Αυτό ήταν το επόμενο που θα έγραφα.Hayate έγραψε:Την κάρτα Μιχαηλίδη την πρώτη δε βλέπω στα highlights ..
Εγώ ρε φοράω 10 μέρες την ίδια μπλούζα. Την έβγαλα και ξαλάφρωσα....χξς' έγραψε:NikLiverpool έγραψε:Μέρες δεν έγραφα στα του ποδοσφαίρου πες για γούρι.
Σήμερα την ώρα του αγώνα πήρα τον σκύλο, άφησα το κινητό σπίτι και περπαταγα στο δάσος κάνα 2ωρο.
Γυρνάω σπίτι και με το που ανοίγω την πόρτα ο πιτσιρικάς: daddy PAOK won the championship!
Με πήραν τα ζουμιά....
Βλέπω τώρα live. Τι δε θα έδινα να είμαι εκεί....
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ !
απο την αρχη των Play off , για να σπασω την γκαντεμια :
εκοψα Παοκμανια , flashscore , K οποιοδηποτε νεο απο Σουπερ λιγκ
Μεχρι που σημερα το βραδυ με πηρανε τηλφ απο Ελλαδα με την ληξη !
ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΑ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ….
Σκεφτηκα δε μπορει καποια παλι πουστια θα βρουνε στα γρηγορα για να το ακυρωσουν…..
Αλλα ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ !
Ήταν φάουλ στον Μιχαηλίδη,όχι μόνο το έδωσε ανάποδα αλλά έδωσε και κάρτα που να του κάψει το σπίτι η ΧαμάςDoomlord4 έγραψε:Η κάρτα του Μιχαηλίδη δεν είναι στο 18ο σεκ
Είναι στο 13ο
Στο 13ο sec ρε μαλ@κες???????
Παγκόσμιο ρεκόρ γρηγορότερης κάρτας που δεν ήταν ΚΑΝ φάουλ
Έτσι. Προσοχή πολύ παιδιά.nikvasil έγραψε:ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου. Και εμένα ο μικρός ήθελε να τον αφήσω να πάρει κασκόλ σήμερα στο σχολείο αλλά δεν τον άφησα. Δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν ξέρεις πόσο βαρεμένος είναι ο καθένας.joshua έγραψε:Ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε στην Αθηνα.Να κυκλοφορουμε με μπλουζα ΠΑΟΚ και να μας δινουν μπραβο βαζελοι και γαυροι λεγοντας πως πηρατε το πιο καθαρο ισως πρωταθλημα της ιστοριας...Τα ξαδερφια πονανε...
Μου αρκεί που τον περίμεναν τα φιλαράκια του που είναι ομάδες του ποκ για να τον συγχαρούν και επίσης που πλέον στο σχολείο έχει αρκετά ΠΑΟΚτσάκια με γονείς ποκίτες. Σε αντίθεση με τη γενιά μου που ήμουν δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ο μόνος!
Δείχνει την επίδραση που έχει πλέον η ομάδα στην Αθήνα, ένας ακόμα λόγος που δεν πρέπει να αφήσουμε τα ελληνόπουλα μας να φύγουν. Ταυτίζονται τα πιτσιρίκια με Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Τσιγγάρα κλπ παρά με Αμραμπατ, Πόνσε, Ποντένσε, Μπερνάρ και γενικότερα ξένους ποδοσφαιριστές.
Τίτλοι και έλληνες παίχτες από τις ακαδημίες μας θα γιγαντώσουν την ΠΑΟΚάρα μας!
![]()
![]()