Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

sourmenetes έγραψε:
VfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92

Καληνύχτα.
Θα πούμε μια και καλή καληνύχτα με τέτοιο σεναριο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μοιράζω κάρτες στην φιέστα αν γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ να δω που θα καταλήξω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Το στραγάλι: Ο Ισραηλινός Γκρίνφελντ έδωσε ένα πέναλτι υπέρ της Σπαρτάκ που δεν υπήρχε, όταν Χατσερίντι και Λουίς Αντριάνο αλληλοτραβήχτηκαν εντός περιοχής, ενώ στο 19’ χαρίστηκε στον Ζιγκό που πήγε με τις τάπες πάνω στο κορμί του Πρίγιοβτς δείχνοντας του απλά την κίτρινη κάρτα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Αυτος ειναι;μαλιστα...
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

και εβραιος δγιατητης
το καρμα δινει ρεστα
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Καλά τι θα σε βάζανε οι άλλοι ετοίμασαν φιεστα για τα 100 χρόνια κανανε σολντ ουτ. Βάλανε την πιανόλα να σε σφάξουνε και μετά το σκουλίκη θα πάει στον άλλο τελικό ως ωφελημένο και εκεί θα τον περιμένει άλλη πιανόλα να βάλει τον Ατζουν Ευρώπη. Αν το παρεις θα είναι το πιο μάγκικο στην Ιστορία. Αρκεί να σε αφήσουν γιατί αν πάλι δεν δίνει τα χέρια πέναλτι ....
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O Μπραμπετς ήταν συμπαίκτης με τον Σαματαρο στην καλή του χρονιά στην Γκενκ ? Η ήταν η χρονια που εφυγε ο Σαματα για Αστον Βιλλα ξέρουμε ? Έτσι για τον χαβαλέ.
Η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο και δεν την φοβάμαι σε τίποτα .
Γκολ ο Γιανναρος ο Μιχαιλίδης με σουταρα απο 40 μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Την Κυριακη θελω μπολικα σουτ εκτος περιοχης. Με την πολυκοσμια π θα εχει η περιοχη τους, ανετα μπαινει γκολ απο καραμπολες. Θεωρω πως οι σεντρες μας θα πανε ακλαυτες. Ή γκολ σε αντεπιθεση ή σουτ εκτος περιοχης.
Και πεστε και καμια φορα λιγο εξω απο την περιοχη για φαουλ! Να βαλουμε κανα γκολακι απο φαουλ!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σωστο.....ακομα και αυτο το πασα πασα μεχρι να τρυπησουμε την αμυνα και να βρεθουμε μπροστα απο το τερμα για εκτελεση εχει φανει οτι με τους συγκεκριμενους (λογω ταμπουριου) δεν λειτουργει.
Αν και οτι και να λεμε εμεις εδω, ειναι δεδομενο οτι ο τζενεραλ στιβει το μυαλο του ωστε να βρει τον τροπο.
Γιατι περα και απο το διακυβευμα του πρωταθληματος ειναι και ο τεραστιος εγωισμος του που δεν θα ανεχτει να μην κερδισει τον Μαντζιο σε 4ο ματς.
Οπως εκανε και με τον Αλμειδα που επαθε, εμαθε, δοκιμασε, αλλαξε και τελικα βρηκε τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Rexaris έγραψε:Αν η αεκ φέρει Χ με Λαμία, θα πηγαίνουμε για τρία αποτελέσματα :lol:

Εντάξει, το πιθανότερο είναι οτι στο 5άλεπτο θα κερδίζουν 1-0 για να αυξήσουν την πίεση σε εμάς.

Άλλωστε πρωτάθλημα χωρίς μα κερδίσεις το λίκι μια φορά; Ε, όχι :opaokara:
Ποια Λαμία;
Αυτή που έφαγε 4 από τον α.ρ.η. σε ένα ημίχρονο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά το 70΄ θα μπει ο Vieirinha και με δικό του κεραυνό, έξω από την περιοχή, θα έχουμε γκολ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω είναι πολύ πιθανό ο προπονητής να επιλέξει να συνεχίσει τη τακτική που χρησιμοοποιεί στα μεγάλα παιχνίδια.
Ουσιαστικά με πιο άμεσο παιχνίδι και μεγάλες μπαλιές , αποφεύγει μονομαχίες ( που ίσως οδηγήσουν σε λάθη) στο δικό μας μισό.

Γίναμε λιγότερο ελκυστικοί στο μάτι , με λιγότερη κατοχή αλλά υπάρχουν και πλεονεκτήματα που τα είδαμε.

Περιμένω Μιχαηλίδη στη θέση του Κουλιε. Τα υπόλοιπα μάλλον ίδια , ίσως παιχτεί το Σάστρε/Γιονι χωρίς να εχω σαφή προτίμηση. Ο Σάστρε δείχνει να είναι καλύτερος στη παραγωγή παιχνιδιού εδώ και λίγο καιρό , αλλά ο Γιονι είναι πιο μαχητής.

