Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ντρινν ντρινν έλα ρε Ιβάν τι κάνεις φίλε μου; Όλα καλά , με τρώνε κάτι σκέψεις.
Τι σε απασχολεί φίλε μου , να αύριο παίζουμε τελευταίο ματς δεν πίνεις ένα κρασί με το φιλαράκι σου και στη κουβέντα πάνω πες του ρε να παίξουν λυσσασμένα και να μην εχουν το μυαλό τους στο κύπελλο.
Δεν άκουσα καλά;
Μια χαρά άκουσες ΠΑΟΚ είμαι και όλα στη ζωή μου τα κέρδισα καθαρά και πανάξια.
Ναι φίλε μου , πειράζει να παίξουν κοράκια και var λυσσασμένα;
Ντριν Ντριν..
Το κινητό χτυπουσε επίμονα και ο γλοιώδης κάτοχος κοιτουσε με γουρλωμένα ματιά τον αριθμο του αφεντικού να καλεί. Με δυσκολία απάντησε στην κλήση βλαστημωντας από μέσα του.
- Έλα ρε βρωμιαρη, γιατί δεν το σηκώνεις τόσην ώρα;
- Συγγνώμη αφεντικό, ήμουν στο μπάνιο.
- Λοιπόν, όλα καλά; Έκανες ό, τι σου είπα;
- Ναι φυσικά. Είπα στον Άκη να τους πωρωσει, τους έταξα πριμ τους παιχτες και μου είπαν τα μπουλντόγκ πως θα κανονίσουν να το κάνουν κόλαση. Θέλουν χαρτζιλίκι όμως κι αυτοί.
- Καλά, καλά, με μαδησατε. Ωραία, θα τους πατήσουμε ξανά...
- Μμμ
- Τι μουγκριζεις ρε;
- Μα αφεντικό, δεν φτάνουν αυτα
- Το ξέρω ρε βλακα. Σου στέλνω και μιλημενο το κοράκι και το βαρ, επίσης οι δρόμοι θα είναι κλειστοί να σας προστατεύουν οι μπάτσοι.. Τώρα όμως που το σκέφτομαι, λέω ν ανέβω κι εγώ πανω
- Θα φέρεις τα λεφτά αφεντικό;
- Ποια λεφτά ρε βλακα; Θα έρθω να με δούνε όλοι και να φοβηθούν.
- Μα χωρίς το παραδάκι αφεντικό δεν θα με πιστέψουν οι παίχτες. Θυμάσαι τι έγινε στο μεταξύ μας που αναγκάστηκες να τα φέρεις στο ημίχρονο.
- Σκασε ρε, σε έχω σιχαθεί. Εντάξει θα τα φέρω. Κανόνισε να πάμε κάπου να φάμε καλά.
- Ναι ναι, θα πάμε σε ένα γαματο. Λίγο τσουχτερό, αλλά τώρα που θα έρθεις ευκαιρία είναι...
- Ωραία, εκεί θα πάμε. Κερνάς εσύ
VfB v2 έγραψε:Παντως κάντε το μονο εικονα να ηταν ο Πανσεραικος στα πλει οφ, να είχαμε κλεισμένο κρυφά τον Αλεξ ιτς. Να γινοταν διαρροή απο τον Γκαρσία για την μεταγραφή. Να μην ειχε δικαίωμα συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ γιατί θα χαλούσε η μεταγραφή. Να επαζε μονο με τους άλλους και να σκύλιαζε. Και τελευταία αγωνιστική που έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα να εβγαιναν δημοσιεύματα οτι ο Γιώργης δείπνησε σε εστιατόριο στην Αθήνα και ύστερα συναντήθηκε σε ξενοδοχείο με παράγονα άλλης αθηναικής ομάδας, η οποία έμεινε πίσω και παίζει χωρίς κίνητρο, και η οποία παίζει με την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία κληδωνει τον τίτλο μονο με νίκη.
Αυτό το σενάριο περιέγραφα σε φίλο χθες. Η ιδανική "άλλη" αθηναϊκή ομάδα είναι ο Πανιώνιος. Την απάντηση πάντως την ξέρουμε ήδη: κατηγορία για άσκηση επιρροής - συνιδιοκτησία, προληπτική αφαίρεση βαθμών, ειρωνικά σχόλια από τον κάθε πικραμένο, επιστροφή βαθμών εφόσον έχει γίνει η δουλειά.
Όλα αυτά δεν έχουν πια σημασία. Σήμερα η ομάδα οφείλει να μασάει σίδερα.
Χαρτινοι χασατε πρωταθλημα απο ΠΑΟΚ που φετος εχτιζε ομαδα και με μικροτερο μπατζετ και φυσικα χωρις το σμπροξιμο σας και τις θυγατρικες ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