Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- AlxNeapoli1
- kataramenos5
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
αχαχαχαχα χαχαχαprist64 έγραψε:ρε μαλακα,ανεβασα παργαλατσοkataramenos5 έγραψε:Equalizer έγραψε:Μεγάλη αλητεία πήγε να γίνει σήμερα
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ
αχαστο γουρι
ολα τακτοποιημενα ηταν
Οπως ειπες πριν επιτελους ειδαν και τα σκουληκια τιτλο στο σκουλικαου.
Εκλαψα ρε μλκ
Παρών και 'γω, γύρισα στο σπίτι μου πριν ένα τέταρτο από το Μακεδονία Palace. Επέζησα!
Δεν έχω δει πιο μάγκικο, πιο μαγικό πρωτάθλημα. Δεν λέω τίποτα άλλο. Κλαίω αδέλφια.
Δεν έχω δει πιο μάγκικο, πιο μαγικό πρωτάθλημα. Δεν λέω τίποτα άλλο. Κλαίω αδέλφια.
Τί ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ.....
Το κοράκι πολύ έντεχνα το πήγε, χωρίς να είναι ούτε φάουλ οι κίτρινες του Μιχαηλίδη.
Το κοράκι πολύ έντεχνα το πήγε, χωρίς να είναι ούτε φάουλ οι κίτρινες του Μιχαηλίδη.

- kataramenos5
Τζιμας τραγουδαει "..να σε βλεπω να γμας και τον τρομο να σκορπας.." στο λεωφορειο εξω απ το σκουλικαου
- hasio_john
Τέτοιο πάθος - λύσσα από τους συμπολίτες είχα να δω πολλά χρόνια...
Πραγματικά, αν τους μισούσα απύθμενα, τώρα αυτό που νιώθω μπορεί να εκφραστεί "ζωγραφιστά" μόνο στην WC !
"Στρατηγέ" Μάντζιο, η σημερινή βραδιά θα μείνει ανεξίτηλη στο dna σου μωρή παλιοκουράδα.
Σ' ευχαριστούμε ΠΑΟΚΑΡΑ, έβλεπα τον καημένο τον πατέρα μου που είναι και μιας ηλικίας να μην μπορεί να το βλέπει και να σηκώνεται συνεχώς να βγαίνει έξω, να ξαναμπαίνει, να βρίσκει συνεχώς δικαιολογία ν' αποδράσει λίγο από το άγχος. Τον έκανες ευτυχισμένο ΠΑΟΚΑΡΑ, του έδωσες ζωή και σ' ευχαριστώ!
Πραγματικά, αν τους μισούσα απύθμενα, τώρα αυτό που νιώθω μπορεί να εκφραστεί "ζωγραφιστά" μόνο στην WC !
"Στρατηγέ" Μάντζιο, η σημερινή βραδιά θα μείνει ανεξίτηλη στο dna σου μωρή παλιοκουράδα.
Σ' ευχαριστούμε ΠΑΟΚΑΡΑ, έβλεπα τον καημένο τον πατέρα μου που είναι και μιας ηλικίας να μην μπορεί να το βλέπει και να σηκώνεται συνεχώς να βγαίνει έξω, να ξαναμπαίνει, να βρίσκει συνεχώς δικαιολογία ν' αποδράσει λίγο από το άγχος. Τον έκανες ευτυχισμένο ΠΑΟΚΑΡΑ, του έδωσες ζωή και σ' ευχαριστώ!
- AlxNeapoli1
ΠΞtsm έγραψε:Στην φυσουνα στο τέλος τι έγινε?
- hasio_john
δεν έχω σχολιάσει ποτές μου διαιτησία και εκφωνητή.
ο διαιτητής δεν ήταν στημένος αλλά μιλημένος να βοηθήσει, να κόψει αν του πάει το ματς.
για τον εκφωνητή χρειάζεται ένα μεγάλο πανό στην Τούμπα να τον χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο.
μετά το τέλος του αγώνα απόλαυσα το βίντεο με τις χαρές των κίτρινων της αθήνας στην ισοφάριση μας.
θυμάστε το κάρμα που ζήσαμε μετά το κλεμένο? αυτό που έζησαν τούτοι δηλαδή. να μην μπορούν να σταυρώσουν νίκη ή βαθμούς. μετά ζοριστήκαμε εμείς μια διετία?
να και η κατάληξη! να!! νάτη!!!!!
τελικά δεν βάζω γλώσσα μέσα
ο διαιτητής δεν ήταν στημένος αλλά μιλημένος να βοηθήσει, να κόψει αν του πάει το ματς.
για τον εκφωνητή χρειάζεται ένα μεγάλο πανό στην Τούμπα να τον χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο.
μετά το τέλος του αγώνα απόλαυσα το βίντεο με τις χαρές των κίτρινων της αθήνας στην ισοφάριση μας.
θυμάστε το κάρμα που ζήσαμε μετά το κλεμένο? αυτό που έζησαν τούτοι δηλαδή. να μην μπορούν να σταυρώσουν νίκη ή βαθμούς. μετά ζοριστήκαμε εμείς μια διετία?
να και η κατάληξη! να!! νάτη!!!!!
τελικά δεν βάζω γλώσσα μέσα
-
Η νόβα ασχολείται με το γκολ του ποντενσε, πόσο ξεφτυλισμενοι πια, δεν τους αντέχω αλλο
Δεν πρεπει να εχει υπαρξει αλλη φορα στη ζωη μου που να μην βρισκω λογια να περιγραψω το τι ζησαμε το τι νιωθω το τι συναισθηματα με διακατεχουν αυτη τη στιγμη...Η ομαδα,οι παικτες,ο Λουτσεσκου εσκισε καθε σεναριο,σεναριο τρομου,σεναριο φαντασιας,δεν υπαρχει πραγματικα αυτο που εγινε φετος...Δεν θα ξαναγραψω τιποτα για ποδοσφαιρο ξανα,απλα θα παρακολουθω μετα το φετινο...ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκτος των αλλων και για τη δωρεαν στεφανιογραφια στο 95...