Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Κι εγω πιστευω θα το παιξει το ματς.
Αλλο αν θα παρει αποτελεσμα.
Παιζει και ο αντιπαλος.
Αλλο αν θα παρει αποτελεσμα.
Παιζει και ο αντιπαλος.
ο γαύρος , ο γαύρος , ο γάυρος. Εσύ κοίτα να νικήσεις πρώτα τον βαζελο, μετά τον παλέτα (που δεν τον έχουμε νικήσει ακόμα) που θα σε περιμένει εκεί με εκπλήξεις να παίξει τον τελικό της ζωής του όπως την χρονιά με τον Ζαγοράκη που πήγαμε εκεί και παιζότανε το πρωτάθλημα και σε στείλανε τον Σπαθα. Αν σε σφάξει ο παλέτα με εργαλεία τίγρη μετά στον τελικό κυπέλλου θα τον σφάξουνε τον παλέτα πιο άνετα. Αυτοί τι προτιμάνε το κύπελλο ? η να σε κόψουν εσένα το πρωτάθλημα ? Εγώ λέω ότι προτιμάνε να μην πάρεις εσύ πρωτάθλημα και ας μην πάρουν τίποτα μετά αυτοί.
- Amsterdamer_87
Αν δεν κερδισουμε τον βαζελο στην Τουμπα,μικρη σημασια εχει το τι θα κανουν αυτοι μεταξυ τους..
2 πράγματα μου έχουν λήψει....ο πάτος της πρώην μου...και να ρίξω μια ξεγυρισμένη πούτσα στο σκουλίκι...ένα 0-4 ρε παιδί μου..έτσι για το ξεχαρμάνιασμα. πολλά ζητάω? προκαταρτικά με το βαζελάκι...και μετά ένα rough Bdsm με το λίκι...άντε Παοκάρα μου...άντε
Μιας και αναφερθηκε ο βαζελος, επειδη δεν παρακολουθώ με ιδιαίτερη θερμη τα νεα των αντιπαλων, ξερουμε τιποτα για το κλιμα που επικρατει στα αποδυτηρια τους;
Γιατι λιγο το συλλαλητήριο της 13, λιγο το οτι εμειναν εκτος πρωταθληματος, λιγο οτι φημολογειται πως ο τεριμ είναι με το ενα ποδι προς την εξοδο, φανταζομαι πως θα επικρατεί ιδιαίτερα αρνητικο κλιμα στους κυκλους της βαζελας.
Γιατι λιγο το συλλαλητήριο της 13, λιγο το οτι εμειναν εκτος πρωταθληματος, λιγο οτι φημολογειται πως ο τεριμ είναι με το ενα ποδι προς την εξοδο, φανταζομαι πως θα επικρατεί ιδιαίτερα αρνητικο κλιμα στους κυκλους της βαζελας.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή είναι λακαμάς ο γαύρος; Δεν θέλει να σιγουρέψει την Ευρώπη; Δεν θυμάται την περσινή σφαγή στο Καραϊσκάκης;
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα χτυπήσουν τον αγώνα.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα χτυπήσουν τον αγώνα.
Ήθελα να γράψω για τον μεντιλιμπαρ αλλά είπα να μην το μιλήσω πριν το παιχνίδι...κ μάλλον καλά έκανα.
Ο συγκεκριμένος προπονητής λοιπόν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ( πιστεύω ότι δεν είναι απλά επιθυμία ) τύπου του τότε Μπολονι που είχαμε εμείς ( όχι του Μπολονι μίας δεκαετίας νωρίτερα) . Δηλαδή ένας προπονητής ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί και να διαβάσει πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, χωρίς πολύ μεγάλη υπερπληροφόρηση στο ποδοσφαιριστές του. Εχθές για παράδειγμα σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσε να χτυπήσει την αμυντική αδυναμία του σάστρε.
Όταν το παιχνίδι του πάει ( όπως π.χ με άστον βίλα) φαίνεται master mind
όταν όμως το παιχνίδι δεν του πάει (όπως εχθές, όπου έβλεπε τον ισπανό να είναι αλάνθαστος για αυτός να επιμένει προς τα εκεί) τότε η γκέλα είναι πολύ κοντά.
Πιστεύω και όπως είπα δεν νομίζω ότι είναι απλά προσδοκία, ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν μπορεί να έχει σταθερή και προσηλωμένη στον πρωταθλητισμό ομάδα σε μία σεζόν 55 παιχνιδιών
Ο συγκεκριμένος προπονητής λοιπόν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ( πιστεύω ότι δεν είναι απλά επιθυμία ) τύπου του τότε Μπολονι που είχαμε εμείς ( όχι του Μπολονι μίας δεκαετίας νωρίτερα) . Δηλαδή ένας προπονητής ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί και να διαβάσει πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, χωρίς πολύ μεγάλη υπερπληροφόρηση στο ποδοσφαιριστές του. Εχθές για παράδειγμα σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσε να χτυπήσει την αμυντική αδυναμία του σάστρε.