Μπράντον μπροστά και κατά το 65 θα μπει ο Σαμάττα για τη τελική ευθεία.
Μάλλον Σβαμπ στη θέση του Οζντοεφ.

Το ματς θέλει τεράστια υπομονή , όσο περνάει η ώρα το δικό μας κίνητρο μεγαλώνει και το δικό τους εξασθενεί.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν μπορω να βλεπω ηττοπαθεια. Ουτε ψηλωμενοι θα παμε ουτε με τουπε ουτε τιποτα. Η ομαδα εκανε υπερβασεις και δεν νοειται οτι δεν θα παρει αυτο το πρωταθλημα με το αδιαφορο βαθμολογικα σκουληκι εχοντας μαλιστα εστιασει εδω και δυο μηνες στον τελικο. Δεν νοειται να μην δεν μπεις μεσα να τους παρεις παραμαζωμα. Εχοντας μαλιστα φετος περασει απο εδρες και εδρες. Αμα ο ΠΑΟΚ μπει σαν ΠΑΟΚ δεν εχω να φοβηθω κανεναν. Δεν μπορει να εχεις τετοια ιστορικη ευκαιρια κ να μιλαμε για πρωταθλητης στις καρδιες μας και λοιπες π@π@ριες. Μπειτε μεσα να παρετε αυτο που αξιζετε χωρις μα και μου. Απλα γ@μηστ€ τους.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Psuxo_logos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
VfB v2 έγραψε:1-0 ο μορόν στο 13
1-1 ο ζιβκοβιτς στο 67
Πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 79 το βγάζει ο Κοτάρσκαρος.
1-2 με καρφωτη κεφαλιά του Σαμάττα στο 92

Καληνύχτα.
Θα πούμε μια και καλή καληνύχτα με τέτοιο σεναριο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μοιράζω κάρτες στην φιέστα αν γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ να δω που θα καταλήξω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτι τέτοια γράφετε και ανεβάζουμε αδρεναλίνη, 150 παλμούς και αρτηριακή πίεση στον ουρανό 3 μέρες πριν τον αγώνα. Φαντάσου να γίνει και στην πραγματικότητα.
Μάλλον 1-0 θα χάσουμε, με το γκολ να μπαίνει κάπου στο 85΄σε κόντρα επίθεση, όταν όλη η ομάδα μας θα είναι εγκατεστημένη στην περιοχή τους και θα αναζητά το χρυσό γκολ. Γι' αυτό και δεν θα δω τον αγώνα. Για κάθε ενδεχόμενο, την Κυριακή εφημερεύει το Ιπποκράτειο.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Το γκολ οσο και να ειναι καλο να μπει γρηγορα για να λυθουν τα ποδια, δεν ειναι απολυτο να μπει αμεσως. Μπορει να περιμενει και 90 λεπτα. Δεν πρεπει να ανοιχτουμε γιατι ειναι νωπες οι μνημες. Και θελουμε σουτ. Οχι τις προμεναδες του Μαχλα. Και ξυλο. Πολυ ξυλο, και ακομα περισσοτερο αν επιμεινουν να τιμησουν τα μιζερα 2 μυρια που εμαθα πως θα παρουν απο τον Τζαμπασοφιά. Οι γραμμες μας κοντα, ο αρχηγος πρεπει να αναλαβει τον αντιστοιχο ρολο και να πιεσει μπροστα (πισω εχουμε θεμα). Ο Σαματα θα πουλησει πολλες μπλουζες μετα τον αγωνα.
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. Do or die. Ο πιο σημαντικος αγωνας της χρονιας. Μακαρι να βρουμε φαρμακο για το αγχος. Κλεινει το ματι μου στη δουλεια, γαριδα ομως οταν παω για υπνο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ θα ξεκινούσα Σαματα που μπορεί να κάνει καμία τρίπλα, να πάρει καμία κεφαλιά.
Ο Μπραντον με λεωφορείο πίσω δεν έχει να προσφέρει πολλά.

Γιονι ή Σαστρε, δεν ξέρω. Μάλλον Σαστρε ως πιο φρέσκο.

Το ματς θέλει αναμπουμπουλες στην περιοχή τους, όχι σεντρες ψηλές, αλλά συρτές και σπασίματα στο πέναλτι και πολλά σουτ. Να παίζεται "ανορθοδοξα" η μπάλα στην περιοχή τους και θα μπει το γκολ.

Με τριγωνακια ή επελασεις μέσα από 3 και 4 παίκτες και 3 σειρές Άμυνας δεν βγαίνει.

Σχεδόν όλα τους τα γκολ στα π.ο. τα φάγανε από αναμπουμπουλες και 2ες μπαλες στην περιοχή τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”