Αρχιδατου Πρωταθλήματος και μετά.
Το μετά σημαίνει μια ομάδα που είναι πανέτοιμη πλέον να μπει στα σαλόνια της Ευρώπης και να ξεκινήσει να τρώει σιγά σιγά τη διαφορά και από την κορυφή του κόσμου. Χρατσα χρουτσα, Χρατσα χρουτσα. Όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ιδρυθήκαμε
Στο 13ο μόλις δευτερόλεπτο ενεργοποιήθηκε η.. αυτοπροστασία της σφαγής. Με το γκολ του Μπράντον απενεργοποιηθηκαν όλα. Η πίεση στον ουρανό.
Στο γκολ του Μορον ενεργοποιηθηκε η αυτοπροστασία του μόνο με μας γίνονται αυτά. Στη γκολαρα του Τάισον έγινα 15 χρόνων ξανά. Χωρίς προστασία νταπα ντουπα η καρδιά
Στη κόκκινη του Μιχαηλίδη, ξανά μανά οι... αερόσακοι της αδικιας/αυτοκτονιας/γκαντεμιας
Όταν σημάδεψε με την ησυχία του ο Φεραρι να κάνει τη σέντρα με άδεια τη μικρή μας περιοχη η καρδιά μου σταμάτησε πάρα την προστασία. Δεν αποδείχθηκε αρκετή. . Ευτυχώς ο Ιρανός βλακας που μας έλεγε τούρκους τιμωρηθηκε.
Δεν ζήσαμε το δράμα. Παράξενο.
Σήμερα το κατάλαβα. Τίποτα δεν είναι παράξενο. Αυτή η ομάδα σφυρηλατηθηκε στις πιο δύσκολες συνθήκες Όλες αυτές οι τρελές κατραπακιες στις καθυστερήσεις απο πέρυσι και φετος, την ατσαλωσαν. Οι σφαγές ακόμη παραπάνω. Καμία ομάδα δεν παλεύει πουθενά με τέτοιες συνθήκες. Πουθενά στον κόσμο. Γι αυτό ατσαλωνομαστε.
Αυτή η ομάδα πλήρωσε με το παραπάνω το τίμημα και η μοίρα της το χρωστούσε.
Για να σιγουρευτεί κιόλας το κάρμα μας, έγιναν τα όργια των οργίων στον ημιτελικό. Από αυτό ακόμη έχουμε να λαμβάνουμε.
Γι αυτό η ομαδάρα μας φέτος δεν λύγισε ούτε με το γκολ της χάρτινης και το γύρισε, δεν σκιαχτηκε στην ισοφάριση, δείτε απάθεια στα πρόσωπα των παιχτών, δεν λύγισε ποτέ και πουθενά. Ούτε από το σιχαμένο κορακα.
Ο ΠΑΟΚ μας χθες άλλαξε επίπεδο για πάντα. Χρόνια μετά θα λέμε προ του Αρχιδατου Πρωταθλήματος και μετά.
Το μετά σημαίνει μια ομάδα που είναι πανέτοιμη πλέον να μπει στα σαλόνια της Ευρώπης και να ξεκινήσει να τρώει σιγά σιγά τη διαφορά και από την κορυφή του κόσμου. Χρατσα χρουτσα, Χρατσα χρουτσα. Όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ιδρυθήκαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 20 Μάιος 2024, 14:17, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Βλέπω στα hl το θέατρο που κάνει ο Μορόν στην 2η κάρτα του Μιχαηλίδη και σκέφτομαι:
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΠ@#$Α στον ΠΑΟΚ!
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΠ@#$Α στον ΠΑΟΚ!
Φιλε Αποστολη πριν τον αγωνα συζητουσα με τον πατερα μου και λεγαμε τι καλη φαση θα ηταν να παιρναμε τον μορον κτλ.
Μετα τον αγωνα και μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια προτιμω να ειμαι μια ζωη με τον Σαματα.
Τετοια μπασταρδια δεν τα θελω στην ομαδα μου.
Μετα τον αγωνα και μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια προτιμω να ειμαι μια ζωη με τον Σαματα.
Τετοια μπασταρδια δεν τα θελω στην ομαδα μου.
Ποιος Μορόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτός με τα τρεξίματα που ζητάει ο ράζβαν δεν θα βγάλει ούτε ένα ματς.
Αυτός με τα τρεξίματα που ζητάει ο ράζβαν δεν θα βγάλει ούτε ένα ματς.
Πάντως το χθεσινό στήσιμο θα περάσει σαν να μην έγινε ποτέ….
