Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τι φωνάζανε στο τέλος οι ανύπαρκτοι? Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό? Βαζέλια, όσο και αν σας σιχαίνομαι κάντε το καθήκον σας!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου. Και εμένα ο μικρός ήθελε να τον αφήσω να πάρει κασκόλ σήμερα στο σχολείο αλλά δεν τον άφησα. Δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν ξέρεις πόσο βαρεμένος είναι ο καθένας.joshua έγραψε:Ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε στην Αθηνα.Να κυκλοφορουμε με μπλουζα ΠΑΟΚ και να μας δινουν μπραβο βαζελοι και γαυροι λεγοντας πως πηρατε το πιο καθαρο ισως πρωταθλημα της ιστοριας...Τα ξαδερφια πονανε...
Μου αρκεί που τον περίμεναν τα φιλαράκια του που είναι ομάδες του ποκ για να τον συγχαρούν και επίσης που πλέον στο σχολείο έχει αρκετά ΠΑΟΚτσάκια με γονείς ποκίτες. Σε αντίθεση με τη γενιά μου που ήμουν δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ο μόνος!
Δείχνει την επίδραση που έχει πλέον η ομάδα στην Αθήνα, ένας ακόμα λόγος που δεν πρέπει να αφήσουμε τα ελληνόπουλα μας να φύγουν. Ταυτίζονται τα πιτσιρίκια με Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Τσιγγάρα κλπ παρά με Αμραμπατ, Πόνσε, Ποντένσε, Μπερνάρ και γενικότερα ξένους ποδοσφαιριστές.
Τίτλοι και έλληνες παίχτες από τις ακαδημίες μας θα γιγαντώσουν την ΠΑΟΚάρα μας!

Η αντίδραση του Τσακαλέα στο τέλος, η αγωνία του τόση που δεν έβγαινε ούτε η φωνή του, το ξέσπασμά του με κλάμα με την λήξη, όλα τα λεφτά.
Πριν λίγο με πήρε στο τηλέφωνο ένας παλιός φίλος των φοιτητικών χρόνων ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πάτρας εδώ και 35 χρόνια, για να πανηγυρίσει μαζί μου τον τίτλο. Λίγοι σχετικά μου ανέφερε, αλλά λέοντες οι ΠΑΟΚτσήδες που έβλεπαν τον αγώνα σε μπαρ της παραλίας εκεί. Στα δύο γκολ και με την λήξη του αγώνα ακούστηκαν οι ιαχές τους σε όλη την Πάτρα και έφθασαν μέχρι τα Ιόνια.
Σήμερα άρχισα να συνέρχομαι από τα χθεσινά. Τρελή αγωνία με την αδρεναλίνη σε επικίνδυνα όρια, με τον εβραίο Σπάθα να μας έχει με 150 καρδιακούς παλμούς από το 1΄ και να θυμόμαστε τον original του 2010. Με την αποβολή του Γιάννη τις κάρτες του οποίου έκραξε μέχρι και ο Βαρούχας, βγήκαμε έξω από το Μακεδονία Παλλάς όπου έβλεπαν των αγώνα και οι σύζυγοι των παικτών μας και μπαινοβγαίναμε κόκκινοι από το άγχος. Όταν έφθασε το 90΄ και τα 5΄ των καθυστερήσεων βγήκα στην παραλία και ξαναμπήκα μέσα όταν άκουσα τους πανηγυρισμούς. Ευτυχώς δεν είδα την τελευταία φάση, γιατί δεν ξέρω αν θα την έβγαζα καθαρή.
Μας παίρνεις ώρες από την ζωή μας ρε ΠΑΟΚάρα, αλλά αυτά που μας δίνεις δεν τα ξεχνάμε. Πάντα τέτοια.
Πριν λίγο με πήρε στο τηλέφωνο ένας παλιός φίλος των φοιτητικών χρόνων ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πάτρας εδώ και 35 χρόνια, για να πανηγυρίσει μαζί μου τον τίτλο. Λίγοι σχετικά μου ανέφερε, αλλά λέοντες οι ΠΑΟΚτσήδες που έβλεπαν τον αγώνα σε μπαρ της παραλίας εκεί. Στα δύο γκολ και με την λήξη του αγώνα ακούστηκαν οι ιαχές τους σε όλη την Πάτρα και έφθασαν μέχρι τα Ιόνια.
