Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
elvetos giatros

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καλημέρα κι από μένα
Λίγες ώρες μείνανε
Μάτια μου γλυκά
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να μου δημιουργησει τετοια συναισθηματα και τα πολυ αγαπημενα μου προσωπα. Αδέρφια οτι κι γινει μονο περηφανια. 1104 χιλιομετρα μακρια σου αλλα η σκεψη μου συνεχεια κοντα σου. Καλη τυχη στην ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Η οθόνη στήνεται αυτήν τη στιγμή. Δίπλα στο αναψυκτήριο
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

mbison έγραψε:
Immemoric έγραψε:Το κλειδί του Μάντζιου είναι οι τρεις στο κέντρο, εκεί πάντα μας χτυπά. Το θέμα είναι πως θα ανταπεξέλθουμε αυτή την φορά γιατί στην ενδεκάδα δεν βλέπω αλλαγές.
Σωστά.
Ένας επιπλέον λόγος να ξεκινησει ο Σαματά που βοηθαει κ στο κεντρο?
Πέναλτι θα κερδίσει η Γαζέλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Π.Α.Ο.Κ ΠΑΟΚΆΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑΝ Η ΟΜΆΔΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!! 0-3 ΣΗΜΕΡΑ .ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ !!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Pellaios έγραψε:Αδερφέ Γερασίμου μπορώ να καταλάβω την συναισθηματική σου φόρτιση αλλά πλέον στην ηλικία που είμαστε μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση.
Το σημερινό ματς είναι πολύ δύσκολο γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η πραγματικότητα είναι ότι ο ρουλης έχει καλή ομάδα που για να τον κερδίσεις στο Χαριλάου θα πρέπει να πιάσεις maximum απόδοση και συγκέντρωση. Τα αποτελέσματα του στα πλέι οφ και ειδικά η νίκη του στην λεωφόρο το δείχνουν ξεκάθαρα.
Επιπλέον παίζει ρέστα όχι γιατί έχει κάναν γκαιλε να στερήσει από τον ΠΑΟΚ τον τίτλο, αυτά είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ, αλλά για να κάνει την δουλειά της χάρτινης από την οποία εξαρτάται. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα θα έχει πολύ σημαντική οικονομική ζημιά καθώς δεν θα παίξει τσουλου αλλά και δεν πρόκειται να πουλήσει τα περσινά διαρκείας ούτε σε ποσότητα αλλά ούτε και σε τιμή. Τέλος, εφόσον δεν γίνει η δουλειά του Μελισσανίδη ο Καρυπίδης θα μείνει ορφανός και η μόνη αγκαλιά στην οποία θα μπορεί να στραφεί θα είναι του Ιβάν Σαββίδη....
Επομένως οι λόγοι που κάνουν το σημερινό ματς πολύ δύσκολο είναι ρεαλιστικοί και δεν έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε συναίσθημα....
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και να το διαχειριστούμε ανάλογα, και νομίζω ότι η ομάδα και ειδικά ο ραζβαν έως τώρα το έχει πετύχει, και έως ένα βαθμό έχει καταφέρει να μεταφέρει το άγχος στην άλλη πλευρά
Θα σου έλεγα να δεις το ματς με υπερηφάνεια για την ομάδα μας, εγώ προσωπικά μετράω ως και λεπτά για τον αγώνα...
Και τέλος κάτι για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ...
Ξέχωρα από ότι έχει γραφτεί, και επειδή ήμουν στο ΟΑΚΑ και είδα διά ζώσης τα ματς αλλά ένιωσα και την ατμόσφαιρα θέλω να σου πω ότι όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε οι παίκτες της Λάρισας κυριολεκτικά..... χόρευαν μέσα στο γήπεδο και από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουν... πραγματικά ομαδάρα η Λάρισα εκείνης της εποχής δικαίως μας νίκησε στον τελικό.... όσο και εάν μας πονάει...
Αδελφέ Pellaios
Συμφωνώ και το είχα νομίζω γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα, πολύ καλό, συμμετοχικό και γκολτζή φορ που από ότι διάβασα είχε με διαφορά την καλύτερη χρονιά του και ο άξονάς του με 3 χαφ είχε μπλοκάρει εμάς σε 3 ματς φέτος και δυσκόλεψε πολύ και άλλους big4. Συνεπώς για την νίκη σήμερα θέλουμε άλλο σχέδιο που πιστεύω να το εκπόνησε ο Ραζβάν, 200% συγκέντρωση και εκμετάλλευση και της παραμικρής ευκαιρίας, όχι λάθη και το μηδέν πίσω. Συμφωνώ και με τα άλλα, πλην σε ένα ποσοστό ΑΕΛ-τελικός 1985.
