Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Η ομάδα που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα και δεν εξετάζουμε τον τρόπο που τα κατέκτησε, διαθέτει μέγεθος οικονομικό, οπαδικό, πολιτικό, σχέσεων , προσβάσεων και ίσως και καλύτερη στρατηγική .
Προηγείται του ανταγωνισμού λόγω συμμετοχής στο τσ λ για τόσα πολλά χρόνια.
Αυτό είναι δεδομένο, αγωνιστικά έτρωγε μόνο σφαλιάρες με κάτι εξαιρέσεις . Φαίνεται ότι ή τόσο μπορούσε ή τόσο ήθελε.
Δεν είναι κακό να παρακολουθείς πως οργανώνεται μια άλλη ομάδα , δεν χρειάζεται να την αντιγράψεις και να ακολουθήσεις τον δικό της τρόπο , μπορείς να το προσαρμόσεις στα χαρακτηριστικά της ομάδας σου και της αξιακή της υπόσταση.
Τόσα χρόνια φωνάζουμε για τις < τυχερές> κληρώσεις του γαύρου, τις ευρωπαικές διαιτητικές αβάντες , την προσέλκυση ποδοσφαιριστών παγκοσμίου φήμης που ναι μεν δεν έπαιξαν αλλά πούλησαν πχ φανέλες.
Όπως κάθε άλλη επιχείρηση έτσι και οι ποδοσφαιρικές εταιρίες οφείλουν να προσαρμόζονται στα οικονομικά δεδομένα καθώς και στον τρόπο < λειτουργίας> της ποδοσφαιρικής αγοράς.
Αν η ομάδα μας έχει αποφασίσει να πορευτεί με έναν διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που προστάζει η αγορά τότε πρέπει να αποδεχτούμε και τις συνέπειες αυτής της επιλογής.
Αυτό που βρίσκεται πίσω απο την ομάδα είναι εξίσου σημαντικό με την ομάδα που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.
Όπως ζητάμε παιχταράδες έτσι πρέπει να έχουμε και τα ανάλογα στελέχη, καλύτερο οργανόγραμμα, εξειδικευμένο προσωπικό , προσωπικό που θα χρειαστεί να το πληρώσεις μόνο για τις προσβάσεις του, πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να σε γνωρίσουν στα < ποδοσφαιρικά λόμπι>.
Μια ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 στρατηγικές, η μία να αφορά τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος και η άλλη το διοικητικό.
Όλοι μας θέλω να πιστεύω θεωρούμε την Ευρώπη ως την διέξοδο - λύση ώστε να μεγαλώσουν τα έσοδα μας , οπότε πρέπει να βρουν τον τρόπο να προστατεύσουν την ομάδα από όσα έχουν δει τα ματάκια μας δεκαετίες ολόκληρες.
Μου αρέσει πάρα πολύ το ποδοσφαιρικό project της Αταλάντα , μια πόλη 120,000 κατοίκων και έχει ομάδα στολίδι.
Ο γαύρος ξέρουμε όλοι μας ποιος είναι , τις τακτικές του και την απαίτηση νίκης με κάθε πιθανό τρόπο και κόστος.
ΚΥΝΙΣΜΟΣ και τίποτα άλλο, αντικατοπτρίζει την σύγχρονη κοινωνία όπου το κέρδος -νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και η αδιαφορία για τον συναισθηματισμό και τις συνέπειες προς τους άλλους.
Αν θεωρώ πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας τον γαύρο?
Τόση βρωμιά και διαπλοκή ως άνθρωπος δεν την αντέχω με τίποτα και ο αυτοσκοπός της νίκης επίσης δεν εκφράζει τα προσωπικά μου πιστεύω.
Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει τα χνάρια του , θέλω όμως να συμπληρώσει τα κενά του πάζλ ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνουμε όμορφα βήματα, προσεκτικά και στοχοποιημένα.
Ο συναισθηματισμός μας δεν μας αφήνει να τα δούμε καθαρά όπως και οι πρακτικές των άλλων που μας βάζουν σε διλήμματα γιατί αυτοί έτσι και εμείς όχι.
Ο γαύρος βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό: ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ!!!
Άξιζε να βρίσκεται στον τελικό? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ , πάντα θα θέλω ολόψυχα να χάνει !!!
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ? ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑΙ!!!
2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.
Είμαστε μόνοι μας απέναντι στο ΠΟΚ και τους συμμάχους τους και έχουμε καταφέρει 2 αγωνιστικές πριν το τέλος να καίγεται το φυλλοκάρδι τους, ο ένας μην χάσει το πρωτάθλημα και οι άλλοι δυο ποιος ίσως μπορεί να βρεθεί εκτός Ευρώπης.
