Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
elvetos giatros

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από elvetos giatros »

sourmenetes έγραψε:
VfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92 :mrgreen:

Καληνύχτα.
Θα πούμε μια και καλή καληνύχτα με τέτοιο σεναριο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέτοιο σενάριο
Θα με κάνει πολυεκατομμυριούχο σε μια βραδιά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε ό,τι έχω ιερό, είδα στον ύπνο μου σκουλήκια (μεταξύ άλλων).

Ήμουν σε ένα μέρος (καμία σχέση με αγωνιστικό χώρο κτλ) που είχε κάποια σκουλήκια που πολύ γρήγορα αυξάνονταν και όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο αφύσικα και σιχαμερά. Τα πρώτα ήταν κάτι στρουμπουλά σκουλήκια μπεζ-μαύρο (δεν ήταν καθαρό κίτρινο και μαύρο, ήταν μπεζ) και σιγά σιγά ήταν σαν μεταλλαγμένα. Μιλάμε για σίχαμα.

Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.
Ονειροκρίτης Σκουλήκια. Τα σκουλήκια συμβολίζουν ταπεινώσεις και εξευτελισμό. Αν δείτε σκουλήκια να περπατάνε επάνω σας ή γύρω σας σημαίνει πως περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που δεν αξίζουν και κυρίως πως σας παρασύρουν σε ευτελείς απολαύσεις και περιθωριακή ζωή. Αν τα σκοτώνετε θα αλλάξετε αμέσως τρόπο σκέψης και πρακτική προς το καλύτερο. Σκουλήκια στο φαγητό σας ή στο σώμα σας προειδοποιούν για ασθένεια. Στην εργασία σας οι συνεργάτες σας χρησιμοποιούν ύπουλους τρόπους για να σας εξολοθρεύσουν, αν τα σκοτώσετε τα σκουλήκια θα γλιτώσετε από τα προβλήματα σας.

:cry: :? :shock:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

sourmenetes έγραψε:
VfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92

Καληνύχτα.
Θα πούμε μια και καλή καληνύχτα με τέτοιο σεναριο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τετοιο σεναριο ακομα κ εγω π προσπαθω να μην αγχωνομαι με τιποτα, δεν βλεπω να την παλευω ευκολα
Μετα βλεπω τους φιλους μου στη φιεστα να πηγαινουν με πανο Σπεσιαλ καλη αναρρωση, γρηγορα μαζι μας κ παλι
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Θα ξεμπουκώσει ο Σαμάτα, γι αυτό είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι να συνδυαστεί με νίκη.

Ιδανικά γκολ ο Βιερίνια, ο Ζίφκοβιτς, ο Τάισον και ο Κωνσταντέλιας με το κοντέρ στο 1-4.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Immemoric έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε ό,τι έχω ιερό, είδα στον ύπνο μου σκουλήκια (μεταξύ άλλων).

Ήμουν σε ένα μέρος (καμία σχέση με αγωνιστικό χώρο κτλ) που είχε κάποια σκουλήκια που πολύ γρήγορα αυξάνονταν και όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο αφύσικα και σιχαμερά. Τα πρώτα ήταν κάτι στρουμπουλά σκουλήκια μπεζ-μαύρο (δεν ήταν καθαρό κίτρινο και μαύρο, ήταν μπεζ) και σιγά σιγά ήταν σαν μεταλλαγμένα. Μιλάμε για σίχαμα.

Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.
Ονειροκρίτης Σκουλήκια. Τα σκουλήκια συμβολίζουν ταπεινώσεις και εξευτελισμό. Αν δείτε σκουλήκια να περπατάνε επάνω σας ή γύρω σας σημαίνει πως περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που δεν αξίζουν και κυρίως πως σας παρασύρουν σε ευτελείς απολαύσεις και περιθωριακή ζωή. Αν τα σκοτώνετε θα αλλάξετε αμέσως τρόπο σκέψης και πρακτική προς το καλύτερο. Σκουλήκια στο φαγητό σας ή στο σώμα σας προειδοποιούν για ασθένεια. Στην εργασία σας οι συνεργάτες σας χρησιμοποιούν ύπουλους τρόπους για να σας εξολοθρεύσουν, αν τα σκοτώσετε τα σκουλήκια θα γλιτώσετε από τα προβλήματα σας.