Αν μπορέσεις να βρεις ολόκληρο το βίντεο του αγώνα θα δεις ότι στα πρώτα 20΄ μέχρι την αποβολή του Βασιλάκου μάλλον εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ο Βασίλης έχασε την ψυχραιμία του σε εκείνη την φάση, καλώς απεβλήθη, αλλά ο Γερμανάκος χαρίστηκε στον Άνταμτσικ στην ίδια φάση. Επίσης μας βρήκε και η ατυχία του τραυματισμού και υποχρεωτικής αλλαγής του Μπανιώτη που δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε. Φυσικά μετά το 20΄ η ΑΕΛ, μια πολύ, πολύ καλή ομάδα από το 1982-1988, έκανε τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο και χειροκρότησα την νίκη της μαζί με άλλους φίλους και ΠΑΟΚτσήδες (ήμασταν τότε στην Σαμοθράκη σαν έφεδροι για μια 10ήμερη στρατιωτική άσκηση και περάσαμε φανταστικά στο όμορφο νησί). Ίσως να έπαιξε ρόλο και το θέμα με τον Δημόπουλο.
Τέλος πάντων, αυτά είναι αναμνήσεις και το σήμερα πλέον μετράει. Και σήμερα είμαι σίγουρος ότι μας αξίζει ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Alastor
Το θέμα δεν είναι το να μην χάσουμε. Είναι το ότι πρέπει ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Γερασίμου έγραψε:
Pellaios έγραψε:Αδερφέ Γερασίμου μπορώ να καταλάβω την συναισθηματική σου φόρτιση αλλά πλέον στην ηλικία που είμαστε μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση.
Το σημερινό ματς είναι πολύ δύσκολο γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η πραγματικότητα είναι ότι ο ρουλης έχει καλή ομάδα που για να τον κερδίσεις στο Χαριλάου θα πρέπει να πιάσεις maximum απόδοση και συγκέντρωση. Τα αποτελέσματα του στα πλέι οφ και ειδικά η νίκη του στην λεωφόρο το δείχνουν ξεκάθαρα.
Επιπλέον παίζει ρέστα όχι γιατί έχει κάναν γκαιλε να στερήσει από τον ΠΑΟΚ τον τίτλο, αυτά είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ, αλλά για να κάνει την δουλειά της χάρτινης από την οποία εξαρτάται. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα θα έχει πολύ σημαντική οικονομική ζημιά καθώς δεν θα παίξει τσουλου αλλά και δεν πρόκειται να πουλήσει τα περσινά διαρκείας ούτε σε ποσότητα αλλά ούτε και σε τιμή. Τέλος, εφόσον δεν γίνει η δουλειά του Μελισσανίδη ο Καρυπίδης θα μείνει ορφανός και η μόνη αγκαλιά στην οποία θα μπορεί να στραφεί θα είναι του Ιβάν Σαββίδη....
Επομένως οι λόγοι που κάνουν το σημερινό ματς πολύ δύσκολο είναι ρεαλιστικοί και δεν έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε συναίσθημα....
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και να το διαχειριστούμε ανάλογα, και νομίζω ότι η ομάδα και ειδικά ο ραζβαν έως τώρα το έχει πετύχει, και έως ένα βαθμό έχει καταφέρει να μεταφέρει το άγχος στην άλλη πλευρά
Θα σου έλεγα να δεις το ματς με υπερηφάνεια για την ομάδα μας, εγώ προσωπικά μετράω ως και λεπτά για τον αγώνα...
Ξέχωρα από ότι έχει γραφτεί, και επειδή ήμουν στο ΟΑΚΑ και είδα διά ζώσης τα ματς αλλά ένιωσα και την ατμόσφαιρα θέλω να σου πω ότι όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε οι παίκτες της Λάρισας κυριολεκτικά..... χόρευαν μέσα στο γήπεδο και από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουν... πραγματικά ομαδάρα η Λάρισα εκείνης της εποχής δικαίως μας νίκησε στον τελικό.... όσο και εάν μας πονάει...
Αδελφέ Pellaios
Συμφωνώ και το είχα νομίζω γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα, πολύ καλό, συμμετοχικό και γκολτζή φορ που από ότι διάβασα είχε με διαφορά την καλύτερη χρονιά του και ο άξονάς του με 3 χαφ είχε μπλοκάρει εμάς σε 3 ματς φέτος και δυσκόλεψε πολύ και άλλους big4. Συνεπώς για την νίκη σήμερα θέλουμε άλλο σχέδιο που πιστεύω να το εκπόνησε ο Ραζβάν, 200% συγκέντρωση και εκμετάλλευση και της παραμικρής ευκαιρίας, όχι λάθη και το μηδέν πίσω. Συμφωνώ και με τα άλλα, πλην σε ένα ποσοστό ΑΕΛ-τελικός 1985.
