4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Ο λόγος;
Ναι κάνει βλακεια στη φάση που κάνει θέατρο αλλά αυτό δεν χαλάει τη γενική εικόνα του!
Μιλαμε τους ήπιε το αίμα! Δεν υπάρχει το πάθος του ο τσαμπουκάς η αποφασιστικότητα του.
Και όχι μόνο σήμερα!
Εσβησε σε όλα τα ντερμπυ τους αντιπάλους του!
Προφανώς δε θέλουμε να φύγει, δε το συζητάω καν αλλά θεωρώ ότι ειναι πολυ υψηλών προδιαγραφών παίκτης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι κάνει βλακεια στη φάση που κάνει θέατρο αλλά αυτό δεν χαλάει τη γενική εικόνα του!
Μιλαμε τους ήπιε το αίμα! Δεν υπάρχει το πάθος του ο τσαμπουκάς η αποφασιστικότητα του.
Και όχι μόνο σήμερα!
Προφανώς δε θέλουμε να φύγει, δε το συζητάω καν αλλά θεωρώ ότι ειναι πολυ υψηλών προδιαγραφών παίκτης.
Παιχταρα ευχαριστούμε για όλα.
ΜΒΠ της σεζόν για μένα, φανταστικός παίκτης. Φανταστικός
Χαβάη κάνουμε ρε συ σουρμε.sourmenetes έγραψε:Ο λόγος;
Και όχι μόνο σήμερα!
Εξάλλου αυτό δεν θέλουμε?
Μακάρι με τσου Λου να μείνει
Για μένα ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Και πολύ κομβικός για την ομάδα
Για μένα ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Και πολύ κομβικός για την ομάδα
- O Teleutaios Savourai
Και για εμένα MVP της ομάδας φέτος. Ελπίζω η απουσία σου (ειδικά στο ψηλό παιχνίδι) παιχταρά να μην μας στοιχίσει την Κυριακή ….
Να πω την αμαρτία μου τον φοβάμαι (και τον παραδέχομαι) τον Μορόν…
Να πω την αμαρτία μου τον φοβάμαι (και τον παραδέχομαι) τον Μορόν…
- PAOK_Antarctica
Θα εστιασω στη φαση της βουτιας. Την πρωτη φορα που το εκανε (με τον γαυρο) τον ειχα κραξει απιστευτα. Για τη χθεσινη δεν θα τον κραξω για δυο λογους. 1) Οταν παιζεις στο κοκκινο, σε ενα παιχνιδι που κρινει τοσα πολλα, με τη νικη να αποτελει ζητημα ζωης και θανατου, υπαρχει ο κινδυνος να παρασυρθεις και να επιστρετευσεις καθε μεσο για να κερδισεις. Με τον γαυρο δεν ισχυαν αυτες οι συνθηκες, γι' αυτο και τον εκραξα. 2) Αφου βουταει σηκωνεται ορθιος κατευθειαν, χωρις να διαμαρτυρηθει, εχοντας αντιληφθει τη μλκια που εκανε, πραγμα που δειχνει οτι αφενος λειτουργησε ενστικτωδως και αφετερου πως εχει παρει γενικα το μαθημα του.
Δώσε οφσάιντ ρε @@.
Πλεονέκτημα και άντε μην πω.
BTW νόμιζα την κάρτα την πήρε μετά για το φάουλ να κόψει αντεπίθεση όχι για θέατρο
Πλεονέκτημα και άντε μην πω.
BTW νόμιζα την κάρτα την πήρε μετά για το φάουλ να κόψει αντεπίθεση όχι για θέατρο
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Τότε γιατί τον κραζουμε; Που έκανε θέατρο ;
Η που έκοψε την αντεπίθεση στο 2-1 στο 88;
Η που έκοψε την αντεπίθεση στο 2-1 στο 88;
Για το φάουλ την πήρε, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κι άλλος συμπαίκτης πιο πίσω για να κόψει. Θα μου πεις, τέτοια ώρα στο 88΄με σκορ στο 2-1, τι ψάχνεις να βρεις.
- ΑποστόληςΑ
+1Miles έγραψε:Με var πας και κάνεις αυτό το πράγμα για να κερδίσεις πέναλτι; Κουκούτσι μυαλό;
Για τιμωρία θα μείνεις εδώ και του χρόνου τουλάχιστον
- ΑποστόληςΑ
Έφυγε;Tolaros έγραψε:Παιχταρα ευχαριστούμε για όλα.