cellophan έγραψε: Προσωπικά, δε θα το δω, γιατί δεν πιστεύω πως θα παιχτεί ποδόσφαιρο και έχω αρκετή τοξικότητα στη ζωή μου από πραγματικά βακτήρια και μικρο-οργανισμούς στο σώμα της μάνας μου, εδώ και μήνες.
Δεν είναι ανάγκη να τα δω με μεγεθυντικό φακό σε ζωντανή μετάδοση για να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν.
Περαστικά στην αγαπημένη σας μητέρα. Χωρίς να σας ξέρω προσωπικά ούτε έσας ούτε την μητέρα σας το ήθος που βγάζετε από αυτά που γράφετε θα αντάλλαζα το πρωτάθλημα με την υγεία της μητέρα σας.
Θα μου πείτε είναι αύριο πολλά παιδάκια ΑΜΕΑ και με ειδικές ανάγκες που θα κλαίγανε από χαρά αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως και το αντίθετο στην αντίπαλη ομάδα.
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι για να ενώνει και αποτελεί μία μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας που ο καθένας ψάχνει να κόψει την χαρά και να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα. Μιας κοινωνίας μέσα στην ζήλια που κοιτάει ο καθένας την πάρτι του πόσο μάλλον στο χωριό της Θεσσαλονίκης με νεοέλληνες β κατηγορίας.
Αφού τα είπα όλα τα σενάρια γιατί τα εξαντλήσαμε μένει αύριο να δούμε τι θα γίνει τελικά. Ότι και να γίνει δεν θα αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα κανενός αλλά μπορεί να επηρεάσει για λίγες μέρες μόνο την ψυχολογία του.
Μιλάτε κάποιοι για άγχος και χαμένο ύπνο και γερά στομάχια λες και θα βάλουμε κανένα όπλο στο κεφάλι μας και θα παίξουμε εμείς Ρώσικη Ρουλέτα. Όχι στην ζωή θα βρεθούμε όλοι αντιμέτωποί με πολύ πιο σημαντικά πράγματα αν δεν έχουμε είδη βρεθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία αγάπη μεγάλη αλλά δεν γυρνάνε όλα γύρο από τον ΠΑΟΚ στην καθημερινότητα μας. Απλά σε αυτή την ζωή θα είμαστε μόνο ΠΑΟΚ ότι και να γίνει αύριο.