Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Kourdos »

Σκεφτόμουν ότι ο Μάντζιος λογικά θα το δει σαν πρόβα για τον τελικό, να διατηρήσει την ομάδα του φυσικά και τακτικά σε επίπεδο προετοιμασίας για τον επόμενο και μοναδικό σημαντικό τους αγώνα, όπως κάθε λογικός προπονητής θα έκανε. Μετά μίλησα με φίλο μου αρειανό που δήλωσε ότι "έχουμε 2 τελικούς". Να δούμε ποιο θα υπερισχύσει.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εμένα με νοιάζει να κριθεί μόνο στο αγωνιστικό. Μπορεί να κριθεί μονο στο αγωνιστικό. Αν κριθεί μόνο στο αγωνιστικό αν το αξίζω ας το πάρω το πρωτάθλημα, αν δεν το αξίζω, δηλαδή δεν κατάφερα φέτος ούτε έστω και μία φορά να νικήσω το σκουλήκι λόγο συγκυριών ίσως τότε δεν αξίζω πάμε παρακάτω, άσχετα αν μου κλέψανε βαθμούς και δεν είχα το σπρώξιμο της ΑΕΧ, άσχετα αν δεν βάλαμε τα λεφτά που βάλανε άλλοι και δεν είμασταν φαβορί στην αρχή της χρονιάς και δεν το περίμενε κανείς, αλλά το σκουλίκη παρόλο που είναι στο άρμα του τίγρη δύο πονταλάκια τον έκοψε και αυτόν φέτος και εγώ δεν κέρδισα την λαμία. Λοιπόν το είναι κομπλεξικό το σκουλίκη είναι, αλλά το να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα είναι μία νοοτροπία της νεοελληνικής νοοτροπίας σήμερα γενικότερα. Εγώ δεν το έκανα λίγα τον σκόληκα και έχει κάθε λόγο να με μισεί. Ας με μισεί. Εμάς μας νοιάζει το αγωνιστικό. Μπορείς να τον νικήσεις επιτέλους να πάμε στον Λευκό Πύργο ? :pano:

Μεγάλη απώλεια ή όχι του Κουλιεράκη θα φανεί. Δεν είναι και η Μπαρτσελόνα. Λογικά εκεί θα παίξει ο Μηχαιλίδης ή ο Νασμπεργκ ή ο Εκονγκ ο προπονητής ξέρει καλύτερα. :pano:

Αγωνιστικά τώρα ο Μαντζιος θα σε περιμένει να σε αναγκάσει να ανεβείς ώστε να βγει στην κόντρα με κλεψίματα μπάλας, αν δεν ανέβεις από την άλλη πως θα σκοράρεις μόνο με μακρινές μπαλιές? Μπορεί να δοκιμάσεις αυτό στην αρχή αλλά κάποια στιγμή αν δεν λειτουργεί αυτό θα χρειαστεί να ανέβεις . Συνήθως αυτοί βγαίνουν στην κόντρα από τα πλάγια . Οι φουλ μπακ μας είναι όλοι καλά αυτή την φορά. Θα δοκιμάσουν σκληρό παιχνίδι αν δουν το επιτρέπει αυτό το κοράκι. Ακόμα και με την Λαμία να έπαιζες την τελευταία αγωνιστική έτσι θα σε έπαιζε και η Λαμία. Αυτή την φορά ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. :pano:

Ηταν μία πάρα πολύ επιτυχημένη χρονιά χωρίς απαιτήσεις που κατέληξε με υψηλές απαιτήσεις. Από εκεί που ήταν μία χρονιά λευκής πετσέτας και χαμένη χρονιά το καλοκαίρι κατέληξε τον Μάιο μία χρονιά με απαιτήσεις για ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρωτάθλημα. ότι είναι να γίνει ας γίνει πλέον χωρίς κανένα άγχος για εμάς όλους η ομάδα αυτή κατάφερε το αδύνατο και θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και θα την θυμόμαστε ότι και να γίνει. Αν πάρεις αυτό το πρωτάθλημα θα είναι το πιο μάγκικο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. :pano:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η ομάδα πρέπει να μπει με το μαχαίρι, όχι στα δόντια, αλλά στα ρουθούνια και τα αυτιά.