Όταν το παιχνίδι του πάει ( όπως π.χ με άστον βίλα) φαίνεται master mind
όταν όμως το παιχνίδι δεν του πάει (όπως εχθές, όπου έβλεπε τον ισπανό να είναι αλάνθαστος για αυτός να επιμένει προς τα εκεί) τότε η γκέλα είναι πολύ κοντά.
Πιστεύω και όπως είπα δεν νομίζω ότι είναι απλά προσδοκία, ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν μπορεί να έχει σταθερή και προσηλωμένη στον πρωταθλητισμό ομάδα σε μία σεζόν 55 παιχνιδιών
- WeWillRockYou
Γενικά, έχει γραφτεί από όταν ήρθε (δυστυχώς δεν θυμάμαι που το διάβασα), πως τα πάει εξαιρετικά όταν αναλαμβάνει ομάδα μεσούσης της σεζόν, αλλά τα χαλάει όταν συνεχίζει την επόμενη χρονιά.
Βέβαια, σε έναν σύλλογο όπως ο ΟΣΦΠ, έχει άλλες εγγυήσεις και νομίζω για αυτό τον προτίμησε κιόλας. Έχει γραφτεί πως είχε και επικοινωνία με Βαλβέρδε πριν έρθει, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ελληνική πραγματικότητα.
Είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις (63 ετών), αλλά στην καριέρα του έχει κατακτήσει ένα Europa League πρόπερσι με την Σεβίλλη, την οποία ανέλαβε Μάρτιο μήνα, αλλά δεν τον κράτησε για την επόμενη χρονιά.
Βέβαια, σε έναν σύλλογο όπως ο ΟΣΦΠ, έχει άλλες εγγυήσεις και νομίζω για αυτό τον προτίμησε κιόλας. Έχει γραφτεί πως είχε και επικοινωνία με Βαλβέρδε πριν έρθει, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ελληνική πραγματικότητα.
Είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις (63 ετών), αλλά στην καριέρα του έχει κατακτήσει ένα Europa League πρόπερσι με την Σεβίλλη, την οποία ανέλαβε Μάρτιο μήνα, αλλά δεν τον κράτησε για την επόμενη χρονιά.
Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.
Πιστεύω θα δούμε μεγάλη σφαγή του γαύρου.
Τον έχεις για παιδί του κατηχητικού τον ζέμπορα, να τον στήσουν μέσα στο σπίτι του?PablitoV2 έγραψε:Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Η φάση είναι πως έτσι κ κερδισουμε την Τετάρτη, στο σκουλικαου,γύρω από το γήπεδο του οαρεως, πρέπει να βάλουν διαχωριστικά κ επίσης να υπάρχει κ ελικόπτερο για(φτου φτου φτου έξω απ δω) για παν ενδεχόμενο.
Φανταστείτε να είναι 1-1 στο 90' και να ναι στη Λάρισα,με προορισμό ΤΑΣ Αθήναις και στις καθυστερήσεις να γίνει το 1-2 από τον Σαματα,τι έχει να γίνει.
Ξανά πίσω στο σκουλικαου το ελικόπτερο.
Και μετά ξενύχτι 3 μέρες.
Φανταστείτε να είναι 1-1 στο 90' και να ναι στη Λάρισα,με προορισμό ΤΑΣ Αθήναις και στις καθυστερήσεις να γίνει το 1-2 από τον Σαματα,τι έχει να γίνει.
Ξανά πίσω στο σκουλικαου το ελικόπτερο.
Και μετά ξενύχτι 3 μέρες.
Προφανώς και όχι αλλά τη συγκεκριμένη στιγμη ο μελισσανίδης κάνει ό,τι θέλει.GEOL έγραψε:Τον έχεις για παιδί του κατηχητικού τον ζέμπορα, να τον στήσουν μέσα στο σπίτι του?PablitoV2 έγραψε:Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.
Για τον διαιτητη που σφύριξε 90-10 υπερ μας λες; Τουλάχιστον αυτα ελεγαν στο χαβουζαFM που ακουγα οδηγώντας, ελλειψει πρόσβασης σε αλλο ραδιοφωνικό σταθμό. Ο δε χαρτινος ραδιοφωνατζης επαιζε τον ρολο του αντικειμενικού. Σφαγή δε θυμαμαι, λεει, για να μαι ειλικρινής, αλλα τα σπορια τα χε παρει πράγματι ο ΠΑΟΚPablitoV2 έγραψε:Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.

- Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Τον έχεις για παιδί του κατηχητικού τον ζέμπορα, να τον στήσουν μέσα στο σπίτι του?PablitoV2 έγραψε:Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.
Και πέρσι τον έσφαξαν!