14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Πας για οντισιόν,σου λένε κάνε τον τραυματία ποδοσφαιριστη κ εσύ κάνεις σαν τον ζιλε...είναι η τελευταία οντισιόν που σε καλούν.
Καποια πράγματα ή τα χεις η δεν τα χεις
Καποια πράγματα ή τα χεις η δεν τα χεις
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Miles έγραψε:Στη φάση που έφαγε την κλωτσιά στο κόρνερ από τον αντιπαθητικό, όπου έπεσε κάτω και άρχισε να τινάζει με δύναμη τα πόδια του, έλεγα κοίτα τον μαλάκα που θα τραυματιστεί μόνος του στο τέλος![]()

- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν ξέρω αν το γράψε κανείς,αλλά μου θύμησες ένα γκολ του Τσούμπα,νομίζω με Ολυμπιακό στο 3-1 της Τούμπας το 2019,το 3 ο γκολ,που έρχεται από ανταπιθεση μας.
Επίσης και 1 του Πριγιο,πάλι την χρόνια του 2ου ΝΤΑΜΠΛ μας,νομίζω με αεχ στο 2-0 της Τούμπας,το 2 ο γκολ,πάλι στο τρανζισιον.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ που στα δύσκολα είναι εδώ,όπως κι ο Τάισον.
Επίσης και 1 του Πριγιο,πάλι την χρόνια του 2ου ΝΤΑΜΠΛ μας,νομίζω με αεχ στο 2-0 της Τούμπας,το 2 ο γκολ,πάλι στο τρανζισιον.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ που στα δύσκολα είναι εδώ,όπως κι ο Τάισον.
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ πιο ψύχραιμος πλέον σε σχέση με χθες βράδυ, θα απαντήσω σε εκείνο το μέλος που έχει πρόβλημα με εμένα:
Ο Κουλιεράκης όταν έπεσε κάτω 2 φορές σε έναν αγώνα σαν να τον πυροβολάνε, έκανε γενικώς χάλια αγώνα.
Ο Andrija χθες έκανε μεγάλο αγώνα και το μοναδικό μελανό σημείο ήταν που έπεσε κάτω για θέατρο ΜΙΑ φορά σε έναν αγώνα που φορούσε περιβραχιόνιο (μετά τον Stefan) και το τίμησε στον υπόλοιπο αγώνα.
Ο Κουλιεράκης όταν έπεσε κάτω 2 φορές σε έναν αγώνα σαν να τον πυροβολάνε, έκανε γενικώς χάλια αγώνα.
Ο Andrija χθες έκανε μεγάλο αγώνα και το μοναδικό μελανό σημείο ήταν που έπεσε κάτω για θέατρο ΜΙΑ φορά σε έναν αγώνα που φορούσε περιβραχιόνιο (μετά τον Stefan) και το τίμησε στον υπόλοιπο αγώνα.
Η φυσική συνέχεια του Αντελινο.
Μπήκες μέσα και τους καθάρισες.
Ψυχη, καβλα, κοχονες.
Με λίγα λόγια ΠΑΟΚ!
Μπήκες μέσα και τους καθάρισες.
Ψυχη, καβλα, κοχονες.
Με λίγα λόγια ΠΑΟΚ!
Ο νέος αρχηγός , έδωσε ασίστ στον αρχηγό για να κλειδώσει η νίκη και ίσως το πιο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα .
Από Αντρέα σε Αντρέα . Από την κλοπή μιας πορτογαλικής ,σε κλοπή μιας δεύτερης .
ΛΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Από Αντρέα σε Αντρέα . Από την κλοπή μιας πορτογαλικής ,σε κλοπή μιας δεύτερης .
ΛΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
-
- figurehead4