ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από JohnDag »

marsantos έγραψε:
giapas έγραψε:Sorry Marsanto, σπάνια το κάνεις αλλά τώρα γράφεις χαζα.
Το έδωσε ο γαύρος πέρυσι στη κούλα για αυτό τη κέρδισε στη ΝΦ 2 αγωνιστικές πριν το τέλος;

ας σοβαρευτούμε φίλε. Κανείς δε δίνει σε κανέναν τίποτα σε αυτό το επίπεδο.
Φίλε giapa καλημέρα.
Στο κλείσιμό μου έγραψα ξεκάθαρα ότι δεν τίθεται θέμα δοσίματος.
Δεν λέω ότι θα το δώσει το ματς.
Λέω ότι δεν υπάρχει κάψα.
Πέρυσι πριν το ματς με το βάζελο το αντιλαμβανόσουν στην ατμόσφαιρα ότι οι γαύροι δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν από το βάζελο στο γήπεδό τους.
Είναι τέτοιο το επάγγελμά μου που συναντιέμαι καθημερινά με τριψήφιο αριθμό ανθρώπων. Από την καλημέρα και μόνο που ανταλλάσσεις καταλαβαίνεις το κλίμα.
Μιλάω με αρκετούς ανθρώπους που έχουν διαρκείας πάνω από 20 χρόνια στον ολυμπιακό. Δε μου χει πει ένας στις μεταξύ μας καφενειακές κουβέντες, ρε φίλε δε θέλω με τίποτα να το πάρει η άεκ. Όλοι με ρωτάνε τη γνώμη μου για τη Φιορεντίνα και το πως βλέπω τον τελικό. Τους είναι αδιάφορο το σημερινό. Ναι θέλουν να κερδίσουν αλλά ως εκεί. Δεν υπάρχει προσμονή για τον σημερινό αγώνα. Για το μέσο οπαδό του οσφπ η αντιπαλότητα που έχει με το βάζελο είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από αυτήν που έχει με άεκ και ΠΑΟΚ.
Αντιθέτως κανένας βάζελος δε θέλει να το πάρει η άεκ. Μου το εκφράζουν ρητά.
Όλα που λέω αφορούν τις καφενειακές συζητήσεις που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.
Προφανώς όσα γράφω είναι χαζά αν τα συσχετίσουμε με το τι θα συμβεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Προφανώς κανένας δε θα δώσει τίποτα σε κανέναν. Όπως εμείς δε δώσαμε τίποτα πέρυσι στη Λεωφόρο και ο γαύρος στη ΝΦ.
Όλα όσα γράφω αφορούν το κλίμα στις τάξεις των οπαδών.
Προφανώς το κλίμα δεν παίζει μπάλα.
Τη γνώμη μου για το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι την έχω γράψει εδώ και μέρες λέγοντας ότι η άεκ είναι μεγάλο φαβορί για τον αγώνα καθότι ο οσφπ θα προέρχεται τόσο από σωματικό άδειασμα λόγω 2 αγώνων υψηλής έντασης Πέμπτης - Κυριακής όσο και από πνευματικό άδειασμα με το διαδοχικό upgrade - downgrade των στόχων.
Έχω αναφέρει ότι η ελπίδα μου είναι η αφέλεια του Αλμέιδα να μπει να παίξει φουλ ψηλά από την αρχή και να αναγκάσει τον γαύρο να παίξει στα λίγα μέτρα. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί για τον Μεντιλίμπαρ καθώς έτσι και δε θα αναγκάζονται οι καταπονημένοι παίκτες του οσφπ να τρέξουν πολλά χιλιόμετρα και θα μπορούν να παίξουν παιχνίδι αντεπιθέσεων το οποίο μπορούν να το υπηρετήσουν εξαιρετικά.

Υγ. Προχθές έκανα μια ερώτηση στο τόπικ του Λουτσέσκου για κάτι που ακούστηκε στην εκπομπή του Τσόρμπα και άθελά μου ανοίχτηκε τεταμένος διάλογος.
Δε θέλω να προκαλέσω το ίδιο σήμερα. Απλά σας μετέφερα το οπαδικό κλίμα που επικρατεί εδώ στην Αθήνα. Σταματάω εδώ και περιμένω να μεταφέρετε κλίμα από Θεσσαλονίκη. Τι vibes πιάνετε στην ατμόσφαρα ενόψει βάζελου και καραϊσκάκη;
Έχεις δίκιο για το οπαδικό, δεν είμαι Αθήνα αλλά έχω συχνή επαφή με Αθηναίους όλων των οπαδικων αποχρώσεων καθώς έχω αρκετούς φίλους στην πρωτεύουσα.

