ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Δεν νομίζω πως θα συμβεί αλλά θα ήταν αρκετά αστείο να κάνουμε γύρο θριάμβου στα κομπλεξικά σκουλίκια. Πάμε για τη νίκη και ας έρθει ότι έρθει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thomas Murg
Νομίζω ότι δεν παίζει ο Μπράντονtheo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Έχουμε χάσει κάποιον παίχτη από κίτρινες για την Τετάρτη;
Όχι όλα κομπλέ για Τέταρτη.
Το γήπεδο πρώτη φορά φέτος,πρέπει να έχει 28.701 εισιτήρια.
Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ στο οριο ομως. Με κιτρινη χανουν το τελευταιο ματς.theo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Έχουμε χάσει κάποιον παίχτη από κίτρινες για την Τετάρτη;
Αν εξαιρεσεις τον Μπαμπα που δεν γινεται να βγει, και τον Οτο (που μπορει να παιξει για να ειναι οκ ο Σαστρε στο τελευταιο ματς και που ακομα και κιτρινη να δεχτει μικρο το κακο), στις αλλες θεσεις θα το επαιρνα το ρισκο.
Μιχαιλιδη, Οζντοεφ, Σαματα για 11αδα.
Θα βγάλεις κουλιε από το πιο δύσκολο για να μην φάει; Άρα εμπιστεύεσαι ότι με μιχαηλιδη δεν θα έχουμε θέμα σωστά; Άρα αν φάει και δεν παίξει με ληκι πάλι δεν θα έχουμε με μιχαηλιδη μέσα .
Πιο δύσκολο εννοώ ότι είναι ντου ορ νται αν δεν κερδίσεις το τελευταίο θα είναι αδιάφορο.
Πιο δύσκολο εννοώ ότι είναι ντου ορ νται αν δεν κερδίσεις το τελευταίο θα είναι αδιάφορο.
πριν αρχισουν τα πλευοφ ειπα οτι ειμαστε, αγωνιστικως, φαβορι για το πρωταθλημα
θα το ειχαμε ηδη παρει αλλα λιγο η διαιτησια (οφη, οαρης κλπ), λιγο η ξεροκεφαλια του προπονητη σε καναδυο ματς, λιγο οι παικτες σε καναδυο αλλα οπως και η ευνοια προς τους αντιπαλους εφεραν την ισορροπια
ανεξαρτητα τι θα γινει στα 2 τελευταια ματς, η χρονια ειναι πολυ καλη κυριως γιατι δινει σωστη κατευθυνση για τις ερχομενες, εγιναν πιο ορθολογικες κινησεις ατις μεταγραφες, δυναμωσε το ροστερ, περιορισαν τα λαθη προπονητης και παικτες, παντοτε μεσα σε περιγυρο τοξικοτητας, λασπης και βοθρου απο ανταγωνιστες, διαιτησια, μμε κλπ
οπως εχω ξαναπει προτιμω για τα επομενα 25 χρονια να ειμαστε συνεχως διεκδικητες παρα 1 πρωυταθλημα και πριν και μετα 20 βαθμους πισω
θα το ειχαμε ηδη παρει αλλα λιγο η διαιτησια (οφη, οαρης κλπ), λιγο η ξεροκεφαλια του προπονητη σε καναδυο ματς, λιγο οι παικτες σε καναδυο αλλα οπως και η ευνοια προς τους αντιπαλους εφεραν την ισορροπια
ανεξαρτητα τι θα γινει στα 2 τελευταια ματς, η χρονια ειναι πολυ καλη κυριως γιατι δινει σωστη κατευθυνση για τις ερχομενες, εγιναν πιο ορθολογικες κινησεις ατις μεταγραφες, δυναμωσε το ροστερ, περιορισαν τα λαθη προπονητης και παικτες, παντοτε μεσα σε περιγυρο τοξικοτητας, λασπης και βοθρου απο ανταγωνιστες, διαιτησια, μμε κλπ
οπως εχω ξαναπει προτιμω για τα επομενα 25 χρονια να ειμαστε συνεχως διεκδικητες παρα 1 πρωυταθλημα και πριν και μετα 20 βαθμους πισω
-
- Mr Ξερόλας 2019
nunies4 έγραψε:Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ στο οριο ομως. Με κιτρινη χανουν το τελευταιο ματς.theo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Έχουμε χάσει κάποιον παίχτη από κίτρινες για την Τετάρτη;
Αν εξαιρεσεις τον Μπαμπα που δεν γινεται να βγει, και τον Οτο (που μπορει να παιξει για να ειναι οκ ο Σαστρε στο τελευταιο ματς και που ακομα και κιτρινη να δεχτει μικρο το κακο), στις αλλες θεσεις θα το επαιρνα το ρισκο.
Μιχαιλιδη, Οζντοεφ, Σαματα για 11αδα.
Ορθώς τα λες...
Εγώ όμως γράφω για το ματς της Τετάρτης κ μόνο,καθώς αυτό ρώτησε ο Θωμάς.
Εξάλλου το πάω ματς ματς.
-
να γυαλιζει το ματι οπως χθες. Καλα το παμε. Πιστη και υπομονη.
- thomas Murg
Δεν σε πιστεύω!Miles έγραψε:Εμένα πάντως δεν με λένε Θωμά.