Και να ξηγήσει στους ρούληδες πως αυτοί έχουν τελικό σε 6 μέρες αλλά εμείς έχουμε τελικό σήμερα. Ή θα φάνε δυο γκολάκια γρήγορα γρήγορα και θα χαλαρώσουμε ή θα το ζορίσουν και όποιος παίξει τελικό κυπέλλου έπαιξε. Να δούμε τι θα διαλέξουν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Προσεκτικά , με ισορροπία .. δεν χρειάζεται να ανέβουμε πολύ ψηλά , θα το βρούμε το γκολ αρκεί να μην το φάμε
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Η ΠΑΕ δεν πρέπει ούτε καν σαν διαρροή να μιλήσει για φιέστες, για γιγαντοοθόνες κλπ.
Οι παίκτες πρέπει να έχουν στο νου τους μόνο το παιχνίδι.
Δύσκολο; Ναι αλλά στα τελευταία ματς έτσι έπαιζες, με την πίεση ότι δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Το ένα αποτέλεσμα ήθελες μόνο.
Καλή η καύλα αλλά πρέπει να είναι μυαλωμένοι.
Σαν να παίζουν με τη Ρεάλ, τη Λίβερπουλ και τη Μίλαν μαζί.
Ποιός θα μπει, ο Μιχαηλίδης στη θέση του Κουλιε;
Γίγαντας. Δεν περνάει τίποτα. Τέλος. Και με τη μπάλα πολύ καλύτερος κιόλας.
Θα παίξει ο Σαμάτα; Εσύ θα το μας το δώσεις ρε γιατί η ζωή μας κάνει χαβαλέ.
Αν τύχει και προηγηθεί το ερπετό; Θα ισοφαρίσουμε. Και θα το γυρίσουμε.
Αν προηγηθούμε εμείς; Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά θέλεις και πάλι δεν μπορείς να ησυχάσεις.
Όλα καλά θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Είσαι καλύτερος.

Έχεις μάθει να ΚΕΡΔΊΖΕΙΣ τους τελικούς.

Έχεις 5 κιλά αρχίδια ανάμεσα στα πόδια σου.

Δεν μάσησες να πάρεις διπλά ούτε σε Καραϊσκάκης, ούτε σε Φρανκφούρτη, ούτε σε Λεωφόρο, ούτε πουθενά.

Όταν πιάνεις ρυθμό, δεν υπάρχει ομάδα σε ολόκληρη τη χώρα να μπορεί να σε κοντράρει.

Έχεις προσωπικότητες που θα βγουν μπροστά.

Έχεις στον πάγκο τον ΤΙΤΆΝΑ της ψυχολογίας, που σε παίρνει πεσμένο και σε κάνει να πετάς!

Μπαίνεις, κάνεις το παιχνίδι σου, απαντάς αμέσως σε οποιονδήποτε τσαμπουκά για να καταλάβουν πως αυτά δεν περνάνε σε εμάς, ότι έκανες δηλαδή και με τον γαύρο και με όλους, τους κερδίζεις ΣΒΗΣΤΆ και ανεβαίνεις λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω να αντικρύσεις 40 χιλιάδες ανθρώπους να σε αποθεώνουν μία η ώρα τα χαράματα!

Υ.Γ. Είσαι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έδωσες εντολές, τις ακολουθήσαμε ΠΙΣΤΆ. Ήμασταν ο ορισμός της εκκλησίας. Σε κάθε ντέρμπι. Απέναντι σε ΚΆΘΕ αποτέλεσμα, δεν άνοιξε ρουθούνι.
Προστατέψαμε την ομάδα μας, όπως ακριβώς μας ζήτησες. Καταθέσαμε ψυχή και λαρύγγι επάνω στο τσιμέντο, ούτε ακρότητες, ούτε μαλακίες.
Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να βγεις σαν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΟΚ μπροστά και να τους πεις ξεκάθαρα πως με τη πρώτη μαλακία φύγαμε, κανονίστε να είστε κυρίες, να παιχτεί η μπάλα στο χορτάρι και να τελειώσει το ματς ήρεμα και όμορφα. Μαγκιές, κλανιές, τραμπούκοι και ιστορίες, τελειώσανε μια για πάντα. Κομμένα αυτά!!!!!

Επίσης απαιτείς με κάθε τρόπο να έρθει διαιτητής ΕΛΊΤ ΤΩΝ ΕΛΊΤ. Να παίξει 50-50. Να γουστάρουμε ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ.
Ούτε ένα ανάποδο πλάγιο. Ούτε μισή αμφισβητούμενη φάση.

ΈΡΧΟΜΑΙ, ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΣΩ.

ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΊ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για μένα
Για σένα
Για αυτούς που θα ναι μέσα
Για αυτούς που θα ναι απ έξω
Για αυτούς που περιμένουν στο λευκό
Για αυτούς που θα βλέπουν από μακριά
Για αυτούς που θα βλέπουν από ψηλά
Για το Μάκη
Για το Νίκο
Για το Νάσο
Για τον Ιβάν
Για τον Ρασβαν
Για τον Αντρέ
Για τον Κουλιε
Για τον Κεντζιόρα
Για το Ντελια
Για τον Στέφαν
Για όλα τα παιδιά
Για τη Γερμανία
Για τις ΗΠΑ
Για τη Ζάμπια
Για το γαλαξία
Για κάθε σκαλοπάτι της 4
Για κάθε στιγμή που σας έκλεψαν
Για κάθε στιγμή που απογοητευτηκατε
Για κάθε στιγμή που το πιστέψατε
Παντε εκεί και σηκώστε το
Γαμήστε τους
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Φτιάξτε ρε αλάνια το θέμα με τις αποσυνδέσεις γράφουμε σχόλιο και χάνεται
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Το φοβάμαι το ματς γιατί θα παιχτεί πριμ και τα ασπόνδυλα ζούνε για να σε κόψουν τίτλο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω.
Ειναι ματς που μας ξεπερνα ολους μας.
Ειναι απο τα ματς που θα τα εβλεπες σε σεναριο ταινιας.
Ντερμπι της πολης να παιρνεις πρωταθλημα με νικη μεσα στην εδρα του μισητου αντιπαλου.
Θελω να γραψω...."μπειτε με το μαχαιρι στα δοντια", "πατηστε τους", κλπ κλπ αλλα σκεφτομαι οτι αν εγω 3 μερες πριν ειμαι σε μια φαση εξωσωματικης εμπειριας, τι να πω στα παιδια;
Ξερουν τι πρεπει να κανουν.

