ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Μπορεί να είναι τελευταία εμφάνιση στην Τούμπα για το θρύλο Αντρέ ή για τους μικρούς παιχταραδες μας (φτου φτου)
Καλή μας ημέρα. Σήμερα πιστεύω πρέπει να ξεκινήσουν οι "Όττο, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ, Σαμμάτα", καθώς χρωστάνε μια μεγαλοπρεπής εμφάνιση λόγο του αποκλεισμού στο κύπελλο. και να λήξει και 4-1 σαν εκδίκηση για τα χιλιόμετρα που έκανα σε εκείνον τον τελικό στο ΟΑΚΑ(και γύρισα ξενερωμένος)...Πάοκ γαμώ την Αθήνα σας...όλα εδώ πληρώνονται.
- figurehead4
iremidynami 4+ έγραψε: ΥΓ
Απιστευτο το να πανηγυρισω γκολ του γαβρου, δεν μου εχει συμβει ποτέ στη ζωη μου,θα με δει και ο μικρος και δεν θα με αναγνωριζει, που μου πεταει κατι μεταμοντερνες κουβεντες του τυπου "ελα ρε μπαμπα, θα ειναι καλο για την Ελλάδα να σηκωσει το κονφερενς ο γαβρος".
Και του απανταω "ρε, με καποιον αλλον σε εκανε εσενα η μανα σου" χαχαχα!!

Έτσι ρε φίλε. Μου λένε και μένα οι δικοί μου κάτι μεταμοντέρνες (respect) κουβέντες τύπου" μπαμπά την Τετάρτη θα είμαστε με τον γαύρο φανατικά" και τους το κόβω αμέσως. Με τον ΠΑΟΚ είμαστε τους λέω. Μην μείνει καμία χαζή συνήθεια. Για το κονφερενς κόβω... δημοκρατικά κάθε σχόλιο. Λέω να τους πάρω και φανέλα Βιόλα
Για την αισιοδοξία που γράφεις, μακάρι ρε γαμώ. Να πάρουμε μεμιάς όσα μας χρωστά η μοίρα τόσα χρόνια.
Λίγες ώρες ακόμη. Ευτυχώς έχει πολλή δουλειά και θα περάσει πιο εύκολα
- PAOKevolution
Πίστη στην ομάδα μέχρι το τέλος! Τίποτα λιγότερο! Πίστη και φωνή! Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραία καταλυτικός για το σημερινό ματς. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Αν τη φετινή χρονιά εσύ κ άλλοι τη βλέπετε ντεκαβλε δικαίωμα σου. Διεκδικείς τίτλο, παιζεις καλή μπάλα όλη τη χρονιά κ έχεις κάνει ένα σολντ άουτ. Ντεκαβλε κατάσταση αλλά στα.σοσιαλ στη πρώτη ήττα όλοι πάνω στην ομάδα. Ξαναλέω καλύτερα λιγότεροι, αυτοί που στηρίζουν την ομάδα όχι μόνο μιζέρια στα.σοσιαλ κ ξέσκισμαbeyes4 έγραψε:Δηλαδή αν μείνουν απούλητα 500 εισιτήρια σημαίνει ότι ο κόσμος δεν στηρίζει;Ας μην απαξιώνουμε την προσφορά του κόσμου,μια χαρά στηρίζει με βάση τα δεδομένα της εποχής και την ντεκαβλέ κατασταση του οργανισμου ΠΑΟΚ.Η Τουμπα αύριο θα είναι πάλι γεμάτη.Μην ειμαστε αχαριστοι.george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
Έπειτα χάρηκα γιατι θα είμαστε αυτοι που θέλουμε εκει
Υ.Γ. Και με μπρίζ καθημερινή ήταν και fly over υπήρχε
Σταματήστε να τρώγεστε μωρε για ανούσια πράγματα.
Με σολντ αουτ ή χωρίς η Τούμπα θα είναι αυτή που πρέπει και θα στηρίξει την ομάδα όπως πρέπει. Όπως ακριβώς έκανε και στα δυο προηγούμενα ντέρμπι.