:cry: :? :shock:
Μια χαρά είναι οι φίλοι μου ρε! Λακαμίες λέει ο ονειροκρίτης :mrgreen:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

AlxNeapoli1 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πραγματικά, είναι μοναδική ευκαιρία φέτος να έρθουν και οι δύο τίτλοι στη Θεσσαλονίκη και να μείνει όλο το ΠΟΚ με το πουλί στο χέρι.

Ο αριανος δεν θα καταλάβαινε το καλό του ούτε αν του το ετριβες στη μούρη.
Φιλε, κακα τα ψεμματα ΚΑΝΕΙΣ μας δε θα ηθελε το σκουλικι να κανει γυρο θριαμβου στην Τουμπα. Μεταξυ μας ειμαστε
Για να κάνουν γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα πρέπει να διεκδικούν και πρωτάθλημα. Ανέκδοτα λες ρε φίλε;
Από την σκοπιά μου, μακάρι να έλθουν και οι δύο φετινοί τίτλοι στην Θεσσαλονίκη όπως το 1976 (ΠΑΟΚ και Ηρακλής) για να δω εσωστρέφεια και κλάμα στο λεκανοπέδιο, με πιθανότερο βουτηγμένο στα δάκρυα τον βάζελο.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Το καλό (για μένα) ειναι οτι δεν θα είμαστε σαν τα άλλα μάτς που δώσαμε με τον ο Αρης..
Δεν μας παίρνει, δεν μπορεί να είμαστε νοχελικοί....
Λίγο τύχη χρειαζόμαστε, και να μπούμε με τσαμπουκά :nairepaok:
Θα πάρουμε το ποιό @ρχιδάτο προτάθλημα ever!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Θα χάσουμε 3-0
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

βαθμολογια πο ανευ ο@ρη και λαμιας
ΠΑΟΚ 73
αεχ 66
γρυλος 63
βαζελ 62
και υπολειπεται το βαζελ-γκευ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Βάσει του Freud αν δεις σκουλήκια γύρω ή πάνω στο σώμα σου, σημαίνει ότι σε περιτριγυρίζουν τύψεις συνείδησης ή έχεις υφέρπουσες σκέψεις ή επιθυμίες τις οποίες δεν θέλεις ή δεν μπορείς να εκφράσεις και τέλος, δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το ζουμι στον ονειροκριτη ειναι στο τελος
Μεταφορικα κ αγωνιστικα μιλωντας, μην παρεξηγηθουμε

Ελπιζω να μην υπαρξει το παραμικρο μεταξυ των οπαδων των 2 ομαδων στην πολη, γιατι το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη κ τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Γερασίμου έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πραγματικά, είναι μοναδική ευκαιρία φέτος να έρθουν και οι δύο τίτλοι στη Θεσσαλονίκη και να μείνει όλο το ΠΟΚ με το πουλί στο χέρι.

Ο αριανος δεν θα καταλάβαινε το καλό του ούτε αν του το ετριβες στη μούρη.
Φιλε, κακα τα ψεμματα ΚΑΝΕΙΣ μας δε θα ηθελε το σκουλικι να κανει γυρο θριαμβου στην Τουμπα. Μεταξυ μας ειμαστε
Για να κάνουν γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα πρέπει να διεκδικούν και πρωτάθλημα. Ανέκδοτα λες ρε φίλε;
Από την σκοπιά μου, μακάρι να έλθουν και οι δύο φετινοί τίτλοι στην Θεσσαλονίκη όπως το 1976 (ΠΑΟΚ και Ηρακλής) για να δω εσωστρέφεια και κλάμα στο λεκανοπέδιο, με πιθανότερο βουτηγμένο στα δάκρυα τον βάζελο.
Εντωμεταξύ κάθε φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα όλο το ποκ μένει άτιτλο...
το 76 κύπελλο ηρακλής,
το 85 κύπελλο αελ,
το 19 κύπελλο εμείς

Να δούμε τι θα γίνει φέτος
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Το ιδανικότερο ειναι, να ερθουν και τα 2 στην Θεσσαλονίκη....να παρουν τα π@π@ρια μας οι χαμουτζήδες... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Στα παπαρια μας ποιος θα πάρει το κύπελλο. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

Sent from my iPhone using Tapatalk
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Στο VAR που μπήκαν Ντάνιελ Μπαρ και Ψαρρής, μερικοί στο σνδα λένε ότι ο Ψαρρής είναι δηλωμένος σε σύνδεμο της κούλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”