Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
klainmein

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από klainmein »

Σε ευχαριστώ ρε Παπακαλιάτη που έβγαλες τώρα το Maestro 2 και περνάνε λίγο πιο γρήγορα οι ώρες μη σκέφτομαι το σημερινό κι άλλο κι άλλο κι άλλο και κλαταρω...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε:Για να ξεχαστούμε λίγο, είπα να πώ δυό τρία πράγματα πάνω στο αγωνιστικό.

Λογικά θα τους πιέσουμε ψηλά από το πρώτο λεπτό, με στόχο να γυρίσει η μπάλα στον Κουέστα ο οποίος δεν είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Φυσικά αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα να παίξουν με γιόμα στο δικό μας μισό.

Άρα βλέπουμε οτι θα έχουμε κατοχή ενώ αυτοί θα αρκεστούν στο να κλείσουν τους χώρους και να βγούν στην κόντρα. Έχουν παίκτες να το κάνουν, δεν τους λείπει ποιότητα.

Παρόλαυτα, είμαι σίγουρος οτι θα παίξουν man-marking τους Ντέλια και Τάισον. Ἐνας από τους Ζούλ και Φερστράτε θα πιάσει τον Ντέλια. Ἀρα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πιό κρυφοί μας παίκτες, Σβαμπ και Μπάμπα που ίσως βρουν χώρους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Μειτέ, ο οποίος καλείται να πάρει το κέντρο πάνω του. Κρυφός εξτρέμ ίσως αποδειχθεί και ο Γιόνι (!), ο οποίος μπορεί να έχει εντολή να ανεβαίνει. Αυτά τα γράφω γιατί ΑΝ ο Μάντζιος το πάει σε man marking, τότε θα ανοίξουν χώροι για τους άλλους. Δεν ξέρω τί ρόλο θα παίξει ο Αντρίγια, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ασταμάτητος. Με τον βάζελο είχε 2 γκόλ 1 ασσίστ, με τον Γκέι 1 γκόλ και 1 ασσιστ.

Αν η μαγική τριπλέτα Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια αποδόσει αυτά που μπορεί θα είμαστε μιά χαρά. Αν τους μαρκάρουν, τους εκνευρίσουν κλπ, πρέπει οι υπόλοιποι να βγούν μπροστά γιατί λογικά θα βρούν χώρους.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι το γκόλ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να τους κόψεις τα πόδια. Θα παίξουμε στο φούλ για το γκόλ στην αρχή. Άν έρθει, μετά τα υπόλοιπα είναι διαχείριση, μέχρι να έρθει και το δεύτερο στους ανοιχτούς χώρους.

Κάπως έτσι θα ήθελα να πάει το παιχνίδι.
Συμφωνώ. Δεν μπόρεσα να διαβάσω τίποτα γιατί έχω ένα μαύρο μπροστά μου από το άγχος αλλά συμφωνώ.. Ωραία λογικά θα τα λες :D
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

0-3 . Σβηστά . :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Απαγορεύονται λέει όλες οι συγκεντρώσεις. Χμμμ

και τι μας απαγορεύει ας πούμε να στήθουμε ανά 5 μετρα απόσταση ενας ενας σε ολο το μηκος της διαδρομης για να χειροκροτησουμε τους παιχταραδες μας απο Μακεδονία Παλας μέχρι όσο παει? είναι αυτό συγκεντρωση?

Μια ιδέα ριχνω, ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα βρίσκει τροπο
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Ότι και να γίνει είμαστε Πρωταθλητές !
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Καλημέρα από την Αθήνα με την πίστη ότι απόψε το βράδυ, θα πανηγυρίζουμε άλλο ένα μοναδικό πρωτάθλημα!

Προσωπικά και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, θεωρώ ότι τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το κίνητρο και σήμερα, για εμάς αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο παρά για τον Άρη, ανεξάρτητα από το τι κυκλοφορεί στα μέσα ή τι συμβαίνει στην πόλη.

Θεωρώ τον Μάντζιο έξυπνο και ικανό για τη δουλειά που έχει αναλάβει και εκτιμώ, ότι σε αντίθεση με τον περίγυρο του, έχει αντιληφθεί πλήρως οτι σήμερα δεν διακυβεύεται τίποτα, σε αντίθεση με το Σάββατο, όπου ο Άρης παίζει έναν τελικό και μάλιστα όχι απέναντι στον Ολυμπιακό του Ριβάλντο, αλλά απέναντι σε μια ομάδα, την οποία τη δεδομένη στιγμή μπορεί να τη χτυπήσει.