Καθαρά οπαδικά δεν υπάρχει έστω και ένας βαζελος που να προτιμά να το πάρει η χαρτινη. Ούτε ένας.

Επίσης, καθαρά οπαδικά για τον μέσο γαύρο είτε το πάρει ο ΠΑΟΚ είτε η χαρτινη είναι ένα και το αυτό.

Με τη μόνη διαφορά ότι λόγω προγράμματος ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει φιέστα στο τηγάνι. Ενώ η χαρτινη μπορεί. Και αυτό δεν θέλουν να το ζήσουν.

Εκεί που αλλάζει αρδην το πράγμα είναι σε επίπεδο διοικήσεων. Ο πόλεμος που μαίνεται μεταξύ γαύρου/Μαρινακη και χάρτινης/Μελ ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση εικονικός και για τα ματια του κόσμου. Πέφτουν κορμιά και ο χοντρός έχει βάλει μεγάλο στόχο να πάρει την ΕΠΟ από τα χέρια του τίγρη.

Ακόμα και η πρόσληψη του Κουγια αυτό τον σκοπό είχε.

Υπάρχει τεράστιο μίσος και τεράστια αντιπαλότητα σε επίπεδο διοικήσεων γαύρου και χάρτινης αυτή την εποχή.

Οι οπαδοί, λοιπόν, μπορεί να είναι σχετικά αδιάφοροι ως προς το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ο χοντρός όμως καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους ΔΕΝ θέλει καν να το σκέφτεται ως ιδέα. Ειδικά αν κατάκτηση πρωταθλήματος από την αεχ σημαίνει φιέστα μέσα στο τηγάνι..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έτσι είναι JohnDag και χαίρομαι που κάνεις το διαχωρισμό οπαδών - διοικήσεων γιατί κι εγώ αυτό προσπαθώ να πω.
Μια επισήμανση σε όσα λες και με βρίσκουν σύμφωνο.
Το ιδανικό σενάριο σε διοικητικό επίπεδο για τον γαύρο είναι να κερδίσουν σήμερα αυτοί την άεκ για όσους λόγους αναφέρεις αλλά να χάσουμε εμείς το πρωτάθλημα την Κυριακή.
Ο γαύρος ξέρει καλύτερα από όλους ότι υπαρκτές πιθανότητες εισόδου σε ομίλους ch.l. έχει ο ΠΑΟΚ και όχι η άεκ.
Η άεκ έχει πενιχρή ευρωπαϊκή βαθμολογική συγκομιδή οπότε το μονοπάτι της θα είναι αρκετά πιο δύσκολο από το αντίστοιχο δικό μας.
Ειδικότερος για να το επιβεβαιώσει αυτό φυσικά είναι ο μέγιστος Doom.
Νομίζω κανείς στη διοίκηση του γαύρου δε θα ήθελε να υπάρχει στο τραπέζι ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να έχει Λούτσε προπονητή, αρκετούς παίκτες με αυξημένη χρηματιστηριακή αξία και 50 εκ. στην τσέπη ανεξάρτητα το τι διαχείριση θα γινόταν σε αυτά..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Κακώς τα αναλύετε όλα τόσο πολύ. Προφανώς και υπάρχει άγχος. Δε χωράνε αναλύσεις σήμερα. Πίστη, μαχαίρι στα δόντια και μάχη! Ποτέ δε μας χαρίστηκε τίποτα! Όλοι μαζί σήμερα μια αγκαλιά, κοντά στους παίκτες μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τετ 15 Μάιος 2024, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σκιστιτς κι γαμηστιτς..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ακούγεται για Μούργκ βασικό (το κάνει πολλές φορές όταν μπαίνει ο Ντεσπότοφ βασικός).

