Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από john4serres »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ευτυχώς αύριο θα δουλεύω όλη μέρα και θα απασχοληθεί (;) κάπως το μυαλό μου.

19:45 σχολαω και μετά δεν ξέρω.
Είμαι ανάμεσα στο να πάω Τούμπα και το να περπατάω στους δρόμους αφουγκραζομενους τις φωνές του κόσμου από σπίτια και καφέ.
Θα σε παρασύρει ο κόσμος, θα βλέπεις παντού ασπρόμαυρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

cellophan έγραψε: Προσωπικά, δε θα το δω, γιατί δεν πιστεύω πως θα παιχτεί ποδόσφαιρο και έχω αρκετή τοξικότητα στη ζωή μου από πραγματικά βακτήρια και μικρο-οργανισμούς στο σώμα της μάνας μου, εδώ και μήνες.

Δεν είναι ανάγκη να τα δω με μεγεθυντικό φακό σε ζωντανή μετάδοση για να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν.
Περαστικά στην αγαπημένη σας μητέρα. Χωρίς να σας ξέρω προσωπικά ούτε έσας ούτε την μητέρα σας το ήθος που βγάζετε από αυτά που γράφετε θα αντάλλαζα το πρωτάθλημα με την υγεία της μητέρα σας.

Θα μου πείτε είναι αύριο πολλά παιδάκια ΑΜΕΑ και με ειδικές ανάγκες που θα κλαίγανε από χαρά αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως και το αντίθετο στην αντίπαλη ομάδα.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι για να ενώνει και αποτελεί μία μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας που ο καθένας ψάχνει να κόψει την χαρά και να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα. Μιας κοινωνίας μέσα στην ζήλια που κοιτάει ο καθένας την πάρτι του πόσο μάλλον στο χωριό της Θεσσαλονίκης με νεοέλληνες β κατηγορίας.

Αφού τα είπα όλα τα σενάρια γιατί τα εξαντλήσαμε μένει αύριο να δούμε τι θα γίνει τελικά. Ότι και να γίνει δεν θα αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα κανενός αλλά μπορεί να επηρεάσει για λίγες μέρες μόνο την ψυχολογία του.

Μιλάτε κάποιοι για άγχος και χαμένο ύπνο και γερά στομάχια λες και θα βάλουμε κανένα όπλο στο κεφάλι μας και θα παίξουμε εμείς Ρώσικη Ρουλέτα. Όχι στην ζωή θα βρεθούμε όλοι αντιμέτωποί με πολύ πιο σημαντικά πράγματα αν δεν έχουμε είδη βρεθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία αγάπη μεγάλη αλλά δεν γυρνάνε όλα γύρο από τον ΠΑΟΚ στην καθημερινότητα μας. Απλά σε αυτή την ζωή θα είμαστε μόνο ΠΑΟΚ ότι και να γίνει αύριο.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κρατάς την ανάσα.. μετά φυσάς και ξεφυσάς ... προσπαθείς να διώξεις εκείνον τον κόμπο που έχει στρογγυλοκαθίσει στο στομάχι σου.. έπειτα τσιμπήματα πολλά .. στο στήθος .. στην πλάτη ... βρε μπα σε καλό μου .. θα ηρεμήσω .. θα ξεχαστώ .. γυρνάς στη δουλειά όμως ο λογισμός τρέχει αλλού .. να είναι η ανυπομονησία? να είναι το άγχος? ο φόβος για το απευκταίο σενάριο? μπααα.. σίγουρος είμαι .. κι αν όχι?? πφφφ... λίγες ώρες είναι θα περάσουν ...
Έχοντας ένα παιδί και κλείνοντας σε περίπου ένα μήνα τα 40, κάνω πια δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο πρέπει να επηρεάζει τη ζωή μου , την καθημερινότητά μου , την ψυχολογία μου αυτή η ομάδα με τα τέσσερα ιερά γράμματα.. Δε θα πεθάνουμε κιόλας για ένα γαμημένο πρωτάθλημα.. δε θα το δω να μείνω ήρεμος ...
Διαβάζοντας όλα όσα γράφονται όμως εδώ , αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται από την Τετάρτη το βράδυ έτσι.. είμαστε πολλοί και σίγουρα εμφανίζουμε όλοι τα ίδια συμπτώματα. Κάθισα λοιπόν ήρεμα να γράψω δύο γραμμές και τελικά κατέληξα σε ένα συμπέρασμα...
Το 2019 ήταν η ανυπομονησία, αδημονία και ένα πρωτάθλημα που περιμέναμε τόσα χρόνια και αχνο φαινόταν από τον Γενάρη και μετά. 'Ηταν η τσατίλα και η υπόσχεση για ένα πρωτάθλημα που κλάπηκε την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Ήταν η σιγουριά και η πίστη στην ομάδα ότι δεν βλέπουμε κανέναν..
Τελικά θα το δω το ματς. Το χρωστάω φέτος πρωτίστως στην ομάδα. Μία ομάδα που δεν την πίστεψα όπως το 2019.. μία ομάδα που δεν τη στήριξα όπως το 2019. Μία ομάδα που δεν την αγάπησα όπως το 2019. Κι όμως... αυτή η ομάδα με έφερε στο σημείο να πανηγυρίσω και πάλι σαν μικρό παιδι με μόλις μία νίκη. Αυτή η ομάδα είναι 90 λεπτά μακρυά από το ακατόρθωτο.. να κατακτήσει το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ιστορίας χωρίς να είναι το φαβορί , χωρίς να ελέγχει τα εξωαγωνιστικά χωρίς καν να έχει το πιο ακριβό ρόστερ... Έχει μονάχα το ποδόσφαιρό της, δουλεμένο από την αρχή της χρονιάς και παιγμένο σε πολύ υψηλά στάνταρ.. Έχει και το mentality που κατόρθωσε όλη τη χρονιά να της περάσει ο στρατηγός Λουτσέσκου...
Ας σκεφτούμε όλοι λοιπόν ότι στην τελευταία παράσταση της χρονιάς δεν πρέπει να λείπουμε. Πρέπει να είμαστε εκεί , να στηρίξουμε αυτήν την ΟΜΑΔΑ που τόσο πολύ προσπάθησε κόντρα ακόμη και στη δική μας δυσπιστία. Και φυσικά να οπλίσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας με τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ και την ΜΑΓΚΙΑ που βγάζει η ίδια η ομάδα...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 22:00 ENA KAI MONO ONOMA... AYΤΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ.Και σας υπόσχομαι θα εξαφανιστούν όλα τα συμπτώματα άγχους...
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2024 ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ξεκιναει το τελευταιο βραδυ στην ιστορια μας με 3 πρωταθληματα
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ποιον αρη;
Τον βαζελο να κερδισω σημερα .. να κάνουμε το 2/2 στις απολύσεις τουρκων προπονητων.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

