Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Χαλαρωστε.
Ολοι στην τσιτα ειμαστε.
Περι του καβουρα και του φιλιππινεζου.
Ο τιγρης ακουγεται οτι δεν ανεβηκε εδω μονο για το αυριανο ματς. Αυτα γινονται και απο το τηλεφωνο. Δεν ηταν αναγκη να ερθει. Επισης το να πεις σε μια ομαδα να κερδισει και να ταξεις πριμ δεν ειναι οπως το να πεις κατσε χασε. Λες και οαρης δεν θα επαιζε να κερδισει αν δεν ερχοταν αυτος.
Δυο αλλοι ακουγεται οτι ειναι οι λογοι.
1. Ο χωριατης ο παλετας, εχει βιτσιο να δειχνει οτι κανει μπιζνα με τους μεγαλους. Τα ιδια εκανε και οταν ηταν στη Βεροια και δειτε που κατεληξε η Βεροια. μεχρι και πολη αλλαξε γιατι ακομη χρωσταει και στα δεντρα.
2 ( και σημαντικο). Εχει εκλογες η επο το καλοκαιρι. Αυτη τη στιγμη η συμμαχια ειναι ΠΑΟΚ-βαζελος-γαβρος εναντιον χαρτιου.
Θελει να ριξει στο φιλοτιμο στον Ιβαν μπας και γυρισει σε αυτον γιατι αλλιως την χανει την επο το χαρτι.
Οποτε μην παραξενευστε αν μεσα σε ολα ο τιγρης ειπε στον παλετα κατσε χασε αυριο, και θα σου κανονισω εγω το κυπελλο
Αυτα...ΠΦΟΠ
Ολοι στην τσιτα ειμαστε.
Ο τιγρης ακουγεται οτι δεν ανεβηκε εδω μονο για το αυριανο ματς. Αυτα γινονται και απο το τηλεφωνο. Δεν ηταν αναγκη να ερθει. Επισης το να πεις σε μια ομαδα να κερδισει και να ταξεις πριμ δεν ειναι οπως το να πεις κατσε χασε. Λες και οαρης δεν θα επαιζε να κερδισει αν δεν ερχοταν αυτος.
1. Ο χωριατης ο παλετας, εχει βιτσιο να δειχνει οτι κανει μπιζνα με τους μεγαλους. Τα ιδια εκανε και οταν ηταν στη Βεροια και δειτε που κατεληξε η Βεροια. μεχρι και πολη αλλαξε γιατι ακομη χρωσταει και στα δεντρα.
2 ( και σημαντικο). Εχει εκλογες η επο το καλοκαιρι. Αυτη τη στιγμη η συμμαχια ειναι ΠΑΟΚ-βαζελος-γαβρος εναντιον χαρτιου.
Θελει να ριξει στο φιλοτιμο στον Ιβαν μπας και γυρισει σε αυτον γιατι αλλιως την χανει την επο το χαρτι.
Οποτε μην παραξενευστε αν μεσα σε ολα ο τιγρης ειπε στον παλετα κατσε χασε αυριο, και θα σου κανονισω εγω το κυπελλο
Αυτα...ΠΦΟΠ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gabri17 την Σάβ 18 Μάιος 2024, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτή τη κουβέντα αλλά γιατί δε μίλησε κανείς για το καταφανές χέρι που δε δόθηκε πεναλντι στο τελευταίο ματς ρε παιδιά; Επειδή έληξε 4-1;
Θα πρέπει να μας προβληματίσει θαρρώ, εκτός αν είναι κάποια παράγραφος του κανονισμού πάλι για τα χέρια και δε θεωρείται χέρι!
Θα πρέπει να μας προβληματίσει θαρρώ, εκτός αν είναι κάποια παράγραφος του κανονισμού πάλι για τα χέρια και δε θεωρείται χέρι!
- navigator11
Κάθε άνθρωπος εννοείται πως είναι διαφορετικός. Εμένα λχ το όποιο τυχόν ξενέρωμα στην απευκταία περίπτωση, γράφω αυτό που νιώθω αυτήν τη στιγμή, θα μου έχει περάσει το πολύ σε 48 ώρες. Εφόσον το παιχνίδι διεξαχθεί αποκλειστικά υπό καθαρά και καθαρούς ποδοσφαιρικούς όρους, βέβαια. Νιώθω ότι θα διαχειριστώ άνετα οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Αναφέρομαι και σε αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Νιώθω τόσο γεμάτος και ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν που ειλικρινά ό,τι κι αν γίνει αύριο, σε οποιοδήποτε σενάριο, δε θα τρελαθώ. Με το καλό να έρθει η νίκη.Doomlord4 έγραψε:Δεν υπάρχει κόλαση.
