ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ....... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ
Π.Α.Ο.Κ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ
Π.Α.Ο.Κ
https://youtu.be/H8EGznIJjvI?si=1bVt8JZ-t_ddz1WoParolos έγραψε:ΓΕΝΙΚΗ
ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ
![]()
![]()
![]()
Έχουμε άδικους κανόνες στις ισοβαθμίες που ακυρώνουν την πορεία του πρωταθλήματος. Το δίκαιο είναι αυτό που υπάρχει στην premier league. ΠΑΟΚ διαφορά τερμάτων +52 και αεκ στο +42 και μας έχει στην ισοβαθμία... Μας έχει και από διατητικά λάθη εκτός των άλλων... Αυτό θεωρώ ότι κάνει τεράσια διαφορά στις ελπίδες και την τακτική για το ματς τίτλου, που το Χ θα μας έκανε. Ο αρης και χωρίς χαρτζηλίκι από Μελισσανίδη, θα έπαιζε στο 120%. Από το κόμπλεξ και μόνο. Τώρα με το πριμ, δεν υπάρχει πιθανότητα να μην τους δούμε στο 120%.
Ελπίζω να προετοιμάσει την ομάδα ο Ραζβάν κατάλληλα, γιατί και το πρόγραμμά μας ήταν άδικο, τιμωρόντας τις ομάδες που συνέχισαν στην Ευρώπη. Εύχομαι να μην αδειάσαμε από ενέργεια σήμερα.
Η χάρτινη παίζει παράλληλα με το παράρτημά της. Αν δεν ήταν παράρτημα, στοιχηματικά να το δεις, η γκέλα της χάρτινης (Χ2) θα ήταν γύρω στο 15%. Πιθανή γκέλα = πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ακόμη και σε ήττα στο τελευταίο ματς. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ έχασε πόντους από Λαμία και θα ήταν δίκαιο να στραβοπατήσει και η αεκ.
Τα πλέι οφ με τους δορυφόρους Λαμία και άρη είναι μια ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μετρά ήδη, σε σχέση με την αεκ -5 βαθούς, και απομένει ένα ακόμη ματς.
Ο Ραζβάν, αν και ήδη για μένα πρωταθλητής, θα πρέπει να μην ακούσει από εμάς κάτι από αυτά που λέμε, ούτε οι παίκτες. Να τα δώσουν όλα και να μην εστιάσουν σε δικαιολογίες που εμείς εκφράζουμε.
ΑΝ φέτος το σηκώσουμε, θα είναι για μένα το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας μας, με σοβαρούς ανταγωνιστές, με δορυφόρους απέναντί μας και σπρώξιμο στους ανταγωνιστές από τη διαιτησία. Όσο για τον προπονητή, πλέον απέδειξε και σε μένα ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε! Εγώ είχα μεγάλη καψούρα τον πατέρα του, αλλά πλέον έρχεται και αυτός Τούμπα!!!
Μόνο περιφάνεια σήμερα για αυτόν τον ΠΑΟΚ! Δεν έχω λόγια πραγματικά. Γράφω γράφω γράφω σκόρπιες σκέψεις, αλλά έχω απλά χαζέψει σήμερα. Με πήρε 1 ώρα να προετοιμάσω μια σαλάτα για να φάω