Σήμερα άρχισα να συνέρχομαι από τα χθεσινά. Τρελή αγωνία με την αδρεναλίνη σε επικίνδυνα όρια, με τον εβραίο Σπάθα να μας έχει με 150 καρδιακούς παλμούς από το 1΄ και να θυμόμαστε τον original του 2010. Με την αποβολή του Γιάννη τις κάρτες του οποίου έκραξε μέχρι και ο Βαρούχας, βγήκαμε έξω από το Μακεδονία Παλλάς όπου έβλεπαν των αγώνα και οι σύζυγοι των παικτών μας και μπαινοβγαίναμε κόκκινοι από το άγχος. Όταν έφθασε το 90΄ και τα 5΄ των καθυστερήσεων βγήκα στην παραλία και ξαναμπήκα μέσα όταν άκουσα τους πανηγυρισμούς. Ευτυχώς δεν είδα την τελευταία φάση, γιατί δεν ξέρω αν θα την έβγαζα καθαρή.
Μας παίρνεις ώρες από την ζωή μας ρε ΠΑΟΚάρα, αλλά αυτά που μας δίνεις δεν τα ξεχνάμε. Πάντα τέτοια.
Αυπνια στο φουλ. Πριαπισμος. Βλεπω ασπρα ολο το πρωι.
Ενα μεγαλο ευχαριστω για το πιο αρχιδατο ever. Τωρα μπορω να ψοφησω ελευθερα.
Ας συντριβουμε στο Euro. Δεν με νοιαζει!
Συγνωμη που απογοητευτηκα και εχασα την ελπιδα.
Περαν του Λουτσου, αγαλμα στον μεγα Μπραντον. Δεν ειδα χθες την μαγικη ασιστ που εβγαλε στο δευτερο γκολ.
Σκυλι του πολεμου! Ποιον να πιασω ποιον να αφησω.
Καταθεση ψυχης. Ιβαναρε τιμησε την ομαδα που ξεπερασε τον εαυτο της και τους οπαδους της.
Στηριξε εμπρακτα τον μεγα Λουτσο που μας εβαλε τα γυαλια.
ΠΑΟΚαρα μου ομαδαρα μου εισαι αρρωστια μου σ'αγαπω πολυ!
Κι εγω στη δουλεια στη φιλαδελφεια με φανελα με τον ιερο Αετο στο στηθος. Ολοι μπραβο λενε!
Θελει οντως προσοχη γιατι η πουστια διαπρεπει.
Ειχα παει χθες στο γηπεδο τους να δω την κηδεια μολις εληξε.
Κριμα στα δυο ξυλινα ποδοσφαιρακια εξω απο την κεντρικη εισοδο που δεν τα πηρα λαφυρα.
Εψαξα και για κανενα φανελακι "πρωταθλητων" αλλα τα ειχαν μαζεψει.

Ενα μεγαλο ευχαριστω για το πιο αρχιδατο ever. Τωρα μπορω να ψοφησω ελευθερα.
Ας συντριβουμε στο Euro. Δεν με νοιαζει!
Συγνωμη που απογοητευτηκα και εχασα την ελπιδα.
Περαν του Λουτσου, αγαλμα στον μεγα Μπραντον. Δεν ειδα χθες την μαγικη ασιστ που εβγαλε στο δευτερο γκολ.
Σκυλι του πολεμου! Ποιον να πιασω ποιον να αφησω.
Καταθεση ψυχης. Ιβαναρε τιμησε την ομαδα που ξεπερασε τον εαυτο της και τους οπαδους της.
Στηριξε εμπρακτα τον μεγα Λουτσο που μας εβαλε τα γυαλια.
ΠΑΟΚαρα μου ομαδαρα μου εισαι αρρωστια μου σ'αγαπω πολυ!
Κι εγω στη δουλεια στη φιλαδελφεια με φανελα με τον ιερο Αετο στο στηθος. Ολοι μπραβο λενε!
Θελει οντως προσοχη γιατι η πουστια διαπρεπει.
Ειχα παει χθες στο γηπεδο τους να δω την κηδεια μολις εληξε.
Κριμα στα δυο ξυλινα ποδοσφαιρακια εξω απο την κεντρικη εισοδο που δεν τα πηρα λαφυρα.