Υπάρχει όμως "κόλαση"
Για κάποιες μέρες θα την νοιώθουμε
Αυτά είναι χαζομάρες.SLNC-26 έγραψε:Δεν εχει δυνατοτητα η ΠΑΕ να κανει σχετικη ανακοινωση λογω πνευματικων δικαιωματων της ΝΟΒΑ. Το ίδιο ήθελε να κανει και ο dpg με το φ4 της ευρωλιγκα και να ανοιξει το οακα για τους βάζελους βάζοντας γιγαντοθονες αλλα τον έκοψαν.gika έγραψε:Μια ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ύπαρξη γιγαντοοθόνης θα βοηθούσε.
Απο ertsports
Ακυρώθηκε το event που ετοίμαζε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο γήπεδό της ενόψει του ημιτελικού με την Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο (24/5, 19:00), εξαιτίας της σύμβασης της Euroleague με τη συνδρομητική τηλεόραση.
https://www.ertsports.gr/mpasket/eurole ... kaiomaton/
Αλλά αφου οι ΣΦ εβγαλαν ανακοινωση θα εχει ρυθμιστει
Ανοίγεις τις πόρτες, βάζεις οθόνη, κι αν θέλει η νόβα ας μας τρέξει στα δικαστήρια να χάσει κι εμάς από την πλατφόρμα της.
Εναλλακτικά με 20-50-100 χιλιάρικα αγοράζεις τα δικαιώματα.
Εναλλακτικά βάζεις τον Γιώργο Μήνο στο κέντρο του γηπέδου να κάνει αναμετάδοση
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανοίγει η τούμπα τέτοια μέρα. Από το να τους έχεις όλους απ έξω και μια ανάσα από το βικελιδης…
Εγω βρισκομαι ηδη στα θερινα μου ανακτορα απο οπου θα εξαπολυω τα σχετικα βουντου
Ειμαι σε mood αγωνα με λαμια
Απο ερπετα εμφανιστηκε ενα φίδι το πρωι, μαυρο, δεν προλαβα να το δω καλα το κυνηγησε ο γατος
Ειδα και ένα σκουλήκι στον τοιχο απο κεινα τα μαυρα
Ειμαι σε mood αγωνα με λαμια
Απο ερπετα εμφανιστηκε ενα φίδι το πρωι, μαυρο, δεν προλαβα να το δω καλα το κυνηγησε ο γατος
Ειδα και ένα σκουλήκι στον τοιχο απο κεινα τα μαυρα
- PAOKevolution
Νομίζω οι περισσότεροι είμαστε στην ίδια φάση. Άγχος. Τρέμουλο. Όχι γιατί δεν πιστεύουμε στην ομάδα. Αλλά γιατί αδημονούμε να δούμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Στην κορυφή. Δε ξέρω αν μπορώ να το δω. Βέβαια δεν ξέρω αν αντέχω να μην το δω. Πίστη στην ομάδα μάγκες. Πίστη. Λυσσαλέα δίπλα τους!
Αυτος ηρθε Θεσσαλονικη μερα μεσημερι μεσα στα μουτρα οχι για να χρηματισει το ερπετο αλλα τους παντες. Απο τον ελιτ μεχρι τον τυπο που κανει κρεπες στην παπαναστασιου.
εγώ θέλω να γράψω αλλά δεν ξέρω τι.
το δουλεύω, σκέφτομαι αλλά πάλι κενό βγαίνει.
αυτά...
το δουλεύω, σκέφτομαι αλλά πάλι κενό βγαίνει.
αυτά...
Κ τι να την κάνει την επο αν δεν παίρνει πρωτάθλημα?Gabri17 έγραψε:Χαλαρωστε.
Ολοι στην τσιτα ειμαστε.