Αφήστε στην άκρη ανούσιες διαφωνίες και πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Με σολντ αουτ ή χωρίς η Τούμπα θα είναι αυτή που πρέπει και θα στηρίξει την ομάδα όπως πρέπει. Όπως ακριβώς έκανε και στα δυο προηγούμενα ντέρμπι.
Αφήστε στην άκρη ανούσιες διαφωνίες και πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Μου φαίνεται απόψε θα προκύψει το πώς θα γίνει να έχουμε 5,000 κομμάτια μέσα στο Χαριλάου (αντί να γκρινιάζουμε για το μή σολντ άουτ).
- ΑποστόληςΑ
+1Special 4 έγραψε:Νικη με μισο μηδεν
Έστω και με γήπεδο μισογεμάτο.
Έστω και χωρίς μετρό.
Έστω και χωρίς overfly.
Εντωμεταξύ μόλις άκουσα ράδιο, βασικοί "Όττο, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ".....πάμε Παοκάρα....αν βάλει και Σαμμάτα θα το παίξω το 4-1.
Καλημέρα από Αθήνα.
Πολύ περίεργο το κλίμα εδώ.
Υπάρχει μια ενοχλητική βουβαμάρα..
Κανείς δε μιλάει για τον αγώνα.
Πουθενά η αντιπαλότητα.
Οι αεκτζήδες κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Δε θέλουν με τίποτα να δυναμιτίσουν το κλίμα. Ο Αλμέιδα χθες ήταν γλυκούλης απέναντι στην επιτυχία του γαύρου στην Ευρώπη.
Οι ολυμπιακοί δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τα εισιτήρια του τελικού. Εκτός αποστολής Μασούρας και Ναβάρο που είναι σχετικά πιο φρέσκοι από άλλους παίκτες. Στο ένα σάιτ γράφει ότι έχουν προβλήματα, στο άλλο ότι τους άφησε ο Μεντιλίμπαρ γιατί έχει παράπονα απέναντί τους. Στα ραδιόφωνα δε βγαίνει να μιλήσει κανείς. Έβαλα μια βραδινή εκπομπή που βγάζει ακροατές. Μίλαγαν για εξωγήινους, για τεχνητή νοημοσύνη, για eurovision.. Θύμιζε εκπομπή Ιουνίου που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Πιο μεγάλο θέμα ήταν ο τελικός Κυπέλλου που δεν θα έχει κόσμο παρά το οσφπ - άεκ.
Κάποιοι βάζελοι γνωστοί μου, μου θύμισαν χθες πως όποτε ο γαύρος ήταν ρυθμιστής, προτίμησε άεκ. Πέρυσι, τη χρονιά του όσκαρ και τη χρονιά του περίφημου "γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη ν. φιλαδέλφεια'.
Μετά άρχισαν να μου λένε ιστορίες αγώνων στη ν. φιλαδέλφεια μεταξύ άεκ - πάο, που πάνω από τη σκεπαστή, στον παλιό εξώστη (για όσους θυμούνται τη παλιά ν. φιλαδέλφεια), τα μισά κασκόλ ήταν κόκκινα.. Γαύροι και αεκτζήδες ήταν μαζί. Το ίδιο μου έχουν πει και παλιοί γαύροι. Ότι σε αγώνες άεκ - ΠΑΟΚ, στα πεσίματα που τρώγαμε στον σταθμό Λαρίσης, ήταν μαζί γαύροι και αεκτζήδες.
Ύστερα από όλα αυτά δεν ξέρω τι να περιμένω σήμερα.
Δε λέω ότι ο γαύρος θα κάτσει να χάσει. Σίγουρα όμως δε βλέπω καμιά κάψα..
Για πείτε κι εσείς από πάνω πως είναι το κλίμα εκεί..
Πολύ περίεργο το κλίμα εδώ.
Υπάρχει μια ενοχλητική βουβαμάρα..
