70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από bane1980 »

Ελπίζω να εισαι καλά.
Εσύ θα βάλεις το γκολ που θα δώσει πρωτάθλημα μέσα στο μήλο.
Ruler99

Δημοσίευση από Ruler99 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
pxp920 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Το οτι ο Ελ Κααμπι θα ηταν χειροτερος απ'τον Σαματα,με τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ το εχετε σκεφτει ??
Θεωρώ πως δεν το πιστεύεις ούτε εσυ αυτό αλλά όλοι χρειαζόμαστε λίγο copium που και που
Αντιθετως εγω πιστευω οτι δεν θα προσεφερε τιποτα περισσοτερο ο Ελ Κααμπι στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σκοράρει στου Χαρίλαου!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε:Καταρχάς περαστικά. Ελπίζω να είναι καλά

Δέκα φορές παραπάνω πράγματα έκανε στο σημερινό παιχνίδι από το υγρό όνειρο κάποιων ΠΑΟΚτσιδων.
Και κεφαλιές πήρε
Και μπάλα κράτησε
Κ μπάλα έσπασε
Μια χαρά
Γκολ μην περιμένουμε...έχουμε άλλους γιβαυτη τη δουλειά
Να, αυτα μας φαγανε.....να τα λενε αλλοι, να τα λες κι εσυ ;;
Αμα ρε Rene δεν περιμενουμε γκολ απο το φορ, απο ποιον να περιμενουμε;

Και μονο το γεγονος οτι δεν τον ξεκιναει βασικο σε κανενα σοβαρο ματς, τα λεει ολα.
Φτασαμε να μεγαλοποιουμε 3-4 ωραια κοντρολ και κρατηματα μπαλας. Απο παικτη που παιρνει 1εκ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

κινδυνεύει να τραυματιστεί σοβαρά.
δεν είναι για επαγγελματικό επίπεδο ποδοσφαίρου.
περαστικά και τυχερός να είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εκεί ο Ρέτσος έπρεπε να δεχθεί 2η κίτρινη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τον βλέπεις και τον λυπάται η ψυχή σου. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό ή σωματικό, αλλά το παιδί δεν μπορεί να κάνει ουτε τα βασικά της θέσης. Απορίας άξιο πως κάποτε έβαλε 20 γκολ σε μία χρονιά. Ρητορική η απορία μου, δεν θέλω να μάθω. Δύο παιχνίδια υπομονή, μακάρι να κάνει από 2 χατρικ κι ας πάει στην ευχή του Θεού.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Καλά να είναι ο άνθρωπος γιατί με ανησύχησε στο τέλος, κι όλα τα άλλα έπονται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

2 ματς έμειναν για να βρεις ένα μεγάλο γκολ.
Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαίνει ένας παίχτης ξεκούραστος στο 2ο που τα Σέντερ μπακ του αντιπάλου τα έχει βγάλει το λάδι με την πίεση του ο άλλος ο άσχετος που κάνει κοντρόλ με το καλάμι. 100% συγκεντρωμένος στο ματς κερδίζει μονομαχίες παίρνει κεφαλιές παίζει συνδυαστικά ανεβάζοντας μέτρα όλη την ομάδα και εδώ μέσα τον λυπάται η ψυχή σας. Το εμπεδώσαμε δεν είναι ο τοπ επιθετικος που θα θέλαμε . Το είπαμε 1.000.000 φορές . Να περιμένουμε την στραβή και να το ξαναπούμε εμπάθεια για μένα αλλά οκ το δέχομαι. Να έχεις κερδίσει τα 2/3 του ποκ στο γήπεδο να έχει 30.000 αφηνιασμενους που τον αποθεώνουν σε κάθε του ενέργεια γιατί καταλαβαίνουν ποσό βοηθάει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και να γράφεται εδώ ότι δεν είναι επαγγελματίας και ότι τον λυπάστε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας . Έλεος. Δεν κάνει το είπαμε. Δεν τον θελουμε του χρόνου το είπαμε. Λίγη γαμημενη υπομονή και θετική ενέργεια για 5 μέρες .
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Αν ο Τάισον του έδινε την μπάλα αντί να σουτάρει μόνος του στα χασομέρια, εγώ πιστεύω ότι θα το έβαζε και το γκολ.Τα άλλα που έκανε ήταν σημαντικότερα πάντως.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω τον θέλω και του χρόνου αρκει να έρθει ενα σεντερ φορ ακόμα για πρώτο .
Ο παίκτης φαινόταν εκτος ρυθμού αρχίζει και βρίσκει ρυθμο ,με προετοιμασια και με συγκεκριμένο ρόλο του χρόνου θα είναι καλύτερος .Μπορεί να παίξει διδυμο με εναν σεντερ φορ ακόμα δίπλα του .
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φιλε μου o Σαματα παιρνει 1εκ, οποτε αυτο σημαινει οτι ο πρωτος που θελεις, θα παιρνει 2εκ.
Γινεται;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

