Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Μάκη καλά όλα τα υπόλοιπα καλά τ ακούν όλοι στο αγωνιστικό αλλά το ότι χθες μα ς σφύριξε βαριστας που τελευταία φορά σφύριξε το 17-18 και διαιτητή τρίτης κατηγορίας και το ξέραμε από τη Πέμπτη είναι ένα θεματακι ε?
Καλοί οι ξένοι αλλά να έρχονται και σωστοί γιατί οι κάτω πάνε να εξεφτελισουν το θεσμό και του χρόνου θα τους βλέπουμε με τα κιάλια
Καλοί οι ξένοι αλλά να έρχονται και σωστοί γιατί οι κάτω πάνε να εξεφτελισουν το θεσμό και του χρόνου θα τους βλέπουμε με τα κιάλια
- kataramenos5
Ελπιζω την Κυριακη να παμε απόλυτα προετοιμασμενοι και να λαβουμε ολα τα απαραιτητα μετρα για να προστατευτει η ομαδα ΜΕΧΡΙ να μπει στο χορταρι αλλα και μετα.
Να μη ξαναζησουμε τα λαθη του παρελθοντος
Να μη ξαναζησουμε τα λαθη του παρελθοντος
Μάκη δυο δουλειές έχετε να κάνετε εκεί στην ΠΑΕ . Πρώτον να προστατέψετε την ομάδα και δεύτερον Ελίτ διαιτησία
Να το ξαναγράψω προστασία της ομαδος κι Ελίτ διαιτησία . Ελίτ .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως επειδή λέμε για Ελίτ συνέχεια, αυτός μες στην Κούλα που σφύριξε και χτες το ματς της με τον γαύρο, Ελίτ είναι και είδαμε πόσο 50αρισιος ήταν..
Δεν ξέρω Δημήτρη μου , ήταν κακός η καλος ο διαιτητής εγώ ήμουν τούμπα κι δεν έχω άποψη για το άλλο ματς
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βρε και εγώ μέσα ήμουν.
Σήμερα είδα τις φάσεις και είδα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και ένα οφσάιντ που κάλυπταν 3 παίχτες τον Ποντενσε.
Επίσης το ότι δεν έβγαλε καμία κάρτα χτες στους παλαιστές της Κούλας, είναι ύποπτο..
Σήμερα είδα τις φάσεις και είδα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και ένα οφσάιντ που κάλυπταν 3 παίχτες τον Ποντενσε.
Επίσης το ότι δεν έβγαλε καμία κάρτα χτες στους παλαιστές της Κούλας, είναι ύποπτο..
Πολυ σωστη κ κρισιμη η επισημανσηAndrew R έγραψε:Μάκη δυο δουλειές έχετε να κάνετε εκεί στην ΠΑΕ . Πρώτον να προστατέψετε την ομάδα και δεύτερον Ελίτ διαιτησία
Απο σημερα μεχρι την Κυριακη ειναι μια αιωνιοτητα κ ως διοικηση πρεπει να βρισκονται ολοι τους σε απολυτη επαγρυπνηση
- kataramenos5
Οι δακρυβρεχτες ανακοινωσεις μετα δεν εχουν καμια αξια
Δεν αλλάζουν τίποτα
ΞΥΠΝΗΣΤΕ αλλιώς ειστε συνυπευθυνοι
Δεν αλλάζουν τίποτα
ΞΥΠΝΗΣΤΕ αλλιώς ειστε συνυπευθυνοι
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Υπάρχει κάποιο πλάνο άραγε στην διοίκηση ?
Υπάρχει πρόβλεψη για το πως θα αντιδράσουμε σε κάποια πράγματα ?
Όπως πχ σε ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο και προκλήσεις στο λεωφορείο της ομάδας ?
Προστασία των φιλάθλων στην μάζωξη ?
Ελπίζω πως ναι
Υπάρχει πρόβλεψη για το πως θα αντιδράσουμε σε κάποια πράγματα ?
Όπως πχ σε ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο και προκλήσεις στο λεωφορείο της ομάδας ?
Προστασία των φιλάθλων στην μάζωξη ?
Ελπίζω πως ναι