Αν μπορέσεις να βρεις ολόκληρο το βίντεο του αγώνα θα δεις ότι στα πρώτα 20΄ μέχρι την αποβολή του Βασιλάκου μάλλον εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ο Βασίλης έχασε την ψυχραιμία του σε εκείνη την φάση, καλώς απεβλήθη, αλλά ο Γερμανάκος χαρίστηκε στον Άνταμτσικ στην ίδια φάση. Επίσης μας βρήκε και η ατυχία του τραυματισμού και υποχρεωτικής αλλαγής του Μπανιώτη που δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε. Φυσικά μετά το 20΄ η ΑΕΛ, μια πολύ, πολύ καλή ομάδα από το 1982-1988, έκανε τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο και χειροκρότησα την νίκη της μαζί με άλλους φίλους και ΠΑΟΚτσήδες (ήμασταν τότε στην Σαμοθράκη σαν έφεδροι για μια 10ήμερη στρατιωτική άσκηση και περάσαμε φανταστικά στο όμορφο νησί). Ίσως να έπαιξε ρόλο και το θέμα με τον Δημόπουλο.
Τέλος πάντων, αυτά είναι αναμνήσεις και το σήμερα πλέον μετράει. Και σήμερα είμαι σίγουρος ότι μας αξίζει ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
+1926 !!! θα Νικήσουμε και για εσάς με τις παλαιοτερές μνήμες Π.Α.Ο.Κ !!! ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ του Π.Α.Ο.Κ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το παιχνιδι προφανως δεν μοιαζει με κανενα απο τα 3 προηγουμενα. Και δεν αναφερομαι για το διακυβευμα που ομοιο του δεν εχει ξαναυπαρξει εβερ στα μεταξυ τους ματς.
Τα προηγουμενα μεσα στην σεζον (με εξαιρεση το ματς του Γεναργη) ειχαν την ιδιαιτεροτητα οτι ο ΠΑΟΚ ειχε μπροστα του Ευρωπαικο ματς με αποτελεσμα να χρειαζεται να κανει διαχειριση.
Υπαρχει βεβαια και μια ακομα ιδιαιτεροτητα.
Ο σκωληξ σημερα δεν χρειαζεται να κερδισει. Δεν τον ενδιαφερει καν. Αρκει να μην χασει. Οχι βεβαια πως τα προηγουμενα 3 εκανε κατι φοβερο επιθετικα. Στα περισοτερα "χαρισαμε" τα ματς με ανοητα λαθη.
Αν περιοριστουν αυτα τα λαθη, πιστευω οτι ενα γκολ θα ειναι αρκετο.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Έχει 5 κλούβες στην καμάρα. Όποιος ξέρει να ενημερώσει
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είδαν καλά τα ματάκια μου στο Άλκμααρ-Ουτρέχτη??

Πανό στην κερκίδα ΠΑΟΚ - γ@μησε τα σκουλήκι@
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είμαστε Καμαρα, τα ματ μόλις έβαλαν μάσκες και ετοιμάζονται. Κυκλώνουν τους δικούς μας από παντού.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Καλημέρα ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα που μας έφεραν σε αυτή τη θέση σήμερα. Κανένας μας δεν το πιστευε σε τέτοιο βαθμό τον Αύγουστο. Η ομάδα έπαιξε φέτος τουλάχιστον για ένα 3μηνο το πιο όμορφο ποδόσφαιρο που την έχω δει να παίζει ( είμαι 43). Δεν ελέγχει ούτε κατ υπόνοια την επο, δεν πήραμε ένα σφύριγμα ( το αντίθετο μάλιστα), έχουμε καλύτερη επίθεση κ καλύτερη άμυνα, περισσότερες νίκες, το μικρότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές, δεν έχει φορ γκολτζη κ μάλλον ξεχνάω κάποια ακόμα. Τα παραπάνω είναι οι λόγοι ,που αν κ είμαι χαρούμενος για αυτή την ομάδα κ την θεωρώ επιτυχημένη, να με κάνουν να στεναχωρηθω υπερβολικά αν το χάσουμε.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ήμουν και εγώ μέσα. Έτσι είναι, μετά την αποβολή. Αν δεν ήταν και ο Λάκης, θα είχε γράψει περισσότερα. Ακόμα θυμάμαι τις κούρσες του Άνταμτσικ - αλώνιζε ο τύπος.
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Θα είναι και ο μικρός Γιαννάκης στο γήπεδο σήμερα. Δεν υπάρχει καλύτερος οιωνός!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”