zissos έγραψε:Αν ο Τάισον του έδινε την μπάλα αντί να σουτάρει μόνος του στα χασομέρια, εγώ πιστεύω ότι θα το έβαζε και το γκολ.Τα άλλα που έκανε ήταν σημαντικότερα πάντως.
Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα, αλλα παρατηρησα, βλεποντας και τις φασεις του αγωνα, οτι και να του την εδινε ηταν σε θεση οφσαιντ.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

DamoN έγραψε:Μπαίνει ένας παίχτης ξεκούραστος στο 2ο που τα Σέντερ μπακ του αντιπάλου τα έχει βγάλει το λάδι με την πίεση του ο άλλος ο άσχετος που κάνει κοντρόλ με το καλάμι. 100% συγκεντρωμένος στο ματς κερδίζει μονομαχίες παίρνει κεφαλιές παίζει συνδυαστικά ανεβάζοντας μέτρα όλη την ομάδα και εδώ μέσα τον λυπάται η ψυχή σας. Το εμπεδώσαμε δεν είναι ο τοπ επιθετικος που θα θέλαμε . Το είπαμε 1.000.000 φορές . Να περιμένουμε την στραβή και να το ξαναπούμε εμπάθεια για μένα αλλά οκ το δέχομαι. Να έχεις κερδίσει τα 2/3 του ποκ στο γήπεδο να έχει 30.000 αφηνιασμενους που τον αποθεώνουν σε κάθε του ενέργεια γιατί καταλαβαίνουν ποσό βοηθάει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και να γράφεται εδώ ότι δεν είναι επαγγελματίας και ότι τον λυπάστε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας . Έλεος. Δεν κάνει το είπαμε. Δεν τον θελουμε του χρόνου το είπαμε. Λίγη γαμημενη υπομονή και θετική ενέργεια για 5 μέρες .
Καποιοι ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα και οτι κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΟΚτσης, απο καποιον αλλον.
Διαφωνω καθετα.
Υπαρχουν δυο διαφορετικοι κοσμοι.
Ο κοσμος της Τουμπας, του PAOK sports arena, της Μικρας, του Ποσειδωνιου, που ξεχειλιζουν απο αγαπη για την ομαδα και καταθετουν λαρυγγια για να την στηριξουν και ο κοσμος του πληκτρολογιου και του καναπε, που μονιμως κατι τους φταιει και ειρωνευονται ή στην καλυτερη κακολογουν προεδρους, προπονητες και αθλητες.
Διευκρινιζω οτι δεν αναφερομαι σε ανθρωπους που αδυνατουν να ρθουν στο γηπεδο για οποιδηποτε λογο (αποσταση, οικονομικο), αλλα σε αυτους που πλυμμυριζουν τις καφετεριες εξω απο την Τουμπα και καθε συνοικια της Θεσσαλονικης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”