Με ζώνουν τα φίδια φυσικά, εκτός εάν ο Ράζβαν ξέρει κάτι που δέν ξέρουμε. Αν δεν ξεκινήσουν οι Αντρίγια και Ντέλιας προφανώς και θα μπούν στο 2ο, αλλά μου φαίνεται οτι αυτοί οι δύο είναι αναντικατάστατοι.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Αν γίνει αυτό που λες μπορεί να δούμε τριάδα Ντέλια, Μουργκ, Ντεσπόντοφ γιατί ο Τάισον έπαιξε 90λεπτο.
Είναι η τριάδα που έβαλε 14 γκολ σε 3 σερί αγώνες με αστέρα,Κηφισιά και όφη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι παίκτες που έχουν δύο κίτρινες και αν πάρουν μία ακόμη σήμερα, θα λείψουν από τον αγώνα στου Χαρίλαου:

1. SCHWAB
2. ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
3. BABA
4. OTTO
5. BRANDON
6. DESPODOV
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

"Μητσοτάκης σε παιδιά: «ΑΕΚ είστε; Έχετε καλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα»!"

Το πήραμε το πρωταθλημα φέτος. Του ΠΑΟΚ είναι 100%
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Θα χάσουμε 1-4...
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Πάμε δυνατά για τη νίκη και ότι γίνει στο άλλο παιχνίδι!

Η ομάδα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων και θα ήταν ήδη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ σε ένα 50-50 πρωτάθλημα.

Μακάρι να κερδίσουμε σήμερα και να κάνουμε 3η σερί νίκη απέναντι στο ποκ.

Όπως και να έχει όμως αυτή η ομάδα ΑΞΙΖΕΙ το ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ και την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ μέχρι το τέλος!

Σας ζηλεύουμε πολύ να ξέρετε οι ΠΑΟΚτζήδες που μένουμε Αθήνας!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!

Με τη νίκη ΠΑΟΚάρα μου!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:Έτσι είναι JohnDag και χαίρομαι που κάνεις το διαχωρισμό οπαδών - διοικήσεων γιατί κι εγώ αυτό προσπαθώ να πω.
Μια επισήμανση σε όσα λες και με βρίσκουν σύμφωνο.
Το ιδανικό σενάριο σε διοικητικό επίπεδο για τον γαύρο είναι να κερδίσουν σήμερα αυτοί την άεκ για όσους λόγους αναφέρεις αλλά να χάσουμε εμείς το πρωτάθλημα την Κυριακή.
Ο γαύρος ξέρει καλύτερα από όλους ότι υπαρκτές πιθανότητες εισόδου σε ομίλους ch.l. έχει ο ΠΑΟΚ και όχι η άεκ.
Η άεκ έχει πενιχρή ευρωπαϊκή βαθμολογική συγκομιδή οπότε το μονοπάτι της θα είναι αρκετά πιο δύσκολο από το αντίστοιχο δικό μας.

Ειδικότερος για να το επιβεβαιώσει αυτό φυσικά είναι ο μέγιστος Doom.
Νομίζω κανείς στη διοίκηση του γαύρου δε θα ήθελε να υπάρχει στο τραπέζι ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να έχει Λούτσε προπονητή, αρκετούς παίκτες με αυξημένη χρηματιστηριακή αξία και 50 εκ. στην τσέπη ανεξάρτητα το τι διαχείριση θα γινόταν σε αυτά..
Στην τηλεφωνική συνομιλία νιάου με γαβ που σας πρόσφερα όλους απλόχερα,ξέχασα να βάλω κι αυτό γιατί το σκεφτόμουν.

Για μένα το σήμερα του Γάβρου θα είναι μια τεράστια Ευχάριστη έκπληξη
Έκπληξη μεγαλύτερη κι από τα Euro Ελλάδας / Δανίας

Αν είχα 1.000 ευρώ και το ματς ήταν ουδέτερης σημασίας,θα τα έχωνα στο 2πλό που δίνει 2,50 για να κάνω τζάμπα διακοπές
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Προσεξτε οσοι ειστε Αλεξανδρουπολη μην σας πετυχει πουθενά. Αν για καποιον λογο συμβει,πειτε οτι ειστε αεκ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Azrael έγραψε:Προσεξτε οσοι ειστε Αλεξανδρουπολη μην σας πετυχει πουθενά. Αν για καποιον λογο συμβει,πειτε οτι ειστε αεκ.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Διαβάζω στο σδνα σχόλιο κάτω απ την είδηση από χάρτινο:

Μόλις χάσαμε το πρωτάθλημα ...άντε γειά ! ΠΑΟΚ άντε και καλή κλήρωση στο CL

:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”