Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Azrael »

Θα εχουν την πιεση της κερκιδας και αυτο μπορει να τους δημιουργησει περισσοτερο αγχος απο εμας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

"Ξηρανθήτω ημίν ο λάρυγξ, εάν επιλαθώμεθά σου ω Πάτριος Ποντία γη".
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Υπάρχει περίπτωση να στηθεί γιγαντοοθονη στην Τούμπα ή είναι φήμες;
burbu

Δημοσίευση από burbu »

nunies4 έγραψε:Ηρθε η ωρα το Τανζανικο Λιονταρι να εχει μια απιστευτη ιστορια να διηγειται στα εγγονια του...
Δεν μπορει ο φορ της ομαδας να τελειωσει μια ολοκληρη σεζον χωρις ενα μεγαλο γκολ. Τοσο ΠΑΟΚ πια;;;
Αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια φλερτάρει έντονα με το γκολ, και είτε κερδίζει πέναλτι είτε βγάζει ασσίστ, σήμερα ήρθε η ώρα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Την δεκαετία του 1970 με την υπερομάδα όμοια της οποίας σας διαβεβαιώνω δεν υπήρξε μέχρι σήμερα, την τελειώνουμε με 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα, αντί για 3-4 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα ελέω μη ποδοσφαιρικών παραγόντων. Στην δεκαετία αυτή δύο αποκλεισμοί στα πέναλτι στο κύπελλο από τον γαύρο και τις δύο φορές στο Καραϊσκάκη-σύμπτωση!
Αβάντα σε οσφπ και βάζελο το 1982 και εκεί που ήμουν διεκδικητής τερματίζω τρίτος.
Κλοπή Κυπέλλου το 1983.
Αλλοίωση φυσιογνωμίας τελικού κυπέλλου του 1985 από τον φονιά-αχάριστο φυγά και τον Γερμανάκο και απώλεια του κυπέλλου, δεν έγινε νταμπλ.
Κλοπή κυπέλλου στα ημιτελικά το 1991.
Πέτρινα χρόνια 1992-1997 (ευτυχώς κάποια από αυτά απουσίαζα στο εξωτερικό).
Ζέστη-κρύο με Μπάτμαν.
Γούμενος-3 πέτρινα χρόνια, εκτός Ευρώπης γιατί χρωστούσαμε και στην μάνα μας.
Κλοπή τίτλου το 2010, ο Σπάθας ήταν η κορυφή, από τον πρώτο γύρο ξεκίνησε η πριονοκορδέλα.
Κλοπή της εξόδου στο Ch. L. to 2011.
Αλλοίωση της ενδεκάδας της ομάδας στον ημιτελικό με γαύρο του 2014, αλλά και αδικαιολόγητα τραγική εικόνα στον τελικό.
2018...δεν λέω τίποτα.
Λα(μ)ογιοθ-.έτσι τον απεκάλεσε και ο Μέσι μετά 6 μήνες και απώλεια κυπέλλου το 2022.
Αποκλεισμός από Eintracht στα πέναλτι το 1981, υπηρετούσα θητεία στην μεθόριο και το άκουγα στο ραδιόφωνο, τί άκουγα δηλαδή, μόνο οι φωνές των 40.000 ακούγονταν, ο σπήκερ όχι.
Αποκλεισμός μετά από 20 πέναλτι ελέω του σουρωμένου Σκωτσέζου διαιτητή από την Μπάγερν το 1983.
Αποκλεισμός στο τελευταίο πέναλτι από την Σεβίλλη το 1990.
Αποκλεισμός στα πέναλτι από την Μπενφίκα το 1999.
Τρεις "ένδοξοι" αποκλεισμοί από το Ch.L. από τον Άγιαξ, την τελευταία φορά όλοι θυμόμαστε πως.
Με την καλύτερη ομάδα μπάσκετ που είχαμε ποτέ από το 1984-1996, να μην μπορώ να σηκώσω κεφάλι, να χάνω ένα τίτλο το 1991 από δύο πουλήματα μπάλας σε δύο αγώνες στα τελευταία 15΄΄ και ενώ έχω διαφορά 4 πόντων, να τρώω στο Λονδίνο την καυτή πατάτα πως στον ημιτελικό του final 4 1993 κάποιο παιδί (Ragazzi) μας πέταξε έξω και το 1996 στην Βιτόρια να χάνω τον τελικό γιατί ο Γκάρετ τελείωσε άποντος και δεν πήρε ένα ριμπάουντ.
Πόσα να αντέξει ένας ΠΑΟΚτσής 60+ που υπήρξε και ερασιτέχνης αθλητής του;
Γι' αυτό και σήμερα όσα respect και να δίνω στην ομάδα μας για την όμορφη μπάλα που έπαιξε και για το ότι πέρασε το ταβάνι της με το τέταρτο budget, δεν θέλω να σκέφτομαι το ότι μπορεί να χάσουμε τον τίτλο από αυτούς που έχουν μέσα τους ενδόμυχα, το "να τους κόψω το πρωτάθλημα και ας μείνω πάλι άτιτλος". Για να μην τους βάλω βέβαια όλους στον ίδιο παρονομαστή και να είμαι δίκαιος, υπάρχουν πολλοί κοντά στην ηλικία μου που τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί σήμερα να τα δώσουν όλα οι παίκτες τους και να κατέβουν με άδειες μπαταρίες το Σάββατο.
Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για το ότι η σήμερα είναι η Μαύρη Επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ομάδα της προσφυγιάς, ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά, για τους παππούδες μας που διωγμένοι και κακοποιημένοι έφυγαν από τις αλύτρωτες πατρίδες και όταν πάτησαν τα εδώ πάτρια εδάφη λοιδωρήθηκαν και κυνηγήθηκαν, βασανίστηκαν και ντροπιάστηκαν για ένα ξεροκόμματο, αμφισβητήθηκε μέχρι και η καταγωγή τους, ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΚΗΣΤΕ, δώστε την χαρά στις εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων του ΠΑΟΚ και αγαλλιάστε στα ουράνια τις ψυχές των φίλων ΠΑΟΚ Παραδείσου, αυτών που ίδρυσαν την ομάδα και αυτών που έδωσαν μάχες στα 98 αυτά χρόνια.
Συγγνώμη για το σεντόνι, μεγάλη η συγκίνησή μου αλλά και το άγχος μου σήμερα (πρωτόγνωρο και πρωτοφανές), τόσο που ίσως με αποτρέψει από το να δω τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Athens έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να στηθεί γιγαντοοθονη στην Τούμπα ή είναι φήμες;
για πείτε ρε μάγκες, ξέρει κανείς υπεύθυνα?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αδερφε Γερασιμου, τα ειπες ολα....
Ειμαι σειρα σου και σε καταλαβαινω απολυτα...
Απλα σε παροτρυνω να δεις το ματς.
Μην στερησεις αυτην την χαρα, απο τον εαυτο σου.
:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχω την αισθηση οτι οπου να ναι θα σκασει μυτη απ τη γωνια ο Billy Crystal παρεα με τον Jelly και ολοι θ αρχισετε να τον δειχνετε και να λετε "You.You re good you"