Ο τιγρης ακουγεται οτι δεν ανεβηκε εδω για το αυριανο ματς. Αυτα γινονται και απο το τηλεφωνο. Δεν ηταν αναγκη να ερθει. Επισης το να πεις σε μια ομαδα να κερδισει και να ταξεις πριμ δεν ειναι οπως το να πεις κατσε χασε. Λες και οαρης δεν θα επαιζε να κερδισει αν δεν ερχοταν αυτος.
Αυτα...ΠΦΟΠ
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ μετράω ώρες. Είμαι στο Gatwick, η πτήση είναι σε 45 λεπτά και έρχομαι να σταθώ δίπλα στην ομάδα. Ούτε ΑΕΚ, ούτε Αρης, ούτε διαιτησίες, ούτε τιποτα. Ο Ραζβαν και η 20αδα παικτών μας θα κάνουν αυτό που πρέπει. Η δίκη τους καριέρα είναι, ο δικός τους κόπος. Αυτοί ανέβηκαν τον γολγοθά κερδίζοντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αυτοί θα πρέπει να κάνουν και το τελευταίο βήμα αύριο.
Έχουμε παίκτες γεννημένους νικητές. Ο Σβαμπ που ήρθε αμέσως μετά το αήττητο νταμπλ, και που σύντομα θα κλείσει την καριέρα του, λέτε να μην πεθαίνει για ένα πρωτάθλημα; Ο Βιεϊρίνια που έζησε την σφαγή από τον Σπάθα στο γήπεδο που παίζουμε αύριο; Που κλείνει την καριέρα του στην ομάδα που αποτελεί πλέον σπίτι του; Ο Τάισον; Που ζει και αναπνέει ποδόσφαιρο και έχει βρει νέα οικογένεια εδώ; Ο Αντριγια που έχει ματώσει πιο πολύ από ολους για να φτάσουμε εδώ; Τα παιδιά από τις ακαδημίες μας; Που κλωτσούσαν μπάλα από μωρά με το όνειρο ενός πρωταθλήματος; Ο Μπαμπά, ο Κεντζιορα, ο Ότο, ο Σαστρε, ο Τομας και οι υπόλοιποι ποσα πρωταθλήματα νομίζετε έχουν στην καριέρα τους; Ποσα ακόμα θα διεκδικήσουν; Για την ιστορία τους και για την ιστορία του ΠΑΟΚ παίζουν όλοι. Ή μήπως δεν έχουν και αυτοί μπόνους στα συμβόλαια σε περίπτωση πρωταθλήματος; Μόνοι στους απέναντι πιστεύετε ότι έχουν ταχθεί χρήματα;
Έχουμε καλούς παίκτες, και ο Ραζβαν μαεστρικά και παρά τις ελλείψεις, έχει φτιάξει ένα σύνολο που αρνείται να χάσει. Που έπαιξε το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τον χειμώνα, και που το γύρισε σε κυνικές νίκες όταν δεν γινόταν αλλιώς.
Αύριο θα μπουν και θα παίξουν και για αυτούς, και για εμάς και για τον Ραζβαν. Και οτι γίνει, μπάλα είναι, συμφωνία με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Αλλά το θελουμε πολύ, το έχουμε δουλέψει όσο γίνεται και θα πάμε να δώσουμε το 100% και να το σηκώσουμε.
Κανένα άγχος δεν έχω. Ανυπομονώ. Ανυπομονώ να δω τι θα γράψει η ιστορία. Ο Λουτσεσκου και οι παίκτες του έχουν ήδη τρυπήσει ταβάνι και τους αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου.
Έρχομαι να τους χειροκροτήσω.