Προφανώς κανείς δε θα μας χαρίσει τίποτα και απόψε, ωστόσο άλλο το δεν χαρίζω και κάνω την προπόνηση μου και άλλο βάζω τα πόδια μου στη φωτιά και φορτώνω την ομάδα σωματικά και ψυχολογικά.

Δεν ξέρω αν θα βγω σωστός, η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή, σε αντίθεση με το τι λέει ο περίγυρος των ληκιών και της χάρτινης.

Δεδομένου ότι η ομάδα στα τρία τελευταία νικηφόρα ντέρμπι, έβαλε επιτέλους στην εξίσωση την σκοπιμότητα και εμφανίζεται πιο ώριμη από ποτέ, μαζί με το κίνητρο το οποίο έχουν μεταφέρει στους άλλους τόσο το staff, όσο και παίκτες που γνωρίζουν, πιστεύω ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ μας απόψε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καταλαβαινω την διψα του κοσμου αλλα να πω την αληθεια αυτα τα πανηγυρια στην πολη πριν οριστικοποιηθει ο τιτλος δεν μου καθονται καλα.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

nunies4 έγραψε:Καταλαβαινω την διψα του κοσμου αλλα να πω την αληθεια αυτα τα πανηγυρια στην πολη πριν οριστικοποιηθει ο τιτλος δεν μου καθονται καλα.
Εδώ που φτάσαμε και ως έχουν τα πράγματα, δε γίνεται η ομάδα να επηρεάζεται από τέτοια. Βασικά δε γίνεται να επηρεάζεται από τίποτα έξω του αγωνιστικού χώρου. Τα τρία τελευταία παιχνίδια δείχνουν, ότι η συγκέντρωση και η πίστη σε συγκεκριμένο πλάνο, είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και δε νομίζω ότι η ομάδα αποπροσανατολίζεται.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος καλά κάνει την καυλαντα του, στην τελική πάμε σε μια μάχη η οποία δίνει ένα πολύ μεγάλο λάφυρο. Ούτε χεσμενοι πρέπει να είμαστε, ούτε τίποτα, γιορτη πριν, γιορτή μετά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα αδερφια!!!!κανενα πανηγυρι δε γινεται στην πολη ακομα..απλα επειδη εμεις ειμαστε η πολη , εμεις ειμαστε η Θεσσαλονικη δεν κοιμαται κανεις απο την ανυπομονησια...
Παμε δυνατα να γραψουμε ιστορια!!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

εχει επαναληφθει αμετρητες φορες.ενα πραγμα θα μας καψει: το πανηγυρτζιδικο κλιμα.
θεωρω οτι μεχρι τωρα δεν εχουμε δειξει να πεφτουμε στην παγιδα.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Πρωτάθλημα σήμερα ο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Developer4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καταλαβαινω την διψα του κοσμου αλλα να πω την αληθεια αυτα τα πανηγυρια στην πολη πριν οριστικοποιηθει ο τιτλος δεν μου καθονται καλα.
Εδώ που φτάσαμε και ως έχουν τα πράγματα, δε γίνεται η ομάδα να επηρεάζεται από τέτοια. Βασικά δε γίνεται να επηρεάζεται από τίποτα έξω του αγωνιστικού χώρου. Τα τρία τελευταία παιχνίδια δείχνουν, ότι η συγκέντρωση και η πίστη σε συγκεκριμένο πλάνο, είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και δε νομίζω ότι η ομάδα αποπροσανατολίζεται.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος καλά κάνει την καυλαντα του, στην τελική πάμε σε μια μάχη η οποία δίνει ένα πολύ μεγάλο λάφυρο. Ούτε χεσμενοι πρέπει να είμαστε, ούτε τίποτα, γιορτη πριν, γιορτή μετά.
+++++
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

THIS IS THE DAY !!!

Π.Α.Ο.Κ
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Γαμηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

H φετινη χρονια με Εβραιους ξεκινησε,με Εβραιους κλεινει...Το λες και απολυτη συμμετρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”