Κανείς δε μιλάει για τον αγώνα.
Πουθενά η αντιπαλότητα.
Οι αεκτζήδες κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Δε θέλουν με τίποτα να δυναμιτίσουν το κλίμα. Ο Αλμέιδα χθες ήταν γλυκούλης απέναντι στην επιτυχία του γαύρου στην Ευρώπη.
Οι ολυμπιακοί δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τα εισιτήρια του τελικού. Εκτός αποστολής Μασούρας και Ναβάρο που είναι σχετικά πιο φρέσκοι από άλλους παίκτες. Στο ένα σάιτ γράφει ότι έχουν προβλήματα, στο άλλο ότι τους άφησε ο Μεντιλίμπαρ γιατί έχει παράπονα απέναντί τους. Στα ραδιόφωνα δε βγαίνει να μιλήσει κανείς. Έβαλα μια βραδινή εκπομπή που βγάζει ακροατές. Μίλαγαν για εξωγήινους, για τεχνητή νοημοσύνη, για eurovision.. Θύμιζε εκπομπή Ιουνίου που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Πιο μεγάλο θέμα ήταν ο τελικός Κυπέλλου που δεν θα έχει κόσμο παρά το οσφπ - άεκ.
Κάποιοι βάζελοι γνωστοί μου, μου θύμισαν χθες πως όποτε ο γαύρος ήταν ρυθμιστής, προτίμησε άεκ. Πέρυσι, τη χρονιά του όσκαρ και τη χρονιά του περίφημου "γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη ν. φιλαδέλφεια'.
Μετά άρχισαν να μου λένε ιστορίες αγώνων στη ν. φιλαδέλφεια μεταξύ άεκ - πάο, που πάνω από τη σκεπαστή, στον παλιό εξώστη (για όσους θυμούνται τη παλιά ν. φιλαδέλφεια), τα μισά κασκόλ ήταν κόκκινα.. Γαύροι και αεκτζήδες ήταν μαζί. Το ίδιο μου έχουν πει και παλιοί γαύροι. Ότι σε αγώνες άεκ - ΠΑΟΚ, στα πεσίματα που τρώγαμε στον σταθμό Λαρίσης, ήταν μαζί γαύροι και αεκτζήδες.
Ύστερα από όλα αυτά δεν ξέρω τι να περιμένω σήμερα.
Δε λέω ότι ο γαύρος θα κάτσει να χάσει. Σίγουρα όμως δε βλέπω καμιά κάψα..
Για πείτε κι εσείς από πάνω πως είναι το κλίμα εκεί..
Τότε Μαρσάντο πώς είναι δυνατόν να κάνουν οι γάβροι σόλντ άουτ;
Θα πάν να δούνε την άεκ να τό σηκώνει;
Θα πάν να δούνε την άεκ να τό σηκώνει;
Η ουσια είναι ότι η Τουμπα θα ειναι γεματη για ακομη μια φορα.Τι μανια ειναι αυτη που εχεις με το σολντ αουτ που αν δεν γινει τότε για σενα ο κοσμος δεν στηριζει,ειναι δικο σου θεμα.Επειδή το γραφεις συνεχως και περνας ενα κλιμα που βγαζει αχαριστια προς τον κοσμο,γι αυτο σου απαντησα.george188 έγραψε:Αν τη φετινή χρονιά εσύ κ άλλοι τη βλέπετε ντεκαβλε δικαίωμα σου. Διεκδικείς τίτλο, παιζεις καλή μπάλα όλη τη χρονιά κ έχεις κάνει ένα σολντ άουτ. Ντεκαβλε κατάσταση αλλά στα.σοσιαλ στη πρώτη ήττα όλοι πάνω στην ομάδα. Ξαναλέω καλύτερα λιγότεροι, αυτοί που στηρίζουν την ομάδα όχι μόνο μιζέρια στα.σοσιαλ κ ξέσκισμαbeyes4 έγραψε:Δηλαδή αν μείνουν απούλητα 500 εισιτήρια σημαίνει ότι ο κόσμος δεν στηρίζει;Ας μην απαξιώνουμε την προσφορά του κόσμου,μια χαρά στηρίζει με βάση τα δεδομένα της εποχής και την ντεκαβλέ κατασταση του οργανισμου ΠΑΟΚ.Η Τουμπα αύριο θα είναι πάλι γεμάτη.Μην ειμαστε αχαριστοι.george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
Έπειτα χάρηκα γιατι θα είμαστε αυτοι που θέλουμε εκει
Υ.Γ. Και με μπρίζ καθημερινή ήταν και fly over υπήρχε
Οπως δεν πρεπει να ειμαστε αχαριστοι με τον Σαββιδη,το ιδιο πρεπει να συμβαινει και με τον κοσμο.Τελος εδω απο μενα.