KARMA IS BACK!!!
Προηγείται του ανταγωνισμού λόγω συμμετοχής στο τσ λ για τόσα πολλά χρόνια.
Αυτό είναι δεδομένο, αγωνιστικά έτρωγε μόνο σφαλιάρες με κάτι εξαιρέσεις . Φαίνεται ότι ή τόσο μπορούσε ή τόσο ήθελε.
Δεν είναι κακό να παρακολουθείς πως οργανώνεται μια άλλη ομάδα , δεν χρειάζεται να την αντιγράψεις και να ακολουθήσεις τον δικό της τρόπο , μπορείς να το προσαρμόσεις στα χαρακτηριστικά της ομάδας σου και της αξιακή της υπόσταση.
Τόσα χρόνια φωνάζουμε για τις < τυχερές> κληρώσεις του γαύρου, τις ευρωπαικές διαιτητικές αβάντες , την προσέλκυση ποδοσφαιριστών παγκοσμίου φήμης που ναι μεν δεν έπαιξαν αλλά πούλησαν πχ φανέλες.
Όπως κάθε άλλη επιχείρηση έτσι και οι ποδοσφαιρικές εταιρίες οφείλουν να προσαρμόζονται στα οικονομικά δεδομένα καθώς και στον τρόπο < λειτουργίας> της ποδοσφαιρικής αγοράς.
Αν η ομάδα μας έχει αποφασίσει να πορευτεί με έναν διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που προστάζει η αγορά τότε πρέπει να αποδεχτούμε και τις συνέπειες αυτής της επιλογής.
Αυτό που βρίσκεται πίσω απο την ομάδα είναι εξίσου σημαντικό με την ομάδα που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.
Όπως ζητάμε παιχταράδες έτσι πρέπει να έχουμε και τα ανάλογα στελέχη, καλύτερο οργανόγραμμα, εξειδικευμένο προσωπικό , προσωπικό που θα χρειαστεί να το πληρώσεις μόνο για τις προσβάσεις του, πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να σε γνωρίσουν στα < ποδοσφαιρικά λόμπι>.
Μια ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 στρατηγικές, η μία να αφορά τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος και η άλλη το διοικητικό.
Όλοι μας θέλω να πιστεύω θεωρούμε την Ευρώπη ως την διέξοδο - λύση ώστε να μεγαλώσουν τα έσοδα μας , οπότε πρέπει να βρουν τον τρόπο να προστατεύσουν την ομάδα από όσα έχουν δει τα ματάκια μας δεκαετίες ολόκληρες.
Μου αρέσει πάρα πολύ το ποδοσφαιρικό project της Αταλάντα , μια πόλη 120,000 κατοίκων και έχει ομάδα στολίδι.
Ο γαύρος ξέρουμε όλοι μας ποιος είναι , τις τακτικές του και την απαίτηση νίκης με κάθε πιθανό τρόπο και κόστος.
ΚΥΝΙΣΜΟΣ και τίποτα άλλο, αντικατοπτρίζει την σύγχρονη κοινωνία όπου το κέρδος -νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και η αδιαφορία για τον συναισθηματισμό και τις συνέπειες προς τους άλλους.
Αν θεωρώ πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας τον γαύρο?
Τόση βρωμιά και διαπλοκή ως άνθρωπος δεν την αντέχω με τίποτα και ο αυτοσκοπός της νίκης επίσης δεν εκφράζει τα προσωπικά μου πιστεύω.
Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει τα χνάρια του , θέλω όμως να συμπληρώσει τα κενά του πάζλ ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνουμε όμορφα βήματα, προσεκτικά και στοχοποιημένα.
Ο συναισθηματισμός μας δεν μας αφήνει να τα δούμε καθαρά όπως και οι πρακτικές των άλλων που μας βάζουν σε διλήμματα γιατί αυτοί έτσι και εμείς όχι.
Ο γαύρος βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό: ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ!!!
Άξιζε να βρίσκεται στον τελικό? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ , πάντα θα θέλω ολόψυχα να χάνει !!!
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ? ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑΙ!!!
2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.
Είμαστε μόνοι μας απέναντι στο ΠΟΚ και τους συμμάχους τους και έχουμε καταφέρει 2 αγωνιστικές πριν το τέλος να καίγεται το φυλλοκάρδι τους, ο ένας μην χάσει το πρωτάθλημα και οι άλλοι δυο ποιος ίσως μπορεί να βρεθεί εκτός Ευρώπης.
KARMA IS BACK!!!
