cellophan έγραψε:Ήμουν και εγώ μέσα. Έτσι είναι, μετά την αποβολή. Αν δεν ήταν και ο Λάκης, θα είχε γράψει περισσότερα. Ακόμα θυμάμαι τις κούρσες του Άνταμτσικ - αλώνιζε ο τύπος.Pellaios έγραψε:Αδερφέ Γερασίμου μπορώ να καταλάβω την συναισθηματική σου φόρτιση αλλά πλέον στην ηλικία που είμαστε μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση.
Το σημερινό ματς είναι πολύ δύσκολο γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η πραγματικότητα είναι ότι ο ρουλης έχει καλή ομάδα που για να τον κερδίσεις στο Χαριλάου θα πρέπει να πιάσεις maximum απόδοση και συγκέντρωση. Τα αποτελέσματα του στα πλέι οφ και ειδικά η νίκη του στην λεωφόρο το δείχνουν ξεκάθαρα.
Επιπλέον παίζει ρέστα όχι γιατί έχει κάναν γκαιλε να στερήσει από τον ΠΑΟΚ τον τίτλο, αυτά είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ, αλλά για να κάνει την δουλειά της χάρτινης από την οποία εξαρτάται. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα θα έχει πολύ σημαντική οικονομική ζημιά καθώς δεν θα παίξει τσουλου αλλά και δεν πρόκειται να πουλήσει τα περσινά διαρκείας ούτε σε ποσότητα αλλά ούτε και σε τιμή. Τέλος, εφόσον δεν γίνει η δουλειά του Μελισσανίδη ο Καρυπίδης θα μείνει ορφανός και η μόνη αγκαλιά στην οποία θα μπορεί να στραφεί θα είναι του Ιβάν Σαββίδη....
Επομένως οι λόγοι που κάνουν το σημερινό ματς πολύ δύσκολο είναι ρεαλιστικοί και δεν έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε συναίσθημα....
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και να το διαχειριστούμε ανάλογα, και νομίζω ότι η ομάδα και ειδικά ο ραζβαν έως τώρα το έχει πετύχει, και έως ένα βαθμό έχει καταφέρει να μεταφέρει το άγχος στην άλλη πλευρά
Θα σου έλεγα να δεις το ματς με υπερηφάνεια για την ομάδα μας, εγώ προσωπικά μετράω ως και λεπτά για τον αγώνα...
Και τέλος κάτι για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ...
Ξέχωρα από ότι έχει γραφτεί, και επειδή ήμουν στο ΟΑΚΑ και είδα διά ζώσης τα ματς αλλά ένιωσα και την ατμόσφαιρα θέλω να σου πω ότι όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε οι παίκτες της Λάρισας κυριολεκτικά..... χόρευαν μέσα στο γήπεδο και από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουν... πραγματικά ομαδάρα η Λάρισα εκείνης της εποχής δικαίως μας νίκησε στον τελικό.... όσο και εάν μας πονάει...
Η μήπως Μάρκος Αντονιο στο δέκα;mbison έγραψε:Σωστά.Immemoric έγραψε:Το κλειδί του Μάντζιου είναι οι τρεις στο κέντρο, εκεί πάντα μας χτυπά. Το θέμα είναι πως θα ανταπεξέλθουμε αυτή την φορά γιατί στην ενδεκάδα δεν βλέπω αλλαγές.
Ένας επιπλέον λόγος να ξεκινησει ο Σαματά που βοηθαει κ στο κεντρο?
Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγωkeep_paokizein έγραψε:Μη μασατε, όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα απ' όσο φανταζόμαστε.
![]()
![]()
Αν βολεύεσαι και στο σπίτι δες εδώEvangelos Apostolidis έγραψε:Ξερει κανεις κανενα μαγαζι στο Μοναχο Γερμανιας οπου θα δειξουν το ματς?
Πρωταθλημα για την γαληνη των ψυχων των Νεκρων της Ποντιακης Γενοκτονιας.