Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μήπως ήταν η κροατική;
Αυτό που ελπίζω είναι προπονητής και Ιβάν να μην αξιολογήσουν τη χρονιά ότι τους έχουμε όλους με Τόμας και Σβαμπ βασικούς και Μουργκ αλλαγή.
Απο τη μια θελω να γραψω σκεψεις,ιδεες,παικτες που πρεπει να ερθουν,παικτες που πρεπει να φυγουν,αλλα μετα το χτεσινο εχω παραδωσει το πτυχιο και εχω μεινει μετεξεταστεος...Θα κανω λιγες μερες υπομονη...
Miles έγραψε:Μήπως ήταν η κροατική;
Αυτό που ελπίζω είναι προπονητής και Ιβάν να μην αξιολογήσουν τη χρονιά ότι τους έχουμε όλους με Τόμας και Σβαμπ βασικούς και Μουργκ αλλαγή.
ΕΝ όψει προκριματικών Champion League, η ομάδα θα πρέπει πρωτίστως να διατηρήσει τον κορμό της. Θα ναι δύσκολο να έρθει κάποιος και με το καλημέρα να κάνει τη διαφορά.
Αγκάθι είναι οι περιπτώσεις των δανεικών Meite και Kedziora και ειδικά ο πρώτος. Πολλοί βάζουν σαν παράμετρο τη διαπραγμάτευση με τη Benfica, αλλά νομίζω οτι το πιο δύσκολο θα είναι να πειστεί να μείνει με ένα νορμάλ συμβόλαιο (όχι πάνω από 1,5Μ). Μετά από την καλή χρονιά που έκανε, νομίζω οτι θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους και φοβάμαι οτι θα γίνει πληστηριασμός. Για τον Kedziora επίσης όλοι τον θεωρούν δεδομένο, αλλά κι αυτός σίγουρα θα θέλει να εξαργυρώσει την καλή χρονιά του.