ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
απο καθαρα πιθανοτικη σκοπια λεμε παλικαρια, αρα τα αποτελεσματα θεωρουνται ισοπιθανα
ειναι 2/9 διοτι ζηταμε συνδυασμο αποτελεσματων
τουμπα καραιταβλι παμε για πρωταθλημα
1 1 ναι
1 χ ναι
1 2 οχι
χ 1 οχι
χ χ οχι
χ 2 οχι
2 1 οχι
2 χ οχι
2 2 οχι
ειναι 2/9 διοτι ζηταμε συνδυασμο αποτελεσματων
τουμπα καραιταβλι παμε για πρωταθλημα
1 1 ναι
1 χ ναι
1 2 οχι
χ 1 οχι
χ χ οχι
χ 2 οχι
2 1 οχι
2 χ οχι
2 2 οχι
Μετά και το ματς της Κυριακής γέμισα με ΠΑΟΚ. Μια χρονιά που ξεκίνησε έτσι ολοκληρώνεται με την ομάδα να είναι μέσα στο πρωτάθλημα 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Ότι και να γίνει μπράβο στα παιδιά κι στον προπονητή που μου φαίνεται ότι παλεύουν μόνοι τους τόσο καιρό.
Θεωρώ ότι θα κερδίσουμε τον βαζελο άνετα κι ολας αλλά δυστυχώς θα περάσει και η κούλα από το τηγάνι…
Όσοι είστε Θεσσαλονίκη είναι κρίμα να μην γεμίσετε το γήπεδο!! Το αξίζει αυτή η ομάδα!!

Θεωρώ ότι θα κερδίσουμε τον βαζελο άνετα κι ολας αλλά δυστυχώς θα περάσει και η κούλα από το τηγάνι…
Όσοι είστε Θεσσαλονίκη είναι κρίμα να μην γεμίσετε το γήπεδο!! Το αξίζει αυτή η ομάδα!!

- Bobby Sands -4-
....πρεπει να παιξουμε εξυπνα, κυνικα, με το μαχαιρι στα δοντια και το..........τσεκουρι παραποδας για αποτελειωμα. ο βαζελος ειναι υπουλη ομαδα και καιγεται και αυτος για τους βαθμους.
ας ελπισουμε να κανει και ο γαυρος το χρεος του....
ας ελπισουμε να κανει και ο γαυρος το χρεος του....
Γνωμούλα που ο γαύρος παίζει για να βγει Ευρώπη του χρόνου και το πάει για soldout με τον φετινό εχθρό του και εμείς "παρακαλάμε" (οκ αυτό μου βγάζουν τα αντίστοιχα ποστ στο φμπ) να γεμίσει το γήπεδο i) στο τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ εντός έδρας φέτος, ii) στο τελευταίο ματς του Αντρέ πιθανώς και iii) σε έναν τελικό που μπορεί να μας δώσει μισό πρωτάθλημα;
Όλα τα ματς είναι ειδικών συνθηκών, ΤΕΛΙΚΟΙ.
Ο βάζελος είναι ο πιο αψυχολόγητος αντίπαλος, αλλοπρόσαλλος και αυτό μπορεί να δυσκολέψει και τον προπονητή και την ομάδα.
Θέλω να τα φέρει έτσι ο Θεός και να πάρουμε αυτό που αξίζει η ομάδα μας.
Φέτος είδα ίσως τον πιο όμορφο ΠΑΟΚ της ζωής μου, ποδόσφαιρο ποιότητας. Κάναμε φοβερά παιχνίδια μεγάλες νίκες με ανατροπές , ως οδοστρωτήρες σε άλλα.
Ως φίλαθλος και άνθρωπος συμπαρασύρθηκα απο τα συναισθήματα μου , απογοήτευση και στεναχώρια στις ήττες ειδικά με ομάδες κατώτερες απο μας.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κρεμόμαστε απο τα τέτοια του γαύρου, το 2018 μας την έστησαν και το δώρισαν στα χανούμια.
Πέρσι επίσης το έδωσαν στα χανούμια γιατί να μην το ξανακάνουν και φέτος?
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να αφήσουν στην απέξω τον βάζελο...γιατί ο γαύρος αυτόν θεωρεί τον κύριο αντίπαλο του.
Θέλω να καταφέρουμε να πάρουμε και τα δυο ματς και το τι θα κάνουν αυτοί ας το κουβαλάνε στο πετσί τους μια ζωή , η ρετσινιά δεν σβήνει. Χοντρόπετσοι θα μου πει κάποιος, μέσα τους όμως όλοι θα ξέρουν την αλήθεια.
Η αλήθεια είναι μια και μοναδική.
KARMA IS BACK!!!