Εψαξα και για κανενα φανελακι "πρωταθλητων" αλλα τα ειχαν μαζεψει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hawklord την Δευ 20 Μάιος 2024, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-keeper- έγραψε:Καλημερα στην Ασπρόμαυρη Πρωταθλήτρια οικογένεια !!!
Δεν έχω κοιμηθεί αλλα δεν με νοιάζει
Ζήλεψα όσους ήσασταν κοντά αλλά το τι περηφάνεια έχουμε Οσοι ζούμε μακριά δεν περιγράφεται !!
Υ.Γ. Ανοίξτε ρε παιδιά ένα τοπικ για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2024… μην γράφουμε στου σκουληκιού
Υ.Γ.2 βάλτε και μια ψηφοφορία για mvp σεζόν
μια πολύ ωραία πρόταση-ιδέα του παραπάνω φίλου.
ανοίχτε ένα νήμα για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕς 2024, να μπούμε και να αφήσουμε λόγια που θα μείνουν για πάντα. ένα νήμα που θα το επισκεπτόμαστε ανά διαστήματα. αυτό που θα μας ενώνει και θα μας δείχνει πως πρέπει να σκεφτόμαστε και προπάντων πως να συμπεριφερόμαστε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα..Επικό πρωτάθλημα, συγκλονιστικός προπονητής, συγκλονιστικοί παίκτες. Το πιο μάγκικο μάγκες. Το πιο μάγκικο όλων των εποχών.
Μετά από το μοναδικό αήττητο πρωτάθλημα, ήρθε και το πιο μαγκικο.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Σαββίδη.
Τα λόγια είναι λίγα παιδιά. Η κ@βλ@ ειναι τεράστια
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Σαββίδη.
Τα λόγια είναι λίγα παιδιά. Η κ@βλ@ ειναι τεράστια

- john4serres
+1926nikvasil έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ EVER:
1. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
2. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
3. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ REF-VAR
4. ΜΕ ΤΟ 4ο ΣΕ ΑΞΙΑ ΡΟΣΤΕΡ
Εάν μας υπολόγιζαν θα είχαν στήσει κάτι νωρίτερα!
Τους ήρθε ξαφνικό και εκεί που είχαν βάλει άλλο ένα κλεμμένο πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη τους:
ήρθε το ΚΑΡΜΑ,
ήρθε το ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ,
ήρθε αυτή η ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΟΜΑΔΑ
και τους ΞΕΣΚΙΣΕ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ.1. Τι ωραία που θα τεντώνει με στη με στη ΤΟΥΜΠΑ το ΣΕΝΤΟΝΙ
- V-olakiotis
Τις κόρες τις πήγα σήμερα στο σχολείο εδώ στα Πατησια, αφού είδαμε στην τηλεόραση τα γκολ και τους πανηγυρισμούς.
Με μαύρες φόρμες και μπλουζάκια ΠΑΟΚ παντού!
Εδώ σε καφετέριες πανηγυριστηκε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν τελείωσε ακούστηκαν κι άλλοι πανηγυρισμοί...
Αυτός ο τίτλος είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, για τον λαό μας, γιατί είναι καθολικά αποδεκτή η επικράτηση μας!
Και οι τυφλοί είδανε, που έλεγε μια ψυχή...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Με μαύρες φόρμες και μπλουζάκια ΠΑΟΚ παντού!
Εδώ σε καφετέριες πανηγυριστηκε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν τελείωσε ακούστηκαν κι άλλοι πανηγυρισμοί...
Αυτός ο τίτλος είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, για τον λαό μας, γιατί είναι καθολικά αποδεκτή η επικράτηση μας!
Και οι τυφλοί είδανε, που έλεγε μια ψυχή...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Amsterdamer_87
Azrael έγραψε:Ενα μεγαλο ευχαριστω στην πρωθυπουργαρα μας που συναντησε αεκτσακια και αρειανακια την προηγουμενη εβδομαδα!
ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

- Amsterdamer_87
Καλησπέρα αδέρφια
Με δυσκολία αρχίζω να συνέρχομαι. Τώρα θα αρχίσω να διαβάζω τα σχόλια που γραφτήκανε. Σκόρπια πράγματα μετά από τα χθεσινά.
45 χρονών άνθρωπος, ίσως η μεγαλύτερη χαρά που ένιωσα μετά από αυτές που μου δίνουν τα παιδιά μου.
