Razvan Lucescu IV
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Razvan Lucescu IV
Εσύ μου ζήτησες χθες λινκ από ΑΡΔ εσύ προσωπικά το ξέχασες? Τους διάβασα τους κανόνες αρκεί να τους διαβάσατε και εσείς και να είστε όλοι με όλους δίκαιοι. Οι άλλοι γράφουν τι είπε ο Τζορμπα δεν τρέχει τίποτα. Γράφω εγώ όπα να τον μπανάρουμε. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον βγες και πές το . ΠΕΣ ΦΥΓΕ δεν σε θέλω και θα φύγω.
Πολύ άδικοι είστε.
Πολύ άδικοι είστε.
Τέλος πάντων δεν είναι σωστό να είμαι όλη την ώρα εδώ μέσα. Συγνώμη φεύγω τα λέμε την Τετάρτη μετά το ματς συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους . Νόμιζα ήμουν δεκτός στην παρέα.
Δεν θα γράφω τόσο συχνά. Να σβηστούν τα οφ τοπικ παρακαλώ για τον προπονητή μας.
Δεν θα γράφω τόσο συχνά. Να σβηστούν τα οφ τοπικ παρακαλώ για τον προπονητή μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Που έγραψα ότι θα σε μπαναρω; Άσε τα παραληρήματα και ακόλουθα τους κανόνες. Οκ;
- kataramenos5
Ορφανος θα ναι μωρε.Δεν θα χει μπαμπα να παρει τηλεφωνο αφουMiles έγραψε:Βλέπε μαλάκα Έμερι να μαθαίνεις, ε μαλάκα!
.
Κακο timing Γιαννη . Το κουβεντιαζουμε καμια βδομαδα μεταgiapas έγραψε:...
Είναι χρυσή ευκαιρία για αυτόν να αξιολογήσει σωστά τη χρονιά και να πάει στο επόμενο, προπονητικά, επίπεδο.
Επίσης θα πω κάτι κι ας είναι 13/05 .
Αν γίνει κάποιο θαύμα και ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα φέτος , ο Λουτσέσκου πρέπει το καλοκαίρι να αποχωρήσει. 100% και για αυτόν και για εμάς.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
- Montrealiotis
Ραζβαν συγχώρεσε με. Δυο φορές σε αρνήθηκα, μόνο. Μετά την Λαμία και το πρώτο ματς στην Ντιναμο.
Ο Χριστός συγχώρεσε τον Πέτρο πιυ τον αρνήθηκε τρεις φορές.
Τραλα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας
Πρωτάθλημα ρε μουνιααααα
Ο Χριστός συγχώρεσε τον Πέτρο πιυ τον αρνήθηκε τρεις φορές.
Τραλα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας
Πρωτάθλημα ρε μουνιααααα
- PAOK_Antarctica
Με 3 χάφ και χωρίς επιθετικό δεν έχει πάρει πρωτάθλημα κανείς.
Αυτό που κάνεις είναι ονειρικό. Είναι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο του αήττητου. Αν τα καταφέρεις τότε, μάγκα, είσαι τρομερά αδικημένος που είσαι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αυτό που κάνεις είναι ονειρικό. Είναι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο του αήττητου. Αν τα καταφέρεις τότε, μάγκα, είσαι τρομερά αδικημένος που είσαι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
- WeWillRockYou
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΡΑΖΒΑΝ!
Μόνο αυτό μου βγαίνει να γράψω σήμερα, αλλά νομίζω είναι αρκετό.
Μόνο αυτό μου βγαίνει να γράψω σήμερα, αλλά νομίζω είναι αρκετό.

Παιδιά είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα αλλά ας το πάρει πρώτα και αυτό το τρίτο το πρωτάθλημα κανονικά και μετά την Κυριακή βαφτιζόμαστε πρωταθλητές. Λίγο συγκρατημένοι και συγκεντρωμένοι εσείς που μιλάτε για ορθολογισμό. Όχι άλλο παραλίγο. Ας το πάρουμε την Κυριακή.
Αυτό που κάνεις θα γραφτεί στα βιβλία της προπονητικής
Δεν υπάρχει αυτή η σεζόν
Δεν ΓΊΝΕΤΑΙ μετά το Χ στην Λαμία να έχεις κάνει αυτό το γκρουπ να το πιστεύει ακομα. Και όμως. Και το πίστευαν και το έβγαλαν στο γήπεδο
Δεν υπάρχει αυτή η σεζόν
Δεν ΓΊΝΕΤΑΙ μετά το Χ στην Λαμία να έχεις κάνει αυτό το γκρουπ να το πιστεύει ακομα. Και όμως. Και το πίστευαν και το έβγαλαν στο γήπεδο
Συγχαρητήρια κοουτς . Μια τελευταία στροφή . Εμφύσησε τους και κράτησε τους προσηλωμένους