Αγωνιστικα, σαν απο προαισθημα, νιωθω οτι το ματς θα εχει πρωταγωνιστες που ισως δεν φανταζομαστε. Πχ αν ο Ντελιας κουραστει, η δεν τραβηξει και με τον Μουργκ αμφιβολο, μπορει τις ισοροπιες να αλλαξει ο Μαρκαντωνης στο 10. Δεν ξερω. Οτι ναναι γραφω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:μ@λ@κες είμαι χαλαρός. Δεν ξέρω γιατί.

Νομίζω πως το 2019 είχαμε ξεκινήσει τη χρονιά με τον στόχο του πρωταθλήματος και συνεχώς μέσα μου, αργά και βασανιστικά, χτιζόταν μια πίεση που περίμενε τον τίτλο για να απελευθερωθεί.

Φέτος δεν ξεκίνησα την χρονιά με προσδοκίες πρωταθλήματος. Νομίζω κανένας μας δεν το έκανε. Και δες που φτάσαμε. Και ακόμα δεν το έχω χωνέψει καλά καλά. Είναι σαν να βλέπω ένα όνειρο που καταλαβαίνω πως αυτά που συμβαίνουν δεν βγάζουν νόημα αλλά τα δικαιολογώ αφού "σε όνειρο είμαι".

Μην έρθει κανένας μ@λ@κ@ς και με ξυπνήσει.
Αφήστε με σε κώμα.
Αυτο ακριβως νιωθω. Το εχω ονομασει οτι πιο κοντα σε "εξωσωματικη" εμπειρια εχω νιωσει. Ειναι λες και ειμαι απο πανω εξω και απο το σωμα μου και τα κοιταζω ολα.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Σε φορουμ αρειανων που μπηκα παντως, στα @@ τους το κυπελλο. Ολοι να μας κοψουν το πρωταθλημα γραφουν κ οποιος μιλησει για κυπελλο πεφτει μπινελικι.. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έχουν αυτοί απουσίες από κάρτες? Ή παίχτες στο όριο να χάσουν τον τελικό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 16 Μάιος 2024, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Ανταπόκριση από τα αθήνας:
[*]βάζελοι κλαμένοι, αρκετοί με άδεια σήμερα για αποφυγή καζούρας.
[*]γαύροι, ασχολούνται μόνο με τον τελικό.
[*]αεχτζήδες σίγουροι ότι θα μας κόψει βαθμούς οαρης και θα πάρουν πρωτάθλημα, εννοείται ότι ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη ομάδα, μόλις τους πεις για Λαμία σου πετάνε Ξάνθη και Πανσερραϊκό και νιώθουν ότι πρέπει να τους απολογηθούμε κι'όλας.

Γ@@@ΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΘΕΛΩ 0-3 στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, από το ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΜΕΪΔΑ.

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥ@@@@ ΤΟΝ οαρη!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Το οτι χεζωντε να μας κερδισουν, μπορεις να το χρισημοποιησεις για οφελος σου. Η ψυχολογια ειναι ενδιαφερων πραγμα.

Μπερδεψε τους. Εχουν κινητρο? Ωραια, αρα να εχουν και αυτοι αγχος. Εχουν τον κοσμο? Ωραια, στρεψε τον κοσμο και την πιεση εναντιον τους. Τους φτανει και η ισοπαλια? Το να μπορεις να παιξεις για το χ ενω εχεις και τον τελικο στο μυαλο μπορει να σε μπερδεψει τακτικα (ακομα και αν θεωρητικα τους ευνοεί το απλα να κατσουν πισω)

Μπορει να εχει κινητρο ο ρουλης αλλα αυτο μπορει να γινει μπουμερανγκ γιατι εχουν και ΠΙΕΣΗ. Ο ρουλης δεν παιζει ενα απλο ματς μου εχεις το θετικο νηνιτρο του να νικησεις τον ΠΑΟΚ. Εχεις το ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. Καλο κινητρο αυτο για τον οπαδο αλλα ο ΠΑΙΚΤΗΣ του ρουλη οπως και να το κανουμε δεν εχει το κομπλεξ του οπαδου. Αρα γινεται περισσοτερο ΠΙΕΣΗ. Πολυ περισσοτερη πιεση θα εχει ο ρουλης σε αυτο το ματς απο το ματς στην Τουμπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”