Πρώτα από όλα, θα σου πω ότι η κατάσταση είναι δυναμική. Αν στα επόμενα 3 χρόνια ο Ιβαν βάλει άλλα 300 εκατομμύρια στην ομάδα, προφανώς ότι λέω τώρα δεν θα ισχύει πια. Κάθε στιγμή που γράφω κάτι, αυτό το κάτι, έχει γραφτεί με δεδομένα τα όσα γνωρίζω εκείνη την στιγμή.Doomlord4 έγραψε:Γκίκα γράφεις
Ο παραλληλισμός με τον Μαρινάκη, δεν ήταν γιατί θέλω τον Ιβαν να συμπεριφέρεται όπως ο Μαρινακης. Αλλά για να δείξω ότι ένας πρόεδρος που θέλει να πάει καλά η ομάδα του, και τα κανάλια του χρησιμοποιεί για πίεση, και εκατομμύρια ξοδεύει εντός και εκτός συνόρων για να φτιάξει ένα δίκτυο τροφοδότησης της ομάδας του, και παρόν είναι σε κάθε κρίσιμη στιγμή, και για τα εξωγηπεδικά παλεύει και πάει παντού, και χρήματα βάζει ξανά και ξανά μέχρι να κάνει ομάδα.
Και ξαναρωτάω γιατί τα γράφεις τώρα εκ του ασφαλούς (τελικό, πια ο Γάβρος)
Γιατί πριν λίγους μήνες έγραφες πως ο Γάβρος όχι μόνο φέτος,αλλά για χρόνια θα μείνει εκτός Ευρώπης,είναι τελειωμένος
(κι ολα αυτά επειδή βρέθηκε στο -8)
Αν έγραφες τότε,κοντρα στα προγνωστικά πως ο Βαγγέλας το πάει καλά το καράβι,άντε να δεχόμουν τον σημερινό παραλληλισμό
Τώρα είναι εκ του ασφαλούς και εκ του αποτελέσματος (Γάβρος 1η φορά σε τελικό)
Τότε ο βαγγέλας οδηγούσε το καράβι στην Ευρωπαϊκή αφάνεια
Τώρα εκ του αποτελέσματος είναι παράδειγμα προέδρου που θέλει να πάει καλά η ομάδα του?
Ρωτάω,απλά
Δεύτερον θέλω να τονίσω, ότι προσπαθώ να μην κρίνω εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα εν προκειμενω θα έλεγα ότι ήταν απλά η αφορμή.
Αν μη τι άλλο, αν κάτι «άλλαξε» από τότε μέχρι τώρα, είναι ότι ο Μαρινακης έδειξε τα αντανακλαστικά του και άνοιξε ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του όταν είδε ότι οι προηγούμενες επιλογές του δεν του βγαίνουν. Και από εκεί που ο γαύρος με έναν κύκλο εσωστρέφειας, βρέθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θες ο προπονητής που έφερε; Θες οι παίκτες που έφερε; Δεν ζηλεύω προφανώς τον ποδοσφαιρικό τους σχεδιασμό αυτό κάθε αυτό, ήταν αστείος φέτος όπως και να έχει. Ζηλεύω εν μέρη το κατά ποσο είναι πάνω από την ομάδα του, πληρώνει για τα λάθη του και τα λάθη των ανθρώπων του, και αντιδράει άμεσα, χωρίς να αφήνει την ομάδα να είναι κάθε περσι και καλύτερα για χρόνια.
Η κριτικη μου δεν έχει να κάνει με το γιατί έφερε ο Ιβαν τον Σαματα, αλλά με το γιατί δεν έφερε κάποιον άλλον στην θέση του όταν είδε ότι δεν τραβάει. Γιατί δεν παλεύει για τα εντός και τα εκτός γηπέδου όπως οι υπόλοιποι τρεις ανταγωνιστές μας.
Κάνουμε είδηση όταν ο γιος του Ιβαν είναι στο γήπεδο για να δει ένα παιχνίδι! Συζήτησε ποτε κανεις αν ο γιος του Μαρινάκη, του Μελισανιδη ή του Αλαφούζου είναι στο γήπεδο;
Και κλείνοντας, να διευκρινήσω πως προσωπική μου άποψη είναι πως για την φετινή πορεία ευθύνεται ο Ραζβαν κατά 90%. Με το τεταρτο μπατζετ, έφτασε στους 4 του κυπέλου, στους 3 μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, στην μαθηματικά δυνατή διεκδίκηση του τίτλου 2 παιχνίδια πριν το τέλος, και τους 8 του conference που ισοφάρισε το προηγούμενο ρεκόρ της ομάδας που πάλι το έκανε πραγματικότητα ο Ραζβαν με κάποιον… Λυρατζη βασικό.
