Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Ποιος τους γαμάει αυτούς ρε Doom; Εδώ πάει να πάρει 10ο η νεόπλουτη γειτονιά. Θα περάσει τη μεγάλη ομάδα του Λίβερπουλ και θα βάλει πλώρη να φτάσει τη μεγάλη ομάδα του Λονδίνου. Ευτυχώς, οι μεγάλες ομάδες του νησιού είναι μακριά ακόμα - ο πληθυντικός είναι για να μην παρεξηγηθεί ο Δραμινός 

Heyyy
Λίγα λόγια για την Tafea απ το Βανουάτου
Αύριο θα γράψω και για την μεγαλύτερη πολυνίκη κυπελλων με 50! στην πλάτη της !!
Αυτά είναι πρωταθλήματα,τις Αγγλίες και premieries...!
Λίγα λόγια για την Tafea απ το Βανουάτου

Αύριο θα γράψω και για την μεγαλύτερη πολυνίκη κυπελλων με 50! στην πλάτη της !!
Αυτά είναι πρωταθλήματα,τις Αγγλίες και premieries...!
Όποιος γνωρίζει, χωρίς να δει wiki, ποια είναι η δεύτερη ομάδα σε πρωταθλήματα στη Γερμανία, θα του δώσω ένα φιλάκι διαδικτυακό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Σάλκε η Χέρτα πρέπει να ναι προπολεμικά βέβαια τα περισσότερα,χωρίς να δω τα κιτάπια μου.
Όχι, ούτε εγώ το πίστευα όταν το είδα. H Σάλκε είναι 4η με 7, η άλλη έχει μόνο 2.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Ποιος τους γαμάει αυτούς ρε Doom; Εδώ πάει να πάρει 10ο η νεόπλουτη γειτονιά. Θα περάσει τη μεγάλη ομάδα του Λίβερπουλ και θα βάλει πλώρη να φτάσει τη μεγάλη ομάδα του Λονδίνου. Ευτυχώς, οι μεγάλες ομάδες του νησιού είναι μακριά ακόμα - ο πληθυντικός είναι για να μην παρεξηγηθεί ο Δραμινός
Ο κόσμος είναι ο φανατικός,με την καλή έννοια,που κάνει ΜΕΓΑΛΕΣ τις ομάδες.
Οφείλω να παραδεχτώ ότι έχετε από αυτόν,αλλά όχι όπως της Λίβερπουλ.
Είστε πιο λάιτ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Όχι, ούτε εγώ το πίστευα όταν το είδα. H Σάλκε είναι 4η με 7, η άλλη έχει μόνο 2.
Τώρα θυμήθηκα η Νυρεμβεργη,καθότι χιτλερική κι αυτή.
Πρέπει να δει 9.
Επίσημα μετράνε και τα πριν.
Δραμινέ το βρήκες, αλλά η ευνοημένη την περίοδο των ναζί είναι η Σάλκε - δες πόσα έχει πάρει.
Δραμινέ το βρήκες, αλλά η ευνοημένη την περίοδο των ναζί είναι η Σάλκε - δες πόσα έχει πάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Miles την Κυρ 12 Μάιος 2024, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το 90% των οπαδών του οάρη,δεν έχει δει πρωτάθλημα παντως.Doomlord4 έγραψε:Άρα,ο άρης έχει 3?
Κύπελλο έχει δει το 50% και πολύ βάζω.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομίζω το ανέφερα πριν.Miles έγραψε:Επίσημα μετράνε και τα πριν.
Σε μας δεν θα έπρεπε να μετράει γιατί δεν ήταν πανελλήνια, σ' αυτούς όμως ήταν πανελλ... πανγερμανικά, έστω ως τοπικά μέχρι να φτιάξουν το ενιαίο.
Θυμάμαι δεκαετία 80, φωτογραφία σε ελληνική εφημερίδα που έκανε αναφορά στην κόντρα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ, από ματς μεταξύ τους, ένα οπαδός της Λίβερπουλ ανεβασμένος στα κάγκελα με κασκόλ της Μάντσεστερ στον γυμνό του κώλοtheo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Ποιος τους γαμάει αυτούς ρε Doom; Εδώ πάει να πάρει 10ο η νεόπλουτη γειτονιά. Θα περάσει τη μεγάλη ομάδα του Λίβερπουλ και θα βάλει πλώρη να φτάσει τη μεγάλη ομάδα του Λονδίνου. Ευτυχώς, οι μεγάλες ομάδες του νησιού είναι μακριά ακόμα - ο πληθυντικός είναι για να μην παρεξηγηθεί ο Δραμινός
Ο κόσμος είναι ο φανατικός,με την καλή έννοια,που κάνει ΜΕΓΑΛΕΣ τις ομάδες.
Οφείλω να παραδεχτώ ότι έχετε από αυτόν,αλλά όχι όπως της Λίβερπουλ.
Είστε πιο λάιτ.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Κουιζακι
Στην Ευρώπη ποια ομάδα έχει τα περισσότερα Κύπελλα στην χώρα της.
Εδώ σας θέλω.
Στην Ευρώπη ποια ομάδα έχει τα περισσότερα Κύπελλα στην χώρα της.
Εδώ σας θέλω.