Παιδιά, να είμαστε σοβαροί.
Ο γαύρος έχει ΜΕΓΑΛΟ αγωνιστικό κίνητρο. Δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου. Το οποίο κι αυτό δεν το λες λίγο, να είσαι γαύρος και να σου κάνει πάρτυ τίτλου μέσα στο τηγάνι η κουλα.
Αλλά καθαρά αγωνιστικά καίγεται.
Δεν τον παίρνει να παίξει την ευρωπαϊκή του παρουσία στον τελικό απέναντι στην Φιορεντινα. Και παραπάνω βάρος θα του προσθέσει και κανένας δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα κερδίσει μια τόσο ποιοτική ομάδα.
Θα είναι τεράστια «ήττα» αν αμέσως μετά την πιο πετυχημένη χρόνια του στην Ευρώπη μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Για τον γαύρο μιλάμε, όχι για τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο γαύρος θα κατέβει για μα χτυπήσει το ματς και να κερδίσει.
Για χίλιους λόγους, δεν τον παίρνει αλλιώς.
Τώρα αν η χαρτινη κερδίσει, μπράβο της.
Προσωπικά πιστεύω ότι το ματς είναι άσος.
Ο γαύρος έχει ΜΕΓΑΛΟ αγωνιστικό κίνητρο. Δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου. Το οποίο κι αυτό δεν το λες λίγο, να είσαι γαύρος και να σου κάνει πάρτυ τίτλου μέσα στο τηγάνι η κουλα.
Δεν τον παίρνει να παίξει την ευρωπαϊκή του παρουσία στον τελικό απέναντι στην Φιορεντινα. Και παραπάνω βάρος θα του προσθέσει και κανένας δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα κερδίσει μια τόσο ποιοτική ομάδα.
Θα είναι τεράστια «ήττα» αν αμέσως μετά την πιο πετυχημένη χρόνια του στην Ευρώπη μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Για τον γαύρο μιλάμε, όχι για τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο γαύρος θα κατέβει για μα χτυπήσει το ματς και να κερδίσει.
Για χίλιους λόγους, δεν τον παίρνει αλλιώς.
Τώρα αν η χαρτινη κερδίσει, μπράβο της.
Προσωπικά πιστεύω ότι το ματς είναι άσος.
Sorry Marsanto, σπάνια το κάνεις αλλά τώρα γράφεις χαζα.
Το έδωσε ο γαύρος πέρυσι στη κούλα για αυτό τη κέρδισε στη ΝΦ 2 αγωνιστικές πριν το τέλος;
ας σοβαρευτούμε φίλε. Κανείς δε δίνει σε κανέναν τίποτα σε αυτό το επίπεδο.
Το έδωσε ο γαύρος πέρυσι στη κούλα για αυτό τη κέρδισε στη ΝΦ 2 αγωνιστικές πριν το τέλος;
ας σοβαρευτούμε φίλε. Κανείς δε δίνει σε κανέναν τίποτα σε αυτό το επίπεδο.
- ΑποστόληςΑ
ΑκριβώςJohnDag έγραψε:Παιδιά, να είμαστε σοβαροί.