O γατούλης ανέβηκε γιατί ήθελε να τον δουν. Όχι για αποπροσανατολισμό, επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει. Να δείξει σε όλους τους (διαιτητές, παίκτες ΟΑΡΕΩΣ) ότι εδώ είναι αυτός και τους έχει καλυμμένους.

Εμείς προσηλωμένοι στον στόχο μας μόνο να είμαστε και όλα θα γίνουν! :opaokara:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

makispaspartou έγραψε:Κρατάς την ανάσα.. μετά φυσάς και ξεφυσάς ... προσπαθείς να διώξεις εκείνον τον κόμπο που έχει στρογγυλοκαθίσει στο στομάχι σου.. έπειτα τσιμπήματα πολλά .. στο στήθος .. στην πλάτη ... βρε μπα σε καλό μου .. θα ηρεμήσω .. θα ξεχαστώ .. γυρνάς στη δουλειά όμως ο λογισμός τρέχει αλλού .. να είναι η ανυπομονησία? να είναι το άγχος? ο φόβος για το απευκταίο σενάριο? μπααα.. σίγουρος είμαι .. κι αν όχι?? πφφφ... λίγες ώρες είναι θα περάσουν ...
Έχοντας ένα παιδί και κλείνοντας σε περίπου ένα μήνα τα 40, κάνω πια δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο πρέπει να επηρεάζει τη ζωή μου , την καθημερινότητά μου , την ψυχολογία μου αυτή η ομάδα με τα τέσσερα ιερά γράμματα.. Δε θα πεθάνουμε κιόλας για ένα γαμημένο πρωτάθλημα.. δε θα το δω να μείνω ήρεμος ...
Διαβάζοντας όλα όσα γράφονται όμως εδώ , αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται από την Τετάρτη το βράδυ έτσι.. είμαστε πολλοί και σίγουρα εμφανίζουμε όλοι τα ίδια συμπτώματα. Κάθισα λοιπόν ήρεμα να γράψω δύο γραμμές και τελικά κατέληξα σε ένα συμπέρασμα...
Το 2019 ήταν η ανυπομονησία, αδημονία και ένα πρωτάθλημα που περιμέναμε τόσα χρόνια και αχνο φαινόταν από τον Γενάρη και μετά. 'Ηταν η τσατίλα και η υπόσχεση για ένα πρωτάθλημα που κλάπηκε την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Ήταν η σιγουριά και η πίστη στην ομάδα ότι δεν βλέπουμε κανέναν..
Τελικά θα το δω το ματς. Το χρωστάω φέτος πρωτίστως στην ομάδα. Μία ομάδα που δεν την πίστεψα όπως το 2019.. μία ομάδα που δεν τη στήριξα όπως το 2019. Μία ομάδα που δεν την αγάπησα όπως το 2019. Κι όμως... αυτή η ομάδα με έφερε στο σημείο να πανηγυρίσω και πάλι σαν μικρό παιδι με μόλις μία νίκη. Αυτή η ομάδα είναι 90 λεπτά μακρυά από το ακατόρθωτο.. να κατακτήσει το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ιστορίας χωρίς να είναι το φαβορί , χωρίς να ελέγχει τα εξωαγωνιστικά χωρίς καν να έχει το πιο ακριβό ρόστερ... Έχει μονάχα το ποδόσφαιρό της, δουλεμένο από την αρχή της χρονιάς και παιγμένο σε πολύ υψηλά στάνταρ.. Έχει και το mentality που κατόρθωσε όλη τη χρονιά να της περάσει ο στρατηγός Λουτσέσκου...
Ας σκεφτούμε όλοι λοιπόν ότι στην τελευταία παράσταση της χρονιάς δεν πρέπει να λείπουμε. Πρέπει να είμαστε εκεί , να στηρίξουμε αυτήν την ΟΜΑΔΑ που τόσο πολύ προσπάθησε κόντρα ακόμη και στη δική μας δυσπιστία. Και φυσικά να οπλίσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας με τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ και την ΜΑΓΚΙΑ που βγάζει η ίδια η ομάδα...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 22:00 ENA KAI MONO ONOMA... AYΤΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ.Και σας υπόσχομαι θα εξαφανιστούν όλα τα συμπτώματα άγχους...