Έχουμε παίκτες γεννημένους νικητές. Ο Σβαμπ που ήρθε αμέσως μετά το αήττητο νταμπλ, και που σύντομα θα κλείσει την καριέρα του, λέτε να μην πεθαίνει για ένα πρωτάθλημα; Ο Βιεϊρίνια που έζησε την σφαγή από τον Σπάθα στο γήπεδο που παίζουμε αύριο; Που κλείνει την καριέρα του στην ομάδα που αποτελεί πλέον σπίτι του; Ο Τάισον; Που ζει και αναπνέει ποδόσφαιρο και έχει βρει νέα οικογένεια εδώ; Ο Αντριγια που έχει ματώσει πιο πολύ από ολους για να φτάσουμε εδώ; Τα παιδιά από τις ακαδημίες μας; Που κλωτσούσαν μπάλα από μωρά με το όνειρο ενός πρωταθλήματος; Ο Μπαμπά, ο Κεντζιορα, ο Ότο, ο Σαστρε, ο Τομας και οι υπόλοιποι ποσα πρωταθλήματα νομίζετε έχουν στην καριέρα τους; Ποσα ακόμα θα διεκδικήσουν; Για την ιστορία τους και για την ιστορία του ΠΑΟΚ παίζουν όλοι. Ή μήπως δεν έχουν και αυτοί μπόνους στα συμβόλαια σε περίπτωση πρωταθλήματος; Μόνοι στους απέναντι πιστεύετε ότι έχουν ταχθεί χρήματα;
Έχουμε καλούς παίκτες, και ο Ραζβαν μαεστρικά και παρά τις ελλείψεις, έχει φτιάξει ένα σύνολο που αρνείται να χάσει. Που έπαιξε το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τον χειμώνα, και που το γύρισε σε κυνικές νίκες όταν δεν γινόταν αλλιώς.
Αύριο θα μπουν και θα παίξουν και για αυτούς, και για εμάς και για τον Ραζβαν. Και οτι γίνει, μπάλα είναι, συμφωνία με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Αλλά το θελουμε πολύ, το έχουμε δουλέψει όσο γίνεται και θα πάμε να δώσουμε το 100% και να το σηκώσουμε.
Κανένα άγχος δεν έχω. Ανυπομονώ. Ανυπομονώ να δω τι θα γράψει η ιστορία. Ο Λουτσεσκου και οι παίκτες του έχουν ήδη τρυπήσει ταβάνι και τους αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου.
Έρχομαι να τους χειροκροτήσω.
κι εγώ κάπου εκεί δίπλα σου θα είμαι αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακρύτερα!
ωραίος!
ωραίος!
Μα αν τα βρει με τον Ιβαν εχει πιθανοτητες να ξαναπαρει οπως πηρε περσι και οπως εγινε τοτε που το κλεψανε. Αν την χασει δεν θα ξαναδει πρωταθλημα ποτε.dragon έγραψε:Κ τι να την κάνει την επο αν δεν παίρνει πρωτάθλημα?Gabri17 έγραψε:Χαλαρωστε.
Ολοι στην τσιτα ειμαστε.
Ο τιγρης ακουγεται οτι δεν ανεβηκε εδω για το αυριανο ματς. Αυτα γινονται και απο το τηλεφωνο. Δεν ηταν αναγκη να ερθει. Επισης το να πεις σε μια ομαδα να κερδισει και να ταξεις πριμ δεν ειναι οπως το να πεις κατσε χασε. Λες και οαρης δεν θα επαιζε να κερδισει αν δεν ερχοταν αυτος.
Αυτα...ΠΦΟΠ
Απλα φετος του στραβωσε η δουλεια λογω παοκ.
- john4serres
Και ο ΠΑΟΚ να μην υπήρχεParolos έγραψε:1926.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ
Η ώρα έφτασε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανηλειμμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση. Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτήν την ομάδα. Και μας το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τον Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων πιο πραγματικό και αληθινό από ποτέ. ΠΑΟΚΤΣΗ ετοιμάσου έμεινε μια τελευταία μάχη και ήρθε η ώρα σου. Το χρωστάμε σε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα, το χρωστάμε στους παππούδες μας που έχτισαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο μα πάνω απ’ όλα το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μικρούς και μεγάλους, μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια απ’ άκρη σ’ άκρη απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσηδες της επαρχίας με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο. Καλούμε τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. και την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια(μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .
Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους.... Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.
Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους
Μετά τιμής,
Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.
![]()
![]()
![]()
Να προσθέσω οτι το πηγαίνουμε πολύ καλά το πράγμα.
Συγκέντρωση όλοι στο στόχο.
Εύγε σε όλους μεχρι στιγμής, ΠΑΕ, Αγωνιστικό, Κόσμο.
ΠΑΜΕ
Πάλι ΠΑΟΚ θα 'μασταν
+1926
Η κοινή γνώμη ψηφίζει οτι θέλει ΠΑΟΚ για πρωταθλητή:
Σελίδα ψηφοφορίας:
https://www.sdna.gr/podosfairo/1199141_ ... ue-2023-24
Σελίδα ψηφοφορίας:
https://www.sdna.gr/podosfairo/1199141_ ... ue-2023-24