Ελπίζω να προετοιμάσει την ομάδα ο Ραζβάν κατάλληλα, γιατί και το πρόγραμμά μας ήταν άδικο, τιμωρόντας τις ομάδες που συνέχισαν στην Ευρώπη. Εύχομαι να μην αδειάσαμε από ενέργεια σήμερα.
Η χάρτινη παίζει παράλληλα με το παράρτημά της. Αν δεν ήταν παράρτημα, στοιχηματικά να το δεις, η γκέλα της χάρτινης (Χ2) θα ήταν γύρω στο 15%. Πιθανή γκέλα = πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ακόμη και σε ήττα στο τελευταίο ματς. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ έχασε πόντους από Λαμία και θα ήταν δίκαιο να στραβοπατήσει και η αεκ.
Τα πλέι οφ με τους δορυφόρους Λαμία και άρη είναι μια ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μετρά ήδη, σε σχέση με την αεκ -5 βαθούς, και απομένει ένα ακόμη ματς.
Ο Ραζβάν, αν και ήδη για μένα πρωταθλητής, θα πρέπει να μην ακούσει από εμάς κάτι από αυτά που λέμε, ούτε οι παίκτες. Να τα δώσουν όλα και να μην εστιάσουν σε δικαιολογίες που εμείς εκφράζουμε.
ΑΝ φέτος το σηκώσουμε, θα είναι για μένα το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας μας, με σοβαρούς ανταγωνιστές, με δορυφόρους απέναντί μας και σπρώξιμο στους ανταγωνιστές από τη διαιτησία. Όσο για τον προπονητή, πλέον απέδειξε και σε μένα ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε! Εγώ είχα μεγάλη καψούρα τον πατέρα του, αλλά πλέον έρχεται και αυτός Τούμπα!!!
Μόνο περιφάνεια σήμερα για αυτόν τον ΠΑΟΚ! Δεν έχω λόγια πραγματικά. Γράφω γράφω γράφω σκόρπιες σκέψεις, αλλά έχω απλά χαζέψει σήμερα. Με πήρε 1 ώρα να προετοιμάσω μια σαλάτα για να φάω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 15 Μάιος 2024, 22:15, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μεγάλο ματς με εξαιρετικούς
Κουλιερακη-Ντελια-Όττο!
Αντελινο αγόρι μου πόσο ακόμα θα διδάσκεις μπάλα..
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ τι ψυχαρα είσαι!
ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κουλιερακη-Ντελια-Όττο!
Αντελινο αγόρι μου πόσο ακόμα θα διδάσκεις μπάλα..
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ τι ψυχαρα είσαι!
ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Δεν πήραμε κανένα πρωτάθλημα ακόμα.
Έχουμε ένα τρομερά δύσκολο ματς μπροστά μας.
Ο,τι και να γίνει όμως, η φετινή χρονιά ήταν απίστευτη. Απίστευτη.
ΥΓ. Αυτό που έγινε στην Τούμπα στο 1-0 είχα να το ζήσω χρόνια...
-
Φανταζεστε μετα την κυριακη να χαμε κ ματς τελικου κυπελου με αρουλινο???
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΦΑΓΗ!!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΦΑΓΗ!!!!
- trelopaoki444
Το εγραψα στην αρχη των πλευ οφ το γραφω κ τωρα. Αυτο το πρωταθλημα, το πιο σκληρο, το πιο δυσκολο.το.πιο μαγκικο ολων χωρις ουδεμια βοηθεια απο διαιτησια ΠΡΕΠΕΙ να ερθει στην Τουμπα. Θα εχουμε το ΑΗΤΤΗΤΟ κ ΑΥΤΟ κ δε θα μπορει κανεις να μιλησει
-
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πήραμε κανένα πρωτάθλημα ακόμα.
Προσωπικα τετοια κορυφωση οπως το 3-1 του Αντελινο... Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που εχω ζησει στην Τουμπα
Σαν χθες το θυμαμαι αυτο... Εκείνο τον αγώνα δε θα τον χαναμε ακόμη και αν κοβόταν η γη στη μέση...Fawkes έγραψε:https://youtu.be/H8EGznIJjvI?si=1bVt8JZ-t_ddz1WoParolos έγραψε:ΓΕΝΙΚΗ
ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ
![]()
![]()
![]()
Αυτό που έγινε στο γκολ του Αντελίνο δεν θα το ξαναζήσουμε ποτέ!PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πήραμε κανένα πρωτάθλημα ακόμα.
Στο γκολ του Αντελινο εβαλα τα κλαμματα γιαυτον τον παικτη αξιζει να το σηκωσουμε!!!
-
Καλησπέρα φίλοι μου,
Μεγάλωσα στην Λευκωσία κι από μικρός ήμουν φίλαθλος του Ολυμπιακού με την δεύτερη μου ομάδα τον ΠΑΟΚ... Παράδοξο ίσως, αλλά θεωρώ ότι το DNA του κόσμου τους δεν είναι από τη γη μέχρι τη σελήνη αλλά κοντύτερα από αυτούς των άλλων ομάδων.
Γύρισα από το γήπεδο όπου το 2-0 φάνηκε λίγο. Δεν χαίρομαι μόνο που ο μύθος της ΑΕΚ γκρεμίζεται. Χαίρομαι γιατί το φετεινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ που το εδικαιούτο.
Συγχαρητήρια για την ομάδα σας και συγχαρητήρια για το πάθος της κερκίδας. Ελπίζω την Κυριακή να τελείωσει ο ΠΑΟΚ αυτό που οικοδόμησε μέσα στη σαιζόν και κυρίως στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Καλή επιτυχία!

Μεγάλωσα στην Λευκωσία κι από μικρός ήμουν φίλαθλος του Ολυμπιακού με την δεύτερη μου ομάδα τον ΠΑΟΚ... Παράδοξο ίσως, αλλά θεωρώ ότι το DNA του κόσμου τους δεν είναι από τη γη μέχρι τη σελήνη αλλά κοντύτερα από αυτούς των άλλων ομάδων.
Γύρισα από το γήπεδο όπου το 2-0 φάνηκε λίγο. Δεν χαίρομαι μόνο που ο μύθος της ΑΕΚ γκρεμίζεται. Χαίρομαι γιατί το φετεινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ που το εδικαιούτο.
Συγχαρητήρια για την ομάδα σας και συγχαρητήρια για το πάθος της κερκίδας. Ελπίζω την Κυριακή να τελείωσει ο ΠΑΟΚ αυτό που οικοδόμησε μέσα στη σαιζόν και κυρίως στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Καλή επιτυχία!

- figurehead4
Έτσι ρε φίλε. Θα λέμε μεταξύ μας το Αήττητοtrelopaoki444 έγραψε:Το εγραψα στην αρχη των πλευ οφ το γραφω κ τωρα. Αυτο το πρωταθλημα, το πιο σκληρο, το πιο δυσκολο.το.πιο μαγκικο ολων χωρις ουδεμια βοηθεια απο διαιτησια ΠΡΕΠΕΙ να ερθει στην Τουμπα. Θα εχουμε το ΑΗΤΤΗΤΟ κ ΑΥΤΟ κ δε θα μπορει κανεις να μιλησει
και μετά θα λέμε, ναι αλλά και ΑΥΤΟ
και όλοι θα ξέρουμε για ποιο μιλάμε
Γιατι κανένας χαρακτηρισμος δεν θα μπορεί να το περιγράψει.
Εμείς θα καταλαβαίνουμε ομως
Άλλαξαν και οι αποδόσεις στο στοίχημα
1.75 κατάκτηση εμείς 2.10 το χαρτι
1.80 το διπλό στο χαριλαου
1.75 κατάκτηση εμείς 2.10 το χαρτι
1.80 το διπλό στο χαριλαου
Μόνο μην προλάβει μέχρι την Κυριακή να κάνει καμία δήλωση για τον ΠΑΟΚ ο κουλης