Ο βάζελος είναι ο πιο αψυχολόγητος αντίπαλος, αλλοπρόσαλλος και αυτό μπορεί να δυσκολέψει και τον προπονητή και την ομάδα.
Θέλω να τα φέρει έτσι ο Θεός και να πάρουμε αυτό που αξίζει η ομάδα μας.
Φέτος είδα ίσως τον πιο όμορφο ΠΑΟΚ της ζωής μου, ποδόσφαιρο ποιότητας. Κάναμε φοβερά παιχνίδια μεγάλες νίκες με ανατροπές , ως οδοστρωτήρες σε άλλα.
Ως φίλαθλος και άνθρωπος συμπαρασύρθηκα απο τα συναισθήματα μου , απογοήτευση και στεναχώρια στις ήττες ειδικά με ομάδες κατώτερες απο μας.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κρεμόμαστε απο τα τέτοια του γαύρου, το 2018 μας την έστησαν και το δώρισαν στα χανούμια.
Πέρσι επίσης το έδωσαν στα χανούμια γιατί να μην το ξανακάνουν και φέτος?
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να αφήσουν στην απέξω τον βάζελο...γιατί ο γαύρος αυτόν θεωρεί τον κύριο αντίπαλο του.
Θέλω να καταφέρουμε να πάρουμε και τα δυο ματς και το τι θα κάνουν αυτοί ας το κουβαλάνε στο πετσί τους μια ζωή , η ρετσινιά δεν σβήνει. Χοντρόπετσοι θα μου πει κάποιος, μέσα τους όμως όλοι θα ξέρουν την αλήθεια.
Η αλήθεια είναι μια και μοναδική.
KARMA IS BACK!!!
- nikos_algio
Μάγκες αφήστε το σκουλίκι εκεί που είναι (θα έρθει η ώρα τους)
Αφήστε και τον γαυρο με τη χαρτινη να κανουν ότι θέλουν (ακόμα και αν εξαρτόμαστε από το αποτέλεσμά τους)
Μια ατάκα πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό όλων μας.
ΤΟΝ βαζελο ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!
Αφήστε και τον γαυρο με τη χαρτινη να κανουν ότι θέλουν (ακόμα και αν εξαρτόμαστε από το αποτέλεσμά τους)
Μια ατάκα πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό όλων μας.
ΤΟΝ βαζελο ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!
-
Προσωπικα δεν με χαλαει αλλα μια μερα πριν την προτελευταια αγωνιστικη κυνηγωντας πρωταθλημα και υπαρχουν τουλαχιστον 3χιλιαδες εισιτηρια ακομα...
- Patricio_4
Ενώ ο γαυρος σε ένα θεωρητικά αδιάφορο ματς πάει να κάνει σολντ αουτ
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αποστολή του βαζελμπαχτσε....
Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.
Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.
Τις καλύτερες κερκίδες τις κάναμε με χαρτί και γαύρο. Μην ασχολείστε με τα εισιτήρια. Ασχοληθείτε μόνο όσοι πάμε εκεί, να τους κεράσουμε 95 λεπτά ηχητική βία. Οε οε οε, οε οε οε, ΕΜΕΊΣ θα σε γαμήσουμε παναθηναϊκέ!!!
ΔΥΝΑΤΆ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΌΛΟΙ; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
ΔΥΝΑΤΆ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΌΛΟΙ; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
Το θέμα της παρουσίας στο γήπεδο είναι αρκετά περίπλοκο. Πιστεύω ότι η τάση θα είναι προς λιγότερους παρευρισκόμενους, καθώς αυξάνονται οι επιλογές που σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις το παιχνίδι από την άνεση του σπιτιού σου (σκεφτείτε το home cinema, το πλήρες σύστημα surround ήχου, και στο μέλλον τις επιλογές με VR).
Βραχυπρόθεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε για να κάνουμε το παιχνίδι ελκυστικό και άνετο για τις οικογένειες (που πρέπει να φύγουν από το σπίτι για να διασκεδάσουν τα παιδιά). Μακροπρόθεσμα, η αυξημένη ποιότητα των ανέσεων ενός νέου γηπέδου θα φέρει μια νέα αύξηση των νεότερων ανθρώπων.
Και γενικα πιστευω χωρητικοτητα ανω των 35χ δεν χρειαζεται
Βραχυπρόθεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε για να κάνουμε το παιχνίδι ελκυστικό και άνετο για τις οικογένειες (που πρέπει να φύγουν από το σπίτι για να διασκεδάσουν τα παιδιά). Μακροπρόθεσμα, η αυξημένη ποιότητα των ανέσεων ενός νέου γηπέδου θα φέρει μια νέα αύξηση των νεότερων ανθρώπων.
Και γενικα πιστευω χωρητικοτητα ανω των 35χ δεν χρειαζεται