Εδιτ: ο Μπράντον παίζει την Τετάρτη; Έμεινα με την εντύπωση ότι συμπλήρωσε κίτρινες. Δεν μας ενημερώνει κι εκείνος ο νεόγαβρος ο Αποστόλης πια.
- WeWillRockYou
Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός που δεν είδα να αναφέρεται πουθενά:
εφόσον αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του Αντρέ, αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς στην Τούμπα.
Αρχικά, επιβάλλεται να μην πέφτει καρφίτσα και να αποθεωθεί.
Έπειτα, θα ήταν ωραίο να υπάρχει κάποιο πανό με ένα ευχαριστώ για τον τεράστιο αρχηγό.
εφόσον αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του Αντρέ, αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς στην Τούμπα.
Αρχικά, επιβάλλεται να μην πέφτει καρφίτσα και να αποθεωθεί.
Έπειτα, θα ήταν ωραίο να υπάρχει κάποιο πανό με ένα ευχαριστώ για τον τεράστιο αρχηγό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
thomas Murg έγραψε:Δεν σε πιστεύω!Miles έγραψε:Εμένα πάντως δεν με λένε Θωμά.
Εδιτ: ο Μπράντον παίζει την Τετάρτη; Έμεινα με την εντύπωση ότι συμπλήρωσε κίτρινες. Δεν μας ενημερώνει κι εκείνος ο νεόγαβρος ο Αποστόλης πια.

Εμ τα βάζει μαζί μου,τι να κάνουμε ,κάνουμε κ λάθη εμείς οι νεώτεροι του,για ένα όνομα.
Δεν μας λέει κ το πραγματικό του όνομα κ την ηλικία του ,αν κ τον κόβω να είναι μέχρι 50 το πολύ.
-
Τα έχω πει νομίζω στο μουσικό τόπικ, ψάξε τεσσάρων χρόνων δημοσιεύσεις να τα βρεις. 

το δηλώνω από τώρα.
το φοβάμαι πολύ το ματς γτ ξέρω το dna μας.
Παρολαυτά ξέρω και κάτι άλλο για το οποίο είμαι σίγουρος: με νίκη ο ΠΑΟΚ σηκώνει πρωτάθλημα.
Οι άλλες 2 προϋποθέσεις (1Χ Γαύρος, 2πλο σε Χαριλάου) θα συμβούν σβηστά.
το φοβάμαι πολύ το ματς γτ ξέρω το dna μας.
Παρολαυτά ξέρω και κάτι άλλο για το οποίο είμαι σίγουρος: με νίκη ο ΠΑΟΚ σηκώνει πρωτάθλημα.
Οι άλλες 2 προϋποθέσεις (1Χ Γαύρος, 2πλο σε Χαριλάου) θα συμβούν σβηστά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ποιο απ όλα.Miles έγραψε:Τα έχω πει νομίζω στο μουσικό τόπικ, ψάξε τεσσάρων χρόνων δημοσιεύσεις να τα βρεις.