Δε μαμεις

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ακομα ενα παιχνιδι εμεινε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1. o Samatta αν ηθελε θα ειχε σκοράρει. Αλλά ειναι αλτρουιστής και προτιμα να δινει ασίστ.
Σε ματς με πολύ ξύλο όπως το σημερινό ίσως επιβάλλεται να ξεκινήσει.
2. Ενω τον Μιχαηλίδη τον θεωρώ πιο μυαλομένο παίκτη από τον Κούλιε, δεν ξέρω αν έχει τα ίδια κοντινά τρεξίματα στα πρωτα 10μ. ώστε να προλαβαίνει τον Μορόν, τον οποίο βεβαια δεν τον λες και γρήγορο. Αλλα ειναι και οι άλλοι επιθετικογενεις τους.
Καταλήγοντας και αφού δεν έχουμε ουτε γρήγορο 6αρι για επιστροφές, πιστευω οτι πρεπει να τους περιμένουμε, όπως καναμε και στα τελευταια παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Με το καλό αν έρθει η νίκη, ας ενημερώσει κάποιος αδερφός απο Αθήνα αν θα έχει Ομόνοια μετά ο πανελλήνιος. Είμαστε αρκετά άτομα που το ψάχνουμε . ΠΑΟΚ εμπρος .
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Να εχουμε υπομονη και τα γκολ θα ερθουν.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις το ματς μέσω νόβα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danirifle έγραψε:
Athens έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να στηθεί γιγαντοοθονη στην Τούμπα ή είναι φήμες;
για πείτε ρε μάγκες, ξέρει κανείς υπεύθυνα?
Παιδιά χωρίς να ξέρω, έτσι είπαν οι σύνδεσμοι.

Εμείς θα ακολουθήσουμε την πορεία, θα πάμε Τούμπα και αν δεν στηθει κάτι θα το δούμε στα μαγαζιά τριγύρω. Τόσο κόσμο θα έχει κάτι θα βρουν να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα γράψει την μεγαλύτερη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα έχει νόημα μετά κανένα πρωτάθλημα γιατί κανένα δεν θα είναι σαν αυτό. Η ιστορία θα μείνει για πάντα . Μετά από αυτό θα γίνει όλη η Ελλάδα ΠΑΟΚ και θα το θυμάστε αυτό το πρωτάθλημα για πάντα γιατί κανένα άλλο δεν θα είναι σαν αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”