Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Δεν μπορώ να απομονώσω το βίντεο: https://www.paok24.com/podosfairo/49467 ... palas-vid/
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην ακύρωση ενός συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων του αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι αυτά αγοράστηκαν από μη φιλάθλους του Άρη.
Προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση έγινε έπειτα από τη σύγκριση ΑΜΚΑ και τη διαπίστωση ότι υπάρχει θέμα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προχωρήσουν στην ακύρωση των συγκεκριμένων εισιτηρίων κι όσοι τα προμηθεύτηκαν, δε θα μπορέσουν να βρεθούν στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης».
Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην ακύρωση ενός συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων του αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι αυτά αγοράστηκαν από μη φιλάθλους του Άρη.
Προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση έγινε έπειτα από τη σύγκριση ΑΜΚΑ και τη διαπίστωση ότι υπάρχει θέμα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προχωρήσουν στην ακύρωση των συγκεκριμένων εισιτηρίων κι όσοι τα προμηθεύτηκαν, δε θα μπορέσουν να βρεθούν στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης».
Αυτο πως ακριβως θα μπορουσε να το εξακριβωσει;Πως μπορει να καταλαβει μια ΠΑΕ ποιος ειναι πραγματικος οπαδος;
-
Daskalos_4
Καλος παπας για να δικαιολογησουν οτι δεν πωλήθηκαν ολα τα εισιτηρια. Το μεσημερι που μπηκα να ριξω μια ματια υπήρχαν κανα δυο χιλιαδες απουληταΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ24
Μαλλον εχεις δικιο.Ακομα και τωρα που τσεκαρω εχει αρκετα εισητηρια
- Psuxo_logos
Εγώ που είμαι λεωφόρος στρατού βλέπω φουλ άτομα με φανέλες ΠΑΟΚ και γιορτινό κλίμα.Montrealiotis έγραψε:Τι γίνετε Θεσσαλονίκη ρε παιδιά; Μαζεύτηκαν στο κέντρο;
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Με κάθε επιφύλαξη Πήραν πολλοι δικοί μας εισιτήρια.
Έπρεπε να βγάλεις κάρτα μέλους της μοσαντ και έτσι το τσέκαραν .
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μούφα . Τεσπα στα @@ μας .
Ώρα ώρα άντε γαμησου ώρα. Ψιλό αγχώθηκα τώρα
Έπρεπε να βγάλεις κάρτα μέλους της μοσαντ και έτσι το τσέκαραν .
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μούφα . Τεσπα στα @@ μας .
Ώρα ώρα άντε γαμησου ώρα. Ψιλό αγχώθηκα τώρα
- James Moriarty
Πρέπει νά σκοράρουμε πρώτοι καί αν γίνεται γρήγορα.. Τους έχω μελετήσει αρκετά από την Τετάρτη κ μετά που δεν μπορούμε να κοιμηθούμε..
Το τροφαιο φέτος το αξίζει μια κ μόνο ομάδα. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ πού με κάθε απίθανο τρόπο προσπαθείτε νά μας το πάρετε.. Κ το πιο σημαντικό χρειάζεται νοοτροπία νικητή κ μέταλλο. Νά πηγαίνουν στην μπάλα δίχως αύριο..
Ο διαιτητής πού είδα στην Λίγκα τούς πού παίζει δίνει 6-8 κάρτες συνήθως. Στα ευρωπαϊκά που παίζει δίνει ελάχιστες..
Αλλά το πιο σημαντικό είναι τό..
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ..
Το τροφαιο φέτος το αξίζει μια κ μόνο ομάδα. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ πού με κάθε απίθανο τρόπο προσπαθείτε νά μας το πάρετε.. Κ το πιο σημαντικό χρειάζεται νοοτροπία νικητή κ μέταλλο. Νά πηγαίνουν στην μπάλα δίχως αύριο..
Ο διαιτητής πού είδα στην Λίγκα τούς πού παίζει δίνει 6-8 κάρτες συνήθως. Στα ευρωπαϊκά που παίζει δίνει ελάχιστες..
Αλλά το πιο σημαντικό είναι τό..
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ..
Πωπω όσο περνάει η ώρα δεν παλεύεται η αγωνία.
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα σήκωσε το γαμω την τρέλα μου
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα σήκωσε το γαμω την τρέλα μου
Ξεκινάω για Τούμπα. Δεν αντέχω να το δω μόνος μου. ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ.
Τι γίνεται ρε @@@### την τρέλα μου;
Δεν έχω νιώσει στην ζωή μου χρόνο να περνάει τόσο βασανιστικά. Κάθε λεπτό λες και κρατάει δεκάδες λεπτά
Δεν έχω νιώσει στην ζωή μου χρόνο να περνάει τόσο βασανιστικά. Κάθε λεπτό λες και κρατάει δεκάδες λεπτά
- hasio_john