Σούρωσα τόσο όσο ποτέ στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ούτε καλά-καλά πως ανηφόρισα μέχρι την Τούμπα κάνα χιλιόμετρο περπάτημα. Αγκαζέ με πηγαίνανε.
Αρχιδάτη η ομάδα παρόλο το τρελό στήσιμο που φάγαμε και την λύσσα των σκουληκιών.
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην ζωή μου τόσες πολλές χαρούμενες φάτσες μαζεμένες.
Ας χτίσουμε πάνω στην φετινή σεζόν και να μην έχουμε τα πισωγυρίσματα του 2019.
Γεροί να είμαστε όλοι, να προσέχουμε και με τον Ιβάν μπροστά θα ζούμε και άλλες τέτοιες χαρές.
Με δυσκολία αρχίζω να συνέρχομαι. Τώρα θα αρχίσω να διαβάζω τα σχόλια που γραφτήκανε. Σκόρπια πράγματα μετά από τα χθεσινά.
45 χρονών άνθρωπος, ίσως η μεγαλύτερη χαρά που ένιωσα μετά από αυτές που μου δίνουν τα παιδιά μου.
Σούρωσα τόσο όσο ποτέ στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ούτε καλά-καλά πως ανηφόρισα μέχρι την Τούμπα κάνα χιλιόμετρο περπάτημα. Αγκαζέ με πηγαίνανε.
Αρχιδάτη η ομάδα παρόλο το τρελό στήσιμο που φάγαμε και την λύσσα των σκουληκιών.
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην ζωή μου τόσες πολλές χαρούμενες φάτσες μαζεμένες.
Ας χτίσουμε πάνω στην φετινή σεζόν και να μην έχουμε τα πισωγυρίσματα του 2019.
Γεροί να είμαστε όλοι, να προσέχουμε και με τον Ιβάν μπροστά θα ζούμε και άλλες τέτοιες χαρές.
- keep_paokizein
Συμφωνώ με τον Ψαρά και επαυξάνω. Και για τον συγκεκριμένο και για άλλους που μη δυνάμενοι άλλως δίνουν λιτά συγχαρητήρια. Δεν έκανε κανένας τους κωλοτούμπα, διότι η τοξικότητά τους είναι ανίατη ασθένεια και δεν θα αργήσουν να μας ξαναταλαιπωρήοσυν.Psaras έγραψε:Εάν έχεις κακαλα σβήσε τον λογαριασμό σου και άσε μας στην ησυχία μας. Κριτική κάνανε πολλοί. Εσύ έκανες πόλεμο που ούτε αλλοθρησκος δεν θα έκανε. Εάν είσαι ΠΑΟΚ ντρέπομαι ειλικρινά να έχω τέτοιους συνοπαδους. Και στο λέω μέσα στην χαρά και τα πανηγύρια. Εσυ δεν έβγαζες αρνητισμό..Εσύ έβγαζες σκουλικισμο. Μην το σβήσει κανένας Μοντ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ η ομάδα δικαίωσε όσους την πίστεψαν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
ΕΥΤΥΧΩΣ διέψευσε όσους (μεταξύ αυτών και εμένα) που δεν την πίστεψαμε στεκόμενοι σε ανεπιτυχή αποτελέσματα (αεκ, ερπετό, λαμία, μπρυζ).
ΜΠΡΑΒΟ σε όσους δεν αμφέβαλαν.
Να γίνει μάθημα σε όσους (και σε μένα) σε κάθε ήττα βγαζουμε αρνητισμό και εσωστρέφεια.
δεν είναι δυνατόν τα σκουλίκια να είναι τόσο σκουλίκια ρε γμτ ...
φίλος - συνάδελφος σκώλικας είδε και τις 2 "σωστές" κάρτες του Μιχαηλίδη, ενώ μου γκρίνιαξε και για το φάουλ που έκανε ο Ζίφκο πριν το γκολ μας
ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ (ήθελε και κέρασμα ο μ@λ@κ@ς)
ξέρετε τι τον κέρασα (τι του έδειξα)
φίλος - συνάδελφος σκώλικας είδε και τις 2 "σωστές" κάρτες του Μιχαηλίδη, ενώ μου γκρίνιαξε και για το φάουλ που έκανε ο Ζίφκο πριν το γκολ μας
ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ (ήθελε και κέρασμα ο μ@λ@κ@ς)

ξέρετε τι τον κέρασα (τι του έδειξα)