Όταν βλέπεις την ομάδα να έχει ΕΝΑ δεξί στοπερ, ΕΝΑΝ χαφ που να παίζει στο σωστό επιπεδο (και μάλιστα τον αφήνουμε να φύγει), ΚΑΝΕΝΑΝ φορ που να μπορεί να σταθεί αξία στην εντεκάδα, έχεις την ομάδα ήδη στους 16 της Ευρώπης και πρώτη στο πρωτάθλημα, και πας και του φέρνεις ανενεργό δεξί μπακ που 5 μήνες μετά είναι ακόμα πίσω στην ιεραρχία από τον μόνιμα αναπληρωματικό Σαστρε και τον παλαίμαχο Βιεϊρίνια, δεν δικαιούσαι εύσημα για την φετινή πορεία. Όταν οι μεταγραφες του καλοκαιριού εγιναν αφού η ομάδα χρειάστηκε την τύχη του αιώνα για να μπει στους ομίλους παίζοντας με βασικούς παίκτες σαν τον Τσιγγαρα που πλέον δεν βλέπουν καν αποστολή. Και ξανά λέω, η ουσία δεν είναι στα πρόσωπα αλλά στα αντανακλαστικά και στα χρήματα για διορθωτικές κινήσεις, στην πίεση που ασκείς για να έχει ισονομία η ομάδα σου. Και σε όλα αυτά ο Ιβαν είναι απών. Μακάρι να ήταν απών μόνο από την σουίτα.
Για να κάνει ο ΠΑΟΚ το επόμενο βήμα, για να ανεβεί στο επόμενο σκαλί, χρειάζεται τον Ιβαναρο που βλέπαμε το 2018 και το 2019. Ούτε χωρίς Ιβαν μπορούμε, ούτε με τον εξαφανισμένο Ιβαν γίνεται δουλειά. Πρέπει να επιστρέψει, πρέπει να ξανά δείξει καυλωμενος με την ομάδα, να ξανά λερωθεί από λάσπες, να ξανά ματώσει οικονομικά.
Αν μέχρι και ο λαός της ομάδας είναι ικανοποιημένος με την άγευστη μετριότητα των τελευταίων χρόνων, τότε δεν έχει πολλά να πούμε. Θα φτάσει η Τούμπα να έχει όσο κόσμο έχει και το παλατάκι. Τόσο εμείς όσο και ο Ιβαν αφήνουμε την φλόγα να σβήνει. Αν δεν βλέπετε το πρόβλημα δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Φτάνει ομως. Αλήθεια, δεν θέλω να ξανά ανοίξουμε το θέμα μέχρι την άλλη εβδομάδα. Πάμε για το 2 στα 2, πάμε για το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα, πάμε να κυνηγήσουμε ότι πιθανότητες μας μένουν. Θα έχουμε μήνες να πούμε τα υπόλοιπα, θεωρητικά και με φρέσκα δεδομένα.
- figurehead4
Σκέφτομαι και ανατριχιάζω στην ιδέα να σου φέρουν την κούπα από τη γειτονιά και να τη σηκώσεις μέσα στην Τούμπα.
Να σε δούμε ξανά στην Τούμπα, να γνωρίσεις την αποθέωση και να αλλάξει όλο το μέλλον μας μεμιάς
Θα είναι η αρχή του ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευομαστε, αλλά κάνεις δεν τολμά να πει
Να σε δούμε ξανά στην Τούμπα, να γνωρίσεις την αποθέωση και να αλλάξει όλο το μέλλον μας μεμιάς
Θα είναι η αρχή του ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευομαστε, αλλά κάνεις δεν τολμά να πει
- ΑποστόληςΑ
ΑΝ καταφέρουμε να σηκώσουμε την κούπα φέτος θα είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα EVER!
Ιωάννης Σαββιδης του Ιγνάτιου ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Και εκεί που έβγαζε αναμνηστικά κασκόλ PAOK EUROPA, τώρα φτάνεις στους 8 και έχεις κηδεία, παίζεις για πρωτάθλημα σε 90 λεπτά, αποκλείεσαι στα πέναλτι από το κύπελλο. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Λεμε τα στραβα,λεμε και τα καλα.Οτι και να λεμε εδω μεσα η Τουμπα εχει τη δικη της αποψη.Κι οταν μιλαει η Τουμπα οφειλουμε να την ακουσουμε.
https://youtu.be/v_k8B4lxC7c?feature=shared
- PAOKevolution
Αγαπητέ Ιβάν.
Ο ΠΑΟΚ μας, ο ΠΑΟΚ που εσύ δημιούργησες, είναι έναν αγώνα, μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα.