Εισαι ωραίος...τα ίδια νιώθουμε και είμαι και κομματάκι μεγαλύτερος...
Όσο περνάνε οι ώρες γίνομαι και πιο βέβαιος ότι τα πρωταθλήματα μας αύριο θαωειναι 4...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Azrael έγραψε:Καποιους αγωνες φετος δεν τους ειδα λογω κρισεων αγχους που με επιαναν.4 αγωνες + τον επαναληπτικο με Μπρυζ που το εκλεισα στο ημιχρονο.
Τον επαναληπτικο κυπελου με βαζελο.Τον αγωνα στην Λαμια,τον 1ο στα πλευοφ με το ερπετο και το 2-1 παλι με τον γαβρο.
Λες και κατι με με απετρεπε να τα δω...
Απο τον αγωνα με την χαρτινη κατι μου ελεγε μεσα μου να καθησω να δω τα παντα.Εχει βγει μεχρι στιγμης.Ετσι και αυριο. Θα το δω με τον πατερα μου μετα απο χρονια.
Οταν ηταν νεος πηγαινε μεσα-εξω για τον ΠΑΟΚ.Δεν έχανε αγωνα.
Παμε γερα! :pano:
Με αυτά που έγραψες σαν ιστορικό και να έλεγες ότι δεν θα το δεις θα σε βρίσκαμε και θα σε βάζαμε να το δεις με το ζόρι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

H aekαρα είναι καλύτερη ομάδα και αξίζει το πρωτάθλημα.
Κρίμα είναι να ηττηθεί αύριο ο ΑΡΗΣ και να χαθεί τέτοιο πρωτάθλημα για την ΑεΚαρα.

Επίσης , δε ξέρω αν σας το είπα αλλά του χρόνου θα έχω διαρκείας στην οπαπαρινα ( με τον Αποστόλη).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol: :lol: :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:H aekαρα είναι καλύτερη ομάδα και αξίζει το πρωτάθλημα.
Κρίμα είναι να ηττηθεί αύριο ο ΑΡΗΣ και να χαθεί τέτοιο πρωτάθλημα για την ΑεΚαρα.

Επίσης , δε ξέρω αν σας το είπα αλλά του χρόνου θα έχω διαρκείας στην οπαπαρινα ( με τον Αποστόλη).

Ποιος είσαι ο junior prime minister of Crece κύριε.

Τότε ευπρόσδεκτες η δήλωση σας.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
geochrist67

Δημοσίευση από geochrist67 »

Καλησπέρα από την Αθήνα. Παιδιά, εδώ όλοι οι ΑΕΚτζήδες... έχουν από ένα κουμπάρο Αρειανό (που βρέθηκαν τόσοι Αρειανοί .... είναι ένα μυστήριο... ;) :D )που τους διαβεβαιώνει ότι οι παίκτες του Άρη... θα δώσουν τα πάντα (ακόμη και θυσιάζοντας το Κύπελλο) για να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Αν είναι τόσο μακάκες... τους αξίζουν δύο ήττες.

Καλή σας επιτυχία αύριο και είθε να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

makispaspartou έγραψε:Κρατάς την ανάσα.. μετά φυσάς και ξεφυσάς ... προσπαθείς να διώξεις εκείνον τον κόμπο που έχει στρογγυλοκαθίσει στο στομάχι σου.. έπειτα τσιμπήματα πολλά .. στο στήθος .. στην πλάτη ... βρε μπα σε καλό μου .. θα ηρεμήσω .. θα ξεχαστώ .. γυρνάς στη δουλειά όμως ο λογισμός τρέχει αλλού .. να είναι η ανυπομονησία? να είναι το άγχος? ο φόβος για το απευκταίο σενάριο? μπααα.. σίγουρος είμαι .. κι αν όχι?? πφφφ... λίγες ώρες είναι θα περάσουν ...
Μου περνούσε κι εμένα από το μυαλό να μην το δω αύριο. Το είχα κάνει μία φορά στο παρελθόν στη ρεβάνς με τη Φενέρ. Αυτά που έγραψες με βοήθησαν να κάνω την επιλογή μου. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”