Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από giapas »

αν χάσουμε θα γίνω αεκ , είναι καλύτερη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSportsλπσβ

Δημοσίευση από Rexaris »

Όσο περνάει η ώρα, πιστεύω σε στήσιμο. Αυτό τον αγώνα μόνο ελίτ Γερμανός διαιτητής και 2-3 άλλοι που έχουν αποδείξει την ακεεαιότητά τους μπορούν να τον διαιτητεύσουν.

Από παλιά το ευκολότερο στήσιμο ήταν με το σκουλήκι. Επειδή την επομένη, ακόμη και τα Θεσσαλονικιά ΜΜΕ γλείφουν τα σκατά μιλώντας για την μεγάλη καρδιά των «νικητών»

Αυτοί οι ίδιοι που τάχαμου κόπτονται για το καλό τού ΠΑΟΚ κακολογώντας τον Ιβάν και τον Ραζβάν από τα ραδιόφωνα κλπ, την επομένη κάνουν «βαθυστόχαστες» αναλύσεις για να μας βρουν γιατί χάσαμε.

Όπως οι διατησίες των Κούτρη και Σπάθα ξεπλύθηκαν την επομένη από αθλητικές εφημερίδες τής ίδιας μας τής πόλης, έτσι και με την λήξη ενός αγώνα-σφαγή την Κυριακή, σειρά θα πάρουν οι γνωστοί αρδ.

Η ΠΑΕ ελπίζω να το παλεύει όπως μιλάμε ωστε διαοτητής και VAR τήν Κυριακή να μην έρθουν για να σφάξουν τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε θα φανεί αμέσως. Αν αυτοί βαράνε στο ψαχνό και με την πρώτη επαφή πάρεις εσύ κάρτα, ξέρεις που πας.

Το κόβω εδώ επειδή οι βράζω μέσα μου από τις αδικίες και έχω και καρδιά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ναι γενικα ας το κοψουμε με την κινδυνολογια και τρομολαγνεια οτι θα το στησουν και θα μας κανουν θα μας ρανουν

Ο Π.Α.Ο.Κ θα κανει διπλο στο βικελαου και θα στεφτει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024

Την καλημερα μου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

0-2 στο ημίχρονο θα είναι ωραία. Και μετά φυσικά δυνατά ως το τέλος αν και με τους ηγέτες που έχουμε δεν το φοβάμαι μετά.

Με τον Παναθηναϊκό δύο δοκάρια και έξω. Με το σκουλήκι να είναι δοκάρια και μέσα.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Μην αμφιβάλετε ότι την Κυριακή θα κάνετε εμετό από τα μάτια με αυτά που θα δείτε στην τηλεόραση, προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ για να χαίρεται όλη η Ελλάδα. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουν όλη την ψυχή τους και θα μεταχειριστούν κάθε διαθέσιμο μέσο για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα είναι ποτέ αρκετό ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ήδη αναφέρονται σε δήθεν προβοκάτσια για να θολώσουν τα νερά σε περίπτωση που βρεθεί ο ένας υπερβολικά φανατισμένος που θα κάνει το λάθος.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Bobby Sands -4- έγραψε:.....ενω μεχρι τωρα ημουν χαλαρος, τωρα με εχει πιασει τρομερο αγχος. δεν περναν οι ωρες-ημερες, μαρτυριο ρε παιδια.....
Εγώ πάλι μέχρι χθες αγχωνόμουνα και σήμερα ξύπνησα με τρομερή αυτοπεποίθηση ότι θα δούμε επανάληψη το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός του 19

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Παιδιά μην τρελενεστε με σενάρια επί σεναρίων. Η κυβέρνηση ειδικά τώρα δεν θέλει το ματς να γινει Κόσοβο γιατί το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν. Επίσης η ηρεμία που βγάζει η ομάδα λέει πολλά. Αν πέσει καρφίτσα στο γήπεδο σηκώνεσαι και φευγεις μετά αν θέλουν ας σε μηδενισουν. Αγωνιστικά μόνο χρειάζεται συγκέντρωση για να αποφύγουμε τα καραγκιοζλικια τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ποσες ωρες εχει μια ημερα ρε @@@###;;;
Λες και εχει περασει ενας μηνας απο την Τεταρτη μου μοιαζει.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Συνήθως το γράφω ατα ματς με τον γαύρο αλλα μαμηστε τους για τον Κωστή και τον Ευθυμη και ολους τους άλλους εκεί ψηλά!!!

Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα σε ολους!!!Εγω δεν καταλαβαινω κατι πολυ απλο...Απο χθες υπαρχει μια φημη(!!????!!!) οτι βρεθηκαν παλετας και καβουρας σε γνωστο ξενοδοχειο της πολης...Μαλιστα ανεβηκε βιντεο στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελιδα των συνδεσμων...Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ο οργανισμος ΠΑΟΚ δε μιλαει κ δεν κανει τπτ??Μια ανακοινωση κτ...Δηλαδη πρεπει να ξερασουμε απο τα ματια την Κυριακη και να λεμε ποσο απροστατευτη πηγε η ομαδα??Το κυριακατικο ματς δεν παιζεται μονο στον αγωνιστικο χωρο ΔΥΣΤΥΧΩΣ..κ αυτο το ξεραμε και το ξερουμε ολοι...Αδυνατω να πιστεψω οτι δεν το ηξερε η ΠΑΕ..
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

https://www.facebook.com/share/v/RHJyGCaiHudZRChM/

Και το μαγαζι που φάγανε και το ξενοδοχειο .Ολα γνωστα είναι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimitris_L4 έγραψε:Καλημερα σε ολους!!!Εγω δεν καταλαβαινω κατι πολυ απλο...Απο χθες υπαρχει μια φημη(!!????!!!) οτι βρεθηκαν παλετας και καβουρας σε γνωστο ξενοδοχειο της πολης...Μαλιστα ανεβηκε βιντεο στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελιδα των συνδεσμων...Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ο οργανισμος ΠΑΟΚ δε μιλαει κ δεν κανει τπτ??Μια ανακοινωση κτ...Δηλαδη πρεπει να ξερασουμε απο τα ματια την Κυριακη και να λεμε ποσο απροστατευτη πηγε η ομαδα??Το κυριακατικο ματς δεν παιζεται μονο στον αγωνιστικο χωρο ΔΥΣΤΥΧΩΣ..κ αυτο το ξεραμε και το ξερουμε ολοι...Αδυνατω να πιστεψω οτι δεν το ηξερε η ΠΑΕ..
Διότι ο μόνος δρόμος για τον ΠΑΟΚ είναι να μείνει προσηλωμένος στο αγωνιστικό. Δεν πρέπει να διαταραχθεί το μυαλό όλων των εμπλεκομένων σε αυτήν την ιστορία ούτε δευτερόλεπτο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά πέφτουμε από τα σύννεφα που θέλουν να το στήσουν σε ένα στημένο πρωτάθλημα;

Κ αν έγινε συνάντηση για τα πρόβατα τους έγινε. Οι προεδραρες καθάρισαν ναουμε κλπ κλπ.

Η ΠΑΕ ότι έρεισμα παρασκηνιακό έχει ας το αξιοποιήσει.

Ως ομάδα αγωνιστικά καθαρά πάμε να τους γ@μη#ουμε.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Φτάσαμε ως εδώ προσπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά μας, έμεινε ένα τελευταίο.

Η ομάδα μας καλα κάνει και δεν δηλητηριάζει το κλίμα της ομάδας.

Εδώ που είμαστε το μόνο που μετράει είναι τα κακαλα.

Σαν σκυλιά λυσσασμένα να παίξουμε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Και ποιος μου λέει εμένα ότι απλά φτιάχνουν κλίμα ότι θα τα δώσουν όλα γιατί έτσι πρέπει να βγει προς τα έξω αλλά μέσα τους δεν γίνεται να μην υπάρχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αύριο θα φανεί πόσο έξυπνοι είναι όλοι τους.

Οι οπαδοί εμείς μπορούμε να ζητάμε γάμηστε ταυς κτλ όμως οι διοικήσεις οφείλουν να σκέφτονται διαφορετικά.

Το ΠΟΚ οπότε υπήρξε ανάγκη συμμαχίας ξέχασαν τις διαφορές τους και συμμάχησαν εναντίον των εχθρών τους, ας παπαραδειγματιστουμε.

KARMA IS BACK!!!

Το μόνο που τους σώζει είναι η λυπηση μας για αυτούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”