Το χθεσινό ματς ήταν επικό σφάξιμο … άπειρες στιγμές κ φάσεις.
Άθλος η νίκη μας. Έκαναν μέχρι κ τον μειτε να διαμαρτυρηθεί στο 2ο λεπτό.
Πάντως αυτό που έκανε ο βερστρατε θα έπρεπε να καταδικαστεί σε όλες τις εκπομπές και παρόλα αυτά δεν ειπώθηκε κουβέντα (κατά τύχη δεν του έσπασε το πόδι του ντελια)
Όσο για τους 2 Αφρικανούς του Ρούλη (δεξί μπακ και αμ. Χάφ) βγάλανε απίστευτο κόμπλεξ….τραμπουκιζαν όποτε τους δινόταν ευκαιρία (άκρως αντιεπαγγελματική κ αντισυναδελφική συμπεριφορά ) κ μιλάμε για ξένους… εκεί καταλαβαίνεις το κόμπλεξ που έχουν ποτίσει σαν μικροοργανισμός που σέρνεται στα σκατα.
Η πλάκα είναι πως ειδικά το δεξί μπακ ο ντελιας σε ροη αγώνα δεν τον έβλεπε… κ σε αλλά ματς εναντίον του.
Η ομάδα μας έκανε περήφανους αλλά δεν πρέπει να περάσουν έτσι όσα έγιναν χθες στο σάπιο μήλο.
Είπαμε να μην προκαλέσουμε … ούτε μπλουζάκια ούτε τπτ … 2 φιλάκια έστειλε ο λούτσος και έγινε πόλεμος όταν οι άλλοι κάνανε τα κουτάβια που κατουριόντουσαν πάνω τους.
Στη φυσούνα ο ρώσος του Άρη μπήκε κ ορμώμενος , το φ.α πως είναι πεντακάθαρο;
Καλά τι να πεις και για τον ανεκδιήγητο μαντζιο που ξέχασε να πει συγχαρητήρια όποτε έκανε δηλώσεις.
Θα ήθελα ζελα εκτός Ευρώπης φυσικά γιατί αυτοί είναι οι ανταγωνιστές μας….
Το χθεσινό ματς ήταν επικό σφάξιμο … άπειρες στιγμές κ φάσεις.
Άθλος η νίκη μας. Έκαναν μέχρι κ τον μειτε να διαμαρτυρηθεί στο 2ο λεπτό.
Πάντως αυτό που έκανε ο βερστρατε θα έπρεπε να καταδικαστεί σε όλες τις εκπομπές και παρόλα αυτά δεν ειπώθηκε κουβέντα (κατά τύχη δεν του έσπασε το πόδι του ντελια)
Όσο για τους 2 Αφρικανούς του Ρούλη (δεξί μπακ και αμ. Χάφ) βγάλανε απίστευτο κόμπλεξ….τραμπουκιζαν όποτε τους δινόταν ευκαιρία (άκρως αντιεπαγγελματική κ αντισυναδελφική συμπεριφορά ) κ μιλάμε για ξένους… εκεί καταλαβαίνεις το κόμπλεξ που έχουν ποτίσει σαν μικροοργανισμός που σέρνεται στα σκατα.
Η πλάκα είναι πως ειδικά το δεξί μπακ ο ντελιας σε ροη αγώνα δεν τον έβλεπε… κ σε αλλά ματς εναντίον του.
Η ομάδα μας έκανε περήφανους αλλά δεν πρέπει να περάσουν έτσι όσα έγιναν χθες στο σάπιο μήλο.
Είπαμε να μην προκαλέσουμε … ούτε μπλουζάκια ούτε τπτ … 2 φιλάκια έστειλε ο λούτσος και έγινε πόλεμος όταν οι άλλοι κάνανε τα κουτάβια που κατουριόντουσαν πάνω τους.
Στη φυσούνα ο ρώσος του Άρη μπήκε κ ορμώμενος , το φ.α πως είναι πεντακάθαρο;
Καλά τι να πεις και για τον ανεκδιήγητο μαντζιο που ξέχασε να πει συγχαρητήρια όποτε έκανε δηλώσεις.
Θα ήθελα ζελα εκτός Ευρώπης φυσικά γιατί αυτοί είναι οι ανταγωνιστές μας….
-
Επειδη κυκλοφορουν παρα πολλα βιντεακια σε ολα τα μεσα μπορει, αν γινεται, να ανοιξει ενα τοπικ να τα εχουμε εκει συγκεντρωτικα