Ευχή μου και πιστεύω όλων των ΠΑΟΚτσήδων, την Κυριακή να είσαι εδώ, δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή μας και να τους δώσεις την πατρική σου αγκαλιά, να τους εμψυχώσεις! Σε θέλουμε εδώ, δίπλα μας! Να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει το έναυσμα για την γιορτή του ΠΑΟΚ! Το αξίζεις!
Ο ΠΑΟΚ μας, ο ΠΑΟΚ που εσύ δημιούργησες, είναι έναν αγώνα, μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα.
Ευχή μου και πιστεύω όλων των ΠΑΟΚτσήδων, την Κυριακή να είσαι εδώ, δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή μας και να τους δώσεις την πατρική σου αγκαλιά, να τους εμψυχώσεις! Σε θέλουμε εδώ, δίπλα μας! Να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει το έναυσμα για την γιορτή του ΠΑΟΚ! Το αξίζεις!
Αυτό το ζούμε στο γήπεδο όλοι την χρόνια. Η τούμπα ξέρει και ξέρει καλά.kataramenos5 έγραψε:Λεμε τα στραβα,λεμε και τα καλα.Οτι και να λεμε εδω μεσα η Τουμπα εχει τη δικη της αποψη.Κι οταν μιλαει η Τουμπα οφειλουμε να την ακουσουμε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ιβάν με τέτοια σιχ@μ@τ@ γιαλαντζι ποντιους, πλέον να μην έχεις πάρε δωσε.
Τελείωσε τους,ΌΤΑΝ εσύ κρίνεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμη.
Κατάλαβες ήδη, εδώ κ καιρό, τις λυκοφιλιες ποιοι τις κανουν κ ποιοι τις έκαναν.
Πλέον ΕΊΣΑΙ μόνος, εδώ κ καιρό, κρίνε ποτέ θα είναι η κατάλληλη στιγμη, για να ξεκινήσεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ κ Καινούργια ΤΟΎΜΠΑ.
Τελείωσε τους,ΌΤΑΝ εσύ κρίνεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμη.
Κατάλαβες ήδη, εδώ κ καιρό, τις λυκοφιλιες ποιοι τις κανουν κ ποιοι τις έκαναν.
Πλέον ΕΊΣΑΙ μόνος, εδώ κ καιρό, κρίνε ποτέ θα είναι η κατάλληλη στιγμη, για να ξεκινήσεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ κ Καινούργια ΤΟΎΜΠΑ.
ΚΥΡΙΕ Σαββίδη
Εσυ είσαι ο λόγος που:
- Όσους μαστραπαδες δεν είδαν όλες οι προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσηδων μαζί, τα είδαμε μέσα σε 10 χρόνια.
- Το ΠΟΚ μας βλέπει πλέον ισότιμα και δε μπορεί να το χωνέψει
- Θεωρούμε αποτυχία να μην είμαστε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (και πλέον μάλλον και το να μη προκριθούμε από τους ομίλους)
- Το κύπελλο Ελλάδος είναι δικό μας εκτός αν έρθουν τα πανω-κατω (αποβολή του απίθανου πέρσι, 9 πέναλτι και τόσες άλλες ατυχίες φέτος)
- Το "μια πόλη μια ομάδα" δεν είναι ευφυολογημα αλλά πραγματικότητα
- Σήμερα θα δει ο 8χρονος γιος μου δεύτερο πρωτάθλημα στη ζωή του
Και τόσα τόσα άλλα.
ΚΥΡΙΕ Σαββίδη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Εσυ είσαι ο λόγος που:
- Όσους μαστραπαδες δεν είδαν όλες οι προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσηδων μαζί, τα είδαμε μέσα σε 10 χρόνια.
- Το ΠΟΚ μας βλέπει πλέον ισότιμα και δε μπορεί να το χωνέψει
- Θεωρούμε αποτυχία να μην είμαστε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (και πλέον μάλλον και το να μη προκριθούμε από τους ομίλους)
- Το κύπελλο Ελλάδος είναι δικό μας εκτός αν έρθουν τα πανω-κατω (αποβολή του απίθανου πέρσι, 9 πέναλτι και τόσες άλλες ατυχίες φέτος)
- Το "μια πόλη μια ομάδα" δεν είναι ευφυολογημα αλλά πραγματικότητα
- Σήμερα θα δει ο 8χρονος γιος μου δεύτερο πρωτάθλημα στη ζωή του
Και τόσα τόσα άλλα.
ΚΥΡΙΕ Σαββίδη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
- Mitsospaoki4
- Moderator