ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Εντάξει ο Οτο έχει κάπως σταθεροποιηθεί πέρασε καιρός βέβαια αλλά ο Οζντοεφ δεν μου έδειξε ακόμη ότι γύρισε στο 100% οι κάρτες είναι ένα θέμα κυρίως για Κουλιε -Μπαμπα - Σβαπ
Τι ακριβώς γράφουν;Vet_eranos έγραψε:Οι γκει ανέβασαν πανό κάτι για φυλακές... Ετοιμαστείτε για σόου μέχρι να κατέβει.. Απαράδεκτο να ξεκινήσει το δικό μας...
Θα επιθυμούσα 11αδα γαύρου με σπασμένα φρένα.
Καταλαβαίνω ότι σκέφτεται και το επόμενο ματς αλλά αν τα πράγματα δεν έρθουν σήμερα όπως τα θέλουμε δεν έχει σημασία το επόμενο ματς
Καταλαβαίνω ότι σκέφτεται και το επόμενο ματς αλλά αν τα πράγματα δεν έρθουν σήμερα όπως τα θέλουμε δεν έχει σημασία το επόμενο ματς
- Vet_eranos
Ζοραν έγραψε:Τι ακριβώς γράφουν;Vet_eranos έγραψε:Οι γκει ανέβασαν πανό κάτι για φυλακές... Ετοιμαστείτε για σόου μέχρι να κατέβει.. Απαράδεκτο να ξεκινήσει το δικό μας...
Πλάνα απτό ζέσταμα είδα, κοσμοτε, πανο σε όλη την 7 χαμηλα, η λέξη φυλακή ήταν σίγουρα μια απτά λεγόμενα..
Τι έλεγε δε ξέρω...
Μουγγα οι ρεπόρτερς τους.. Ομερτα.. Ξέρουν ότι θα καθυστερήσει..
Το προπονητικό τιμ έχει τις μετρήσεις και ξερει τι πρέπει να κάνει για να βγει αυτή η τριπλέτα αγώνων-φωτιά μέσα σε 7 μέρες.
Μια χαρά είναι η ενδεκαδα, το μάτι να γυαλίζει και όλα θα πάνε καλά.
Μια χαρά είναι η ενδεκαδα, το μάτι να γυαλίζει και όλα θα πάνε καλά.
- ΑποστόληςΑ
Γμτ στους προηγουμενους 2 αγωνες δεν ειχα καθολου αγχος.Σημερα εχω πεθανει
Σήμερα μηδενικό άγχος. Στα μάτια μου η ομάδα το πήρε όπως το πήρε κ τη χρονιά του χαρτινου. Ας μην σε έσφαζαν με οφη, αρη, βαζελο κ γαυρο κ είχε κλειδώσει. Συγχαρητήρια σε ομάδα κ προπονητή ότι κ να γίνει. Ελπίζω η διοίκηση να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια ακόμα παραπάνω το καλοκαίρι. Πάμε να τους πατήσουμε
Συγγνώμη, αλλά μη γράφεις τέτοια πράγματα.dragon έγραψε:Σήμερα μηδενικό άγχος. Στα μάτια μου η ομάδα το πήρε όπως το πήρε κ τη χρονιά του χαρτινου. Ας μην σε έσφαζαν με οφη, αρη, βαζελο κ γαυρο κ είχε κλειδώσει. Συγχαρητήρια σε ομάδα κ προπονητή ότι κ να γίνει. Ελπίζω η διοίκηση να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια ακόμα παραπάνω το καλοκαίρι. Πάμε να τους πατήσουμε
Μειώνεις την μεγαλύτερη κλοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν συγκρίνεις το 2018 με φέτος.
- soflodoras
Και φετος κλοπη ειναι. Κ δε συγκρινει ποια ειναι μεγαλυτερη. Λεει πως για εμας ο ΠΑΟΚ κ τις δυο χρονιες ειναι πρωταθλητης. Απλα πεφτει στην παραγκα της αεχgika έγραψε:Συγγνώμη, αλλά μη γράφεις τέτοια πράγματα.dragon έγραψε:Σήμερα μηδενικό άγχος. Στα μάτια μου η ομάδα το πήρε όπως το πήρε κ τη χρονιά του χαρτινου. Ας μην σε έσφαζαν με οφη, αρη, βαζελο κ γαυρο κ είχε κλειδώσει. Συγχαρητήρια σε ομάδα κ προπονητή ότι κ να γίνει. Ελπίζω η διοίκηση να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια ακόμα παραπάνω το καλοκαίρι. Πάμε να τους πατήσουμε
Μειώνεις την μεγαλύτερη κλοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν συγκρίνεις το 2018 με φέτος.
Πολύ σωστή 11άδα με λογικό το ροτέισον. Η ομάδα ήθελε δυνάμεις και τρερξίματα και μπαίνει ο Ντεσπότοφ, ο Όττο και ο Μουργκ. Πολύ λογικό. Ομοίως διαχείρηση στο κέντρο.
Οι 5 της 11αδας εχουν κιτρινη παντως.Δεν ξερω τι μαρκαρισματα θα κανουμε
Για να δουμε. Μην ειμαστε μετα χριστον προφητες με την 11αδα.
Προφανως οι του γαυρου θα ξεκινησουν στο σκουλικιδης αν χρειαστει να σιγουρευτει το πρωταθλημα,θεωρει οτι πιο ευκολα κουμανταρει βαζελο στην Τουμπα προφανως
Προφανως οι του γαυρου θα ξεκινησουν στο σκουλικιδης αν χρειαστει να σιγουρευτει το πρωταθλημα,θεωρει οτι πιο ευκολα κουμανταρει βαζελο στην Τουμπα προφανως
Δεν πρέπει να το δούνε καθόλου αυτό. Σήμερα παίζεις μόνο για τη νίκη. Όσοι χάσουν το επόμενο, το έχασαν. Το σήμερα μετράει μόνο.Azrael έγραψε:Οι 5 της 11αδας εχουν κιτρινη παντως.Δεν ξερω τι μαρκαρισματα θα κανουμε